Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

12 Δεκ 2019

ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΚΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΜΑΤ ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΝΩΣΕΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ


        Το ΚΚΕ καταγγέλλει την επίθεση της κυβέρνησης με ΜΑΤ και χρήση χημικών, εναντίον των νοσοκομειακών γιατρών, υγειονομικών, εργαζομένων στην Υγεία, που συμμετείχαν στη σημερινή κινητοποίηση της Ομοσπονδίας Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών, ενάντια στην ημερίδα του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, με θέμα τις συμπράξεις δημόσιου και ιδιωτικού τομέα (ΣΔΙΤ) στο χώρο της Υγείας.

        Ο αυταρχισμός και η καταστολή δεν μπορούν να ανακόψουν τον αγώνα ενάντια στην παραπέρα ιδιωτικοποίηση και εμπορευματοποίηση της Υγείας, τον αγώνα για αποκλειστικά δημόσια και δωρεάν Υγεία.
ΑΘΗΝΑ 11/12/2019
ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ

18 σχόλια:

  1. Ανώνυμος12/12/19 16:04

    Στην εφημερίδα
    Η νέα Σαλαμινα
    Πρωτοσελιδο η αντιπεριφερειαρχης Β. ΜΠΟΓΡΗ
    στέλνει ευχές για το νέο έτος και τονίζει την ανάπτυξη των υποδομών στα νησιά Μέθανα και Τροιζηνια
    Για τα άλλα νησιά καμία κουβέντα?


    Κυρία Μπογρη ακόμα και για τις ευχές αποδηχθηκες λίγη και άσχετη
    Υπάρχει περίπτωση να λύσεις εσύ σοβαρά θέματα νησιών? 0

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος12/12/19 16:16

    Στους συμπολίτες μας που κατοικούν στην Περιφερειακή Ενότητα Νήσων της Περιφέρειας Αττικής, εύχομαι το 2020 να δουν τις προσδοκίες τους πραγματώνονται και να αποτελέσει έτος - ορόσημο στη μάχη για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής τους και την αναβάθμιση των υποδομών των νησιών, της Τροιζηνίαςκαι των Μεθάνων, σκοπούς για τους οποίους θα συνεχίσω να εργάζομαι με όλες μου τις δυνάμεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος12/12/19 16:22

      SALAMINA-PRESS

      Τρίτη, 3 Δεκεμβρίου 2019
      Ευχές για καλές γιορτές από την Αντιπεριφερειάρχη Νήσων

      Σας εύχομαι Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχές και δημιουργικό το Νέο Έτος 2020, με υγεία, αγάπη και γαλήνη. Αγαπητοί συμπολίτες, μπορούμε πλέον να ατενίσουμε με αισιοδοξία το μέλλον.
      -->


      Ενόψει της έλευσης του 2020, εύχομαι ολόψυχα να συνεχιστεί στη διάρκεια του νέου έτους και με ακόμη μεγαλύτερη επιτυχία η προσπάθεια για την αναγέννηση του Ελληνισμού, για την ανασυγκρότηση της πατρίδας μας και την ομαλοποίηση της ζωής μας, που ξεκίνησε σε όλα τα επίπεδα του πολιτικοκοινωνικού μας βίου το καλοκαίρι του 2019.
      Εύχομαι επίσης να δημιουργηθούν οι συνθήκες εκείνες που θα επιτρέψουν στους εκατοντάδες χιλιάδες νέους μας που έφυγαν από την Ελλάδα αναζητώντας εργασία στο εξωτερικό, να επιστρέψουν στην πατρίδα και μπορέσουν να συμμετάσχουν στην αναπτυξιακή προσπάθεια.
      Στους συμπολίτες μας που κατοικούν στην Περιφερειακή Ενότητα Νήσων της Περιφέρειας Αττικής, εύχομαι το 2020 να δουν τις προσδοκίες τους πραγματώνονται και να αποτελέσει έτος - ορόσημο στη μάχη για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής τους και την αναβάθμιση των υποδομών των νησιών, της Τροιζηνίαςκαι των Μεθάνων, σκοπούς για τους οποίους θα συνεχίσω να εργάζομαι με όλες μου τις δυνάμεις. Ζούμε άλλωστε στα νησιά – παραδείσους της Αττικής και η νησιωτικότητα είναι μια χρυσή ευκαιρία για την ανάπτυξη της χώρας.
      -->


