Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

3 Δεκ 2019

ΑΓΩΝΕΣ ΒΟΛΕΪ 5,7-12-2019


14 σχόλια:

  1. Ανώνυμος3/12/19 19:21

    Βάσω χρόνια πολλά καλά Χριστούγεννα. Να κάνουμε ομως και καμμια δουλίτσα. Νταμάρι, κυνοσουρα,αποχέτευση κλπ. Ξέρεις εσύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος3/12/19 19:44

    Λαγός έγινε ο Μπογδάνος από το Σύνταγμα Μακρυγιάννη

    Την Κυριακή 1η Δεκεμβρίου εκατοντάδες Έλληνες συγκεντρώθηκαν στο Σύνταγμα Μακρυγιάννη για το ετήσιο μνημόσυνο στους πεσόντες ήρωες που κράτησαν την Αθήνα, αλλά και την Ελλάδα ελεύθερη από τους αιμοσταγείς κομμουνιστές του ΕΑΜ ΕΛΑΣ και της ΟΠΛΑ τον αιματοβαμμένο Δεκέμβριο του 1944.

    Προς μεγάλη έκπληξη όλων στην τελετή εμφανίστηκε ο... νεοφιλελεύθερος "υπερπατριώτης" του κόμματος της προδοσίας Μπογδάνος, θεωρώντας την εκδήλωση ως μία χρυσή ευκαιρία προς άγραν ψήφων. Χωρίς αιδώ μάλιστα επιχείρησε να κάνει στον ιερό χώρο του Συντάγματος Μακρυγιάννη δημόσιες σχέσεις.

    Όπως ήταν φυσικό αποτέλεσε κόκκινο πανί για τους συγκεντρωμένους που άρχισαν να τον ρωτούν: "Πόσους λαθρομετανάστες θα φέρει ο Μητσοτάκης στην Πατρίδα μας;", "ξεπουλήσατε την Μακεδονία, ξεπουλάτε την Ελλάδα" και άλλα σχετικά.

    Όταν οι αποδοκιμασίες εντάθηκαν, ο αστυνομικός που τον συνόδευε πήρε τον Μπογδάνο και έφυγαν άρον - άρον για να αποφύγουν τα χειρότερα.

    Τα ψέμματα και η υποκρισία της ΝΔ αποκαλύφθηκαν πριν αλέκτωρ λαλήσει τρις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος3/12/19 19:56

    Το Πολεμικό Ναυτικό προειδοποιεί την Άγκυρα: «Θα πάμε μπροστά, θα ρίξουμε και ότι γίνει»
    Γράφει: Θεόφραστος Ανδρεόπουλος
    2412 37 2
    Translate this page
    EN
    FR
    DE
    ES
    RU
    AR
    Την αποφασιστικότητα του Πολεμικού Ναυτικού να υπερασπίσει την εθνική ακεραιότητα και τα δικαιώματα της Ελλάδας επί της ελληνικής υφαλοκρηπίδας απέναντι στην τουρκική απειλή μη υπολογίζοντας απώλειες και θυσίες, διατράνωσε ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού αντιναύαρχος Νικόλαος Τσούνης σε ενημέρωση των εκπροσώπων των ΜΜΕ σήμερα στο ΓΕΝ.

    «Θα πάμε μπροστά, θα ρίξουμε κι όσες φάμε» είπε χαρακτηριστικά απαντώντας στο ερώτημα κατά πόσο είναι έτοιμο το ΠΝ να ανταποκριθεί στις ανάγκες μιας ένοπλης σύγκρουσης με την Τουρκία.

    Μάλιστα κλείνοντας την ενημέρωση επανέλαβε ακριβώς την ίδια φράση θέλοντας να τονίσει ότι η φράση αυτή δεν λέχθηκε τυχαία.

    Η ενημέρωση ήταν εφ'όλης της ύλης αναφορικά με το ενδεχόμενο σύγκρουσης με την Τουρκία και την περίπτωση να μας βοηθήσουν οι Δυτικοί απάντησε επί λέξει:


    «Δεν θα έρθει κανείς να μας που βοηθήσει, ότι κάνουμε θα το κάνουμε μόνοι μας»!

