Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

19 Δεκ 2019

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΑΝΟΕ-ΚΑΓΙΑΚ ΠΑΙΔΙΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑΣ ΕΩΣ ΕΚΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ


ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΟΜΙΛΟΣ 2019
ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΝΟΕ-ΚΑΓΙΑΚ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ
ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΑΝΟΕ-ΚΑΓΙΑΚ
ΠΑΙΔΙΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑΣ ΕΩΣ ΕΚΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ

Ο ΑΝΣ Γυάλας, καλεί παιδιά ηλικιών από Δευτέρα έως Έκτη Δημοτικού, στην 8ήμερη Χριστουγεννιάτικη Ακαδημία Κάνοε-Καγιάκ Ταχύτητας.
Ημέρες λειτουργίας : Τρίτη 24/12, Παρασκευή 27/12, Σάββατο 28/12, Δευτέρα 30/12, Τρίτη 31/12/2019, Παρασκευή 3/1, Σάββατο 4/1 και Τρίτη 7/1/2020, στις 11:30π.μ., για κάθε μια από αυτές τις ημέρες.
Φέρτε τα παιδιά σας να προπονηθούν με τους Πρωταθλητές Ελλάδος, στις εγκαταστάσεις του Πρωταθλητή Ελλάδος Ομίλου Κάνοε-Καγιάκ 2019, για να γνωρίσουν και να αγαπήσουν ένα διαφορετικό άθλημα, ταχύτητας, δύναμης και αντοχής !
Η συμμετοχή στην Ακαδημία είναι ΔΩΡΕΑΝ .

Η Ακαδημία θα περιλαμβάνει: 
Παρουσίαση του αθλήματος, ασφάλεια μέσα στο σκάφος, είδη σκαφών (μονοθέσιο, διθέσιο και τετραθέσιο), παρουσίαση κουπιών και εκμάθηση χρήσης τους εκτός και εντός του σκάφους, παρουσίαση και εκμάθηση τεχνικής κωπηλάτισης, είσοδος και έξοδος από το σκάφος, ισορροπία εκτός και εντός του σκάφους, προβολή  VIDEO, γνωριμία και συζήτηση με τους Πρωταθλητές του Ομίλου, κωπηλάτιση στα εργόμετρα-εξομοιωτές και άλλα πολλά.
Χώρος διεξαγωγής : εγκαταστάσεις ΑΝΣ Γυάλας, παραλία-λιμανάκι Γυάλας.
Πληροφορίες : 6972391087

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.