Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

11 Δεκ 2019

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία αξιολόγησης έργων, στα πλαίσια της 1ης πρόσκλησης δημόσιων παρεμβάσεων CLLD/LEADER 2014-2020 της ΟΤΔ «Δίκτυο Συνεργασίας Δήμων ΠΕ Νήσων Αττικής».


10/12/2019 

Έγκριση 2.500.000,00€ για τις δημόσιες παρεμβάσεις του Τοπικού Προγράμματος  CLLD/LEADER 2014-2020: «Πολιτισμός και Περιβάλλον “Εν Πλω”»

Το Δίκτυο Συνεργασίας Δήμων ΠΕ Νήσων Αττικής μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας αξιολόγησης των προτάσεων των δημοσίων παρεμβάσεων βρίσκεται στο στάδιο της οριστικής ένταξης των έργων στο Τοπικό Πρόγραμμα. 

Το Δίκτυο παρέλαβε συνολικά 37 Αιτήσεις Στήριξης συνολικής Δημόσιας Δαπάνης (και από τους 8 Δήμους της Π.Ε. Νήσων που είναι δικαιούχοι του Προγράμματος) 4.621.540,85€, και υποβλήθηκαν δυο (2) ενστάσεις κατά την διαδικασία των ενδικοφανών προσφυγών. Τελικά, κρίθηκαν ως παραδεκτές οι 25 Αιτήσεις Στήριξης με συνολική Δημόσια Δαπάνη 2.353.884,24€.
Αφού ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες των ενδικοφανών προσφυγών, η συνεδρίαση της Επιτροπής Διαχείρισης του Προγράμματος LEADER/CLLD και η έγκριση από την Ειδική Υπηρεσία του Επιχειρησιακού Προγράμματος της Περιφέρειας Αττικής, και με τη σύμφωνη γνώμη της ΕΥΕ ΠΑΑ, κατόπιν υπερδέσμευσης πόρων, εξασφαλίστηκε η ένταξη του συνόλου των έργων που αξιολογήθηκαν θετικά. Αποτέλεσμα, η ανακοίνωση του Οριστικού Πίνακα Κατάταξης της 1ης Πρόσκλησης δημόσιων παρεμβάσεων.
Το Δίκτυο Συνεργασίας Δήμων ΠΕ Νήσων Αττικής, καίτοι ουσιαστικά νεοσύστατο, σημειώνει μια σημαντική επιτυχία, για την ανάδειξη της περιοχής παρέμβασης με την ένταξη των εγκεκριμένων έργων, και ξεκινά ένας καινούργιος κύκλος εμπιστοσύνης. Τα παραπάνω αποτελούν αποτέλεσμα της άψογης συνεργασίας μεταξύ των Δήμων της ΠΕ Νήσων Αττικής αλλά και των αρμόδιων υπηρεσιών της Περιφέρειας Αττικής.
Ως Πρόεδρος της Επιτροπής Διαχείρισης Προγράμματος (ΕΔΠ), θα ήθελα να ευχαριστήσω τις Υπηρεσίες του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, τον Γενικό Γραμματέα Αγροτικής Πολιτικής και Διαχείρισης Κοινοτικών Πόρων κ. Κωνσταντίνο Μπαγινέτα, τις Υπηρεσίες Διαχείρισης της Περιφέρειας Αττικής, τους συναδέλφους Δημάρχους της Π.Ε. Νήσων και τέλος τον υπηρεσιακό πυρήνα της Ομάδας Τοπικής Δράσης του Δικτύου Νήσων Αττικής, για την συνεργασία και την εξυπηρέτηση των δικαιούχων,
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν επιπλέον πληροφόρηση στην ιστοσελίδα του Δικτύου Συνεργασίας Δήμων ΠΕ Νήσων Αττικής, όπου έχει αναρτηθεί ο Τελικός Πίνακας Αποτελεσμάτων.  