      Ναι, τα καλύτερα έρχονται για όλους μας και υπό την καθοδήγηση του Γιώργου Πατούλη, το 2020 θα είναι ένα έτος ανάληψης αποφασιστικών δράσεων και παραγωγής έργου για την Περιφέρεια Αττικής.
      Εύχομαι η ευτυχία και η χαρά να πλημμυρίζουν τα σπίτια όλων μας καθ’ όλη τη διάρκεια του 2020.

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος12/12/19 17:17

    Αναζήτηση στο protothema.gr...
    Ελλάδα
    #TAGS:
    Κρήτη Λιμενικό Σώμα Λιβύη
    Κρήτη: Συναγερμός στο λιμενικό για ύποπτο πλοίο με όπλα από τη Λιβύη - Βρέθηκε καθαρό
    limeniko12
    Μηνάς Τσαμόπουλος
    12/12/2019, 13:27
    Thema Insights
    2019_12_04_16_34_06_utopiapanw-900x676
    Oι MI-RO απαντούν σε όλα όσα θέλεις να γνωρίζεις για το Utopia Eclecticism του Golden Hall
    11/12/2019, 12:09
    Εκπτώσεις στην ασφάλεια αυτοκινήτου όλο τον χρόνο!
    12/12/2019, 13:53
    Golden Hall: Φέρνει το… Utopia και μπαίνει σε νέα εποχή
    05/12/2019, 16:00
    Λόγω της τεταμένης ατμόσφαιρας μετά το Μνημόνιο που υπέγραψε η Τουρκία με τη βορειοαφρικανική χώρα οι δυνάμεις του Λιμενικού κινήθηκαν άμεσα - Σύμφωνα με πληροφορίες, από τον έλεγχο δεν προέκυψε κάτι ύποπτο

    Κινητοποίηση προκάλεσε στο Λιμενικό Σώμα η πληροφορία ότι φορτηγό πλοίο που βρισκόταν αρόδου της Σούδας ήταν ύποπτο για μεταφορά όπλων από τη Λιβύη.

    Λόγω της τεταμένης ατμόσφαιρας μετά το Μνημόνιο που υπέγραψε η Τουρκία με τη βορειοαφρικανική χώρα οι δυνάμεις του Λιμενικού κινήθηκαν άμεσα. Σύμφωνα με πληροφορίες, από τον έλεγχο δεν προέκυψε κάτι ύποπτο. Εχει νόμιμα έγγραφα ενώ μεταφέρει σιδηρομετάλλευμα.

    Το πλοίο είναι υπό σημαία Αγίου Βικεντίου και έχει προορισμό τη Μισράτα, στη Λιβύη εναντίον της οποίας υπάρχει εμπάργκο όπλων, το οποίο η Τουρκία παραβιάζει σύμφωνα με καταγγελίες του ΟΗΕ. Η χώρα σπαράσσεται από εμφύλιο πόλεμο και είναι χωρισμένη στα δύο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος12/12/19 18:05

    Καίγεται το ρωσικό αεροπλανοφόρο "Ναύαρχος Κουζνέτσοφ" - Τρεις αγνοούμενοι
    Η πυρκαγιά ξεκίνησε από το πάνω κατάστρωμα - Πυκνός μαύρος καπνός υψώνεται από το πλοίο. Η ιστορία του μοναδικού ρωσικού αεροπλανοφόρου.
    Φωτιά ξέσπασε στο μοναδικό αεροπλανοφόρο της Ρωσίας «Ναύαρχος Κουζνέτσοφ» σήμερα στη διάρκεια εργασιών συντήρησης στο ρωσικό λιμάνι Μουρμάνσκ στην Αρκτική και τρεις άνθρωποι θεωρούνται αγνοούμενοι, μεταδίδουν ρωσικά πρακτορεία ειδήσεων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος13/12/19 19:33

      Το 2000,για το Υ/Β -ΚΡΟΥΣΚ-
      έσταξες κανένα δάκρυ;Όχι.

