Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

16 Δεκ 2019

Ο ΝΟΒΣ διοργανώνει το Σαββατοκύριακο 21, 22 Δεκεμβρίου τον ιστιοπλοϊκό διασυλλογικό αγώνα για σκάφη optimist, laser, και bug "ΑΙΑΝΤΟΣ 2019" στον κόλπο της Σαλαμίνας.


10 σχόλια:

  1. Ανώνυμος16/12/19 23:11

    Πέμπτη, 8 Αυγούστου 2019
    Συνέντευξη του Γιώργου Παναγόπουλου στον ΑΝΤ1 για το πρόβλημα των σκουπιδιών στη Σαλαμίνα


    Συνέντευξη στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή "Καλοκαίρι Μαζί" έδωσε σήμερα το πρωί ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Σαλαμίνας Γιώργος Θ. Παναγόπουλος.
    -->




    Ο κ. Παναγόπουλος μίλησε για το μείζον πρόβλημα των σκουπιδιών και των εξωοικιακών που ταλαιπωρούν το νησί της Σαλαμίνας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος16/12/19 23:17

      Κύριε Δήμαρχε μιλαγατε στα κανάλια και στέλνατε φωτο με σκουπίδια όταν το νησί είχε 350 χιλιάδες κόσμο τον Αυγουστο
      Σήμερα που έχει 70 χιλιάδες κόσμο είναι σε χειρότερη κατασταση
      Με δύο χωματαρες μια στον Άγγελου που έγραψε η εφημερίδα Ανατροπές

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος16/12/19 23:43

    ΚΑΛΑ ΡΕ ΜΑΣΣΤΡΟΚΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΦΟΝΟ ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΜΑΘΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ΡΕ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος17/12/19 07:18

    «Η Ελλάδα θα κάνει αυτό που πρέπει για να υπερασπιστεί τα κυριαρχικά δικαιώματά της μέχρι κεραίας», τόνισε ο Νίκος Παναγιωτόπουλος. «Η Ελλάδα δεν είναι αδύναμη, έχει εργαλεία, έχει όπλα πίεσης και έχει συμμάχους», δήλωσε από την πλευρά της η Ντόρα Μπακογιάννη.
    Η τουρκική προκλητικότητα βρέθηκε στο επίκεντρο των δηλώσεων του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Νίκου Παναγιωτόπουλου, ο οποίος τόνισε μεταξύ άλλων ότι η Ελλάδα θα κάνει αυτό που πρέπει για να υπερασπιστεί τα κυριαρχικά δικαιώματά της μέχρι κεραίας.

    Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1, ο υπουργός δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο θερμού επεισοδίου, σημειώνοντας ταυτόχρονα ότι «η Ελλάδα κάνει τη δουλειά της διά του πρωθυπουργού και του υπουργού Εξωτερικών», καθώς και ότι η χώρα «έχει συμμάχους που καταγράφουν και αξιολογούν».

    Υπογράμμισε, επίσης, ότι το υπουργείο Εθνικής Άμυνας μεριμνά για να εξασφαλίσει την ετοιμότητα και το αξιόμαχο των Ενόπλων Δυνάμεων που αποτελούν τον αποτρεπτικό βραχίονα ισχύος της χώρας. Στην ερώτηση εάν υπάρχει ανησυχία, παρατήρησε ότι αμεριμνησία δεν διακατέχει κανέναν. Το κόστος από την ανάληψη μιας στρατιωτικής ενέργειας θα είναι πολύ μεγαλύτερο από το όφελος, σχολίασε χαρακτηριστικά.


    Αναγνώρισε, πάντως, ότι το ΝΑΤΟ επιμένει στην πολιτική των «ίσων αποστάσεων», τακτική που αδικεί την Ελλάδα, όπως ανέφερε.

    Μπακογιάννη: Η Ελλάδα έχει όπλα πίεσης και συμμάχους
    Από την πλευρά της, η πρώην υπουργός Εξωτερικών, Ντόρα Μπακογιάννη, μιλώντας απόψε (Δευτέρα) σε πολιτική εκδήλωση σε ξενοδοχείο της Αθήνας, με θέμα την οριοθέτηση θαλασσίων ζωνών στη Μεσόγειο, μέσα από το πρίσμα των ελληνοτουρκικών σχέσεων, χαρακτήρισε ως «βαρύ πλήγμα 'κάτω από τη μέση' και κίνηση ακραίας διεκδίκησης εκ μέρους της Τουρκίας», τη συμφωνία της Άγκυρας με την Τρίπολη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος17/12/19 11:36

    Ή Γέννηση του Χριστού,ας
    συμάνει την αρχή για καλύτερη
    ζωή,γεμάτη αλήθεια και φώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος17/12/19 14:17

    - σημάνει -

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος17/12/19 15:22

    Μετά την παραίτηση του 82 χρόνου διοικητή νοσοκομείου στα Τρίκαλα η ανακοίνωση του υπ.Υγείας επιφύλασσε μια ευχαρίστηση έκπληξη αναμενομενη βεβαια για την Σαλαμινα και την Κρητη
    Ο πρωθυπουργος ανακοινωσε τον προσωπικό φίλο της οικογένειας (Μητσοτακη) Γ.Κ. ως το νέο διοικητή του νοσοκομείου Τρικάλων
    Να του ευχηθούμε σιδεροκεφαλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος17/12/19 15:33

      Θέμα χρόνου είναι η έκδοση των πρώτων αποτελεσμάτων για τις προσλήψεις στο Λιμενικό Σώμα, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του workenter.gr.

      Με βάση τις ίδιες πληροφορίες, έως το τέλος της τρέχουσας εβδομάδας θα εκδοθούν οι πίνακες πληρούντων τα προσόντα και απορριπτέων για τις θέσεις των σημαιοφόρων.

      Η διαδικασία

      Πηγές του υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, που εμπλέκονται στην έκδοση των αποτελεσμάτων, ανέφεραν στο workenter.gr ότι αμέσως μετά την έκδοση των δύο πινάκων με όσους συνεχίζουν και όσους απορρίπτονται θα εκδοθεί νεός πίνακας που θα περιλαμβάνει τους κληθέντες για υψομέτρηση.

      Πότε τα αποτελέσματα των λιμενοφυλάκων

      Σύμφωνα με πληροφορίες, οι πρώτοι -αντίστοιχοι- πίνακες για τους λιμενοφύλακες εκτιμάται ότι θα εκδοθούν σε περίπου ενάμιση μήνα από σήμερα.

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος17/12/19 16:34

    Η εφημερίδα Ανατροπες 23/10/19εγραψαν ότι το νταμάρι το ΕΠΙΣΚΕΥΘΗΚΕ η Αντιπεριφερειάρχης Β. ΜΠΟΓΡΗ όπου διαπίστωσε ότι θαβονται σκουπιδια
    Μετά από τόσο καιρό δεν έχει κάνει τίποταααααααααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος17/12/19 18:56

    17/12/19 16:34
    Γιατί φωνάζεις ε;
    Θα έχει άλλες "δουλειές" ή
    Κυρία,γι αυτό (δεν έχει κάνει
    τίποταααααααααα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.