Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

18 Δεκ 2019

ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΤΟ ΚΟΥΚΑΚΙ


        Το σημερινό κρεσέντο αστυνομικής βίας και καταστολής, που παραβιάζει ακόμα κι αυτούς τους αστικούς νόμους, βαραίνει αποκλειστικά την κυβέρνηση της ΝΔ και το αρμόδιο υπουργείο.
        Οι εικόνες με τις συλλήψεις και τις “κουκούλες”, αλλά και οι καταγγελίες για απειλή και άσκηση βίας, σε βάρος κατοίκων της περιοχής, έρχονται να προστεθούν σε άλλα απαράδεκτα κρούσματα, όπως αυτά του “ξεγυμνώματος” συλληφθέντων.

        Είναι προφανές ότι με αυτές τις πρακτικές οι δυνάμεις καταστολής κάνουν επίδειξη βίας, που στόχο έχει τελικά να τρομοκρατήσει το λαό και να εμπεδώσει το αυταρχικό δόγμα “νόμος και τάξη” της κυβέρνησης.
        Σε αυτά τα κρούσματα πρέπει να υπάρχει απάντηση από το εργατικό κίνημα. Την αντιλαϊκή πολιτική και την κρατική καταστολή, που πάνε χέρι – χέρι, μπορεί να τις αντιμετωπίσει η πάλη του λαού και της νεολαίας.
ΑΘΗΝΑ 18/12/2019
ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ

9 σχόλια:

  1. Ανώνυμος18/12/19 15:46

    Δημοσίευση
    18.12.2019 | 13:34 Ανανέωση
    18.12.2019 | 13:35
    Ότι θα τ’ άκουγε και από τον φίλο του, Άρη Πορτοσάλτε από την συχνότητα του φιλικού ΣΚΑΪ δεν το περίμενε προφανώς ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνης Γεωργιάδης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος18/12/19 20:34

      Ιντερλούδιο II
      Στίχοι: Μάνος Χατζιδάκις
      Μουσική: Κωνσταντίνος Βήτα
      1η ερμηνεία: Μάνος Χατζιδάκις
      Και πρώτα απ’ όλα τι εννοούμε λέγοντας παιδεία; Την πληροφορία, την τεχνική, το δίπλωμα εξειδίκευσης που εξασφαλίζει γάμο, αυτοκίνητο κι ακίνητο, με πληρωμή την πλήρη υποταγή του εξασφαλισθέντος ή την πνευματική και ψυχική διάπλαση ενός ελεύθερου ανθρώπου, με τεχνική αναθεώρησης κι ονειρικής δομής, με αγωνία απελευθέρωσης και με διαθέσεις μιας ιπτάμενης φυγής προς τ’ άστρα;
      Αυτή τη δεύτερη παιδεία την αποκρύπτουν και δεν την δίνουν δωρεάν, γιατί δε συντηρεί και δεν υπηρετεί συστήματα. Αντίθετα τα ελέγχει, τα αναθεωρεί και τα αποδυναμώνει.»

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος18/12/19 15:55

    «Πρώτον, δεν πρόκειται για κανένα δώρο και δεν έχω δικαίωμα ως υπουργός να χαρίζω σε κανέναν τίποτα. Δεύτερον, εξήγηση ότι πρόκειται για νομοθετική ρύθμιση, η οποία έγινε πριν από πέντε ημέρες για ένα πρόγραμμα 40 εκατομμυρίων ευρώ στήριξης του ελληνικού κράτους προς έναν αριθμό δήμων, οι οποίοι εδώ και πάρα πολλά χρόνια έχουν διάφορες υποχρεώσεις, είναι καταχρεωμένοι και δεν μπορούν να λειτουργούν και εν όψει αυτού του εορτασμού είπα ότι δεν είναι δυνατόν να συμπεριφερόμαστε υποκριτικά, να λέμε ότι η Σαλαμίνα γιορτάζει μια τόσο σημαντική επέτειο, θα γίνει επίκεντρο μεγάλων εκδηλώσεων και να είναι ένας δήμος, ο οποίος δεν μπορεί να λειτουργήσει. » είπε ο κ. Θεοδωρικάκος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος18/12/19 17:06

    «Πρώτον, δεν πρόκειται για κανένα δώρο και δεν έχω δικαίωμα ως υπουργός να χαρίζω σε κανέναν τίποτα. Δεύτερον, εξήγηση ότι πρόκειται για νομοθετική ρύθμιση, η οποία έγινε πριν από πέντε ημέρες για ένα πρόγραμμα 40 εκατομμυρίων ευρώ στήριξης του ελληνικού κράτους προς έναν αριθμό δήμων,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος19/12/19 07:34

