Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

13 Φεβ 2014

Ενταξη κατασκευής του κλειστού Γυμναστηρίου Αμπελακίων Σαλαμίνας

Στην τελευταία συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής και στην 1η τροποποίηση των εκτελεστέων έργων της Περιφερειακής Ενότητας Νήσων, συμπεριελήφθη το σημαντικό έργο της κατασκευής του κλειστού Γυμναστηρίου Αμπελακίων Σαλαμίνας, προϋπολογισμού 3.004.000 ευρώ.
Ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων Δημήτρης Κατσικάρης, αναφερόμενος στο θέμα δήλωσε:
«Στηρίζουμε στην πράξη, από ίδιους πόρους της Περιφέρειας Αττικής, ένα ακόμη σημαντικό έργο αθλητικής υποδομής, δεδομένου ότι τέτοια έργα δεν χρηματοδοτούνται από το ΕΣΠΑ. Η κατασκευή του κλειστού γυμναστηρίου Αμπελακίων Σαλαμίνας είναι πολυσήμαντο γεγονός για τη νέα γενιά του νησιού και θεωρήσαμε χρέος μας να στηρίξουμε το αίτημα του Δήμου αφού συνοδευόταν από πλήρη μελέτη. Όπου υπάρχουν ολοκληρωμένες μελέτες, από εμάς άμεσα χρηματοδοτούνται. Προχωράμε πάντα με έργα ουσίας, με το βλέμμα στραμμένο στο περιεχόμενο και όχι στη βιτρίνα».

5 σχόλια:

  1. Ανώνυμος14/2/14 18:19

    ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΦΡΑ ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕΣ. ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΣ. ΚΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟΥΣ ΚΛΑΚΑΔΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΤΣΑΒΕΣ. ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΡΕΜΟΥΝ. ΠΡΟΧΩΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος14/2/14 18:25

    Έχω την τιμή και τη χαρά να σας ανακοινωσουμε οτι ο παγκοσμίου φήμης αστέρας του σινεμά Γιωργάκης Κλουνε'ι' ζήτησε απο τον δήμαρχο Γιαννη Τσαβαρη να ενταχθεί στον συνδυασμό νίκης Πρωτοβουλία Ξεπουλήματος Σαλαμίνας ο δήμαρχος φυσικά δείχτηκε αμέσως
    Η συμφωνία ήταν τα αρχαία της Σαλαμίνας να δοθούν προς εκμετάλλευση επαναλαμβάνω εκμετάλλευση και όχι πούλημα , για 189,6 χρόνια στην Βραζιλία λόγου ΜΟΥΝΤΙΆΛ ΚΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΏΝ ΑΓΏΝΩΝ.
    Άλλη μια επιτυχία της σημερινής δημοτικής αρχής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος14/2/14 20:43

    Τα παραμύθια "θρέφουν" τα παιδιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος14/2/14 21:02

    [ ΤΣΑΒΑΡΗ ] ΠΕΣ ΜΑΣ ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΟ ΠΟΣΟ ΦΕΣΙ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΛΗΡΩΤΟ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ,ΠΕΣΤΟ ΑΜΑ ΕΙΣΑΙ ΑΝΤΡΑΣ ΨΕΥΤΑΡΑ.Ο ΝΤΙΝΟΣ ΘΑ ΣΕ ΚΟΨΕΙ ΦΕΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΔΟΥΛΕΥΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΠΟΥΛΑΣ. ΜΕ ΞΕΝΑ ΚΟΛΥΒΑ ΜΝΗΜΟΝΕΥΕΤΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ ΧΟΙΡΟΙ. ΘΑ ΣΑΣ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΤΟ ΣΔΟΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος16/2/14 00:12

    ΜΑΝΟ ΤΟΝ ΦΟΥΡΙΚΗ ΥΠΟΤΙΜΗΣΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΧΑΣΕΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ. ΟΙ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΕΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΝ ΤΟ ΚΑΖΟ ΑΥΤΟ. ΤΣΑΒΑΡΗ ΔΕΝ ΞΑΝΑΨΗΦΙΖΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.