    «Ανοίγοντας» την συζήτηση και σε πιο ευρύτερα θέματα τόνισε ότι «δυστυχώς έχουμε χάσει τον επικοινωνιακό πόλεμο με την Τουρκία, καθημερινά βομβαρδιζόμαστε με ειδήσεις των ανταποκριτών των μεγάλων καναλιών από αυτή την χώρα, χωρίς η έκταση της κάλυψης να έχει κάποια σχετικότητα με την πραγματική σημασία των γεγονότων. Καθημερινά βομβαρδιζόμαστε με προβολές των τουρκικών σίριαλ από τα ελληνικά κανάλια. Και αυτά τα σίριαλ είναι στο πλαίσιο του πολέμου επικοινωνίας που έχει εξαπολύσει η Τουρκία.»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος4/12/19 14:08

    Η διαδυκτιακη εφΗμερίδα Ανατροπές έγραψαν 23.10.2019. για το νταμάρι Άγγελου ότι θαβονται σκουπίδια
    Το επισκευτικαν Η αντιπεριφερειαρχης κ.Βάσω Μπογρη και ο διοικητής της πυροσβεστικής και διαπίστωσαν ότι πραγματικά θάβονται σκουπίδια

    διάβασε την εφημερίδα Ανατροπές φύλλο 70 Οκτώβριος 2019
    23 Οκτωβριου το ΕΠΙΣΚΕΥΘΗΚΕ η αντιπεριφερειαρχης Β Μπογρη μαζι με τον διοικητή πυροσβεστικής Πειραιά κ. Σταμουλη και τον διοικητή Σαλαμινας κ. ΑΡΑΠΗ και διαπίστωσαν την ταφή χιλιάδων κυβικών σκουπιδιών καθώς και καπνό από ανταναφλεξη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος4/12/19 14:13

    Επιδείνωση του καιρού: Ερχεται το φαινόμενο της παγωμένης βροχής -Τα πρώτα χιόνια στα βόρεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος4/12/19 14:16

    Πως προέκυψε το ραντεβού Μητσοτάκη- Ερντογάν στο ΝΑΤΟ. Ο πρωθυπουργός θα τα πει πρώτα στους συμμάχους και μετά στον Τούρκο πρόεδρο: Η συμφωνία Τουρκίας- Λιβύης δεν παράγει έννομα αποτελέσματα και δεν μπορεί να θίξει τα κυριαρχικά μας δικαιώματα
    Η είδηση της σημερινής ημέρας είναι αναμφίβολα η συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στο περιθώριο της Συνόδου του ΝΑΤΟ στο Λονδίνο και αφού ο πρωθυπουργός θα έχει πρώτα θέσει το ζήτημα της συμφωνίας Τουρκίας- Λιβύης στη συνεδρίαση, αλλά και θα έχει πρώτα παρακαθίσει σε γεύμα με τον πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος4/12/19 14:22

    Ο Ταγίπ Ερντογάν έγινε δεκτός από τον Μπόρις Τζόνσον στο Number 10 της Downing Street μαζί με Μέρκελ και Μακρόν - Το βάδισμα του "Σουλτάνου" κάνει τον γύρο του κόσμου.
    Το βράδυ της Τρίτης ο Τούρκος Πρόεδρος Ρετζεπ Ταγίπ Ερντογάν έγινε δεκτός από τον Μπόρις Τζόνσον στην πρωθυπουργική κατοικία, στο περίφημο Number 10 της Downing Street στο Λονδίνο. Στην ίδια συνάντηση έλαβαν χώρα η Γερμανίδα Καγκελάριος Άγγελα Μέρκελ και ο Γάλλος Πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν, με θέμα τις συζητήσεις για την 70η επέτειο του ΝΑΤΟ.

    ADVERTISING

    Μετά το πέρας της τετραμερούς συνάντησης που κράτησε μόλις μία ώρα, ο Ερντογάν είπε λακωνικά πως "πήγε καλά". Επισήμως, αντικείμενο της συζήτησης των τεσσάρων ήταν οι εξελίξεις στη Συρία μετά την εισβολή της Τουρκίας, αλλά και οι αξιώσεις της Άγκυρας να χαρακτηριστούν επισήμως ως τρομοκράτες, οι Κούρδοι αντάρτες του YPG/PYD στη βόρεια Συρία καθώς και το σύνολο των κουρδικών ενόπλων δυνάμεων.

    Πριν τη συνάντηση, ο Ερντογάν είχε δηλώσει πως "θα συζητήσουμε για την εξέλιξη της Επιχείρησης "Πηγή Ειρήνης" στη βόρεια Συρία", όπως μεταδίδει η Daily Sabah.