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος12/12/19 18:26

    Τετάρτη 11/12/2019
    SearchLiberal Logo
    +ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
    +ΑΓΟΡΕΣ
    +ΑΠΟΨΗ
    +THINK TANKS
    Αναζήτηση στο liberal.gr
    ΑΡΧΙΚΗ
    ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ
    O Ερντογάν μετέτρεψε σκάφος του Πολεμικού Ναυτικού σε θαλαμηγό
    O Ερντογάν μετέτρεψε σκάφος του Πολεμικού Ναυτικού σε θαλαμηγό
    Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2019, 15:58
    -A
    +A
    O Ερντογάν μετέτρεψε σκάφος του Πολεμικού Ναυτικού σε θαλαμηγό

    Η μετατροπή ενός εκπαιδευτικού σκάφους του τουρκικού Πολεμικού Ναυτικού σε πολυτελή θαλαμηγό ώστε να καλύπτει τις ανάγκες των μετακινήσεων του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν αποτελεί, τις τελευταίες ημέρες, ακόμα ένα πεδίο σύγκρουσης μεταξύ του κυβερνώντος κόμματος AKP και του αντιπολιτευόμενου CHP, με βουλευτές των κεμαλιστών να στρέφουν τα πυρά τους εναντίον του Τούρκου προέδρου, κατηγορώντας τον για εξυπηρέτηση προσωπικών φιλοδοξιών, δικτατορικές τάσεις αλλά και για μεγαλομανία.

    Πιο συγκεκριμένα, η απόφαση του Τούρκου προέδρου να μετατρέψει σε γιοτ, το μήκους 40 μέτρων εκπαιδευτικό σκάφος, ώστε να συμπεριληφθεί στον μικτό στόλο των μέσων μετακίνησης του Τ. Ερντογάν έχει προκαλέσει σωρεία αντιδράσεων από βουλευτές και στελέχη της αντιπολίτευσης, ενώ ο αντιπρόεδρος Φ. Οκτάι επιβεβαίωσε την «αλλαγή αρμοδιοτήτων» του σκάφους, χωρίς να υπεισέλθει σε περαιτέρω λεπτομέρειες.

    Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα του τουρκικού Τύπου, τα οποία αναπαράγουν οι βουλευτές του CHP στην κόντρα με τον Ερντογάν, το σκάφος άρχισε να κατασκευάζεται στα ναυπηγεία της Κωνσταντινούπολης το 2000 με στόχο να αποτελέσει μέσο εκπαίδευσης των στελεχών του τουρκικού Πολεμικού Ναυτικού.

    Το Yacamoz, όπως ήταν η αρχική του ονομασία, έχει εκτόπισμα 495 τόνων και μπορεί να φιλοξενήσει 100μελές πλήρωμα, ενώ παραδόθηκε στο τουρκικό ναυτικό το 2006, υπηρετώντας ως εκπαιδευτικό σκάφος με την ονομασία Y68 μέχρι το 2015, οπότε και η χρήση του άλλαξε, μετά από απόφαση της τουρκικής προεδρίας.


    Μάλιστα, μεταξύ του 2015 και του 2019, οι θεάσεις του σκάφους περιορίστηκαν στο ελάχιστο, γεννώντας εύλογα ερωτήματα σχετικά με την χρήση του, με εκπρόσωπο της τουρκικής προεδρίας να περιορίζεται μόνο στο να αναφέρει πως το σκάφος εξυπηρετεί τις ανάγκες του Τούρκου προέδρου, όταν αυτό απαιτείται.

