Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

13 Δεκ 2019

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ "ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΕ ΤΑ ΣΠΙΡΤΑ" Σάββατο 21/12/2019 στην αίθουσα Δ. Μπόγρη


22 σχόλια:

  1. Ανώνυμος13/12/19 15:17

    Ένα νέο παλιό βίντεο ήρθε στο φως, από τότε που ο σημερινός υπουργός Άδωνις Γεωργιάδης έλεγε αυτά που πίστευε για την αδελφή του αγαπημένου του (πλέον) ηγέτη Κυριάκου Μητσοστάκη, όταν αυτή ήταν υπουργός Εξωτερικών, επί Καραμανλή.
    Τί λέει σε αυτό το ντοκουμέντο ο κος Γεωργιάδης; Ότι θα απαγόρευε σε Υπουργό Εξωτερικών της Ελλάδος να λέγεται “Ντόρα” μετά από την θητεία της, ότι είχε αναλάβει εργολαβικά τις δημόσιες σχέσεις της Τουρκίας (άραγε τώρα έχει αλλάξει γνώμη που συνεχίζει στο ίδιο μοτίβο;) και ότι ο Καραμανλής δεν την ήθελε αλλά την… διόρισαν οι Αμερικανοί (!) για να κάνει ζημιά στη χώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος13/12/19 22:57

      Στην Πολιτική,ηθική δεν υπάρχει.
      Υπάρχει μόνο σκοπιμότητα.

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος13/12/19 15:22

    Δήμαρχε πούλησες την Κυνοσουρα
    Κατέστρεψες τα ΣΕΛΗΝΙΑ
    Θα γεμίσουν δεξαμενές ναυπηγειων τα ωραία μας Σεληνια η αλλιώς το μικρό Παρίσι μας
    Κρίμα που βγάλαμε Σαλαμινια αντιπεριφερειαρχη
    Θα πρέπει να ντρέπεται για την κατάντια του νησιου
    Είναι λίγη και ανικανη
    Ντροπή και στους δύο σας για αυτό που γίνετε στα Σεληνια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος13/12/19 15:53

    Ξύπνησε και ό γερο'χειμώνας
    και μας πέταξε"μια"απο σπίρτα
    ως απόδιξη,ότι ή θερμότητα του
    είναι στα"ύψη"

    Είναι και απόγευμα,
    Παρασκευή κ 13...δεν κολώνουν
    οι τοξότες γιατί είναι όχι
    μόνο σήμερα τυχεροί,αλλά κάθε
    μέρα.

    Πρόσεχε,εσύ έλαβες κείμενο,απο
    τα Ήλύσια...
    Γνωρίζεις το βιογραφικό του
    Χ.Κ.Άντερσεν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος13/12/19 16:27

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος13/12/19 20:38

    Ο διοικητής του Εθνικού Λιβυκού Στρατού Χαλίφα Χαφτάρ διέταξε τις δυνάμεις του να ξεκινήσουν να αναπτύσσονται προς την Τρίπολη και ανέφερε πως οι ένοπλοι που βρίσκονται στην πόλη, θα έχουν την ασφάλεια που επιθυμούν, αν παραδώσουν τα όπλα τους.

    «Ο Εθνικός Λιβυκός Στρατός είναι, αναπόφευκτα, νικητής στη μάχη της Τρίπολης. Καλούμε τις μονάδες που προχωρούν προς την Τρίπολη να συμμορφώνονται με τους δεσμευτικούς κανόνες. Καλούμε τους αγωνιστές που μάχονται ενάντια στο στρατό μας να παραμείνουν στα σπίτια τους και θα είναι ασφαλείς», δήλωσε ο Χάφταρ σε τηλεοπτικό του μήνυμα το βράδυ της Πέμπτης, που μεταδόθηκε από το δίκτυο Al Arabiya.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος13/12/19 20:43

    Το τηλεοπτικό κοινό περιμένει πώς και πώς να δει τα νέα επεισόδια του «Καφέ της Χαράς» και όλοι έχουν αγωνία να δουν πώς θα είναι οι ήρωες χρόνια μετά. Η Χριστίνα Τσάφου ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια backstage φωτογραφία όπου την είδαμε να ποζάρει στο φακό με τον σύζυγό της στη σειρά, Κώστα Φλωκατούλα και τον σκηνοθέτη, Τάκη Μιχαήλ.