Με εκτίμηση,
Ο Πρόεδρος ΕΔΠ CLLD/LEADER
Ευστράτιος Χαρχαλάκης
Δήμαρχος Κυθήρων

13 σχόλια:

  1. Ανώνυμος11/12/19 20:21

    Ο Κ. ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΤΟ ΜΑΣΤΕΡ ΠΛΑΝ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ ΣΕ ΟΛΑ. ΠΕΡΑΣΑΝ ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΑΕΙ ΜΥΣΤΙΚΟ, ΑΚΟΥΓΕΤΕ ΟΤΙ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος11/12/19 20:35

    Δήμαρχε πούλησες την Κυνοσουρα
    Κατέστρεψες τα ΣΕΛΗΝΙΑ
    Θα γεμίσουν δεξαμενές ναυπηγειων τα ωραία μας Σεληνια η αλλιώς το μικρό Παρίσι μας
    Κρίμα που βγάλαμε Σαλαμινια αντιπεριφερειαρχη
    Θα πρέπει να ντρέπεται για την κατάντια του νησιου
    Είναι λίγη και ανικανη
    Ντροπή και στους δύο σας για αυτό που γίνετε στα Σεληνια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος11/12/19 20:39

    ΚΕ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΕ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΜΕΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΣΟΥ. ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΣ ΣΤΟ "ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ" ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ. ΠΗΓΕΣ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΣΑΛ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΕΣ ΑΠΛΑ ΠΑΡΩΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ. ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΣ ΣΕ ΟΛΑ. ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΘΟΟΥΝ ΟΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΦΑΝΕΡΩΘΕΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΟΥ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ. ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ ΚΕ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΕ. ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος11/12/19 20:50

      ΣΕ ΣΑΧΛΕΣ (ΕΠΙΕΙΚΗΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΣ) ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΝΕ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ. ΑΝ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ , ΕΣΥ ΞΕΠΟΥΛΙΕΣΕ ΓΙΑ 10 Ε ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΕΣ

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος11/12/19 20:42

    Ο Κ. ΕΛΕΥΣΙΝΙΩΤΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΤΙΠΟΤΕ; Η ΚΑ ΛΙΤΣΑ ΔΙΓΕΝΑΚΗ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ; ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΙΣ ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΑΥΤΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ; ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΟΤΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΗΓΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ Η ΚΑ ΔΙΓΕΝΑΚΗ ΑΓΩΝΙΖΟΤΑΝ; ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑ ΔΙΓΕΝΑΚΗ ΓΙΑΤΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΤΗΣ ΓΙΑΤΙ Ο Κ. ΕΛΕΥΣΙΝΙΩΤΗΣ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ. ΑΠ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟΥ ΑΡΚΕΙ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος11/12/19 22:03

    Τι να πεί αυτός, δεν μπορεί να αρθρώσει λέξη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος12/12/19 07:29

    Αυτή είναι η κατάσταση που επικρατεί σήμερα στο σκοπευτήριο της Σαλαμίνας (δείτε το βίντεο)

    Το salamis-news.blogspot.com δημοσίευσε σήμερα ένα πολύ ενδιαφέρον και αποκαλυπτικό φωτορεπορτάζ, για την κατάσταση που επικρατεί στο σκοπευτήριο της Σαλαμίνας που έχει μετατραπεί σε παράνομη χωματερή.
    Το φωτορεπορτάζ είναι αφιερωμένο στον Δήμαρχο Σαλαμίνας Γ. Παναγόπουλο αλλά και στην Αντιπεριφερειάρχη Νήσων Β. Θεοδωρακοπούλου-Μπόγρη Όπως σημειώνει το salamis-news:

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος12/12/19 07:32

    Ο Κ. ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΤΟ ΜΑΣΤΕΡ ΠΛΑΝ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ ΣΕ ΟΛΑ. ΠΕΡΑΣΑΝ ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΑΕΙ ΜΥΣΤΙΚΟ, ΑΚΟΥΓΕΤΕ ΟΤΙ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος12/12/19 07:35

    ΚΕ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΕ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΜΕΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΣΟΥ. ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΣ ΣΤΟ "ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ" ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ. ΠΗΓΕΣ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΣΑΛ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΕΣ ΑΠΛΑ ΠΑΡΩΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ. ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΣ ΣΕ ΟΛΑ. ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΘΟΟΥΝ ΟΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΦΑΝΕΡΩΘΕΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΟΥ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ. ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ ΚΕ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΕ. ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος12/12/19 07:43

    Η Αντιπεριφερειάρχης Νήσων Αττικής κα Βάσω Θεοδωρακοπούλου-Μπόγρη γιατί κλείνει τα μάτια στη χωματερή που έχει γίνει στο Σκοπευτήριο; Χιλιάδες τόνοι σκουπίδια έχουν ριχτεί εκεί από τη σημερινή δημοτική αρχή που βρωμάνε και ζέχνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος12/12/19 07:46

