Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

6 Φεβ 2014

ΟΙ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΒΕΠ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΟΡΟΣΗΜΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ/ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΣΤΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΖΩΝΗ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ

 
Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιώς, με επιχειρούμενες μεθοδευμένες και στοχευμένες ενέργειες, μετεξελίσσεται σε σύγχρονο εργαλείο ανάπτυξης της επιχειρηματικότητας της πόλης και του λιμανιού του Πειραιά, καθώς και όλου του θαλάσσιου μετώπου που καλύπτει, αλλά και της ευρύτερης περιοχής που έχει στην ευθύνη του.

Η ανάδειξη των δημόσιων υπηρεσιών που μπορεί να προσφέρει στον ιδιωτικό τομέα και μάλιστα με χρήματα των επιχειρήσεων χωρίς να επιβαρύνεται ο Κρατικός Προϋπολογισμός συνιστά προσέγγιση στην οποία το Ε.Β.Ε.Π. επικεντρώνεται. Το Επιμελητήριο είναι ένας ισχυρός θεσμός ουσιαστικής συμπαράστασης, τόσο της Κυβέρνησης, όσο και της επιχειρηματικότητας της κάθε περιοχής, αφού συμβουλεύει, ενημερώνει, εκπροσωπεί, υποστηρίζει, προωθεί και συμμετέχει στα εθνικά και διεθνή κέντρα λήψης αποφάσεων χωρίς κανένα απολύτως δημοσιονομικό κόστος.
Στόχος είναι η εξέλιξη του Πειραιά σε Μητρόπολη επιχειρηματικότητας, σε υπαίθριο εμπορικό κέντρο "open city  mall",  σε ναυτιλιακό "city" και η ανάπτυξη του λιμανιού του σε hub port κρουαζιέρας, σε διαμετακομιστικό κόμβο εμπορευμάτων και σε ναυπηγοεπισκευαστική βάση της Ανατολικής Μεσογείου.
Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιώς, στη διαρκή προσπάθεια βελτίωσης και παροχής ποιοτικών υπηρεσιών, προσφέρει στις επιχειρήσεις-μέλη του νέες online διαδικτυακές υπηρεσίες, μέσω της ιστοσελίδας του www.pcci.gr απλοποιώντας τις συναλλαγές τους, στο πλαίσιο του Ψηφιακού Επιμελητηρίου, «web ΕΒΕΠ». Μπορεί πλέον να λειτουργεί ανταγωνιστικά και ανταποδοτικά διευκολύνοντας την εγκατάσταση, την αδειοδότηση, την λειτουργία και κυρίως την επιστροφή στην ανάπτυξη μικρών και μεγάλων, παλαιών και νέων επιχειρήσεων στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά. Ο εκσυγχρονισμός των διαδικασιών για την εξυπηρέτηση μιας επιχείρησης και η διευκόλυνση των καθημερινών συναλλαγών της, χωρίς γραφειοκρατικές καθυστερήσεις, αποτελεί βασική και αυτονόητη υποχρέωση του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιώς στην Πειραϊκή επιχειρηματικότητα. Κέντρα Εξυπηρέτησης Επιχειρήσεων (Κ.Ε.Ε.) ζητά ο Πρόεδρος του Ε.Β.Ε.Π., κ. Β. Κορκίδης, να χαρακτηριστούν τα Επιμελητήρια.
Στους προσεχείς μήνες θα έχει ολοκληρωθεί η Επιχειρηματική Λέσχη του ΕΒΕΠ, όπου νέοι επιχειρηματίες θα μπορούν να χρησιμοποιούν δωρεάν τους χώρους του Επιμελητηρίου μέχρι να αποκτήσουν τη δική τους επαγγελματική στέγη. Το Γραφείο Διασύνδεσης που θα λειτουργήσει σε συνεργασία με το ΤΕΙ Πειραιά, θα αποτελέσει σημείο συνάντησης της εκπαίδευσης και της απασχόλησης.
