Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

9 Δεκ 2019

Παρουσίαση παιδικών βιβλίων «Έρχονται τα Χριστούγεννα!»


«Από πού; Και τώρα που δεν έχουν έρθει ακόμη, που είναι; Κι όταν φύγουν, που θα πάνε; Κι όταν έρθουν, που ακριβώς τα βρίσκει κανείς;»
Αυτά κι ακόμη περισσότερα ερωτήματα θα μας απασχολήσουν το Σάββατο 14/12 στις 6.00μ.μ. στο δημοτικό σχολείο Αιαντείου!

Ελάτε να συναντήσουμε τον βραβευμένο συγγραφέα Βαγγέλη Ηλιόπουλο και να αναζητήσουμε μέσα από τα βιβλία του το αληθινό νόημα των γιορτών..
Γιατί τα Χριστούγεννα είναι η γιορτή των παιδιών!!
Σας περιμένουμε όλους με ένα γλυκό κέρασμα!
Παράλληλα στο χώρο του σχολείου μας θα υπάρχει έκθεση βιβλίου από το βιβλιοπωλείο Πάπυρος, σε συνεργασία με τις εκδόσεις Πατάκη.

42 σχόλια:

  1. Ανώνυμος10/12/19 08:30

    Καλημέρα αγαπητοί συνδημότες,
    η πραγματική καταιγίδα για το νησί μας ήλθε χθές.
    Οι ανίκανοι πουθενάδες έβαλαν την σφραγίδα τους.
    Είναι η ΜΟΝΗ δημοτική αρχή στο νησί που με την συγκατάθεσή της άλλαξε την αδόμητη ζώνη προστασίας Α στην Κυνόσουρα.
    Ντροπή και κρίμα!!!
    Κύριε δήμαρχε, με ένα ψήφισμα δεν ξεπλένετε το ιστορικό αυτοδιοικητικό λάθος σας.
    Είστε επικίνδυνοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος10/12/19 09:33

      Καλέ μας φίλε δίκιο έχεις, ναι μεν αλλά!!!!!!!!!!!!!
      Η αντιπολίτευση που είναι να βγεί να ενημερώσει για το ατόπημα τον λαό της Σαλαμίνας;
      Υπάρχει; Που είναι όλοι αυτοί που χρόνια τώρα φώναζαν, οι Μαριδάκιδες, ο Δερτούζος και λοιποί;;;;

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος10/12/19 10:17

    ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΣΤΑ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΤΩΝ ΥΠΟΔΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Ο ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΤΗΝ ΚΥΝΟΥΣΟΥΡΑ ΕΝΩ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΙΠΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΠΛΩΤΕΣ ΔΕΞΑΜΕΝΕΣ ΣΤΗΝ ΚΥΝΟΥΣΟΥΡΑ. ΑΙΣΧΟΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος10/12/19 12:03

    προχωρήσει η συμφωνία της Τουρκίας με την «κυβέρνηση εθνικής ενότητας της Λιβύης», είναι τα στελέχη των ενόπλων δυνάμεων του Στρατηγού Χαφτάρ, ο οποίος ελέγχει το μεγαλύτερο κομμάτι της χώρας.

    Σε αυτό το πλαίσιο, ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού Φαράζ Αλ Μαχτάουι, σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha, διαμήνυσε πως εάν εμφανιστούν τουρκικά ερευνητικά πλοία στα ανοιχτά της Λιβύης, έχει εντολή να τα βυθίσει. «Έχω διαταγή. Αν έρθουν τα ερευνητικά πλοία των Τούρκων, θα έχω μία λύση, να τα βουλιάξω εγώ».

    Ο ίδιος, δήλωσε πως ο στρατηγός Χαφτάρ θα αντιδράσει στη συμφωνία και εξαπέλυσε πυρά κατά της «κυβέρνησης εθνικής ενότητας» και του «πρωθυπουργού» Σαράτζ, για τη συμφωνία: «Αυτή τη συμφωνία έγραψαν οι Τούρκοι και ο Σαράτζ την υπέγραψε. Τα έγραψαν οι Τούρκοι όπως ήθελαν αυτοί. Είναι πάρα πολύ κακή η συμφωνία. (…) Αυτή η συμφωνία που έκαναν οι Τούρκοι με τον Σάρατζ είναι λάθος και θα δημιουργήσει πρόβλημα στην Ελλάδα, την Λιβύη, την Αίγυπτο και την Κύπρο. Ο Σάρατζ είναι Τούρκος, δεν είναι Λίβυος. Ο παππούς του είναι από την Τουρκία γι’ αυτό δεν είχε καμία αντίρρηση σε αυτή τη συμφωνία».

    Νωρίτερα, έγινε γνωστό και το περιερχόμενο της επιστολής που έστειλε στον ΟΗΕ ο πρόεδρος της Εθνοσυνέλευσης της Λιβύης – που αντιμάχεται την «κυβέρνηση εθνικής ενότητας»- Αγκίλα Σαλέχ


    «Τα Τουρκικά όπλα εισέρχονται και διακινούνται στη χώρα μέσω των λιμανιών της Μισύρας και της Τρίπολης. Πρόκειται περί οφθαλμοφανούς και απροκάλυπτης στρατιωτικής υποστήριξης, η οποία και αναγνωρίζεται δημόσια από την Κυβέρνηση Εθνικής Συμφωνίας», αναφέρει χαρακτηριστικά και προσθέτει: «Αυτά συμβαίνουν υπό το βλέμμα του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών και της Διεθνούς Επιτροπής Κυρώσεων, για να μην αναφερθούμε στην κατάφωρη παραβίαση από πλευράς της Δημοκρατίας της Τουρκίας των ψηφισμάτων του Συμβουλίου Ασφαλείας που έχουν επιβάλλει εμπάργκο στις εξαγωγές και προμήθεια όπλων προς στις αντιμαχόμενες φατρίες στη Λιβύη».