    "Δεδομένου ότι αυτές οι χώρες (Γερμανία, Γαλλία, Βρετανία) είναι μεταξύ των δυνάμεων του Συνασπισμού, θα συζητήσουμε τον βαθμό στον οποίο έχουν εκπληρώσει τα καθήκοντά τους στο πλαίσιο της συμμαχίας και πώς μπορούν να υποστηρίξουν τα σχέδια και τα έργα που ετοιμάσαμε", πρόσθεσε, πριν το διπλωματικό "ραντεβού".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος4/12/19 14:43

    Παναγόπουλε, για δείξε μας και μία 3D φωτογραφία της χωματερής στο Σκοπευτήριο για να δούμε πόσες χιλιάδες τόνους σκουπίδια έχεις ρίξει εκεί;
    Κατάντησες τη Σαλαμίνα μία απέραντη χωματερή. Ντροπή σου !
    Αλήθεια, αυτή η αντιπεριφερειάρχης εδώ ζει, δεν τα βλέπει, δεν τα μυρίζει, τι κάνει, τα στραβά μάτια; Ξέρει ότι έχει υποχρέωση να προστατεύει τη δημόσια υγεία ή όχι; Γιατί δεν στέλνει την αρμόδια υγειονομική της Υπηρεσία για αυτοψία και μήνυση; Ποιος επιτέλους θα μας προστατέψει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος4/12/19 14:58

    Παναγόπουλε, για δείξε μας και μία 3D φωτογραφία της χωματερής στο Σκοπευτήριο για να δούμε πόσες χιλιάδες τόνους σκουπίδια έχεις ρίξει εκεί;
    Κατάντησες τη Σαλαμίνα μία απέραντη χωματερή. Ντροπή σου !
    Αλήθεια, αυτή η αντιπεριφερειάρχης εδώ ζει, δεν τα βλέπει, δεν τα μυρίζει, τι κάνει, τα στραβά μάτια; Ξέρει ότι έχει υποχρέωση να προστατεύει τη δημόσια υγεία ή όχι; Γιατί δεν στέλνει την αρμόδια υγειονομική της Υπηρεσία για αυτοψία και μήνυση; Ποιος επιτέλους θα μας προστατέψει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος4/12/19 15:49

    Τον επιχειρησιακό έλεγχο και την εποπτεία μέσων και προσωπικού του Λιμενικού Σώματος (ΛΣ) και της Ελληνικής Αστυνομίας (ΕΛΑΣ), που δραστηριοποιείται στην επιτήρηση των θαλασσίων και χερσαίων συνόρων, θα έχει ο νέος Ενιαίος Φορέας που συγκροτεί η κυβέρνηση για τη διαχείριση του προσφυγικού-μεταναστευτικού, με συντονιστή τον υφυπουργό Άμυνας, Αλκιβιάδη Στεφανή.

    Όπως πληροφορείται το OnAlert, η κυβέρνηση ολοκληρώνει την επεξεργασία του νομικού πλαισίου που θα καθορίζει τις αρμοδιότητες και τη λειτουργία του Ενιαίου Φορέα Επιτήρησης των Συνόρων και στο οποίο προβλέπεται η υπαγωγή σε αυτόν, των πλωτών και εναερίων μέσων του ΛΣ, του προσωπικού που δραστηριοποιούνται στην φύλαξη των θαλασσίων συνόρων του καθώς και των συνοροφυλάκων.



    Το νομικό πλαίσιο διαμορφώνεται από τον υπουργό Επικρατείας, Γιώργο Γεραπετρίτη και αναμένεται πολύ σύντομα να κατατεθεί στη Βουλή, είτε ως σχέδιο νόμου είτε ως τροπολογία εντασσόμενη στο επόμενο νομοσχέδιο της κυβέρνησης που θα έρθει προς ψήφιση στη Βουλή.