Το ΕΒΕΠ σχεδίασε και έκανε πράξη ένα σύνθετο και πρωτότυπο πρόγραμμα Κατάρτισης, Συμβουλευτικής, Πιστοποίησης Τεχνικών  Ικανοτήτων, που απευθύνθηκε, που κινητοποίησε  1.500 ανέργους  και επαπειλούμενους ανέργους, κυρίως της Ναυπηγοεπισκευαστικής Ζώνης του Πειραιά, η οποία πλήττεται έντονα και παρατεταμένα από την ανεργία. Μπορούμε, σήμερα, να δείξουμε στην τοπική κοινωνία, αλλά και σε ένα ευρύτερο ακροατήριο που αγωνιά και μάχεται για την καταπολέμηση της ανεργίας, για την αντιστροφή της καθοδικής πορείας της οικονομίας και την ανάπτυξη, τα απτά, τα πρακτικά αποτελέσματα μιας προσπάθειας  2 περίπου ετών υλοποίησης  του Προγράμματος  «Ολοκληρωμένο Πρόγραμμα για άνεργους και επαπειλούμενους άνεργους των βιομηχανικών κλάδων της ευρύτερης περιοχής του Πειραιά, μέσω της παροχής υπηρεσιών επαγγελματικής συμβουλευτικής, κατάρτισης/επανακατάρτισης με στόχο την αναβάθμιση των επαγγελματικών τους δεξιοτήτων».
Μπορούμε να ισχυριστούμε ότι αξιοποιούμε αποτελεσματικά τους κοινοτικούς πόρους, με διαφανείς και αξιόπιστες διαδικασίες, ώστε 1.500 συμπολίτες μας, σημαντικό και έμπειρο τμήμα του παραγωγικού δυναμικού της περιοχής, να μπορούν να ανανεώσουν και να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους σε 9 ειδικότητες τεχνιτών, να μπορούν να πιστοποιήσουν με σύγχρονες διαδικασίες και πρότυπα τις τεχνικές τους ικανότητες. Η σημερινή αγορά εργασίας απαιτεί «πιστοποιημένους εργαζόμενους» (certified workers) και  το ΕΒΕΠ, το κέντρο του επιχειρηματικού κόσμου του Πειραιά, συμβάλλει  με έργο προς αυτή την κατεύθυνση και σκοπεύει, αξιοποιώντας την άποψη και τις εμπειρίες των μελών του, να συνεχίσει.
Στο πλαίσιο συνολικά του έργου, υλοποιούνται αξιόλογες εργασίες, υποστηρικτικές της προσπάθειας του ΕΒΕΠ να διαμορφώσει και να προωθήσει στην πράξη ένα ολοκληρωμένο σχέδιο για την αντιμετώπιση της ανεργίας και για την ανάπτυξη στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά. Έτσι, εκπονείται η «Μελέτη Τάσεων και Προοπτικών Απασχόλησης στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά», ενώ συγχρόνως εκτελείται το έργο «Αξιοποίηση του Εκπαιδευτικού Υλικού του Προγράμματος», το οποίο θα δώσει τη δυνατότητα, με την χρήση ψηφιακών μέσων,  ευρείας και με διάρκεια αξιοποίησης του εκπαιδευτικού υλικού με το οποίο διεξήχθησαν η κατάρτιση και η πιστοποίηση των γνώσεων.
H προσπάθεια του ΕΒΕΠ μέσα από το Πρόγραμμα, προσφέρει και προς τις επιχειρήσεις της περιοχής. Η ναυπηγοεπισκευή, οι μεταλλικές κατασκευές, τα μηχανουργεία, το λιμάνι και η περιοχή του Πειραιά,  χρειάζονται εργαζόμενους με εμπειρία και σύγχρονες γνώσεις, εργαζόμενους με κουλτούρα θετική προς τη συστηματική προσπάθεια για εξέλιξη της γνώσης και της δεξιότητας.
 
