Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

4 Δεκ 2019

Το ενδεχόμενο δημιουργίας ειδικού ραδιοσταθμού για τα terminals καθώς επίσης και η παρουσία του Καναλιού Ένα 90,4 στην υποδοχή της κρουαζιέρας


Το ενδεχόμενο δημιουργίας ειδικού ραδιοσταθμού για τα terminals καθώς επίσης και η παρουσία του Καναλιού Ένα 90,4 στην υποδοχή της κρουαζιέρας, ήταν τα βασικά θέματα που συζητήθηκαν στη συνάντηση που είχε αντιπροσωπεία της ΔΗ.ΡΑ.Π. με ηγετικά στελέχη της COSCO τις προηγούμενες μέρες.

Την αντιπροσωπεία της COSCO αποτελούσαν ο Public Relations and Investors Relations manager Νίκος Γλογοδίτης και ο Public Relations and Investors Relations deputy manager  Νεκτάριος Δεμενόπουλος, ενώ την αντιπροσωπεία της ΔΗ.ΡΑ.Π., ο Πρόεδρος Αλέξανδρος Τζεφεράκος, ο Αντιπρόεδρος Απόστολος Σειρηνίδης, το μέλος του Δ.Σ της ΔΗ.ΡΑ.Π  Θεόδωρος Ματθιουδάκης και ο σύμβουλος Διοίκησης Γιάννης Κεχαγιόγλου.
Η συνάντηση έγινε στα κεντρικά γραφεία  της COSCO, ήταν εποικοδομητική και γόνιμη και οι δύο πλευρές συμφώνησαν να τα ξαναπούν σε εύθετο χρόνο.  Η κοινή διαπίστωση είναι ότι υπάρχει ενδιαφέρον και από τις δύο πλευρές για συνεργασία καθώς  και για σύναψη στενότερων σχέσεων δεδομένου ότι και η κινεζική εταιρεία θέλει να «βγει» στην πειραϊκή κοινωνία και να επικοινωνήσει διάφορες ενέργειες που κάνει, ενώ και το ΚΑΝΑΛΙ ΕΝΑ 90,4 θέλει να παρακολουθεί τους φορείς, τους οργανισμούς και τις εταιρείες που αναπτύσσονται στην πόλη και να προβάλλει της δραστηριότητές τους στο πλαίσιο της λειτουργίας του ως δημοτικού ραδιοφώνου.

16 σχόλια:

  1. Ανώνυμος4/12/19 17:43

    NEWSIT / ΕΛΛΑΔΑ /
    Αιγαίο: Γιγαντιαία επιχείρηση σωτηρίας ναυτικών ακυβέρνητου πλοίου
    04.12.2019 | 16:40NEWSIT NEWSROOM
    Αιγαίο: Γιγαντιαία επιχείρηση σωτηρίας ναυτικών ακυβέρνητου πλοίου
    Reuters
    Facebook Twitter
    Σώα απομακρύνθηκαν και τα 14 μέλη πληρώματος φορτηγού πλοίου που έπλεε ακυβέρνητο μεταξύ Λέσβου και Σκύρου στο Αιγαίο.


    Η επιχείρηση του Λιμενικού Σώματος στο Αιγαίο, ήταν ιδιαίτερα δύσκολη, καθώς στην θαλάσσια περιοχή έπνεαν άνεμοι εντάσεως έως και 9 μποφόρ.

    Το πλοίο “NEW LEO” σημαίας Λιβερίας, λόγω των δυσμενών συνθηκών, παρουσίασε μετατόπιση φορτίου 30 μοιρών, με αποτέλεσμα ο κυβερνήτης του να ζητήσει την άμεση συνδρομή των ελληνικών αρχών ώστε να εγκαταλείψουν το πλοίο και οι 14 επιβαίνοντες.



    Ένα πλοίο ανοιχτής θαλάσσης ΛΣ – ΕΛΑΚΤ, δύο πλοία του Πολεμικού Ναυτικού, πέντε παραπλέοντα πλοία καθώς και ένα ελικόπτερο του Πολεμικού Ναυτικού και δύο ελικόπτερα super puma της Πολεμικής Αεροπορίας, παρέλαβαν με ασφάλεια τους δεκατέσσερις αλλοδαπούς και τους μετέφεραν στη Σκύρο.

