Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

8 Δεκ 2019

Α.Ο.Σ. ΤΕΛΑΜΩΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ Κ18 Β ΟΜΑΔΑ


Πολύ σημαντική νίκη εκτός έδρας πέτυχε η ομάδα των K18 του Τελαμώνα απέναντι στην αντίστοιχη ομάδα της Πετρούπολης στην τελευταία αγωνιστική της πρώτης φάσης του πρωταθλήματος.
Έτσι περνάει πανηγυρικά στην επόμενη φάση.

Στο πρώτο σετ η ομάδα της Πετρούπολης προηγήθηκε με σημαντική διαφορά αλλά τα κορίτσια του Τελαμωνα κατέστησαν, με την αγωνιστική συμπεριφορά τους, σαφές ότι ήταν αποφασισμένες να διεκδικήσουν τη νίκη με όλες τους τις δυνάμεις. Επέδειξαν μεγάλη μαχητικοτητα και αυτοσυγκεντρωση, βρήκαν επιθετικές λύσεις και τελικά κέρδισαν το πρώτο σετ με 25-23. Στο δεύτερο σετ μπήκαν με αναπτερωμένο ηθικό και το κατέκτησαν ευκολότερα με 25-20 Πλέον ήταν σίγουρες ότι ο στόχος είχε επιτευχθεί μιας και ο ένας βαθμός που είχαν εξασφαλίσει τους έστελνε αυτόματα στη Β' φάση. Έτσι αντιμετώπισαν πιο χαλαρά το τρίτο σετ και βρέθηκαν να χάνουν με διαφορά, πείσμωσαν όμως, μείωσαν τη διαφορά και τελικά το έχασαν με 25-23. Στο τρίτο σετ μπήκαν αποφασισμένες με πείσμα και θέληση και προηγηθηκαν από την αρχή με σημαντική διαφορά. Τελικά το κατέκτησαν και αυτό το σετ με 25-20. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε αυτή την ομάδα και στην προπονήτρια τους, κ. Νάννου γιατί φέτος πήραν πρώτη φορά μέρος στο πρωτάθλημα των Β' ομάδων (είχαν αγωνιστεί δύο χρονιές στο πρωτάθλημα των Γ' ομάδων) χωρίς καμία αθλήτρια να έχει προηγούμενη εμπειρία σε αυτό. Είναι επίσης ηλικιακά μικρότερες από τις αθλήτριες των υπολοίπων ομαδων. Τέλος φέτος δοκίμασαν καινούρια συστήματα που όμως δεν τις δυσκόλεψαν καθολου. Είναι μια ομάδα με συνοχή, επιμονή, υπομονή, αλτρουισμό και τεράστια ψυχικά αποθέματα. Καλή συνέχεια κορίτσια!!!
Καλή συνέχεια και στην άξια ομάδα της Πετρούπολης.
ΓΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ-ΑΟΣ ΤΕΛΑΜΩΝ 1-3 (23-25,20-25,25-23,21-25)ΑΟΣ ΤΕΛΑΜΩΝΣΥΝΘΕΣΗ ΠΑΓΚΟΥΕΦΟΡΟΣ: Αναστάσιος ΜετάνοιςΣΤΑΤΙΣΤΙΚΟΛΟΓΟΣ: Λογοθέτη ΕλευθερίαCOACH: Κατερίνα ΝάννουΑΡΧΙΚΗ ΕΞΑΔΑΠΑΣΑ: Έλενα Λιτσάκη (1) ΑΡΧΗΓΟΣΔΙΑΓΩΝΙΟΣ: Μαριέπη Κανάκη (8)ΑΚΡΑΙΕΣ: Γιάννα Λογοθέτη (12) - Ειρήνη Χατζηχρήστου (4)ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ: Άννα Ζήση (18) - Αγγελική Μελλέ (7)ΛΙΜΠΕΡΟ: Εβελίνα Πουκαμισά (5)+++++Φραντσέσκα Φραχόλλι (3) - Ζωή Γεωργαντή (20)ΑΠΟΥΣΙΕΣ: Αργυρώ Συρίγου (10) - Στεύη Πούτου (13) - Αντωνία Τσαρπαλή (15) - Μάρη Περδικούρη (17)

7 σχόλια:

  1. Ανώνυμος9/12/19 07:34

    Η Αντιπεριφερειάρχης Νήσων Αττικής κα Βάσω Θεοδωρακοπούλου-Μπόγρη γιατί κλείνει τα μάτια στη χωματερή που έχει γίνει στο Σκοπευτήριο; Χιλιάδες τόνοι σκουπίδια έχουν ριχτεί εκεί από τη σημερινή δημοτική αρχή που βρωμάνε και ζέχνουν. Ίσως να είναι και αυτή η αιτία που γέμισε μύγες η Σαλαμίνα.
    Έχει υποχρέωση από το νόμο να επέμβει για να προστατέψει την υγεία των συμπολιτών της και να μας ενημερώσει με επίσημη ανακοίνωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος9/12/19 07:51

    Facebook Twitter
    Με άγριες διαθέσεις έρχεται η Διδώ, ένα νέο κύμα κακοκαιρίας που θα σαρώσει τη χώρα. Φέρνει ισχυρές βροχοπτώσεις, καταιγίδες και πυκνές χιονοπτώσεις στα ορεινά. Σε αρκετές περιοχές θα πέσουν σημαντικές ποσότητες βροχής ικανές να δημιουργήσουν προβλήματα. Η κακοκαιρία θα αρχίσει να κάνει αισθητή την εμφάνισή της από το βράδυ της Δευτέρας.