Με επιστολές σε αρμόδιους Υπουργούς κ λοιπούς ιθύνοντες, το Επιμελητήριό μας ζήτησε συνδρομή στον σχεδιασμό ενός προγράμματος επιχορήγησης των ασφαλιστικών εισφορών, με βάση τον αριθμό των ημερομισθίων και όχι τη χρονική διάρκεια απασχόλησης. Σκοπός του εν λόγω προγράμματος θα είναι η πρόσληψη των εκπαιδευθέντων και πιστοποιημένων, με την επιχορήγηση του μη μισθολογικού κόστους, με βάση το ύψος των ασφαλιστικών εισφορών όπου, ως αφετηρία υπολογισμού, θα λαμβάνονται οι αποδοχές που αντιστοιχούν στο κατώτατο βασικό ημερομίσθιο. Η πρόταση του ΕΒΕΠ είναι, το πρόγραμμα αυτό, να ενταχθεί στο πλαίσιο των νέων δράσεων για τη δημιουργία ευκαιριών απασχόλησης για 440.000 ωφελούμενους, που θα υλοποιηθούν μέσα στην επόμενη διετία.
Το Πρόγραμμα για το οποίο μιλούμε αποτυπώνει την ιδέα της παρέμβασης στα σημαντικά, στα δύσκολα  ζητήματα όπως είναι η ανεργία και η ανάπτυξη, χρησιμοποιεί παραγωγικά  τους πόρους που μας διαθέτουν τα διαρθρωτικά ταμεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, κινητοποιεί αξιοπρόσεκτο δυναμικό επιχειρήσεων και στελεχών στην εφαρμογή του, προσθέτει τεχνογνωσία, ενθαρρύνει τη συνεργασία των κοινωνικών εταίρων στην επίτευξη συγκεκριμένων στόχων, είναι ανοικτό σε προσαρμογές, σε βελτιώσεις, μπορεί να συνδυαστεί, να συνεργαστεί, να ενσωματωθεί σε ανάλογες ή και μεγαλύτερες πρωτοβουλίες, που προωθούνται από το ΕΒΕΠ, το κράτος, την Αυτοδιοίκηση, την ιδιωτική πρωτοβουλία στη περιοχή του Πειραιά. Τέτοιες πρωτοβουλίες έχουν πυκνώσει και αυτό είναι αισιόδοξο μήνυμα για την επιχειρηματικότητα και την εργασία στη πόλη μας.
Μία μεγάλη πρόκληση και μία σημαντική δυνατότητα, για τον Πειραιά και τη χώρα, είναι το νέο ΕΣΠΑ 2014-2020, η «Συμφωνία Εταιρικής Σχέσης» (ΣΕΣ), όπως ακριβώς λέγεται. Η Ελλάδα από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ), του οποίου οι πόροι χρηματοδοτούν σχέδια για την αντιμετώπιση της ανεργίας και την ενίσχυση της απασχόλησης, θα πάρει την περίοδο 2014-2020 κοντά στα 4 δις ευρώ. Είναι πολλά τα χρήματα και οφείλουμε να τα αξιοποιήσουμε αποτελεσματικά για να αντιστρέψουμε μία πορεία που διαλύει το σήμερα της κοινωνίας μας. Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιώς, ίσως πετύχει την επέκταση του φυσικού αντικειμένου και την αύξηση του προϋπολογισμού της προαναφερθείσας Πράξης, της οποίας είναι Δικαιούχος. Η ανεργία καταστρέφει τον σημαντικότερο  πλούτο της χώρας, τους ανθρώπους της, ιδιαίτερα τους νέους και τις νέες.
Το ΕΒΕΠ προσπαθεί δυναμικά να προετοιμάσει ολοκληρωμένες προτάσεις, προγράμματα, δράσεις, που μπορούν να εφαρμοστούν για την Προγραμματική Περίοδο 2014-2020. Αυτές οι προτάσεις, είτε αφορούν σε αναπτυξιακά θέματα του Πειραιά, είτε στην ενίσχυση της επιχειρηματικότητας, είτε ευθέως στην καταπολέμηση της ανεργίας, θα έχουν αποτέλεσμα χειροπιαστό στα καίριας σημασία ζητήματα που μας απασχολούν.
Ο Πειραιάς έχει όλες τις δυνατότητες, και την «ευθύνη», να είναι στην πρώτη γραμμή μιας νέας αναπτυξιακής πορείας της χώρας, με σύγχρονο περιεχόμενο, σταθερές βάσεις, αποδοχή και συμμετοχή της κοινωνίας, επισημαίνοντας ότι η ανάπτυξη θα έρθει, για άλλη μια φορά, μέσα από τον πλούτο της θάλασσας.