    Μόλις δύο από αυτά, κρίθηκε ότι πρέπει να νοσηλευτούν καθώς έφεραν τραύματα, που δεν κρίνονται ωστόσο σοβαρά.

    Μέχρι στιγμής δεν έχει παρατηρηθεί ρύπανση από το πλοίο, το οποίο παραμένει στην περιοχή διατηρώντας την κλίση που είχε έως και την διάσωση του πληρώματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος4/12/19 18:57


    Αν ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, Αλκιβιάδης Στεφανής, έχει δεσμευθεί στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη ότι θα δημιουργήσει κλειστό κέντρο για μετανάστες στη Λέσβο ταυτόχρονα με το Κέντρο της Μόριας, τότε η άποψη του υπογράφοντος είναι πως το πρόβλημα είναι δικό του (αξιοπιστίας έναντι του Πρωθυπουργού) και δεν θα πρέπει να γίνει πρόβλημα των κατοίκων της Λέσβου!

    Από τη στιγμή που τα δύο Δημοτικά Συμβούλια σε Μυτιλήνη και Καλλονή έχουν τοποθετηθεί αρνητικά και δεν θέλουν τη νέα δομή στο νησί μας, έχουν εκφράσει τη βούληση των τοπικών κοινωνιών. Άρα λοιπόν είναι προκλητικό ο Υφυπουργός Άμυνας, ο οποίος μάλιστα έλκει την καταγωγή του από την περιοχή της Αγιάσου, να επιμένει κόντρα στη βούληση της τοπικής κοινωνίας και να παίρνει τα ελικόπτερα του Κράτους (όπως έκανε στο παρελθόν ο Πάνος Καμμένος με τον οποίο συνδέονται άλλωστε με στενή φιλία) και να γυρνά πάνω από τη Λέσβο για να βρει τον κατάλληλο χώρο για το νέο Κέντρο.

    Είναι προφανές, οι εγκαταστάσεις της Μόριας είναι έτοιμες. Ας μεταφέρουν 15.000 πρόσφυγες και μετανάστες από το νησί μας ΑΜΕΣΑ στην ηπειρωτική Ελλάδα και ας κρατήσουν στη Μόρια 3.000 ψυχές όσο επιμένουν να δημιουργήσουν στρατόπεδο συγκέντρωσης. Αυτή είναι η μόνη εφικτή λύση και όλα τα άλλα είναι εκ του πονηρού, αποσκοπώντας όχι σε μείωση του πληθυσμού των 20.000 αλλά σε πολλαπλασιασμό των αλλοδαπών στη Λέσβο, όσο θα καταφέρνουν να τους κρύβουν «κάτω απ το χαλί», δηλαδή σε μια περιοχή όπου δεν θα φαίνονται!

    Είναι προφανές ότι η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας που έδειξε θετικά δείγματα γραφής σε άλλους τομείς, επί του παρόντος αδυνατεί να διαχειριστεί το μεταναστευτικό ζήτημα. Ωστόσο οι κάτοικοι της Λέσβου δεν χρωστούν τίποτα και σε κανέναν. Οι Δήμαρχοι της Λέσβου και ο Περιφερειάρχης οφείλουν εδώ και τώρα να τοποθετηθούν χωρίς κρυφές ατζέντες. Και το αίτημα δεν μπορεί να είναι άλλο, παρά ένα: Κλείσιμο της δομής του Καρά-Τεπέ που βρίσκεται στο βιολογικό καθαρισμό και επαναφορά του χώρου ως πάρκου κυκλοφοριακής αγωγής για τα παιδιά ντόπιων και ξένων. Κλείσιμο κάθε άλλης δομής στη Λέσβο και μεταφορά των προσφύγων και μεταναστών σε άλλες περιοχές της Ελλάδας με σταδιακή μείωση των αλλοδαπών στο Κέντρο της Μόριας στους 3.000. Αρκετό βάρος σήκωσε η Λέσβος από το 2015, ας σηκώσουν για την επόμενη πενταετία και άλλες περιοχές της Ελλάδας!