    Ο κ. Σαλέχ σημειώνει ακόμα πως στόχος του αναφερόμενου Μνημονίου είναι η παραβίαση της εδαφικής ακεραιότητας της Λιβύης, του εναερίου χώρου, των λιμένων και των χωρικών υδάτων της από τα Τουρκικά στρατεύματα. «Πρόκειται για μια συμφωνία υπό τη μορφή μνημονίου συνεργασίας, η οποία θα έχει επιπτώσεις στο έθνος της Λιβύης, συμπεριλαμβανομένης της κατοχής της εδαφικής επικράτειάς του από τον τουρκικό στρατό και την παραβίαση της εθνικής κυριαρχίας του», σημειώνει.

    Ακόμα, αφήνει να εννοηθεί πως οι δύο πλευρές επέλεξαν τη μορφή του μνημονίου (το οποίο και χαρακτήρισε άκυρο) και όχι της συμφωνίας λόγω του ότι αυτό δεν απαιτεί έγκριση από τη Βουλή, ωστόσο σπεύδει να ενημερώσει τον γ.γ. του ΟΗΕ πως: «Μνημόνια Κατανόησης που συνάπτουν εκτελεστικές εξουσίες κρατών και που δεν απαιτούν επικύρωση από τα νομοθετικά σώματα, θα πρέπει να ευρίσκονται εντός ορίων απλής συνεργασίας, η οποία δεν θα συνεπάγεται υποχρεώσεις που θα προκαλούν τριγμούς στην οικονομία των εν λόγω χωρών ή θα επαπειλούν την ασφάλειά τους ή θα θέτουν υπό αμφισβήτηση την εθνική τους κυριαρχία».

    Ο κ. Σαλέχ αφήνει ακόμα αιχμές και για την επιλογή της οριοθέτησης ΑΟΖ αυτή καθ’ αυτή καθώς αναφέρει πως η Λιβύη δεν είχε ανάγκη κάτι τέτοιο. Αντίθετα με την υπογραφή της συμφωνίας δίνεται η δυνατότητα, σύμφωνα με τον κ. Σαλέχ στην Τουρκία να εξερευνά φυσικούς πόρους στην περιοχή. «Η υπογραφή της συμφωνίας αυτής χωρίς επικύρωση από τη Βουλή των Αντιπροσώπων της Λιβύης έχει ως στόχο την εκχώρηση της κυριαρχίας του κράτους της Λιβύης και των νόμιμων δικαιωμάτων του στη Δημοκρατία της Τουρκίας ώστε να της επιτρέψει να επενδύσει στην περιοχή αυτή, γεγονός απαράδεκτο και άκυρο ως αντιβαίνον σε όλους τους αποδεκτούς κανόνες και πρότυπα», αναφέρει στην επιστολή που απέστειλε στον ΓΓ του ΟΗΕ στις 2 Δεκεμβρίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος10/12/19 12:05

    Λυπάμαι γιατί μερικοί εξακολουθούν την αθλιότητα μέσα από ανώνυμα σχόλια. Εάν θεωρείτε «Μουγκα» το ότι επί 20 λεπτά αναφέρθηκα σε πραγματικά γεγονότα , τι έγινε δηλαδή το 2015 , τι κάναμε ως Διαπαραταξιακή Επιτροπή στην οποία ήμουν και εγώ μέλος, με τις επαφές μας σε Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας και επι το πλείστον με ΤΑΙΠΕΔ για να κατοχυρώσουμε το αυτονόητο, δηλαδή ότι η Κυνόσουρα είναι και θα παραμείνει Ζώνη Α Απολύτου προστασίας ότι είναι δηλαδή η ΑΚΡΟΠΟΛΗ , ΕΑΝ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΜΟΥΓΚΑ ΟΤΙ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ ΣΕ ΜΗΝΥΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΔΕΣΗ ΠΛΟΙΩΝ ΣΤΗΝ ΚΥΝΟΣΟΥΡΑ ΟΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΠΛΟΙΑ ΜΕ ΑΜΜΟΒΟΛΕΣ ΕΠΙ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΛΑΣΠΗ ΣΤΟΝ ΒΥΘΟ ΘΑΒΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ, ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ , ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΟΤΙ ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΚΥΝΟΣΟΥΡΑΣ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΜΗΝΥΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΔΕΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΛΟΙΟ. ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΕΝΑ ΔΙΑΛΟΓΟ ΜΕ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ . ΕΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΕΠΩΝΥΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΘΕ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΩ. ΣΤΟ F.B ΓΡΑΦΩ ΓΙΑΤΙ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ. ΕΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΩ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΑΝΩΝΥΜΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΊΖΩ ΧΥΔΑΙΑ ΚΡΥΒΟΜΝΟΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΣΑΝ ΤΥΦΛΟΠΟΝΤΙΚΑΣ.

    ΠΑΝΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ

    ΜΑΝΟΣ ΔΕΡΤΟΥΖΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος10/12/19 12:28

    Κύριε Δερτούζο, μην ασχολείστε με τους ανώνυμους γαιοσκώληκες που βγάζουν χολή στα μπλογκς. Ο λαός της Σαλαμίνας έχει και μνήμη και κρίση Πολλοί περισσότεροι διαβάζουν από αυτούς που απαντούν και είναι καλό να βγαίνουν τα στοιχεία δημόσια για να ενημερώνεται ο κόσμος.
    Ένα είναι βέβαιο: Το νέο κι άφθαρτο που μας πλάσαρε η νέα δημοτική αρχή, κάθε άλλο πάρα τέτοιο είναι. Κι ακόμα περισσότερο, είναι επικίνδυνοι για το νησί, γιατί αρχίζουν και ξεπουλάνε κομμάτια της ιστορίας του, μαζί με τους αρχαιολογικούς του χώρους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος10/12/19 12:38

    Καλημέρα αγαπητοί συνδημότες,
    η πραγματική καταιγίδα για το νησί μας ήλθε χθές.
    Οι ανίκανοι πουθενάδες έβαλαν την σφραγίδα τους.
    Είναι η ΜΟΝΗ δημοτική αρχή στο νησί που με την συγκατάθεσή της άλλαξε την αδόμητη ζώνη προστασίας Α στην Κυνόσουρα.
    Ντροπή και κρίμα!!!
    Κύριε δήμαρχε, με ένα ψήφισμα δεν ξεπλένετε το ιστορικό αυτοδιοικητικό λάθος σας.
    Είστε επικίνδυνοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος10/12/19 19:15

      Βασούλα και Γιωργάκης
      Βρέθηκαν ξαφνικά σε θέσεις ευθύνης.
      Δύο άνθρωποι που δεν είχαν καμία συμμετοχή κατά το παρελθόν σε δημοτικά ή Περιφερειακά Συμβούλια.
      Άσχετοι και ανίκανοι να αναλάβουν και υπηρετήσουν και κυρίως να δώσουν λύσεις στα προβλήματα του δήμου ο ένας και της αντιπεριφέρειας η άλλη.
      Αποτέλεσμα όλων αυτών των αδυναμιών τους είναι το ξεπούλημα της Κυνόσουρα για τον ένα και της δημιουργίας των περιβαλλοντικών προβλημάτων με τα σκουπίδια της άλλης.
      Αγαπητοί συμπολίτες ας προσέχαμε.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος10/12/19 23:05

      Για μια γυναίκα εγίνηκε ό
      πόλεμος της Τροίας,κι εγώ
      για ένα νησί εγίνηκα και
      θα γινώ ξανά εγκληματίας

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος10/12/19 12:42

    ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ , ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ , ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ , ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ , ΥΠΕΘΑ » ΥΠΕΘΑ: «Τρέχουν» τους Στρατιωτικούς για να στεγάσουν το «ζεύγος» των ασυνόδευτων
    ΥΠΕΘΑ: «Τρέχουν» τους Στρατιωτικούς για να στεγάσουν το «ζεύγος» των ασυνόδευτων
    BATSI_BATSI ΚΥΡΙΑΚΉ, ΔΕΚΕΜΒΡΊΟΥ 08, 2019 1 ΣΧΟΛΙΟ


    Σύμφωνα με σημερινό (08-12-2019) δημοσίευμα της εφημερίδας «ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ»:

    ΕΔΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ χάνεται, βαρκούλες αρμενίζουν... Στο Πεντάγωνο αυτή την περίοδο υπάρχει πολύ έντονη κινητικότητα, λόγω...





    Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου:



    __________________
    Υ.Γ.: Το παρόν άρθρο δημιουργήθηκε σε μορφή κειμένου (με κόπο και σε βάρος της πρεσβυωπίας μας) από το ιστολόγιο μας, όπως συμβαίνει ΠΑΝΤΑ σε άρθρα εφημερίδων ή περιοδικών. Παρακαλούνται όποια «μεγάλα» site ή blog ή διάφορες ενώσεις τα αναδημοσιεύουν να βάζουν την πηγή του ιστολογίου μας ώστε να τηρείται η στοιχειώδης δεοντολογία! Οι αναρτήσεις στο ιστολόγιο μας δεν αποτελούν θέση ή άποψη δική μας άλλα Πολιτών και Blogger. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών. Ιδιαίτερα άρθρα που αφορούν τις Ένοπλες Δυνάμεις - Σώματα Ασφαλείας και τους Αποστράτους των. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πήγη, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος10/12/19 14:01

      Ανάθεμά τη τη ρακή ίντα 'ναι αυτό που κάνει,
      κι όταν την πίνω γίνεται το πάτωμα ταβάνι.

      Υ.Γ
      Με άδεια της ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ,
      λίγο χιούμορ μεταξύ όλων
      των προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε ώς Κράτος και
      Νησί,
      αφιερωμένο εξαιρετικά το
      στιχάκι,
      στό άτομο με την πρεσβυωπία.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος10/12/19 14:10

      -με την άδεια της Διαχείρισης-
      Συγνώμη για το λάθος-

      -με την άδεια που δεν ζήτησα
      πήγε μόνο του το χέρι,ζητήται
      κατανόηση-

      Ευχαριστώ.

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος10/12/19 12:53

    Ο Σαμαράς περιμένει στη γωνία τον Κυριάκο Μητσοτάκη



    Σπύρος Γκουτζάνης

    Δημοσίευση
    10.12.2019 | 06:00 Ανανέωση
    10.12.2019 | 06:00
    Documento #160
    8.12.2019

    Νεοφιλελεύθερη μετάλλαξη και ταχεία αποδόμηση της ΝΔ καθώς καταρρέει το προεκλογικό αφήγημα του Μητσοτάκη ενώ ο Σαμαράς διαμορφώνει τη δική του νέα Δεξιά.


    Παρά τη στήριξη του θηριώδους επικοινωνιακού μηχανισμού των ιδιωτικών ΜΜΕ που αυτοβούλως (;) προσφέρει τις υπηρεσίες του, η κυβέρνηση Μητσοτάκη διεκδικεί επάξια τον τίτλο της «ταχύτερα αποδομούμενης κυβέρνησης» των τελευταίων δεκαετιών, όπως δείχνουν η εξέλιξη στα ελληνοτουρκικά και η επαίσχυντη για τη ΝΔ απομάκρυνση του Αντώνη Διαματάρη μέσα σε μια εβδομάδα.