    «Το καφέ της Χαράς!!! Με τον τηλεοπτικό σύζυγο Κώστα Φλωκατουλα και τον σκηνοθέτη μας Tακη Μιχαηλ», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της η ηθοποιός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος13/12/19 20:46

    τα νησιά του Αιγαίου χωρίς την άδειά μας»!
    299 34 0
    Translate this page
    EN
    FR
    DE
    ES
    RU
    AR
    Νέα τουρκική πρόκληση σημειώθηκε πριν λίγες μέρες.

    Από εδώ και στο εξής η Τουρκία απαιτεί, τα ελληνικά μαχητικά που πετούν πάνω από τα ελληνικά νησιά να παίρνουν πρώτα την άδεια της Άγκυρας!

    Αφορμή για την «απαίτηση» αυτή στάθηκε μια πτήση που έγινε πάνω από το Αιγαίο πριν από μερικές μέρες με συμμετοχή ελληνικών και βελγικών μαχητικών.

    Τις τελευταίες δυο εβδομάδες, βελγικά μαχητικά, χειριστές, πιλότοι και μηχανικοί από τις Μοίρες 349 και 350 βρίσκονται στον Άραξο όπου συνεκπαιδεύονται με την Πολεμική Αεροπορία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος13/12/19 20:52

    Σταϊκούρας: Πάνω από 30 δισ. «κόκκινα δάνεια» θα σβήσουν με τον «Ηρακλή»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος13/12/19 21:28

    -3 σουβλάκια με κοτόπουλο
    παρακαλώ
    -τζατζίκι να βάλω;
    -ναι
    -πατάτες;
    -ναι
    -ντομάτα;
    -ναι σε όλα κι ένα καραφάκι
    -Άλέξη εσύ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος13/12/19 23:49

    ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ; ΠΟΣΟΥΣ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΕΧΕΙ Ο ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ; ΕΣΠΑΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΡΕΚΟΡ. ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ!!!


    ΕΝΤΕΤΑΛΜΈΝΟΥ. 7

    ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΎΛΟΥΣ. 5


    Αντιδήμαρχοι. 5

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος13/12/19 23:51

      Α Π Ο Φ Α Σ Ι Ζ Ο Υ Μ Ε

      Την συμμετοχή του Προέδρου του Δ.Λ.Τ.Σ. σε επιμορφωτικό σεμινάριο
      που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα 17 και 18/10/2019



      Ο Πρόεδρος του Δ.Λ.Τ.Σ.


      ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΕΛΕΥΣΙΝΙΩΤΗΣ

      Διαγραφή
  11. Ανώνυμος14/12/19 00:03

    Η Αντιπεριφερειάρχης Νήσων Αττικής κα Βάσω Θεοδωρακοπούλου-Μπόγρη γιατί κλείνει τα μάτια στη χωματερή που έχει γίνει στο Σκοπευτήριο; Χιλιάδες τόνοι σκουπίδια έχουν ριχτεί εκεί από τη σημερινή δημοτική αρχή που βρωμάνε και ζέχνουν.
    Έχει υποχρέωση από το νόμο να επέμβει για να προστατέψει την υγεία των συμπολιτών της και να μας ενημερώσει με επίσημη ανακοίνωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος14/12/19 01:17

    Η εφημερίδα ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ ανέδειξαν το μεγάλο θέμα του λατομείου που θάβονται σκουπίδια
    Συγχαρητήρια στην εφημερίδα!!!!!!
    Το επισκεφθηκε η αντιπεριφερειαρχης κ.Μπογρη και μεχρι και σήμερα ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος14/12/19 06:13

    Ο διοικητής του Εθνικού Στρατού της Λιβύης, Χαλίφα Χαφτάρ, μέσω τηλεοπτικού διαγγέλματος διέταξε τις δυνάμεις να προχωρήσουν προς την Τρίπολη.