    Αυτά πρέπει να διεκδικήσουν Κύτελης, Βέρρος και Μουτζούρης. Κάθε άλλη διεκδίκηση είναι για να ρίχνουν στάχτη στα μάτια των πολιτών. Κάθε άλλο σενάριο το μόνο που εξυπηρετεί είναι να τρέφει τις ΜΚΟ και όσους θέλουν να διορίζουν ψηφοφόρους σε αυτές! Τελεία και παύλα, μην μας περνούν για Μάο Μάο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος5/12/19 16:34

      Μάλιστα.
      Έδωσε υπόσχεση στον αδελφό
      της Ντόρας,γιατί ή καταγωγή
      του,είναι από την Άγιάσο της
      Λέσβου.
      Όλα να τα λέμε,όλα.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος5/12/19 16:44

      Έσύ ό από πάνω μου,μεγάλο το
      κειμενό σου,δεν το διάβασα
      όλο κ γράψαμαι τα ίδια σχεδόν,
      ώστε ξέρεις κ εσύ την καταγωγή
      του Άπέθαντου.
      Συγνώμη.

      Υ.Γ
      Πάρτο εσύ γρήγορα,είχα βρεί
      την ήσυχία μου τόσες μέρες.
      Σ'ευχαριστώ πολύ.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος5/12/19 16:50

      Το πήρες;καλά έκανες,όσο θέλω
      θα σέ φτάνω στα όρια,θα σε
      ταράζω,θα γράφω κάτι σαν τα
      Χρώματα κ αρώματα άσε τα
      καμώματα,κ θα σ'αφείνω να
      βγάζεις καντίλες.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος5/12/19 16:56

      Πόσο ξεροκέφαλος είσαι;πόσοοο;
      έλα πέταξε τώρα δελτίο καιρού
      ειδήσεις από τις ειδήσεις,και
      γι αυτή την άγνωστη μπόγρη,δε
      μου λές Έλληνίδα είναι;
      Καλά μη λες.

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος4/12/19 19:01

    Κοινωνικό μέρισμα 2019: Πριν από τα Χριστούγεννα 200.000 νοικοκυριά των πλέον ευάλωτων στρωμάτων της κοινωνίας θα λάβουν κοινωνικό μέρισμα από 500 έως και 1.000 ευρώ


    Αντίστροφη μέτρηση για τους δικαιούχους του κοινωνικού μερίσματος, μετά τις επίσημες ανακοινώσεις του Πρωθυπουργού στην ομιλία του κατά το κλείσιμο των εργασιών του Συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας.

    Συγκεκριμένα ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε ότι 200.000 νοικοκυριά των πιο αδύναμων Ελλήνων θα πάρουν πριν από τα Χριστούγεννα έκτακτη ενίσχυση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος4/12/19 19:05

    Από την άσκηση «ΝΗΡΗΙΣ 2019». Πηγή φωτογραφίας Γενικό Επιτελείο Ναυτικού Η ισχύς του Πολεμικού Ναυτικού φάνηκε στην άσκηση “Νηρηίς 19” στη θαλάσσια περιοχή της Κρήτης TOPICS:Άσκηση Νηρηίς 19Γενικό Επιτελείο ΝαυτικούΚρήτηΠολεμικό Ναυτικό DECEMBER 2, 2019 24 SHARES Από 22 έως 29 Νοεμβρίου 2019, διεξήχθη η άσκηση «ΝΗΡΗΙΣ 2019», με δραστηριότητες εν όρμω, στη Ναυτική Βάση Σούδας, και εν πλώ, στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή Κρητικού, Μυρτώου και Νοτίου Αιγαίου Πελάγους. Όπως ανακοίνωσε το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού, η άσκηση «ΝΗΡΗΙΣ 2019» είναι πολυεθνική άσκηση τύπου INVITEX (Invitation Exercise) που σχεδιάσθηκε από το Πολεμικό Ναυτικό με σκοπό την εξάσκηση σε διαδικασίες τόσο επί των κλασικών μορφών πολέμου όσο και επί των σύγχρονων μορφών απειλών, σε θέματα θαλάσσιας ασφαλείας