    Με εξαίρεση την οικονομία, όπου η κυβέρνηση κληρονόμησε στρωμένη κατάσταση από τον Αλέξη Τσίπρα και τον Ευκλείδη Τσακαλώτο (αλλά και εκεί κάνει φιλότιμες προσπάθειες να απογοητεύσει τους ψηφοφόρους της και κυρίως τη μεσαία τάξη, την οποία προσδιορίζει στα εισοδήματα των 600 ευρώ τον μήνα), στους άλλους κρίσιμους τομείς της διακυβέρνησης με ταχείς ρυθμούς αναδεικνύονται η ανετοιμότητα και η αναποτελεσματικότητά της και κυρίως η διάσταση προεκλογικών λόγων και μετεκλογικών έργων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος10/12/19 19:14

      Βασούλα και Γιωργάκης
      Βρέθηκαν ξαφνικά σε θέσεις ευθύνης.
      Δύο άνθρωποι που δεν είχαν καμία συμμετοχή κατά το παρελθόν σε δημοτικά ή Περιφερειακά Συμβούλια.
      Άσχετοι και ανίκανοι να αναλάβουν και υπηρετήσουν και κυρίως να δώσουν λύσεις στα προβλήματα του δήμου ο ένας και της αντιπεριφέρειας η άλλη.
      Αποτέλεσμα όλων αυτών των αδυναμιών τους είναι το ξεπούλημα της Κυνόσουρα για τον ένα και της δημιουργίας των περιβαλλοντικών προβλημάτων με τα σκουπίδια της άλλης.
      Αγαπητοί συμπολίτες ας προσέχαμε.

      Διαγραφή
  9. Ανώνυμος10/12/19 13:18

    Μετά την παραίτηση του 82 χρόνου διοικητή νοσοκομείου στα Τρίκαλα η ανακοίνωση του υπ.Υγείας επιφύλασσε μια ευχαρίστηση έκπληξη αναμενομενη βεβαια για την Σαλαμινα και την Κρητη
    Ο πρωθυπουργος ανακοινωσε τον προσωπικό φίλο της οικογένειας (Μητσοτακη) ως το νέο διοικητή του νοσοκομείου Τρικάλων
    Να του ευχηθούμε σιδεροκεφαλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος10/12/19 14:14

    Ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, Αλκιβιάδης Στεφανής, βρέθηκε στο στούντιο του Realfm 97,8 και μίλησε εφ' όλης της ύλης στον Νίκο Χατζηνικολάου και στον Αντώνη Δελλατόλα.

    "Δεν μπορούμε να πούμε ότι καταγράφουμε στατιστικά μεγαλύτερες ροές από άλλη περίοδο. Επίσης, να λάβουμε υπόψιν ότι την περίοδο που διανύουμε έχουμε καλές συνθήκες, γεγονός που ευνοεί τις ροές. Εμείς σε καμία περίπτωση δεν μπορούμε να αφήνουμε στον καιρό να ρυθμίζει τις ροές. Πρέπει να κάνουμε τι δουλειά που έχουμε υποχρέωση να κάνουμε, δηλαδή να ασφαλίσουμε τα σύνορά μας, να επιτηρούμε τα σύνορά μας σωστά, και να κάνουμε σωστά τη δουλειά μας σε συνεργασία πολλές φορές με την Τουρκία, με τις ΝΑΤΟικες δυνάμεις που είναι στην περιοχή και με την Ευρωπαϊκή Ένωση. Άρα η απάντηση είναι όχι δεν έχουμε ιδιαίτερα μεγαλύτερες ροές, οι ροές στατιστικά είναι ίδιες. Επιδίωξη είναι να τις σταματήσουμε" ανέφερε ο υφυπουργός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος10/12/19 14:21

    Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο ΑΝΤ1, τρεις Τούρκοι στρατιώτες τοποθέτησαν τη σημαία της χώρας τους σε νησίδα ελληνικής κυριαρχίας, η οποία βρίσκεται μέσα στον ποταμό Έβρο στην περιοχή του χωριού Πραγγί Διδυμοτείχου.

    Πρόκειται για τη νησίδα «Λούλου» ή «Λουλού», στην οποία κάτοικος της περιοχής αντιλήφθηκε την ύπαρξη της συγκεκριμένης τουρκικής σημαίας και ενημέρωσε σχετικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος10/12/19 19:14

      Βασούλα και Γιωργάκης
      Βρέθηκαν ξαφνικά σε θέσεις ευθύνης.
      Δύο άνθρωποι που δεν είχαν καμία συμμετοχή κατά το παρελθόν σε δημοτικά ή Περιφερειακά Συμβούλια.
      Άσχετοι και ανίκανοι να αναλάβουν και υπηρετήσουν και κυρίως να δώσουν λύσεις στα προβλήματα του δήμου ο ένας και της αντιπεριφέρειας η άλλη.
      Αποτέλεσμα όλων αυτών των αδυναμιών τους είναι το ξεπούλημα της Κυνόσουρα για τον ένα και της δημιουργίας των περιβαλλοντικών προβλημάτων με τα σκουπίδια της άλλης.
      Αγαπητοί συμπολίτες ας προσέχαμε.