    «Ο Εθνικός Στρατός της Λιβύης είναι ο αδιαμφισβήτητος θριαμβευτής στη μάχη της Τρίπολης», ανέφερε στην ομιλία του όπως μεταδίδει το «alarabiya».

    Μάλιστα, στρατηγός Χαφτάρ προέτρεψε τους αντιπάλους να παραδώσουν τα όπλα τους καθώς έτσι θα εξασφαλίσουν την ασφάλειά τους.

    Η πρωτεύουσα της Λιβύης ελέγχεται για την ώρα από την Κυβέρνηση Εθνικής Ενότητας του Φαγέζ αλ-Σάρατζ, με τον οποίο ο Ταγίπ Ερντογάν, υπέγραψε πρόσφατα το μνημόνιο για την οριοθέτηση των θαλάσσιων ζωνών.


    Al Arabiya English

    @AlArabiya_Eng
    Libyan National Army Commander Khalifa Haftar orders his forces to begin advancing toward Tripoli and adds that gunmen in the city will be provided with immunity in exchange for laying down their arms, the Libyan general says during a televised address.https://english.alarabiya.net/en/News/north-africa/2019/12/12/Haftar-orders-Libyan-National-Army-forces-to-advance-toward-Tripoli.html …


    Haftar orders Libyan National Army forces to advance toward Tripoli
    Commander of the Libyan National Army (LNA) Khalifa Haftar has ordered his forces to begin advancing

    english.alarabiya.net

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος14/12/19 06:15

    αρθρογράφος αναφέρει ότι το Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ είναι στην πρώτη θέση της λίστας κάτι που δεν αποτελεί έκπληξη, με δεδομένο ότι «έχει, μακράν, τα περισσότερα πλοία, από οποιοδήποτε άλλο ναυτικό στον κόσμο» και επίσης διαθέτει «τη μεγαλύτερη ποικιλία αποστολών και τη μεγαλύτερη περιοχή ευθύνης».

    «Κανένα άλλο ναυτικό δεν έχει την παγκόσμια εμβέλεια του ναυτικού των ΗΠΑ, που συχνά επιχειρεί σε Ειρηνικό, Ατλαντικό και Ινδικό Ωκεανό, καθώς επίσης στη Μεσόγειο, τον Περσικό Κόλπο και το Κέρας της Αφρικής» προσθέτει, κάνοντας λόγο για σύνολο 288 αμερικανικών πολεμικών πλοίων.

    Στον στόλο συμπεριλαμβάνονται 10 αεροπλανοφόρα, εννέα αμφίβια πλοία επίθεσης, 22 καταδρομικά, 62 αντιτορπιλικά, 17 φρεγάτες και 72 υποβρύχια.

    «Σε όρους ανθρώπινου δυναμικού διαθέτει 323.000 ενεργούς ναύτες και 109.000 άτομα προσωπικό» αναφέρει ο συγγραφέας του άρθρου προσθέτοντας ότι ο στόλος των 3.700 αεροπλάνων τον καθιστά την Πολεμική Αεροπορία τη δεύτερη μεγαλύτερη στον κόσμο.Κίνα
    Για περισσότερα από 30 χρόνια το Πολεμικό Ναυτικό της Κίνας έχει εξελιχθεί σε έναν πραγματικό στόλο κατάλληλο για θάλασσα, σύμφωνα με τον Μιζοκάμι.