    Πηγή: Η ισχύς του Πολεμικού Ναυτικού φάνηκε στην άσκηση “Νηρηίς 19” στη θαλάσσια περιοχή της Κρήτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος5/12/19 12:31

      Το παιδί της κατοχής,το
      ενδεχόμενο του αυθόρμητου
      αλλά κ δίκαιου ξυλοδαρμού
      το έχει σκεφτεί;
      Πάλι έγινε - βεντέτα- φίρμα-
      χθές,σε μια μάζωξη.

      Άς είναι δεξιό είπανε,εμείς
      το παιδί αυτό το αγαπάμε
      πολύ,κ το σεβόμαστε.
      Κι το παιδί,όλο χολή στάζει
      για εμάς.
      Άλλά ό καιρός γαρ εγγύς.

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος4/12/19 19:23

    Μητσοτάκης στο ΝΑΤΟ: Το μνημόνιο Τουρκίας-Λιβύης θέτει σε κίνδυνο την περιφερειακή ασφάλεια

    Την απειλητική συμπεριφορά της Τουρκίας έθεσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την παρέμβασή του στη Σύνοδο Κορυφης του ΝΑΤΟ στο Λονδίνο.

    Αναφερόμενος στις ανακοινώσεις περί του μνημονίου Τουρκίας - Λιβύης, ο κ. Μητσοτάκης διεμήνυσε ότι η προώθηση διεθνών συμφωνιών οι οποίες παραβιάζουν κατάφωρα τόσο το διεθνές δίκαιο όσο και τα νόμιμα δικαιώματα των χωρών του ΝΑΤΟ, αντίκειται σαφώς στο πνεύμα συνεργασίας και στις θεμελιώδεις αρχές στις οποίες στηρίζεται η Συμμαχία. Απευθυνόμενος στους αρχηγούς κρατών και κυβερνήσεων των άλλων χωρών μελών του ΝΑΤΟ ο πρωθυπουργός τόνισε ότι η χώρα μας αναμένει από τους γείτονές της να επιδείξουν σεβασμό για τα κυριαρχικά δικαιώματα της Ελλάδας απέχοντας από ενέργειες και δηλώσεις που θέτουν σε κίνδυνο τις σχέσεις καλής γειτονίας και τη διατήρηση της περιφερειακής ασφάλειας.

    Κατά την παρέμβασή του στη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ στο Λονδίνο, ο κ. Μητσοτάκης ανέφερε ότι η ενότητα και η αλληλεγγύη πρέπει να είναι οι βασικές αρχές που διέπουν τις σχέσεις μεταξύ των μελών της Συμμαχίας. Στο πλαίσιο αυτό, επεσήμανε ότι τα μέλη του ΝΑΤΟ έχουν ευθύνη να σέβονται και να ενεργούν σύμφωνα με αυτές τις αρχές καθώς και να απέχουν από ενέργειες που θα μπορούσαν να δημιουργήσουν προστριβές και εντάσεις μεταξύ συμμάχων και γειτόνων.

    Σύμφωνα με πληροφορίες από κυβερνητικές πηγές, ο κ. Μητσοτάκης υπογράμμισε το ρόλο της Ελλάδας ως αξιόπιστου εταίρου και σημαντικού πυλώνα για την ειρήνη και τη σταθερότητα στην περιοχή των Βαλκανίων και της Νοτιοανατολικής Μεσογείου. Αναφερόμενος στις ανακοινώσεις περί του μνημονίου Τουρκίας - Λιβύης, διεμήνυσε ότι η προώθηση διεθνών συμφωνιών οι οποίες παραβιάζουν κατάφωρα τόσο το διεθνές δίκαιο όσο και τα νόμιμα δικαιώματα των χωρών του ΝΑΤΟ, αντίκειται σαφώς στο πνεύμα συνεργασίας και στις θεμελιώδεις αρχές στις οποίες στηρίζεται η Συμμαχία. Τόνισε δε ότι η χώρα μας αναμένει από τους γείτονές της να επιδείξουν σεβασμό για τα κυριαρχικά δικαιώματα της Ελλάδας απέχοντας από ενέργειες και δηλώσεις που θέτουν σε κίνδυνο τις σχέσεις καλής γειτονίας και τη διατήρηση της περιφερειακής ασφάλειας.

    Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επεσήμανε ότι το ΝΑΤΟ πρέπει να αντιμετωπίζει τις νέες προκλήσεις, περιλαμβανομένης της μαζικής παράνομης μετανάστευσης. Αναφέρθηκε συγκεκριμένα στην παρουσία του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο και στην ανάγκη να ανταποκριθεί κατάλληλα στα επείγοντα ζητήματα που απηχούν τις ανησυχίες και τις προτεραιότητες των κοινωνιών μας.

    Ο Πρωθυπουργός υπογράμμισε ακόμη ότι η Ελλάδα αναγνωρίζει τη σημασία της επαρκούς χρηματοδότησης στον τομέα της άμυνας. Και ότι η χώρα μας το απέδειξε: παρά τη σοβαρή οικονομική κρίση που πέρασε την τελευταία δεκαετία, διατήρησε τις αμυντικές δαπάνες τουλάχιστον στο 2% του ΑΕΠ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος4/12/19 19:25

    Α Π Ο Φ Α Σ Ι Ζ Ο Υ Μ Ε

    Την συμμετοχή του Προέδρου του Δ.Λ.Τ.Σ. σε επιμορφωτικό σεμινάριο
    που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα 17 και 18/10/2019
    Ο Πρόεδρος του Δ.Λ.Τ.Σ.
    ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΕΛΕΥΣΙΝΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος5/12/19 14:19

      Δημήτριε,
      να πάς σήμερα στον Ναύσταθμο
      με το κεφάλι κάτω,ως ένδειξη
      σεβασμού.
      Μέγας εσπερινός,κ αύριο ή
      Πανηγυρική Θεία Λειτουργία
      για τη Έορτή τού Άι Νικόλα.

      Άφιερωμένο εξαιρετικά...

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος5/12/19 14:25

      Κανόνα πίστεως, και εικόνα πραότητος, εγκρατείας διδάσκαλον, ανέδειξε σε τη ποίμνη σου, η των πραγμάτων αλήθεια δια τούτο εκτήσω τη ταπεινώσει τα υψηλά, τη πτωχεία τα πλούσια. Πάτερ Ιεράρχα Νικόλαε, πρέσβευε Χριστώ τω Θεώ, σωθήναι τας ψυχάς ημών.

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος4/12/19 21:34

    ΠΑΤΕΙΣΤΕ pameluketo !!!! Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕ ΠΑΝΤΟΤΕ ΤΟ ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΟ ΑΡΘΡΟ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΞΟΥΣΙΑ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΚΑΙΡΕΣ ΕΜΠΝΕΥΣΕΙΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος4/12/19 22:24

      Αδελφέ βάλε και το Link να διευκολύνεις τους επισκέπτες
      http://pameluketo.blogspot.com/2019/12/3d.html
      Όντως πολύ καλό, δεν κάνει συχνά αναρτήσεις αλλά όλες του είναι μία, μία.
      η μια καλύτερη της άλλης ΜΠΡΑΒΟ στην διαχείριση

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος5/12/19 11:11

    ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ Κ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ
    ΣΤΟΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ.
    ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ
    ΓΙ'ΑΥΤΟ ΜΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΛΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΟΧΙ.ΑΣΧΗΜΗ
    ΕΜΠΕΙΡΙΑ.ΚΑΝΕΙ Κ ΚΡΥΟ ΟΣΟ
    ΜΠΟΡΕΙ.ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΑΛΛΑ
    ΔΕΝ ΑΠΟΔΙΔΟΥΝ.
    ΠΟΛΛΑ ΛΑΘΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.