Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

11 Μαρ 2020

Τα μέτρα πρόληψης κατά του Κορωνοϊού, που οφείλουμε ως Δήμος να λάβουμε δεν μας επιτρέπουν, δυστυχώς, να γιορτάσουμε την τελετή της «Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας»


ΣΑΛΑΜΙΝΑ, 11.03.2020
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Τα μέτρα πρόληψης κατά του Κορωνοϊού, που οφείλουμε ως Δήμος να λάβουμε δεν μας επιτρέπουν, δυστυχώς, να γιορτάσουμε την τελετή της «Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας», όπως είχαμε προγραμματίσει.
Στο πλαίσιο αυτό ματαιώνεται η προσέλευση – συμμετοχή των σχολείων στην τελετή, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 15-Μαρτίου-2020 στον Τύμβο των Σαλαμινομάχων.

Η Ολυμπιακή λαμπαδηδρομία θα διεξαχθεί στη διαδρομή: Οδός Σαλαμινομάχων (Παλούκια) ð Λεωφόρος Αμπελακίων ð Λεωφόρος Ελευθερίου Βενιζέλου (Δημαρχείο Αμπελακίων) ð Ακτή Θεμιστοκλέους ð Λεωφόρος Κυνόσουρας (Τύμβος).
Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διακοπεί από τη συμβολή Ακτής Θεμιστοκλέους και Λεωφόρος Κυνόσουρας μέχρι τον Τύμβο αυστηρά από τις 09:00 έως το πέρας της εκδήλωσης (για όσους παρευρεθούν στην Τελετή, η προσέλευση θα ολοκληρωθεί ως τις 09:00).
Την Πέμπτη, 12-Μαρτίου-2020 και ώρα 12:00 θα διανεμηθούν στην αυλή του Δημαρχείου τα επετειακά μπλουζάκια σύμφωνα με τις λίστες που έχουν παραδοθεί από τα σχολεία και τους Συλλόγους.

Εκ του Γραφείου Τύπου


1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος12/3/20 13:55

    Πού να τα βρεις τα σχολεία? Όλα στο ΣΠΑΡΟΟΥ είναι!!! Καλά οι γονείς τι κάνουν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.