    Συνδέει αυτή τη μεταστροφή με τη σημαντική οικονομική ανάπτυξη της χώρας, που με τη σειρά της «τροφοδότησε δεκαπλάσια αύξηση του αμυντικού προϋπολογισμού από το 1989».

    Αυτή τη στιγμή το Ναυτικό της Κίνας διαθέτει ένα αεροπλανοφόρο, 25 αντιτορπιλικά, 42 φρεγάτες και οχτώ πυρηνικά υποβρύχια και πέντε συμβατικά. Ο στόλος είναι επανδρωμένος με 133.000 άτομα, μεταξύ αυτών και οι Κινέζοι πεζοναύτες.

    «Το Ναυτικό της Κίνας συνεχίζει να αναπτύσσεται και να εκπαιδεύεται» γράφει ο Μιζακάμι, εξυμνώντας τη συνεισφορά του στη διεθνή προσπάθεια κατά της πειρατείας ανοιχτά στο Κέρας της Αφρικής.

    Ρωσία
    Το ρωσικό Ναυτικό έρχεται τρίτο με 79 πλοία «μεγέθους φρεγάτας και μεγαλύτερα, μεταξύ των οποίων ένα αεροπλανοφόρο, πέντε καταδρομικά, 13 αντιτορπιλικά και 52 υποβρύχια» σύμφωνα με τον συγγραφέα.

    Υπογράμμισε ότι παρά το γεγονός ότι η Ρωσία είναι παραδοσιακά δύναμη εδάφους, «κληρονόμησε τον όγκο του Σοβιετικού Πολεμικού Ναυτικού στο τέλος του Ψυχρού Πολέμου».

    Αυτές οι δυνάμεις βρίσκονται «στην καρδιά του σημερινού ρωσικού Πολεμικού Ναυτικού, με περισσότερα πλοία και βελτιώσεις στο σύνολο του στόλου» γράφει και προσθέτει ότι το ναυτικό «έχει αποδειχθεί χρήσιμο στο να δείχνει τη σημαία και να ανεβάζει τη ρωσική δύναμη παγκοσμίως».
    Κάνει ιδιαίτερη μνεία στη συνεισφορά των υποβρύχιων δυνάμεων στην ενίσχυση του ρωσικού ναυτικού, υποστηρίζοντας ότι τα εννέα υποβρύχια βαλλιστικών πυραύλων αντιπροσωπεύουν «την πολύτιμη πυρηνική ικανότητα δεύτερου χτυπήματος και πιθανότατα είναι σε μεγαλύτερη ετοιμότητα από τον υπόλοιπο στόλο».

    Βρετανία
    Παρότι τα περασμένα χρόνια έχουν υπάρξει «διαδοχικά κύματα περικοπών σε εξοπλισμό και προσωπικό» στο Βασιλικό Ναυτικό, «η πυρηνική ικανότητα καθώς και τα μελλοντικά σχέδια για αεροπλανοφόρα την τοποθετούν στην τέταρτη θέση παγκοσμίως» σύμφωνα με τον Μιζακάμι.

    Το ναυτικό της Βρετανίας αποτελείται για την ώρα από τρία μεγάλα αμφίβια επιθετικά πλοία, 19 φρεγάτες και αντιτορπιλικά καθώς και επτά πυρηνικά υποβρύχια, καθώς επίσης και τέσσερα υποβρύχια βαλλιστικών πυραύλων με πυρηνική ενέργεια. Ο αεροπορικός στόλος του ναυτικού μετρά 149 αεροσκάφη, κυρίως ελικόπτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος14/12/19 06:28

    Καιρός - «Ετεοκλής»: Προσοχή το Σάββατο! Καταγίδες, χιόνια και 9 μποφόρ - Ποιες περιοχές κινδυνεύουν
    Newsroom

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος14/12/19 06:34

    Παράλληλα με εντολή του Αρχηγού ΓΕΣ, Αντιστράτηγου Γεώργιου Καμπά, ο οποίος διετέλεσε επί δύο έτη Σωματάρχης στη Θράκη και ένα χρόνο Μέραρχος στη 12η Μεραρχία, ο Στρατός Ξηράς δείχνει για μία ακόμη φορά το κοινωνικό του πρόσωπο, με τη συνεισφορά του Μηχανικού στην τοπική κοινωνία, εν όψη του χειμώνα.