      Διαγραφή
  12. Ανώνυμος10/12/19 14:42

    ΚΕ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΕ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΜΕΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΣΟΥ. ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΣ ΣΤΟ "ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ" ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ. ΠΗΓΕΣ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΣΑΛ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΕΣ ΑΠΛΑ ΠΑΡΩΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ. ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΣ ΣΕ ΟΛΑ. ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΘΟΟΥΝ ΟΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΦΑΝΕΡΩΘΕΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΟΥ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ. ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ ΚΕ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΕ. ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος10/12/19 22:06

      Μα τι του λες του ανθρώπου; Εδώ στα Δ.Σ. παρίσταται χωρίς φωνή, χωρίς να παίρνει θέση για τίποτα και δεν καταλαβαίνει που οδηγείται ο άνθρωπος να παραιτηθεί τώρα; Γιατί;
      Θέλει αρετή και τόλμη η εξουσία φίλε μου

      Διαγραφή
  13. Ανώνυμος10/12/19 16:29

    περίπτωση ερευνών
    Επιμένει στις δηλώσεις του κατά της συμφωνίας Τουρκίας - Λιβύης ο αρχηγός του Λιβυκού Στόλου, Ναύαρχος Φαράζ αλ Μαχντάουι.

    ADVERTISING

    Ο Αρχηγός του Λιβυκού Στόλου, μίλησε στην εκπομπή "Καλημέρα Ελλάδα" και δήλωσε ξανά ότι έχει διαταγή να βουλιάξει τα τουρκικά πλοία αν μπουν στη ζώνη της Λιβύης.

    Πρόσθεσε ότι "στην περίπτωση που εφαρμοστεί το μνημόνιο μεταξύ των δύο χωρών, ο στόλος του θα φθάσει στην Τρίπολη και θα την ελευθερώσει".


    Σημειώνεται ότι ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού της Λιβύης, ναύαρχος Φαράζ αλ Μαχντάουι (Faraj al-Mahdawi), που ανήκει στις δυνάμεις του στρατηγού Χαφτάρ, διαθέτει πολύ ισχυρούς δεσμούς με την Ελλάδα.


    ADVERTISING

    Ναύαρχος Λιβύης: Έχω διαταγή να βουλιάξω τα τουρκικά πλοία
    Ο αλ Μαχντάουι μιλά ελληνικά, καθώς είχε σπουδάσει στη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων. Τις προηγούμενες ημέρες, είχε γράψει στα ελληνικά στο προφίλ του στο Facebook: «Θα απελευθερώσουμε την πρωτεύουσα, την Τρίπολη και θα καταστρέψουμε το τουρκικό όνειρο».

    ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΛΙΒΥΗΣ
    ΛΙΒΥΗ
    ΤΟΥΡΚΙΑ
    ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ
    Στολισμός στην Πανεπιστημίου
    Στολισμός της Αθήνας: Ωραίος ή όχι; Ρωτήσαμε τους πολίτες. Δείτε τι μας απάντησαν
    10 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2019 14:21
    H Μαρί Φρέντρικσον
    Roxette: Πέθανε η τραγουδίστρια Μαρί Φρέντρικσον
    10 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2019 14:17
    Τουρκική φρεγάτα σε περίπολο για την προστασία του πλοίου Γιαβούζ
    Ναύαρχος Λιβύης: Έχω διαταγή να βουλιάξω τα τουρκικά πλοία
    10 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2019 09:49
    Νέα πρόκληση: Κρέμασαν τουρκική σημαία σε νησίδα στο Διδυμότειχο
    Νέα πρόκληση: Κρέμασαν τουρκική σημαία σε νησίδα στο Διδυμότειχο
    10 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2019 10:04
    Ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν
    Η απόφαση Ερντογάν για σύγκρουση και η συνάρτηση με τις σχέσεις της ΕΕ
    10 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2019 06:05
    ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ
    Καιρός: Έντονα φαινόμενα με καταιγίδες και θυελλώδεις ανέμους - Οι περιοχές που είναι στο "κόκκινο"
    Καιρός: Έντονα φαινόμενα με καταιγίδες και θυελλώδεις ανέμους - Οι περιοχές που είναι στο "κόκκινο"
    24MEDIA NETWORK
    Το κοντό καρέ της Δούκισσας Νομικού δίχασε το Instagram
    Το κοντό καρέ της Δούκισσας Νομικού δίχασε το Instagram
    LADYLIKE
    H φάρσα του Jimmy Kimmel με το κέρινο ομοίωμά του είναι ό,τι καλύτερο θα δεις σήμερα
    H φάρσα του Jimmy Kimmel με το κέρινο ομοίωμά του είναι ό,τι καλύτερο θα δεις σήμερα
    ONEMAN
    H απαξίωση του Τσιτσιπά δεν κάνει καλύτερο τον Αντετοκούνμπο
    H απαξίωση του Τσιτσιπά δεν κάνει καλύτερο τον Αντετοκούνμπο
    CONTRA
    Η έκθεση της EuroLeague για το ντέρμπι: "Με κινηματογραφείς; Άντε γαμ****"
    Η έκθεση της EuroLeague για το ντέρμπι: "Με κινηματογραφείς; Άντε γαμ****"
    SPORT 24
    Τα πιο ωραία μελομακάρονα και οι καλύτεροι κουραμπιέδες εκτός κέντρου
    Τα πιο ωραία μελομακάρονα και οι καλύτεροι κουραμπιέδες εκτός κέντρου
    LADYLIKE
    Ποιος Γιάννης; Δεν ξέρουμε κανέναν Γιάννη
    Ποιος Γιάννης; Δεν ξέρουμε κανέναν Γιάννη
    SPORT 24
    Το χριστουγεννιάτικο πουλόβερ της ντροπής που απέσυραν τα Walmart
    Το χριστουγεννιάτικο πουλόβερ της ντροπής που απέσυραν τα Walmart
    HUFFINGTON POST
    H Megan Rapinoe είναι η «Αθλήτρια της Χρονιάς» και μία γυναίκα που σπάει τα στερεότυπα
    H Megan Rapinoe είναι η «Αθλήτρια της Χρονιάς» και μία γυναίκα που σπάει τα στερεότυπα
    LADYLIKE
    'Από Καρέρα σε Καρέρα...': Η Μαρτίνα δεν θα είναι μόνη στο ΟΑΚΑ
    'Από Καρέρα σε Καρέρα...': Η Μαρτίνα δεν θα είναι μόνη στο ΟΑΚΑ
    ONEMAN
    Η «σπόντα» της Σίσσυς Χρηστίδου στη Βίκυ Χατζηβασιλείου
    Η «σπόντα» της Σίσσυς Χρηστίδου στη Βίκυ Χατζηβασιλείου
    LADYLIKE
    Κάθε στιλάτος ταξιδιώτης θα λατρέψει αυτή τη συλλογή
    Κάθε στιλάτος ταξιδιώτης θα λατρέψει αυτή τη συλλογή
    ADVERTORIAL
    Στα Άνω Πετράλωνα για επικό φαγητό
    Στα Άνω Πετράλωνα για επικό φαγητό
    MADAME GINGER
    ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος10/12/19 17:17