    Η εφημερίδα Ανατροπες 23/10/19εγραψαν ότι το νταμάρι το ΕΠΙΣΚΕΥΘΗΚΕ η Αντιπεριφερειάρχης Β. ΜΠΟΓΡΗ όπου διαπίστωσε ότι θαβονται σκουπιδια
    Μετά από τόσο καιρό δεν έχει κάνει τίποταααααααααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος19/12/19 10:54


    Πέμπτη, 19 Δεκεμβρίου 2019
    Ποιος ψεύδεται για το χρέος στην ΕΥΔΑΠ που "χαρίστηκε" στη Σαλαμίνα;

    Ήταν μόλις τον περασμένος Μάρτιο όταν η Δήμαρχος Σαλαμίνας ένιωθε περήφανη γιατί οι δημότες της Σαλαμίνας λυτρώνονταν επιτέλους από "μια πολύχρονη χαίνουσα πληγή που έκλεισε επ΄ ωφελεία των υδρευόμενων αλλά και της προσπάθειας για την οικονομική εξυγίανση του Δήμου". Ξεχνούσε βέβαια να πει ότι τον λογαριασμό τον είχαν πληρώσει ήδη τα κορόιδα αφού μια από τις πρώτες ενέργειες που είχε κάνει ήταν η υπέρογκη αύξηση των δημοτικών τελών και η εποπτεία στην οποία κανένας άλλος δήμος δεν μπήκε. Στην ανακοίνωση της Δημάρχου αναφέρεται ρητά και

    -->



    κατηγορηματικά ότι "η μεταβίβαση του δικτύου κατά κυριότητα σε συνδυασμό με την πλήρη εξόφληση του συσσωρεμένου χρέους των 8 εκατομμ ευρώ προς την ΕΥΔΑΠ, αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα επιτεύγματα της Δημοτικής Αρχής" Αντιλαμβάνεται κανείς ότι το δίκτυο μεταβιβάστηκε και το χρέος εξοφλήθηκε! Προκύπτει λοιπόν το ερώτημα τι ακριβώς μας χάρισε σήμερα ο Υπουργός Εσωτερικών κ. Θεοδωρικάκος;


    Τρία πράγματα λοιπόν μπορούν να συμβαίνουν. Η πρώην δήμαρχος να έλεγε ψέματα τότε και το χρέος να μην είχε εξοφληθεί αλλά να είχε διακανονιστεί. Κατά συνέπεια αυτά τα 2.5εκ να είναι αποτέλεσμα οφειλής και η κα. Νάννου οφείλει να απολογηθεί.

    Ένα δεύτερο σενάριο είναι τα χρέη να δημιουργήθηκαν στο διάστημα από τον Μάρτιο του 2019 έως σήμερα. Επειδή όμως το πόσο είναι μεγάλο και με δεδομένο ότι ο δήμος έχει παραχωρήσει το δίκτυο είναι αδύνατον να δημιουργήθηκε αυτό το χρέος απλά και μόνο από λειτουργικές ανάγκες; Στην περίπτωση αυτή υπόλογοι είναι και η κα. Νάννου και ο κ. Παναγόπουλος.
    -->



    Το τρίτο και τελευταίο σενάριο είναι ότι ο κ. Θεοδωρικάκος πούλησε καθρεφτάκια σε ινδιάνους και ψεύδεται καθώς χρέος δεν υπάρχει. Σε αυτή την περίπτωση ο Δήμαρχος εξαπατήθηκε και έγινε πιόνι στην επικοινωνιακή πολιτική της κυβέρνησης αν και όπως διαπιστώσατε και από προηγούμενες αναρτήσεις η συγκεκριμένη ενέργεια είχε μάλλον αρνητικό αντίκτυπο για την κυβέρνηση.

    Όποια και αν είναι η αλήθεια ο κ. Παναγόπουλος να αφήσει τους πανηγυρισμούς και να εξηγήσει στους δημότες ποιο ακριβώς είναι αυτό το χρέος που μας "χαρίστηκε" γιατί είναι φανερό ότι σε αυτή την ιστορία κάποιος ψεύδεται. Ας έχει επίσης στο μυαλό του ότι όταν τα φώτα των ολυμπιακών αγώνων έσβησαν και μετά από μια μικρής διάρκειας σιωπή ο ελληνικός λαός πλήρωσε πολύ ακριβά τον λογαριασμό για γλέντια άλλων και πολύ φοβάμαι ότι η ιστορία πάει να επαναληφθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος19/12/19 11:04

    Όποια και αν είναι η αλήθεια ο κ. Παναγόπουλος να αφήσει τους πανηγυρισμούς και να εξηγήσει στους δημότες ποιο ακριβώς είναι αυτό το χρέος που μας "χαρίστηκε" γιατί είναι φανερό ότι σε αυτή την ιστορία κάποιος ψεύδεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος19/12/19 16:14

    Σώπαααααααααα,μη μας το λές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.