    Να σημειώσουμε ότι στην περιοχή βρίσκεται από νωρίς το πρωί ο ΑΓΕΣ, Γ. Καμπάς, ο οποίος εκτός από την ανταλλαγή ευχών, επιθεώρησε και τα μέτρα ασφαλείας της πρώτης γραμμής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος14/12/19 07:03

    Νοσοκομείο Κορίνθου: Άγριο ξύλο μεταξύ γιατρού και ασθενούς
    12 Δεκ, 2019 | 12:40 By Αλέξανδρος Κανδρής 0 Σχόλια
    Μπουνιές, κλωτσιές και βρισιές, περιλαμβάνονταν στο «μενού» άγριου καυγά που έλαβε χώρα το πρωί της Πέμπτης 12 Δεκεμβρίου στο Νοσοκομείο Κορίνθου, μπροστά στα έκπληκτα μάτια δεκάδων ασθενών, αλλά και ιατρών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος14/12/19 10:09

    ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ; ΠΟΣΟΥΣ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΕΧΕΙ Ο ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ; ΕΣΠΑΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΡΕΚΟΡ. ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ!!!



    ΕΝΤΕΤΑΛΜΈΝΟΥ. 7

    ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΎΛΟΥΣ. 5

    Αντιδήμαρχοι. 5


    Α Π Ο Φ Α Σ Ι Ζ Ο Υ Μ Ε

    Την συμμετοχή του Προέδρου του Δ.Λ.Τ.Σ. σε επιμορφωτικό σεμινάριο
    που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα 17 και 18/10/2019



    Ο Πρόεδρος του Δ.Λ.Τ.Σ.


    ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΕΛΕΥΣΙΝΙΩΤΗΣ


    28 ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟΥΣ 32 ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΣ 47 ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ. ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΗ




    AΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ
    ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Σαλαμίνα, 14-10-2019
    ΔΗΜΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΟΣ
    -------
    ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ
    ΣΑΛΑΜΙΝΟΣ

    Α Π Ο Φ Α Σ Η Νο 299
    Ο Πρόεδρος του Δ.Λ.Τ.Σ.
    Έχοντας υπόψη:
    - τις διατάξεις των άρθρων 109 και 118 του Ν. 4412/2016
    - τις διατάξεις των άρθρων 209 και 273 του Ν.3463/2006
    - τον Ν.3852/2010 (ΦΕΚ Α’ 87/07-06-2010 «ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ – ο νέος
    νόμος για την αυτοδιοίκηση και την αποκεντρωμένη διοίκηση»
    - την πραγματοποίηση σεμιναρίου με θέμα «Επίκαιρα θέματα
    διαχείρισης Λιμενικών Ταμείων και Οργανισμών Λιμένων» στις 17 και
    18/10/2019 στην Αθήνα
    - την υπ’ αριθ. 280/2019 απόφαση Δ.Σ. του Δ.Λ.Τ.Σ για την έγκριση της
    της δαπάνης και την ψήφιση της πίστωσης και την 298/2019 Απόφαση
    Προέδρου για ψήφιση συμπληρωματικής πίστωσης για την συμμετοχή
    στο σεμινάριο ενός επιπλέον ατόμου του Προέδρου του Δ.Λ.Τ.Σ.
    - την από 27-08-2019 σχετική πρόσκληση με το πρόγραμμα σεμιναρίου
    - το ότι το κόστος των εργασιών είναι χαμηλότερο από το όριο της
    απευθείας ανάθεσης
    - τον προϋπολογισμό οικονομικού έτους 2019
    Α Π Ο Φ Α Σ Ι Ζ Ο Υ Μ Ε