    Ξέρει κάποιος να μας ενημερώσει τι έγινε κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που αφορούσε το θέμα :
    «΄Εγκριση από την Επιτροπή Σχεδιασμού & Ανάπτυξης Λιμένων (ΕΣΑΛ) του Master Plan Ο.Λ.Π. Α.Ε.- COSCO στης 9-10-2019, κατόπιν αιτήματος του Δ.Σ. κ. Τσαβαρή Ιωάννη»
    1. Ποια ήταν τελικά η θέση του κ. ΚΟΓΙΑ που μας εκπροσώπησε στη συνεδρίαση της ΕΣΑΛ.
    2. Και γιατί δεν ενημέρωσε το Δ.Σ. μετά από 2 μήνες που έχουν περάσει από την συνεδρίαση της ΕΣΑΛ όπως όφειλενα κάνει.
    Υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος10/12/19 17:31

      Δήμαρχε πούλησες την Κυνοσουρα
      Κατέστρεψες τα ΣΕΛΗΝΙΑ
      Θα γεμίσουν δεξαμενές ναυπηγειων τα ωραία μας Σεληνια η αλλιώς το μικρό Παρίσι μας
      Κρίμα που βγάλαμε Σαλαμινια αντιπεριφερειαρχη
      Θα πρέπει να ντρέπεται για την κατάντια του νησιου
      Είναι λίγη και ανικανη
      Ντροπή και στους δύο σας για αυτό που γίνετε στα Σεληνια

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος10/12/19 19:16

      Βασούλα και Γιωργάκης
      Βρέθηκαν ξαφνικά σε θέσεις ευθύνης.
      Δύο άνθρωποι που δεν είχαν καμία συμμετοχή κατά το παρελθόν σε δημοτικά ή Περιφερειακά Συμβούλια.
      Άσχετοι και ανίκανοι να αναλάβουν και υπηρετήσουν και κυρίως να δώσουν λύσεις στα προβλήματα του δήμου ο ένας και της αντιπεριφέρειας η άλλη.
      Αποτέλεσμα όλων αυτών των αδυναμιών τους είναι το ξεπούλημα της Κυνόσουρα για τον ένα και της δημιουργίας των περιβαλλοντικών προβλημάτων με τα σκουπίδια της άλλης.
      Αγαπητοί συμπολίτες ας προσέχαμε.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος10/12/19 19:40

      Για άλλη μια φορά ο Τσαβαρής σας ξεσκέπασε
      Για άλλη μια φορά δεν μάσησε τα λόγια του και σας τα είπε φόρα παρτίδα.
      Γιώργο στην Κυνόσουρα μετρήθηκες και βρέθηκες γιωργάκης

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος10/12/19 23:58

      Ό άντρας πούχει με αρχές
      όμορφα μεγαλώσει
      πράμα στο κόσμο δεν
      μπορεί να τόνε ταπεινώση

      Διαγραφή
  15. Ανώνυμος10/12/19 17:46

    ΚΕ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΕ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΜΕΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΣΟΥ. ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΣ ΣΤΟ "ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ" ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ. ΠΗΓΕΣ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΣΑΛ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΕΣ ΑΠΛΑ ΠΑΡΩΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ. ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΣ ΣΕ ΟΛΑ. ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΘΟΟΥΝ ΟΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΦΑΝΕΡΩΘΕΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΟΥ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ. ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ ΚΕ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΕ. ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος10/12/19 19:40

      Για άλλη μια φορά ο Τσαβαρής σας ξεσκέπασε
      Για άλλη μια φορά δεν μάσησε τα λόγια του και σας τα είπε φόρα παρτίδα.
      Γιώργο στην Κυνόσουρα μετρήθηκες και βρέθηκες γιωργάκης

      Διαγραφή
  16. Ανώνυμος10/12/19 17:56

    Ο ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΣΑΛ 25 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΝΟΣΟΥΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΠ. ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ ΣΕ ΟΛΑ. Η ΚΥΝΟΣΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΝΗΜΕΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΚΕ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΕ. ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ. ΑΥΤΑ ΕΓΙΝΑΝ 25 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΚΑΙ Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΤΙΠΟΤΕ. ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΕΙΠΑΝ ΨΕΜΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος10/12/19 19:12