12 σχόλια:

  1. Ανώνυμος5/2/14 18:25

    Έκλυσε ο μνημονικός συνδυασμός του Τσαβαρή. Ένας συνδυασμός που στην πλειοψηφία του είναι πλαισιωμένος από διαπλεκόμενα στελέχη και μέλη μιας κοινωνίας που αποδέχεται τον συντηρητισμό με όλα τα επακόλουθα του ,συναλλαγές και κλεψιές. Με φαμφαρόνους και υποκριτές που δεν έχουν τίποτε άλλο να προσφέρουν στο κοινωνικό σύνολο από μεγαλοστομίες και ένα τίποτα . Η μελαγχολία και η απογοήτευση έχει κυριέψει τον τόπο μας και η αδιέξοδος μονόδρομος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος5/2/14 23:13

      Ο τόπος μας δυστυχώς κυριεύτηκε από αισχρούς ανώνυμους λασπολόγους σαν εσένα.

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος5/2/14 18:53

    Τα μαθατε, εγινε ο γαμος.....\"νυμφευεται ο δουλος(;;;;;) του ΠΑΣΟΚ, συγνωμη,του θεου ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ τον δουλο του ΠΑΣΟΚ,συγνωμη,του θεου.ΠΙΠΗ..(βαγγελη πολλοι δουλοι ,δουλοκτητικη μου μυριζει,δε τραβας μια καταγγελια στο ΡΑΔΙΟ ΦΩΤΕΙΝΗ...)
    ΚΑΙ ΟΥΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΥΝΕΖΕΥΞΕ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΔΕΞΙΟΣ ΜΗ ΧΩΡΙΖΕΤΩ ....Αντε βρε να ζησετε και καλα παζαρια.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος5/2/14 20:16

    ληθεια ρε παιδες του πληκτρου.....Ο ΚΟΝΤΕΡΑΚΙΑΣ ΤΟΥ ΠΙΠΗ ΠΟΥ ΜΕΤΡΑΓΕ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ...ΤΙ ΑΠΟΓΙΝΕ;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος5/2/14 21:39

    Ρε παιδιά αυτός δεν είναι στη λίστα ΛΑΓΚΑΡΝΤ ? (......Πατούλης Γεώργιος, δήμαρχος Αμαρουσίου
    Αλούκος Αλέξανδρος, πρώην δήμαρχος Αλίμου
    Τσιτσάνης Γεώργιος, πρώην αντιδήμαρχος Αλίμου
    Ματζουράνης Κωνσταντίνος, πρώην δήμαρχος Αλίμου
    Τσαμπαρλής Νικόλαος, πρώην αντιδήμαρχος Αλίμου
    Κοσμάς Γεώργιος, αντιδήμαρχος Λυκόβρυσης
    Μπούσουλας Ιωάννης, δημοτικός σύμβουλος Δήμου Μαραθώνα
    Τσάβαρης Ιωάννης, δήμαρχος Σαλαμίνας
    Κόκκαλης Γεώργιος, δημοτικός σύμβουλος Σταμάτας
    Ρούσος Αγγελος, πρώην δήμαρχος Θήρας, δημοτική επιχείρηση Βέλου με διαχειριστή τον τότε δήμαρχο........Ανεξαρτητος-διπλ παρατηρητής)

    Αυτός δε διόρισε με την απόφαση 115/2011την κα Καρ_ _ _ ως ειδικό συνεργάτη με ετήσια δαπάνη 30.801,60 ευρώ ( ΚΑ 00-6031.002) που θα βαρύνει το Δήμο ??
    (Τα τυχόν ταξιδάκια που άκουσα για Ρουμανίες και Αμερικές δεν τα αναφέρω ! Διότι εφόσον είναι -αν είναι πραγματικά-στη λίστα ΛΑΓΚΑΡΝΤ καταλαβαίνω ότι έγιναν με δικά του έξοδα και όχι με λεφτά του καταχρεωμένου Δήμου μας.Ή μήπως όχι?). ΚΑΙ ΞΑΝΑΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ? Μα τετοιο θάρρος !! ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ !! ΜΗΠΩΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΕΣ ......................................... ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος6/2/14 10:40

    ΜΗΠΩΣ Ο ΚΟΝΤΕΡΑΚΙΑΣ ΗΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕ 8 ΜΗΝΕΣ ,ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΚΑΤΣΕ ΣΤΑ ΑΥΓΑ ΤΟΥ .ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΘΕΙΣ ΔΕΝ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/2/14 15:30

      Μπούλη, στην ηλικία σου θα πρεπε να το χες κόψει τώρα είναι αργά πια έτσι τρέμοντας θα συνεχίσεις μέχρι τα γεράματα τυφλωμένος γιατί το πολύ το τάκα, τάκα ή κάλο θα βγάλεις στη χούφτα ή θα τυφλωθείς
      Μόνο μια μπορεί να σε βοηθήσει εκεί μέσα και δοκίμασε το όσο είναι καιρός