    Την συμμετοχή του Προέδρου του Δ.Λ.Τ.Σ. σε επιμορφωτικό σεμινάριο
    που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα 17 και 18/10/2019 με θέμα «Επίκαιρα
    θέματα διαχείρισης Λιμενικών Ταμείων και Οργανισμών Λιμένων» ως
    ακριβώς αναγράφεται στην από 27-08-2019 πρόσκληση της
    «Σ.ΚΑΡΑΓΙΛΑΝΗΣ-ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΜΟΝ.ΕΠΕ», που εδρεύει
    στην Αθήνα, Λ.ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 512, ΑΦΜ 095725334, ΔΟΥ Π. ΦΑΛΗΡΟΥ,
    καθώς κρίνεται οικονομικά συμφέρουσα για το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο,
    έναντι ποσού 145,00 € με Φ.Π.Α. 24%.
    Η δαπάνη συνολικού ποσού 435,00 (συμμετοχή δύο ατόμων) € θα
    βαρύνει τον Κ.Α. 10-6072.000 του προϋπολογισμού του οικονομικού έτους
    2019 στον οποίο έχει εγγραφεί η σχετική πίστωση.

    Ο Πρόεδρος του Δ.Λ.Τ.Σ.


    ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΕΛΕΥΣΙΝΙΩΤΗΣ


    Το μεμπτόν είναι ότι ενώ δεν δεν είχαν ιδέα τι σημαίνει Δήμος, τι σημαίνει Λιμ Ταμείο κλπ, είχαν το θράσος να βάλουν υποψηφιότητα για Δήμαρχοι, και ιδού το αποτέλεσμα. Τώρα λένε ότι χρειάζονται επιμόρφωση, χρειάζονται σεμινάρια, για να πάρουν απλά μια γεύση διαχείρισης των θεμάτων, ενώ πριν τις εκλογές διατυμπάνιζαν ότι τα ξέρουν όλα και θα αλλάξουν τη Σαλαμίνα από την πρώτη στιγμή. Και βέβαια άλλαξε η Σαλαμίνα και μετατράπηκε σε ένα απέραντο σκουπιδότοπο. Και φυσικά μέχρι να περάσουν τα 4 χρόνια θα είναι ακόμα μαθητές και άβουλα όργανα των πάντων. Βλέπε το φιάσκο του Πανάγου με το master plan της ΟΛΠ - COSCO για την Κυνοσούρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος14/12/19 11:53

    Η διαδυκτιακη εφΗμερίδα Ανατροπές έγραψαν 23.10.2019. για το νταμάρι Άγγελου ότι θαβονται σκουπίδια
    Το επισκευτικαν Η αντιπεριφερειαρχης κ.Βάσω Μπογρη και ο διοικητής της πυροσβεστικής και διαπίστωσαν ότι πραγματικά θάβονται σκουπίδια

    διάβασε την εφημερίδα Ανατροπές φύλλο 70 Οκτώβριος 2019
    23 Οκτωβριου το ΕΠΙΣΚΕΥΘΗΚΕ η αντιπεριφερειαρχης Β Μπογρη μαζι με τον διοικητή πυροσβεστικής Πειραιά κ. Σταμουλη και τον διοικητή Σαλαμινας κ. ΑΡΑΠΗ και διαπίστωσαν την ταφή χιλιάδων κυβικών σκουπιδιών καθώς και καπνό από ανταναφλεξη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος14/12/19 11:57

    Μετά την πρώτη 3D διάβαση στην Σαλαμίνα, έρχονται και τα εντελώς νέα ουρητήρια στην ανανεωμένη Ψαραγορά της Κούλουρης! Η Σαλαμίνα αλλάζει, πνέει νέος… ούριος άνεμος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.