    Άλλωστε, στις αρμόδιες επιτροπές της Βουλής βρίσκονται ήδη τέσσερα σχέδια νόμου που προωθεί η κυβέρνηση και αφορούν ρυθμίσεις του ΥΠΕΘΑ, το φορολογικό, τη ψήφο των Ελλήνων του Εξωτερικού και την Εθνική αρχή για τα Πανεπιστήμια. Πάντως αξίζει να σημειωθεί ότι το εύρος των αρμοδιοτήτων του Ενιαίου Φορέα Επιτήρησης των Συνόρων θα καθορίσει εν τέλει τον τρόπο συγκρότησής του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος4/12/19 15:53

    efsyn.gr
    Το Μαξίμου αδειάζει το υπουργείο Άμυνας για τα ΜΟΕ με την Άγκυρα
    ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    Φωτογραφία Αρχείου Eurokinissi
    03.12.2019, 18:07
    Ενημερώθηκε στις: 03.12.2019, 18:27
    Το Μαξίμου αδειάζει το υπουργείο Άμυνας για τα ΜΟΕ με την Άγκυρα
    efsyn.gr
    A-A+
    Πρωτοφανές ενδοκυβερνητικό άδειασμα προκύπτει με αφορμή τις συζητήσεις Ελλάδας-Τουρκίας για τα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης. «Δεν είναι εικόνα σοβαρής κυβέρνησης» σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ.
    Μεγάλη σύγχυση επικράτησε στο εσωτερικό της κυβέρνησης με αφορμή τις συζητήσεις για τα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας. Άμεση απάντηση από τον ΣΥΡΙΖΑ που κάνει λόγο για «πρωτοφανή ανευθυνότητα».

    Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου ανέφεραν ότι ο σχεδιασμός των ΜΟΕ συνεχίζεται κανονικά και οι τεχνικές συζητήσεις σε στρατιωτικό επίπεδο θα πραγματοποιηθούν εντός Δεκεμβρίου, όπως είχαν προγραμματιστεί, αδειάζοντας, ουσιαστικά, το υπουργείο Άμυνας που είχε διαρρεύσει το «πάγωμα» των διαδικασιών.

    Σημειώνεται ότι πριν από λίγη ώρα πηγές του υπουργείου Εθνικής Άμυνας ανέφεραν ότι η ελληνική κυβέρνηση αποφάσισε να «παγώσει» τις συζητήσεις με την Άγκυρα ως συνέπεια της συμφωνίας της Τουρκίας με τη Λιβύη για την οριοθέτηση της αποκλειστικής οικονομικής ζώνης τους.


    Σύμφωνα τις ίδιες πηγές, μετά τη συμφωνία και τις τελευταίες τουρκικές προκλήσεις, η Αθήνα εκτιμά ότι ο «διάλογος είναι περιττός» και οι συζητήσεις «παγώνουν» μέχρι νεωτέρας. Εντός του μήνα επρόκειτο να έρθει στην Αθήνα τουρκικό κλιμάκιο, ωστόσο με τη νέα εξέλιξη δεν θα έρθει.

    Υπενθυμίζεται ότι αύριο, Τετάρτη, έχει προγραμματιστεί η συνάντηση του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Τούρκο πρόεδρο Ρετζίπ Ταγίπ Ερντογάν, στην οποία θα παραστούν και οι υπουργοί Εξωτερικών και Άμυνας Ελλάδας και Τουρκίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος4/12/19 16:35

    Σήμερα να ευχηθούμε
    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΝ ΨΕΥΔΟΜΑΡΤΥΡΑ
    ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑΝ ΚΟΛΛΗΤΟ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος4/12/19 16:50

    Δήμαρχος Καστελορίζου: Δεν φοβόμαστε τον Ερντογάν
    ΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ04 ΔΕΚ 2019 13:47
    Καστελόριζο
    Καστελόριζο EUROKINISSI
    Το Καστελόριζο εξαφανίστηκε - εσχάτως- από τους τουρκικούς χάρτες. Παρόλα αυτά το νησί δεν τρομοκρατείται ούτε εκφοβίζεται, όπως δηλώνει ο δήμαρχός του.
    Πως είναι άραγε να υπηρετείς ως δήμαρχος σε ένα ελληνικό νησί το οποίο ο γείτονάς σου, η Τουρκία δηλαδή, έχει εξαφανίσει από τους χάρτες που διαδίδει σε κάθε επίσημο ή μη φορέα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος5/12/19 11:27

    Να αφήσει τα μεγάλα λόγια ό
    Σαμψάκος,κ όλοι οί κάτοικοι
    του Καστελόριζου,να ψωνίζουν
    από την Ρόδο,κ όχι από το Κας
    της Τουρκίας,κ να σταματήσουν
    τις βολτούλες,με τα θαλάσσια
    καϊκια'ταξί προς την γείτονα
    χώρα.
    Άλλά ή φτήνεια τρώει τον παρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.