    Σύμφωνα με τις καταγγελίες της τουρκικής αντιπολίτευσης, μάλιστα, η «μεταγραφή» της θαλαμηγού εντάσσεται στα πλαίσια της δημιουργίας ενός «παλατιού» για τον Ερντογάν στις μεσογειακές ακτές και συγκεκριμένα στην περιοχή της Μαρμαρίδας, στα νοτιοδυτικά παράλια της Μικράς Ασίας, με αρκετούς ακόμα να συνδέουν με τα παραπάνω και την αγορά ενός αεροσκάφους Boeing 747-8i το 2018 από το Κατάρ, που όπως καταγγέλεται χρησιμοποιείται αποκλειστικά για τις μετακινήσεις του Τούρκου προέδρου, εγείροντας ερωτήματα για το συνολικό κόστος του προσωπικού «στόλου» του Ταγίπ Ερντογάν, το οποίο και επωμίζονται εξ ολοκλήρου οι Τούρκοι πολίτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος12/12/19 18:29

    Κύριε Δήμαρχε τον Αυγούστο έλεγες ανύπαρκτη η δημοτική αρχή και η περιφερεια

    Σήμερα επί τον ημερών σου και της κ. ΜΠΟΓΡΗ
    δημιουργήσατε μια καινούργια χωματερή στο Σκοπευτήριο και στον Άγγελου να θαφοντε σκουπίδια όπως αναφέρει η εφημερίδα Ανατροπες
    Τελικά είσαστε λίγοι των περιστασεων
    Και μην ξεχνάτε καμία δημοτική αρχή τέτοια εποχή δεν είχε τέτοια χάλια με τα σκουπιδια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος12/12/19 19:15


    Καφέ της Χαράς: Ο Μανωλάκης έφυγε από το σπίτι του Πώποτα! Πού μένει πλέον; Φωτογραφία από μέσα!
    Spoiler alert για την σειρά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος13/12/19 18:42

      Και τι σε νοιάζει εσένα που
      την κοπάνησε ό Μανωλάκης από
      το σπίτι;
      Να σε νοιάζει μόνο ότι ό
      Όυδέ'Πώποτας,παραμένει ακόμη
      Δήμαρχος,στο "νησί" της
      Άρκαδίας.
      Συγνώμη,χωριό είναι.

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος12/12/19 19:51

    Ο Κ. ΕΛΕΥΣΙΝΙΩΤΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΤΙΠΟΤΕ; Η ΚΑ ΛΙΤΣΑ ΔΙΓΕΝΑΚΗ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ; ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΙΣ ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΑΥΤΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ; ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΟΤΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΗΓΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ Η ΚΑ ΔΙΓΕΝΑΚΗ ΑΓΩΝΙΖΟΤΑΝ; ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑ ΔΙΓΕΝΑΚΗ ΓΙΑΤΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΤΗΣ ΓΙΑΤΙ Ο Κ. ΕΛΕΥΣΙΝΙΩΤΗΣ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ. ΑΠ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟΥ ΑΡΚΕΙ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος12/12/19 20:01

    AΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ
    ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Σαλαμίνα, 14-10-2019
    ΔΗΜΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΟΣ
    -------
    ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ
    ΣΑΛΑΜΙΝΟΣ

