Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

13 Μαρ 2020

Σε μια σειρά ενεργειών προχώρησε η Διοίκηση της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Πειραιά


Σε μια σειρά ενεργειών προχώρησε η Διοίκηση της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Πειραιά, προκειμένου να προστατεύσει τους εργαζόμενους στον σταθμό αλλά και τους επισκέπτες από τον κορωνοϊό.
Στα πλαίσια αυτά διπλασιάστηκαν οι ώρες γενικής καθαριότητας του κτηρίου, έγινε προμήθεια αντισηπτικών τα οποία μοιράστηκαν σε όλους τους ορόφους και σε όλα τα τμήματα και βρίσκονται σε εμφανή σημεία για να μπορεί ο κάθε εργαζόμενος ή επισκέπτης να τα χρησιμοποιεί όσο το δυνατόν περισσότερο, διανεμήθηκαν απολυμαντικά σπρέυ για να χρησιμοποιούνται σε σταθερές επιφάνειες, (πόμολα, γραφεία , κουπαστές, πληκτρολόγια κλπ), ενώ δόθηκε εντολή να αερίζονται καλά οι χώροι όλου του κτηρίου.

Παράλληλα, σε εμφανή σημεία του κτηρίου έχουν αναρτηθεί πίνακες με οδηγίες για τα μέτρα ατομικής προστασίας που πρέπει να παίρνει ο καθένας, ενώ ο σταθμός μεταδίδει τακτικότατα μηνύματα για το τι πρέπει να κάνει ο κόσμος για να προστατευτεί από τον κορωνοϊό.  
Να σημειώσουμε ότι η ΔΗ.ΡΑ.Π. ακόμα και στην εκδήλωση που είχε διοργανώσει στις 13 Φεβρουαρίου με την ευκαιρία της ΗΜΕΡΑΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟΥ, όταν ακόμα δεν είχε εμφανιστεί ο κορωνοϊός στη χώρα μας, είχε χορηγό γνωστή εταιρεία παραγωγής και εμπορίας αντισηπτικών, γιατί σε κάθε περίπτωση η ατομική υγιεινή προστατεύει…
Εξυπακούεται ότι οι εργαζόμενοι που βρίσκονται σε ομάδες υψηλού κινδύνου ή έχουν πολύ μικρά παιδιά κάνουν ήδη χρήση της άδειας ειδικού σκοπού, όπως αυτή προβλέπεται στην Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου (ΦΕΚ 55/Α’/11-03-2020).
Ο Πρόεδρος της ΔΗ.ΡΑ.Π. Αλέξανδρος Τζεφεράκος, πήρε μέτρα και για την προστασία των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της Επιχείρησης από τον κορωνοϊό καθώς καθιέρωσε την πραγματοποίηση των συνεδριάσεων με τηλεδιάσκεψη.
Το ΚΑΝΑΛΙ 1 90,4 με αίσθημα ευθύνης, ψυχραιμία και τη δέουσα σοβαρότητα αντιμετωπίζει την πρωτόγνωρη αυτή κατάσταση και θα συνεχίσει με ό,τι πιο πρόσφορο μέτρο υπάρχει τις προσπάθειές του για την προστασία των εργαζομένων, των επισκεπτών και γενικά του κοινωνικού συνόλου και φυσικά εκφράζει την ευχή, όπως όλοι άλλωστε, να ξεπεραστεί γρήγορα το πρόβλημα, να βρει η επιστήμη τους τρόπους για να αντιμετωπίσει ριζικά και αποτελεσματικά την κατάσταση και να επανέλθει ο κόσμος στην κανονικότητά του.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.