    "Ελλάδα και Τουρκία να έχουν συνεχή διάλογο", προτρέπει ο ΟΗΕ τις δύο χώρες. Επί της ουσίας δεν παίρνει θέση και ζητά όλες οι διαφορές να επιλύονται ειρηνικά.
    Τα Ηνωμένα Έθνη υπογράμμισαν σήμερα τη σημασία η Ελλάδα και η Τουρκία να έχουν «συνεχή διάλογο» πάνω σε ευαίσθητα θέματα, μετά το αίτημα της Αθήνας στον ΟΗΕ για την καταδίκη του αμφιλεγόμενου συμφώνου Άγκυρας - Τρίπολης για την οριοθέτηση θαλάσσιων ζωνών στην Μεσόγειο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος12/12/19 07:49

    «Ολοκληρώνεται η συζήτηση αυτού του Νομοσχεδίου στις Επιτροπές Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων, καθώς και Εξοπλιστικών που συγκλήθηκε προκειμένου να ακροαστεί κυρίως τη Στρατιωτική Ηγεσία και κατά δεύτερο λόγο, αλλά εξίσου σημαντικό θα έλεγα, τον εκπρόσωπο της Lockheed Martin, ο οποίος νομίζω ότι ήταν εξαιρετικά κατατοπιστικός με τις απαντήσεις που έδωσε και βοήθησε το Σώμα να καταλάβει πόσο διαφανής τελικά είναι η ρύθμιση που φέρνουμε όσον αφορά το πρόγραμμα αναβάθμισης των αεροσκαφών F-16.

    Δεν θέλω να ευτελισθεί η συζήτηση γι’ αυτό το πρώτο άρθρο του Νομοσχεδίου σε έναν ιδιότυπο ανταγωνισμό του τύπου «κατόπιν ενεργειών μου», του ενός ή του άλλου. Θα μπορούσα να πω ότι μετά την αποτυχημένη – λόγω στρεβλού τρόπου εισαγωγής προς νομοθέτηση – απόπειρα του κ. Πάνου Καμμένου τον Ιανουάριο ακολούθησε ένα εξάμηνο πλήρους αδράνειας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος12/12/19 15:00

    Δημαρχο αλλαξε το νησι,κι ηρθε χαμος κι ανταρα
    παντρευτηκε ο καταδικος μαζι με τη λαδιαρα
    Αγαπηθήκαν ξαφνικα και εδωσαν τα χερια
    εκρυψαν κατω απ το χαλί του μισους τα μαχαιρια

    Εφευγε η πρωτη Κυριακη,η δευτερη ερχοταν
    Δημαρχος Παναγοπουλος ειδαν πως θα γινοταν
    Και ετσι οι δυο τους ηρθανε μαζι εις σαρκα μια
    μα πλατη τους εγυρισε ολη η κοινωνια

    Και οπως ηταν φυσικο,τη συντριβη εισπραξαν
    ο κοσμος ηξερε καλα τι λαμογιες επραξαν
    Γιναν αντιπολιτευση και τα χουνε χαμενα
    κι απ τις σφαλιαρες κοκκινο απεκτησαν αυχενα

    Ειναι στο συμβουλιο αγκαζε καθονται διπλα διπλα
    και προσπαθουν με ψεμματα να κανουν καμια ντριπλα
    αδικος κοπος,ματαιος,τους εκλεισαν το σπιτι
    τον Αλαισκα βαζουν μπρος,τον νεο Χρυσαυγιτη

    Αχ Βασιλακη μου γλυκε,τα στερνα τιμουν τα πρωτα
    δεν το ξερες και εγινες του κυρ Μηνα η κοτα
    Απο Πασοκος εισαι πια γλοιωδες φασιστακι
    και του Σουλτανου προθυμο εγινες γιουσουφακι

    Μα ο γαμος ειν το θεμα μας,γελαν και τα πλακακια
    δε γραφω αλλο τιποτα για τα παρανυφακια
    Και το μεγαλο γεγονος ειναι πως το δουλευουν
    Στις εκλογες που θα ρθουνε μαζι πως θα κατεβουν

    Παραταξη ειναι φοβερη,για τη μεγαλη νικη
    με ονομα τεραστιο...η ΛΑΔΟΚΑΤΑΔΙΚΗ
    Καταδικος ειναι ο νιος,λαδιαρα ειν η κορη
    πρωτο παιδι τους ευχομαι να κανουνε αγορι

    Και αν καυγαδες ερθουνε,των ζευγαριων στοιχειο
    και αν ζητησει παλι ο νιος της κορης το πτυχιο
    να μη φοβαστε χωριανοι,η σχεση δεν τελειωνει
    γιατι η ΣΚΟΥΖΕ τη γεννησε,κι η ΗΤΤΑ την ενωνει!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.