    Α Π Ο Φ Α Σ Η Νο 299
    Ο Πρόεδρος του Δ.Λ.Τ.Σ.
    Έχοντας υπόψη:
    - τις διατάξεις των άρθρων 109 και 118 του Ν. 4412/2016
    - τις διατάξεις των άρθρων 209 και 273 του Ν.3463/2006
    - τον Ν.3852/2010 (ΦΕΚ Α’ 87/07-06-2010 «ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ – ο νέος
    νόμος για την αυτοδιοίκηση και την αποκεντρωμένη διοίκηση»
    - την πραγματοποίηση σεμιναρίου με θέμα «Επίκαιρα θέματα
    διαχείρισης Λιμενικών Ταμείων και Οργανισμών Λιμένων» στις 17 και
    18/10/2019 στην Αθήνα
    - την υπ’ αριθ. 280/2019 απόφαση Δ.Σ. του Δ.Λ.Τ.Σ για την έγκριση της
    της δαπάνης και την ψήφιση της πίστωσης και την 298/2019 Απόφαση
    Προέδρου για ψήφιση συμπληρωματικής πίστωσης για την συμμετοχή
    στο σεμινάριο ενός επιπλέον ατόμου του Προέδρου του Δ.Λ.Τ.Σ.
    - την από 27-08-2019 σχετική πρόσκληση με το πρόγραμμα σεμιναρίου
    - το ότι το κόστος των εργασιών είναι χαμηλότερο από το όριο της
    απευθείας ανάθεσης
    - τον προϋπολογισμό οικονομικού έτους 2019
    Α Π Ο Φ Α Σ Ι Ζ Ο Υ Μ Ε

    Την συμμετοχή του Προέδρου του Δ.Λ.Τ.Σ. σε επιμορφωτικό σεμινάριο
    που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα 17 και 18/10/2019 με θέμα «Επίκαιρα
    θέματα διαχείρισης Λιμενικών Ταμείων και Οργανισμών Λιμένων» ως
    ακριβώς αναγράφεται στην από 27-08-2019 πρόσκληση της
    «Σ.ΚΑΡΑΓΙΛΑΝΗΣ-ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΜΟΝ.ΕΠΕ», που εδρεύει
    στην Αθήνα, Λ.ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 512, ΑΦΜ 095725334, ΔΟΥ Π. ΦΑΛΗΡΟΥ,
    καθώς κρίνεται οικονομικά συμφέρουσα για το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο,
    έναντι ποσού 145,00 € με Φ.Π.Α. 24%.
    Η δαπάνη συνολικού ποσού 435,00 (συμμετοχή δύο ατόμων) € θα
    βαρύνει τον Κ.Α. 10-6072.000 του προϋπολογισμού του οικονομικού έτους
    2019 στον οποίο έχει εγγραφεί η σχετική πίστωση.

    Ο Πρόεδρος του Δ.Λ.Τ.Σ.


    ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΕΛΕΥΣΙΝΙΩΤΗΣ


    Α Π Ο Φ Α Σ Ι Ζ Ο Υ Μ Ε

    Την συμμετοχή του Προέδρου του Δ.Λ.Τ.Σ. σε επιμορφωτικό σεμινάριο
    που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα 17 και 18/10/2019



    Ο Πρόεδρος του Δ.Λ.Τ.Σ.


    ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΕΛΕΥΣΙΝΙΩΤΗΣ



    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος12/12/19 21:54

      Όχι ότι του έχω ιδιαίτερη εκτίμηση του Δημητράκη πάντα σε "στρωμένο" τραπέζι καθόταν έτσι είναι μαθημένος, όμως στην προκείμενη περίπτωση φίλε που το δημοσιεύεις που είναι το μεμπτόν;
      Γράψε και δυο λόγια δεν ειναι κακό

      Διαγραφή
  10. Ανώνυμος12/12/19 23:58

    Το μεμπτόν είναι ότι ενώ δεν δεν είχαν ιδέα τι σημαίνει Δήμος, τι σημαίνει Λιμ Ταμείο κλπ, είχαν το θράσος να βάλουν υποψηφιότητα για Δήμαρχοι, και ιδού το αποτέλεσμα. Τώρα λένε ότι χρειάζονται επιμόρφωση, χρειάζονται σεμινάρια, για να πάρουν απλά μια γεύση διαχείρισης των θεμάτων, ενώ πριν τις εκλογές διατυμπάνιζαν ότι τα ξέρουν όλα και θα αλλάξουν τη Σαλαμίνα από την πρώτη στιγμή. Και βέβαια άλλαξε η Σαλαμίνα και μετατράπηκε σε ένα απέραντο σκουπιδότοπο. Και φυσικά μέχρι να περάσουν τα 4 χρόνια θα είναι ακόμα μαθητές και άβουλα όργανα των πάντων. Βλέπε το φιάσκο του Πανάγου με το master plan της ΟΛΠ - COSCO για την Κυνοσούρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος13/12/19 19:15

