Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

6 Μαρ 2020

Το Κανάλι Ένα 90,4 γιορτάζει την Ημέρα της Γυναίκας, την Κυριακή 8 Μαρτίου με ένα τρίωρο ραδιοφωνικό αφιέρωμα


Το Κανάλι Ένα 90,4 γιορτάζει την Ημέρα της Γυναίκας, την Κυριακή 8 Μαρτίου με ένα τρίωρο ραδιοφωνικό αφιέρωμα.
Από τη 1 το μεσημέρι έως τις 4 το απόγευμα, στο στούντιο θα βρίσκονται η Ιωάννα Μάζη και η Κωνσταντίνα Πετούση. Οι δύο δημοσιογράφοι θα μιλήσουν με πολλές και καταξιωμένες γυναίκες από τον πολιτικό και τον καλλιτεχνικό χώρο, το χώρο του αθλητισμού και της αυτοδιοίκησης αλλά και το επιχειρείν, οι οποίες θα μοιραστούν με τους ακροατές του Καναλιού Ένα τη σημασία που έχει για εκείνες η Ημέρα της Γυναίκας.
Από την έκτακτη εκπομπή-αφιέρωμα στις γυναίκες ωστόσο δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι άντρες. 

Ο Δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης θα στείλει το δικό του μήνυμα για τη σημαντική γιορτή όπως επίσης και ο πρόεδρος της Γραμματείας Ισότητας του Δήμου Πειραιά, Αλέξανδρος Τζεφεράκος.
Επιπλέον, ο πρόεδρος της Φιλολογικής Στέγης Πειραιά και ερευνητής, Στέφανος Μίλεσης θα μιλήσει για τις σπουδαίες γυναίκες της πόλης μας που άφησαν ιστορία

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος6/3/20 22:15

    Ακόμη ένας συμπολίτης δικηγόρος θα διεκδίκηση την προεδρία της Τοπικής δημοτικής οργάνωσης της ΝΔ .Φαβορί αυτή τη στιγμή φαίνεται να είναι η κ.Γαβριήλ Μαρία. Ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.