    Ο καιρός δεν λέει να ηρεμήσει και μετά ον Γηρυόνη έρχεται η Διδώ… Ένα νέο κύμα κακοκαιρίας αναμένεται να επηρεάσει τη χώρα μας από τις βραδινές ώρες της Δευτέρας (9.12.2019) και από τα νότια, σύμφωνα με τη μετεωρολογική υπηρεσία meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.

    Τα φαινόμενα που θα συνοδεύουν τη Διδώ κατά το διήμερο της Τρίτης, Τετάρτης, θα είναι οι κατά τόπους ισχυρές βροχοπτώσεις και καταιγίδες, οι πυκνές χιονοπτώσεις στα ορεινά και οι τοπικά θυελλώδεις άνεμοι.

    Το ΕΑΑ-meteo επισημαίνει ότι στο σύνολο της κακοκαιρίας σε αρκετές περιοχές θα πέσουν σημαντικές ποσότητες βροχής ικανές να δημιουργήσουν προβλήματα.

    Επισημαίνεται ότι στο σύνολο της κακοκαιρίας, σε αρκετές περιοχές θα πέσουν σημαντικές ποσότητες βροχής ικανές να δημιουργήσουν προβλήματα.

    Στον προγνωστικό χάρτη που ακολουθεί απεικονίζεται το βαρομετρικό χαμηλό που θα προξενήσει την κακοκαιρία “Διδώ” και τα φαινόμενα που θα εκδηλώνονται τις μεσημεριανές ώρες της Τρίτης 10/12.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος9/12/19 07:57

    Μετά την πρώτη 3D διάβαση στην Σαλαμίνα, έρχονται και τα εντελώς νέα ουρητήρια στην ανανεωμένη Ψαραγορά της Κούλουρης! Η Σαλαμίνα αλλάζει, πνέει νέος… ούριος άνεμος!



    pameluketo στις 10:19 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος9/12/19 08:41

    Μήνυμα σε φίλους και θαυμαστές στέλνει ο Θάνος Μικρούτσικος που εδώ και ενάμιση μήνα είναι στο νοσοκομείο.



    Ο καταξιωμένος μουσικοσυνθέτης ο οποίος εδώ και δύο περίπου χρόνια δίνει μάχη με τον καρκίνο έχει μιλήσει ανοιχτά για την υγεία του μετά το 2018 όταν αποκάλυψε πως έχει καρκίνο στο συκώτι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος9/12/19 15:18

    Όλοι σήμερα στο δημοτικο συμβούλιο για τα ραβασάκια της αποχέτευσης που μας στέλνει ο Παναγόπουλος αυτός έλεγε προεκλογικά ότι θα το επερνε πίσω σαν τον Τσίπρα με τα μνημόνια ρε πόσω δούλεμα μας ρίχνουμε τα λομογια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος9/12/19 15:24

    Η Αντιπεριφερειάρχης Νήσων Αττικής κα Βάσω Θεοδωρακοπούλου-Μπόγρη γιατί κλείνει τα μάτια στη χωματερή που έχει γίνει στο Σκοπευτήριο; Χιλιάδες τόνοι σκουπίδια έχουν ριχτεί εκεί από τη σημερινή δημοτική αρχή που βρωμάνε και ζέχνουν. Ίσως να είναι και αυτή η αιτία που γέμισε μύγες η Σαλαμίνα.
    Έχει υποχρέωση από το νόμο να επέμβει για να προστατέψει την υγεία των συμπολιτών της και να μας ενημερώσει με επίσημη ανακοίνωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος9/12/19 16:06

    Μετά την παραίτηση του 82 χρόνου διοικητή νοσοκομείου στα Τρίκαλα η ανακοίνωση του υπ.Υγείας επιφύλασσε μια ευχαρίστηση έκπληξη αναμενομενη βεβαια για την Σαλαμινα και την Κρητη
    Ο πρωθυπουργος ανακοινωσε τον προσωπικό φίλο της οικογένειας (Μητσοτακη) ΚΥΡΙΟ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗ ως το νέο διοικητή του νοσοκομείου Τρικάλων
    Να του ευχηθούμε σιδεροκεφαλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.