    Βασούλα και Γιωργάκης
    Βρέθηκαν ξαφνικά σε θέσεις ευθύνης.
    Δύο άνθρωποι που δεν είχαν καμία συμμετοχή κατά το παρελθόν σε δημοτικά ή Περιφερειακά Συμβούλια.
    Άσχετοι και ανίκανοι να αναλάβουν και υπηρετήσουν και κυρίως να δώσουν λύσεις στα προβλήματα του δήμου ο ένας και της αντιπεριφέρειας η άλλη.
    Αποτέλεσμα όλων αυτών των αδυναμιών τους είναι το ξεπούλημα της Κυνόσουρα για τον ένα και της δημιουργίας των περιβαλλοντικών προβλημάτων με τα σκουπίδια της άλλης.
    Αγαπητοί συμπολίτες ας προσέχαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος10/12/19 19:38

    Για άλλη μια φορά ο Τσαβαρής σας ξεσκέπασε
    Για άλλη μια φορά δεν μάσησε τα λόγια του και σας τα είπε φόρα παρτίδα.
    Γιώργο στην Κυνόσουρα μετρήθηκες και βρέθηκες γιωργάκης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος10/12/19 21:18

    Ξέρει κάποιος να μας ενημερώσει τι έγινε κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που αφορούσε το θέμα :
    «΄Εγκριση από την Επιτροπή Σχεδιασμού & Ανάπτυξης Λιμένων (ΕΣΑΛ) του Master Plan Ο.Λ.Π. Α.Ε.- COSCO στης 9-10-2019, κατόπιν αιτήματος του Δ.Σ. κ. Τσαβαρή Ιωάννη»
    1. Ποια ήταν τελικά η θέση του κ. ΚΟΓΙΑ που μας εκπροσώπησε στη συνεδρίαση της ΕΣΑΛ.
    2. Και γιατί δεν ενημέρωσε το Δ.Σ. μετά από 2 μήνες που έχουν περάσει από την συνεδρίαση της ΕΣΑΛ όπως όφειλενα κάνει.
    Υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος10/12/19 21:23

      ΚΕ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΕ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΜΕΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΣΟΥ. ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΣ ΣΤΟ "ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ" ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ. ΠΗΓΕΣ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΣΑΛ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΕΣ ΑΠΛΑ ΠΑΡΩΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ. ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΣ ΣΕ ΟΛΑ. ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΘΟΟΥΝ ΟΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΦΑΝΕΡΩΘΕΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΟΥ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ. ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ ΚΕ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΕ. ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ.

      Διαγραφή
  20. Ανώνυμος10/12/19 21:59

    Άρθρο 15 Έγκλημα που τελείται με παράλειψη
    1. Όπου ο νόμος για την ύπαρξη αξιόποινης πράξης απαιτεί να έχει επέλθει ορισμένο αποτέλεσμα, η μη αποτροπή του τιμωρείται όπως η πρόκλησή του με ενέργεια, αν ο υπαίτιος της παράλειψης είχε ιδιαίτερη νομική υποχρέωση να προβεί σε ενέργεια για την αποτροπή του αποτελέσματος. Η ιδιαίτερη νομική υποχρέωση πηγάζει από νόμο, σύμβαση, πραγματικές καταστάσεις ανάληψης ευθύνης ή προηγούμενη επικίνδυνη ενέργεια του υπαιτίου.
    ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΚΕ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΕ ΕΧΕΙ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΙ «ΕΓΚΛΗΜΑ» ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΕΑΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ . ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΣ ΣΕ ΠΡΩΤΑΚΟΥΣΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΣΟΥ ΕΝΩ ΗΣΟΥΝΑ ΠΑΡΟΝ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΛΗΨΗ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ. ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΑΓΝΟΙΑ. ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΤΡΕΨΕΙΣ. ΚΑΙ ΑΝ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΑΠΕΤΡΕΠΕΣ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ , ΘΑ ΕΙΧΕΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ. ΠΑΡΕΔΩΣΕΣ ΤΗΝ ΚΥΝΟΣΟΥΡΑ ΑΜΑΧΗΤΙ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ .
    ΕΝΩ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΓΙΝΑΝ 25 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΔΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΘΑΙΝΕ ΤΙΠΟΤΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΑΝ ΔΕΝ ΠΡΟΚΑΛΟΥΣΕ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ. ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ. ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος10/12/19 22:59

    Ο Κ. ΕΛΕΥΣΙΝΙΩΤΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΤΙΠΟΤΕ; Η ΚΑ ΛΙΤΣΑ ΔΙΓΕΝΑΚΗ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ; ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΙΣ ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΑΥΤΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ; ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΟΤΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΗΓΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ Η ΚΑ ΔΙΓΕΝΑΚΗ ΑΓΩΝΙΖΟΤΑΝ; ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑ ΔΙΓΕΝΑΚΗ ΓΙΑΤΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΤΗΣ ΓΙΑΤΙ Ο Κ. ΕΛΕΥΣΙΝΙΩΤΗΣ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ. ΑΠ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟΥ ΑΡΚΕΙ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος11/12/19 07:52

    Ο Κ. ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΤΟ ΜΑΣΤΕΡ ΠΛΑΝ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ ΣΕ ΟΛΑ. ΠΕΡΑΣΑΝ ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΑΕΙ ΜΥΣΤΙΚΟ, ΑΚΟΥΓΕΤΕ ΟΤΙ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος11/12/19 08:51

    ΕΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΙΔΙΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΟΓΙΑΣ Ο Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΕΣΑΛ ΣΤΙς 9 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΕΝΩ ΓΝΩΡΙΖΕ ΤΙ ΕΙΧΕ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ Ο ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΙΣ 25 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΒΑΛΕ ΚΑΜΙΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ. ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΤΩΡΑ Ο ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΤΙ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ ΣΤΙς 25 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΝΟΣΟΥΡΑ ΚΑΙ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΚΑΝΕ ΘΕΑΤΡΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΕΚΡΥΨΕ. Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΤΩΡΑ Ο ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΤΩΡΑ ΠΙΟΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΣΤΙς 25 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΣςΑΛ ΚΑΙ ΤΙ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ. ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΑΣΑΝ 2,5 ΜΉΝΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΚΑΝΈΝΑ. ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΕΦΕΡΕ ΘΕΜΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΗΝΑ , ΕΙΠΕ ΌΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΚΑΙ ΕΦΕΡΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΤΟ MASTER PLAN ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΗΝΑ. ΓΙΑΤΙ ΕΙΠΕ ΨΕΜΜΑΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΝΩ Ο ΙΔΙΟΣ ΗΞΕΡΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 25 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΝ 40 ΧΡΟΝΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος11/12/19 09:16

    Δημαρχο αλλαξε το νησι,κι ηρθε χαμος κι ανταρα
    παντρευτηκε ο καταδικος μαζι με τη λαδιαρα
    Αγαπηθήκαν ξαφνικα και εδωσαν τα χερια
    εκρυψαν κατω απ το χαλί του μισους τα μαχαιρια

    Εφευγε η πρωτη Κυριακη,η δευτερη ερχοταν
    Δημαρχος Παναγοπουλος ειδαν πως θα γινοταν
    Και ετσι οι δυο τους ηρθανε μαζι εις σαρκα μια
    μα πλατη τους εγυρισε ολη η κοινωνια

    Και οπως ηταν φυσικο,τη συντριβη εισπραξαν
    ο κοσμος ηξερε καλα τι λαμογιες επραξαν
    Γιναν αντιπολιτευση και τα χουνε χαμενα
    κι απ τις σφαλιαρες κοκκινο απεκτησαν αυχενα

    Ειναι στο συμβουλιο αγκαζε καθονται διπλα διπλα
    και προσπαθουν με ψεμματα να κανουν καμια ντριπλα
    αδικος κοπος,ματαιος,τους εκλεισαν το σπιτι
    τον Αλαισκα βαζουν μπρος,τον νεο Χρυσαυγιτη

    Αχ Βασιλακη μου γλυκε,τα στερνα τιμουν τα πρωτα
    δεν το ξερες και εγινες του κυρ Μηνα η κοτα
    Απο Πασοκος εισαι πια γλοιωδες φασιστακι
    και του Σουλτανου προθυμο εγινες γιουσουφακι

    Μα ο γαμος ειν το θεμα μας,γελαν και τα πλακακια
    δε γραφω αλλο τιποτα για τα παρανυφακια
    Και το μεγαλο γεγονος ειναι πως το δουλευουν
    Στις εκλογες που θα ρθουνε μαζι πως θα κατεβουν

    Παραταξη ειναι φοβερη,για τη μεγαλη νικη
    με ονομα τεραστιο...η ΛΑΔΟΚΑΤΑΔΙΚΗ
    Καταδικος ειναι ο νιος,λαδιαρα ειν η κορη
    πρωτο παιδι τους ευχομαι να κανουνε αγορι

    Και αν καυγαδες ερθουνε,των ζευγαριων στοιχειο
    και αν ζητησει παλι ο νιος της κορης το πτυχιο
    να μη φοβαστε χωριανοι,η σχεση δεν τελειωνει
    γιατι η ΣΚΟΥΖΕ τη γεννησε,κι η ΗΤΤΑ την ενωνει!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος11/12/19 09:51

    KAMMIA ΠΟΙΗΤΙΚΗ ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΠΝΟΓΟΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΠΑΣΕΙ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΑΣ ΠΟΥ ΦΘΑΝΟΥΝ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΕ ΤΟ ΜΑΣΤΕR PLAN . ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΤΩΡΑ Ο ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΤΙ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ ΣΤΙς 25 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΝΟΣΟΥΡΑ ΚΑΙ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΚΑΝΕ ΘΕΑΤΡΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΕΚΡΥΨΕ. Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΤΩΡΑ Ο ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΤΩΡΑ ΠΙΟΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΣΤΙς 25 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΣςΑΛ ΚΑΙ ΤΙ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ. ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΑΣΑΝ 2,5 ΜΉΝΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΚΑΝΈΝΑ. ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΕΦΕΡΕ ΘΕΜΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΗΝΑ , ΕΙΠΕ ΌΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΚΑΙ ΕΦΕΡΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΤΟ MASTER PLAN ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΗΝΑ. ΓΙΑΤΙ ΕΙΠΕ ΨΕΜΜΑΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΝΩ Ο ΙΔΙΟΣ ΗΞΕΡΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 25 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΝ 40 ΧΡΟΝΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμος11/12/19 19:09

    Κέρκυρα θα πει Άγιος Σπυρίδων και Μουσική. Αφαιρέστε της αυτά τα δύο, το θρησκευτικό και μουσικό στοιχείο και της αφαιρείται το χρώμα… Κι αν φθίνει από μέρα σε μέρα η αρχόντισσα του Ιονίου…η Φιλαρμονική μένει. Ο Άγιος πρώτα, η μουσική έπειτα. Δύο Θεότητες που θα μένουν ακλόνητες στις ψυχές των Κερκυραίων.’’

    Οι Φιλαρμονικές ανάγονται σε Θεότητα!!!
    ο Άγιος Σπυρίδων προβιβάζεται σε Θεότητα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ανώνυμος11/12/19 23:37

    Και μετά αναρωτιούνται τί φταίει που άνοιξαν οι ουρανοί 10 λεπτά πριν βγει η Λιτανεία!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.