Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

15 Δεκ 2019

Με επιτυχία η πολιτική εκδήλωση-συζήτηση με θέμα «Ο ΣΥΡΙΖΑ μπροστά στις νέες συνθήκες» της Οργάνωσης Μελών ΣΥΡΙΖΑ Σαλαμίνας


Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πολιτική εκδήλωση-συζήτηση με θέμα «Ο ΣΥΡΙΖΑ μπροστά στις νέες συνθήκες» της Οργάνωσης Μελών ΣΥΡΙΖΑ Σαλαμίνας την Πέμπτη 5/12/2019, στο εργατικό κέντρο Σαλαμίνας, με ομιλητές τη Νίνα Κασιμάτη, Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Β΄ Πειραιά και το Διονύση Τεμπονέρα, εργατολόγο, μέλος της ΚΕ ΣΥΡΙΖΑ. 

Παραβρέθηκε πλήθος ενεργών πολιτών, δημοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι συλλόγων και συνδικαλιστικών οργανώσεων. Χαιρέτησαν οι υποψήφιοι βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ Β Πειραιά, Τζένη Αρσένη και Χρήστος Ζαρκινός.
   Από τις εισηγήσεις και το ζωντανό διάλογο, αναδείχθηκε η ακραία νεοφιλελεύθερη επίθεση της κυβέρνησης με το νέο αναπτυξιακό και  φορολογικό νόμο, στη μισθωτή εργασία και στη λαϊκή οικογένεια: συμπίεση μισθών, απελευθέρωση επιχειρηματικότητας, μειωμένα δικαιώματα, ιδιωτικοποίηση επικουρικής ασφάλισης, μεθόδευση για αύξηση ορίων συνταξιοδότησης και κατάργηση εφάπαξ και επικουρικών συντάξεων. Οι υποσχέσεις για αυξήσεις στις συντάξεις αποτελούν άλλο ένα επικοινωνιακό τρικ της κυβέρνησης, καθώς αφορούν ελάχιστους συντ/χους (πάνω από 40 έτη ασφάλισης) και θα είναι ανεπαίσθητες (2-8%). Ακόμη, ενδεχόμενη αύξηση 40-50 ευρώ κάποιων επικουρικών συντάξεων, ήδη εξανεμίζεται με τις αυξήσεις στη ΔΕΗ, την κατάργηση του κοινωνικού μερίσματος κ.ά.
   Ο ΣΥΡΙΖΑ, παραλαμβάνοντας την χρεωκοπία, προσπάθησε να συνταγματοποιήσει τα κοινωνικά δικαιώματα, δείχνοντας ξεκάθαρα την ταξική του μεροληψία υπέρ των πιο αδύναμων, σε ένα περιβάλλον ασφυκτικών μνημονιακών δεσμεύσεων. Σήμερα, καλούμαστε να αντιστρατευθούμε τη δεξιά διακυβέρνηση, να προασπίσουμε τα εργασιακά δικαιώματα, να μην επιτρέψουμε την επιστροφή στο καθεστώς μνημονίων μιας υπανάπτυκτης ευρωαποικίας.
  Η ΟΜ Σαλαμίνας ευχαριστεί θερμά τη διοίκηση και τα μέλη του Εργατικού Κέντρου Σαλαμίνας για την παραχώρηση της αίθουσας και τη συμβολή τους στην επιτυχία της εκδήλωσης.
Ευχόμαστε σε όλο τον κόσμο καλές γιορτές,
με υγεία, ειρήνη, κοινωνική αλληλεγγύη

6 σχόλια:

  1. Ανώνυμος15/12/19 23:42

    Φάε τώρα κόσμε στη μούρη τους 5 Ειδικούς Συμβούλους μαϊμού με 500.000 ευρώ, πλήρωνε και σκάσε. Πλήρωνε τα δημοτικά τέλη, πλήρωνε και τα χαράτσια της σύνδεσης με την αποχέτευση και μη μιλάς. Αυτόν τον ανίκανο ψήφισες που σου λεγε ότι θα μειωθούν τα δημοτικά τέλη γιατί είναι υπερβολικά και ότι θα ακυρώσει όλα τα ραβασάκια για την επιπρόσθετη πληρωμή γιατί η ξαναχρέωση της σύνδεσης αποχέτευσης είναι απαράδεκτη. Άμα δεις εσύ μείωση ή ακύρωση γράψτο μου.
    Ο Δήμαρχος με την άγνοια που διακατέχεται είναι πλέον επικίνδυνος και την ανικανότητά του θα την πληρώσει πολύ ακριβά ο κόσμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος16/12/19 07:52

      Παρασκευή, 13 Σεπτεμβρίου 2019
      Μακρής, Σοφράς, Δουμένης και Φουρίκης οι εντεταλμένοι σύμβουλοι του Δήμου Σαλαμίνας