      Ό Μήτσος,είναι πολύ σωστός και
      κανείς δεν μπορεί να τον
      κατηγορεί"ακόμη"

      Διαγραφή
  11. Ανώνυμος13/12/19 08:33

    Δήμαρχε πούλησες την Κυνοσουρα
    Κατέστρεψες τα ΣΕΛΗΝΙΑ
    Θα γεμίσουν δεξαμενές ναυπηγειων τα ωραία μας Σεληνια η αλλιώς το μικρό Παρίσι μας
    Κρίμα που βγάλαμε Σαλαμινια αντιπεριφερειαρχη
    Θα πρέπει να ντρέπεται για την κατάντια του νησιου
    Είναι λίγη και ανικανη
    Ντροπή και στους δύο σας για αυτό που γίνετε στα Σεληνια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος13/12/19 09:52

    Δημαρχο αλλαξε το νησι,κι ηρθε χαμος κι ανταρα
    παντρευτηκε ο καταδικος μαζι με τη λαδιαρα
    Αγαπηθήκαν ξαφνικα και εδωσαν τα χερια
    εκρυψαν κατω απ το χαλί του μισους τα μαχαιρια

    Εφευγε η πρωτη Κυριακη,η δευτερη ερχοταν
    Δημαρχος Παναγοπουλος ειδαν πως θα γινοταν
    Και ετσι οι δυο τους ηρθανε μαζι εις σαρκα μια
    μα πλατη τους εγυρισε ολη η κοινωνια

    Και οπως ηταν φυσικο,τη συντριβη εισπραξαν
    ο κοσμος ηξερε καλα τι λαμογιες επραξαν
    Γιναν αντιπολιτευση και τα χουνε χαμενα
    κι απ τις σφαλιαρες κοκκινο απεκτησαν αυχενα

    Ειναι στο συμβουλιο αγκαζε καθονται διπλα διπλα
    και προσπαθουν με ψεμματα να κανουν καμια ντριπλα
    αδικος κοπος,ματαιος,τους εκλεισαν το σπιτι
    τον Αλαισκα βαζουν μπρος,τον νεο Χρυσαυγιτη

    Αχ Βασιλακη μου γλυκε,τα στερνα τιμουν τα πρωτα
    δεν το ξερες και εγινες του κυρ Μηνα η κοτα
    Απο Πασοκος εισαι πια γλοιωδες φασιστακι
    και του Σουλτανου προθυμο εγινες γιουσουφακι

    Μα ο γαμος ειν το θεμα μας,γελαν και τα πλακακια
    δε γραφω αλλο τιποτα για τα παρανυφακια
    Και το μεγαλο γεγονος ειναι πως το δουλευουν
    Στις εκλογες που θα ρθουνε μαζι πως θα κατεβουν

    Παραταξη ειναι φοβερη,για τη μεγαλη νικη
    με ονομα τεραστιο...η ΛΑΔΟΚΑΤΑΔΙΚΗ
    Καταδικος ειναι ο νιος,λαδιαρα ειν η κορη
    πρωτο παιδι τους ευχομαι να κανουνε αγορι

    Και αν καυγαδες ερθουνε,των ζευγαριων στοιχειο
    και αν ζητησει παλι ο νιος της κορης το πτυχιο
    να μη φοβαστε χωριανοι,η σχεση δεν τελειωνει
    γιατι η ΣΚΟΥΖΕ τη γεννησε,κι η ΗΤΤΑ την ενωνει!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος13/12/19 15:18

    – εισαι προληπτικός;
    – εγώ; καθόλου..
    – πες Παρασκευή και 13.
    – Πεμπτη 12+1 μέρα δώρο.
    – κατάλαβα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.