Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

20 Μαρ 2020

Κανάλι Ένα 90,4, θα φιλοξενήσει την Κυριακή 22 Μαρτίου τον μαιευτήρα χειρουργό γυναικολόγο Αλέξανδρο Τζεφεράκο και επιτελείο ειδικών επιστημόνων


 Κανάλι Ένα 90,4, στη μάχη για καλύτερη ενημέρωση ΚΑΙ τις δύσκολες ημέρες της πανδημίας, θα φιλοξενήσει την Κυριακή 22 Μαρτίου τον μαιευτήρα χειρουργό γυναικολόγο Αλέξανδρο Τζεφεράκο και επιτελείο ειδικών επιστημόνων, οι οποίοι θα προσπαθήσουν να απαντήσουν σε όλα τα ερωτήματα των ακροατών σχετικά με τον κορονοϊό.

Από τις 10 το πρωί και για δύο ώρες, ο δημοσιογράφος Νίκος Παρασκευάς θα «ανακρίνει» τους διακεκριμένους επιστήμονες, οι οποίοι θα μιλήσουν για όλα τα μυστικά του κορονοϊου,  θα ενημερώσουν τους ακροατές του Καναλιού Ένα 90,4 για όλα τα νεώτερα σε ότι αφορά στις έρευνες για το εμβόλιο και θα δώσουν πολύτιμες συμβουλές προφύλαξης από τον ιό που έχει προκαλέσει το θάνατο χιλιάδων ανθρώπων παγκοσμίως,
Μείνετε συντονισμένοι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.