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος6/2/14 13:29

    Για το αδίκημα της παράβασης καθήκοντος κατ’ εξακολούθηση δικάζονται ο δήμαρχος Κυθήρων, και άλλοι 20 πρώην ή νυν δημοτικοί σύμβουλοι, τρεις πρόεδροι τοπικών συμβουλίων και ο υπεύθυνος της Τεχνικής Υπηρεσίας Υποστήριξης Λοιπών Δήμων Πειραιά, για 16 έργα !!
    ΕΑΝ ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΑΥΤΟ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕ ΒΡΑΧΙΟΛΑΚΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟΝ ΜΑΦΙΟΖΙΚΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ Ο ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΙΣΙΝΑ ΜΕ ΜΟΥΣΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΗΔΑ ΣΑΝ ΠΙΘΗΚΟΣ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΑΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΧΟΡΕΥΟΥΝΕ


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος6/2/14 17:09

    ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΘΑ ΤΙΜΩΡΟΥΝΤΑΙ.ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΑΣΕΤΕ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ. ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΟΚΑΛΑΚΙ ΤΗΣ ΝΥΚΤΕΡΙΔΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΓΓΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΜΑ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΔΙΚΑ ΚΑΝΕΤΕ ΧΑΡΟΥΛΕΣ.
    ΟΠΩΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΣΚΙΑΖΕΙ ΦΟΒΕΡΑ ΚΑΜΜΙΑ ΜΟΝΟ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΞΑΠΟΣΘΕΝΕΙ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΤΡΑΒΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΚΙΑΖΕΙ ΦΟΒΕΡΑ ΚΑΜΜΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΘΑ ΕΝΑΙ ΣΤΙΣ ΕΠΑΛΞΕΙΣ ΓΙΑ (5) ολοκληρα ΧΡΟΝΙΑ.
    6/2/14 - 9:14 π.μ.

    Ανώνυμος είπε


    Διαβάστε περισσότερα: http://psiliammos.blogspot.gr/2014/02/20-16.html#ixzz2sYSnmO6j

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος6/2/14 17:45

    ΛΑΜΟΓΙΟ ΣΙΓΑ ΜΗ ΣΚΙΣΕΙ ΤΑ ΚΑΛΤΣΟΝ ΚΑΙ ΦΑΝΕΙ ΤΟ ΡΟΖ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΤΑ ΣΚΙΣΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΒΑΛΟΥΝ ΤΟ ΚΟΚΑΛΑΚΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΚΙΟΛΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος6/2/14 17:51

    ΠΟΙΑ (4ΟΟΟ)Ε ΠΑΙΡΝΕΙ ΒΡΕ ΦΙΛΕ Η ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ;
    ΣΟΥ ΔΩΣΑΝΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ 115/11 30801,60΄:12=2566,80

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος10/2/14 18:01

    Quiz Time Νο1
    ΠΟΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΔΕΝΤΡΟΦΥΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΕΔΙΩΧΝΑΝ ΦΤΥΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ, ΝΟΜΙΖΕ ΟΤΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΒΡΕΧΕΙ

    Quiz Time Νο2
    ΠΟΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΓΥΡΟΦΕΡΝΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΥΠΟΣΧΟΜΕΝΟΣ ΑΜΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΑ ΕΡΓΑ

    Quiz Time Νο3
    ΠΟΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΥΠΟΣΧΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΛΥΣΗ ΤΟ ΔΑΣΙΚΟ ΤΡΩΓΟΝΤΑΣ ΤΩΝ ΦΤΩΧΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ

    Quiz Time Νο4
    ΠΟΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΙΝΕΙ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΟΤΙ ΑΝ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΤΙΑΞΕΙ ΟΤΙ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΕΞΙ ΤΟΥ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΕΙΤΑΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ


    Quiz Time Νο5
    ΠΟΙΟΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ Ο ΘΕΟΣ ΘΑ ΤΟΝ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΚΕΡΑΥΝΩΣΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΔΙΚΙΕΣ ΚΑΙ ΨΕΥΤΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΑΠΡΑΞΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ


    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.