      Δημοσιεύθηκαν οι αποφάσεις ορισμού των εντεταλμένων συμβούλων του Δήμου Σαλαμίνας.
      Διαβάστε παρακάτω ποιοι είναι οι εντεταλμένοι σύμβουλοι και ποια τα καθήκοντα τους:

      Φουρίκης Δημήτριος του Αθανασίου εντεταλμένος ∆ημοτικός Σύμβουλος (χωρίς αμοιβή) εκχωρώντας του την εκτέλεση αρμοδιοτήτων ως ακολούθως:
      Εποπτεία, έλεγχο και συντονισμό των συνεργείων της τεχνικής υπηρεσίας σε θέματα που αφορούν οδοποιία, οικοδομικές και υδραυλικές εργασίες, αποκατάσταση φθορών οδοστρώματος, πεζοδρομίων, παιδικών χαρών, πλατειών και λοιπών κοινοχρήστων χώρων.
      Προσυπογραφή μετά των υπηρεσιακών παραγόντων, των εγγράφων και των υπηρεσιακών σημειωμάτων που απορρέουν από την άσκηση των αρμοδιοτήτων που του ανατίθονται.
      Μακρής Αθανάσιος του Παναγιώτη εντεταλμένος ∆ημοτικός Σύμβουλος (χωρίς αμοιβή) εκχωρώντας του, τον συντονισμό θεμάτων τοπικής αναπτυξιακής πολιτικής του Δήμου μας.

      Δουμένης Αθανάσιος του Δημητρίου εντεταλμένος ∆ημοτικός Σύμβουλος (χωρίς αμοιβή) εκχωρώντας του την εποπτεία και τον συντονισμό θεμάτων καταγραφής, προστασίας και αξιοποίησης της ακίνητης περιουσίας του Δήμου μας.

      Σοφράς Σπυρίδωνας του Κωνσταντίνου εντεταλμένος παρά τω Δημάρχω ∆ημοτικός Σύμβουλος (χωρίς αμοιβή) εκχωρώντας του την εκτέλεση αρμοδιοτήτων ως ακολούθως:

      Εντεταλμένοι δημοτικοί σύμβουλοι Δημαρχου
      Μακρής
      Σοφρας
      Φουρικη
      Ευσταθιου
      Κορρος
      Καραγιάννη
      Δουμενης

      5 Αντιδήμαρχοι
      5 Ειδικοί Συμβουλοι

      Ούτε ο Δήμος της Νέας Υόρκης να είμαστε δήμαρχε με τόσους συμβουλατορες σου και απο οτι διαβασα προσλαμβανεις και αλλους

      Και μην ξεχνάς οι εντεταλμένοι σου είναι πιο παλιό και απ το παλιο

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος17/12/19 23:42

      Να πας και αύριο εκεί που
      πήγες την περασμένη εβδομάδα,
      έναν ριμαδοκαφέ,πάνω από δυό
      ώρες να τον πιείς,θα δεις και
      κάποιους γνωστούς σου,να πάρης
      τα φάρμακα,και όλα καλά θα
      πάνε.Και χθες να είχες πάει
      στο ταβερνάκι,θερμά τα λόγια
      του εξάδελφου του εξαδέλφου,
      πρότυπο ανδρός είπε ότι είσαι.
      Άν άλλαξες γνώμη καλά έκανες.
      Τα θέλει αυτά τα κόλπα ό
      €νεοεκλεγείς€€€€€€€€€€€€€€€.
      Μια έτσι μια αλλιώς.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος17/12/19 23:48

      Ωρέεεε,γλέντια και μπουόνα
      φορτούνα να έχεις του λόου σου
      κι ό Άγιος βοηθός σου,σας.
      Καλή κίνηση ό αποκλεισμός και
      ή διαμαρτυρία ή καθιστική.
      Μπονόρε σύντολε.

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος16/12/19 07:57

    ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Μέτρηση MRB προμηνύει… καρατόμηση Άδωνη! – Μετεξεταστέος ο υπουργός Ανάπτυξης (pic&vid)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος16/12/19 08:02

    Η διαδυκτιακη εφΗμερίδα Ανατροπές έγραψαν 23.10.2019. για το νταμάρι Άγγελου ότι θαβονται σκουπίδια
    Το επισκευτικαν Η αντιπεριφερειαρχης κ.Βάσω Μπογρη και ο διοικητής της πυροσβεστικής και διαπίστωσαν ότι πραγματικά θάβονται σκουπίδια

    διάβασε την εφημερίδα Ανατροπές φύλλο 70 Οκτώβριος 2019
    23 Οκτωβριου το ΕΠΙΣΚΕΥΘΗΚΕ η αντιπεριφερειαρχης Β Μπογρη μαζι με τον διοικητή πυροσβεστικής Πειραιά κ. Σταμουλη και τον διοικητή Σαλαμινας κ. ΑΡΑΠΗ και διαπίστωσαν την ταφή χιλιάδων κυβικών σκουπιδιών καθώς και καπνό από ανταναφλεξη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.