Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

10 Μαρ 2020

ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΝΗΣΩΝ ΣΥΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΗΨΗ ΠΡΟΣΘΕΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΕΞΑΠΛΩΣΗΣ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ ΣΤΑ ΠΛΟΙΑ


Η λήψη πρόσθετων μέτρων για την πρόληψη της εξάπλωσης του κορωνοϊού στα πλοία που εκτελούν ακτοπλοϊκά δρομολόγια στα νησιά της Αττικής, εξετάστηκε σε συνάντηση την Δευτέρα στα γραφεία της διοίκησης της περιφερειακής ενότητας Νήσων, μετά από πρόσκληση της Αντιπεριφερειάρχη Νήσων Αττικής, Βάσως Θεοδωρακοπούλου - Μπόγρη.

Στη σύσκεψη στην οποία συμμετείχαν εκπρόσωποι των ναυτιλιακών εταιρειών ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ ΠΟΡΘΜΕΙΩΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ «ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟΣ», ANESFERRIES, ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ, ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ Ε/Γ-Ο/Γ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ, AEGEANFLYING DOLPHINS, STRINTZIS, SEATZETS, ΔΕΛΤΑ ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΚΗ Ν.Ε., αποφασίστηκε η λήψη πρόσθετων μέτρων, όπως αυτά έχουν καθοριστεί από τις σαφείς οδηγίες που έχει δώσει ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης, ώστε να περιοριστεί όσο είναι δυνατόν η κρίση Δημόσιας Υγείας που βιώνουμε.
Επίσης, αποφασίστηκε η λήψη πρόσθετων μέτρων και η εντατικοποίηση της συνεργασίας των εταιρειών με την περιφερειακή ενότητα Νήσων, με στόχο την αποτελεσματική προστασία της υγείας των πολιτών που μετακινούνται δια της ακτοπλοΐας. Από την πλευρά της, η Αντιπεριφερειάρχης Νήσων Αττικής Βάσω Θεοδωρακοπούλου –Μπόγρη, αφού ενημέρωσε για την πρόθεση της Περιφέρειας για τη διενέργεια περισσότερων ελέγχων στα πλοία που εκτελούν δρομολόγια από τις υγειονομικές υπηρεσίες της Περιφέρειας Αττικής, τόνισε πως η συνάντηση με τους εκπροσώπους των πλοιοκτητών είχε ως στόχο τη συζήτηση των μέτρων που πρέπει να παρθούν επιπλέον, ώστε να περιοριστεί η εξάπλωση του κορωνοϊού. 
ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΝΗΣΩΝ

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος10/3/20 13:31

    Έβγαλε ανακοίνωση για τους λαθρομετανάστες η αντιπεριφερειάρχης Β.Μπογρη
    Εδώ δεν ξέρει στο νησί που γεννήθηκε και μένει μονιμα ότι δεν υπάρχουν εμπορικά καταστήματα στη Κυριζα και στα Περιστερια
    Τι αποψη να έχει για τους λαθρομεναστες;
    Μάθε πρώτα καλά το νησί σου και μετά να έχεις άποψη για όλα τα υπολοιπα


    Μετά το κράξιμο που κάνουν στην κ. ΜΠΟΓΡΗ στο πρωσοπικο της προφίλ στο Facebook για τις Κυριακές
    Έκανε και εκείνη επώνυμα απάντηση
    "Ίσως θα έπρεπε να διευκρινίσω ότι ανοιχτά μένουν όσα εμπορικά το επιθυμούν εκτός κεντρου
    Η απόφαση αφορά τις περιοχές Κυριζας Περιστέρια Κακή Βίγλα κ. Α"
    Τόσο άσχετη κορίτσι μου είσαι?
    Έχεις πάει ποτέ σε αυτές τις περιοχές κ. ΜΠΟΓΡΗ
    ΣΊΓΟΥΡΑ ΟΧΙ
    ΓΙΑΤΊ ΑΠΟ 'ΚΕΙ ΜΟΝΟ ΧΩΡΆΦΙΑ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΚΑΤΣΙΚΕΣ ΕΧΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.