Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

25 Μαρ 2020

ΕΑΑΣ Σαλαμινας για την Εθνική Εορτή της 25ης Μαρτίου


Το Τοπικό Συμβούλιο του Παραρτήματος Σαλαμίνος της ΕΑΑΣ εύχεται για την Εθνική και Θρησκευτική Εορτή του Ευαγγελισμού και της Παλιγγενεσίας η Πατρίδα μας να παραμένει πάντοτε αντάξια των αγώνων που της χάρισαν την ελευθερία, ισχυρή στις προκλήσεις της σύγχρονης εποχής, με πρόοδο και ευημερία.
Είθε οι τρέχουσες δυσχερείς συνθήκες να ξεπερασθούν σύντομα, με όλους μας υγιείς.

Για το Τοπικό Συμβούλιο
Ταξχος (ΔΕ) εα Όθων Κυπριωτάκης
Αντιπρόεδρος ΤΣ-Υπεύθυνος Διαδικτύου

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος25/3/20 18:17

    Καθώς βομβαρδιζόμαστε με νέα για τον κορωνοϊό, η ελληνική κυβέρνηση με Κοινή Υπουργική Απόφαση προχώρησε σε θεσμοθέτηση νέων και προγενέστερων δομών «φιλοξενίας» (πρακτικά 28 νέων πόλεων με σχεδόν αποκλειστικά μουσουλμάνους κατοίκους) σε όλη την επικράτεια για την μόνιμη εγκατάσταση των παράνομων μεταναστών.

    Σε μία πρωτοφανή κίνηση για μία δημοκρατική πολιτεία, στο Μαξίμου βρήκαν την ευκαιρία με τους πολίτες τρομοκρατημένους και κλειδωμένους (υποχρεωτικά) στα σπίτια τους ενώ η επιδημία του κορωνοϊού δεν παρουσιάζει έξαρση, να «λύσουν» με διαδικασία εξπρές το μεταναστευτικό.
    Υπενθυμίζουμε πως η μεταφορά και η μόνιμη εγκατάσταση των παράνομων μεταναστών στην ενδοχώρα κάτι που θα οδηγήσει σε αλλοίωση του πληθυσμού της Ελλάδας, ήταν το σχέδιο Α για την «επίλυση» του μεταναστευτικού, έως ότου ξεσηκώθηκαν οι ίδιοι οι βουλευτές της ΝΔ, μετά από πιέσεις των τοπικών κοινωνιών. Όπως όλα δείχνουν μετά το ναυάγιο (και) του σχεδίου Β για μόνιμη εγκατάσταση στα νησιά, στην κυβέρνηση επιστρέφουν στο πρωταρχικό τους πλάνο.

    Ουσιαστικά με αυτό τον τρόπο οι δομές «φιλοξενίας» αποκτούν νομική υπόσταση σαν περιφερειακές υπηρεσίες, επιτρέποντας έτσι την μονιμοποίησή τους αλλά και την ευκολότερη χρηματοδότηση τους από τα χρήματα των Ελλήνων φορολογουμένων.

    Φαίνεται πως εκτός από οικονομικά κατεστραμμένους η επόμενη ημέρα μετά τον κορωνοϊό θα βρει τους πολίτες και ισλαμοποιημένους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος25/3/20 18:24

    Ο ΣΚΑΪ προβάλλει κατάπτυστο ντοκιμαντέρ εναντίον του λαοφιλούς Ηγέτη της Συρίας Άσαντ! Ούτε ΗΠΑ - Τουρκία να το είχαν παραγγείλει…
    Δεν είναι η πρώτη φορά (και από όσο φαίνεται ούτε η τελευταία) που ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ δρα ως «πέμπτη φάλαγγα» εναντίον των Ελληνικών Εθνικών Συμφερόντων και υπέρ της Τουρκίας.

    Το νέο «κατόρθωμα» του σταθμού που εδρεύει στο Φάληρο είναι η μεταμεσονύχτια προβολή σε τρεις συνέχειες του βρετανικού ντοκιμαντέρ, παραγωγής BBC, «Στα άδυτα της δυναστείας των Άσαντ», που αποτελεί ξεκάθαρα μία προσπάθεια αποδόμησης και συκοφάντησης του λαοφιλούς Ηγέτη της Συρίας, τον οποίο έχουν στο στόχαστρό τους τόσο οι ΗΠΑ όσο και η Τουρκία.

    Δεν χρειάστηκε παρά να παρακολουθήσουμε εκτεταμένα στιγμιότυπα από το 2ο επεισόδιο που προβλήθηκε την Κυριακή το βράδυ, για να διαπιστώσουμε ότι σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται για προϊόν αντικειμενικής έρευνας, αλλά για ξεκάθαρα μονόπλευρη προπαγάνδα.

    Το γεγονός δε ότι το ντοκιμαντέρ αυτό προβάλλεται σε… ελληνικό τηλεοπτικό σταθμό την στιγμή που η Τουρκία του Ερντογάν κάνει όσα κάνει στην Συρία, προκαλεί τουλάχιστον προβληματισμό για τους σκοπούς της προβολής αυτής της σειράς από τον ΣΚΑΪ… POYTANA KOSIONI

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.