Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

27 Μαρ 2020

Δήμος Σαλαμίνας, μένουμε σπίτι αλλά δεν είμαστε μόνοι


ΣΑΛΑΜΙΝΑ, 27.03.2020
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Στις δύσκολες αυτές στιγμές που ζούμε, μένουμε σπίτι αλλά δεν είμαστε μόνοι. Οι Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου Σαλαμίνας, το Ν.Π.Δ.Δ. Α.ΚΟΙ.ΠΟ.Π., το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου και το Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης Σαλαμίνας μαζί με πλήθος εθελοντών εργάζονται συνεχώς για να εξυπηρετήσουν τις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού.
Εξασφαλίσαμε, για όσο διάστημα διαρκέσει η υγειονομική κρίση ένα αυτοκίνητο που θα χρησιμοποιηθεί από τις Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου για τον σκοπό αυτό. Ταυτόχρονα, εξασφαλίσαμε ένα νέο μεγάλο καταψύκτη που ήδη βρίσκεται στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου, ώστε να έχουμε ικανοποιητικό αποθηκευτικό χώρο για τη μεγάλη προσπάθεια που κάνουμε να εξασφαλίσουμε επάρκεια τροφίμων. Μαζί με τους εθελοντές μας πηγαίνουμε εμείς σε όσους ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες τα φάρμακα στο σπίτι τους αλλά και τα πράγματα που επιθυμούν να αγοράσουν από τα SuperMarket.
Επίσης, για τους κατοίκους του νησιού που χρειάζονται μαγειρεμένο φαγητό και δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα, μαγειρεύουμε εμείς και τους το πηγαίνουμε στο σπίτι τους. Όσοι συμπολίτες μας λοιπόν, ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες ή όσοι λόγω πραγματικής οικονομικής αδυναμίας χρειάζονται μαγειρεμένο φαγητό, μπορούν να καλούν στα τηλέφωνα 2132027581 και 2132027582.
Στη Σαλαμίνα, μένουμε σπίτι αλλά κανείς δε μένει μόνος του.

Εκ του Γραφείου Τύπου


6 σχόλια:

  1. Ανώνυμος27/3/20 22:37

    Μέλος του ΝΑΤΟ από σήμερα τα Σκόπια με την στήριξη των “εθνικοπατριωτών”
    Τα Σκόπια είναι και επισήμως από σήμερα το 30ό μέλος του ΝΑΤΟ και την ένταξη αυτήν, χαιρέτισαν ο γενικός γραμματέας της Συμμαχίας και ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ: «Η ένταξή σας θα φέρει μεγαλύτερη σταθερότητα για τα Δυτικά Βαλκάνια. Είναι καλό για την περιοχή και για την ευρωατλαντική ασφάλεια» τόνισε ο γ.γ. του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ.

    Η "εθνικοπατριωτική" κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας δεν άσκησε κανένα βέτο και πως να ασκήσει, αφού η αφοσίωσή της στην "συμμαχία" είναι... πάνω από την Μακεδονία.

    Εμείς δεν ξεχνάμε ότι οι ίδιοι... εθνικόφρονες ΕΚΑΝΑΝ ΠΛΑΤΕΣ στον Αλέξη Τσίπρα και παρακαλούσαν να κλείσει εκείνος την "εκκρεμότητα" της ονομασίας, για να μπορούν να αλωνίζουν τα γαλάζια στελέχη στα συλλαλητήρια και να ψηφοθηρούν στο όνομα της Μακεδονίας μας!

    Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!

    TA ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΓΡΑΙΚΥΛΩΝ

    Το "ελληνικό" ΥΠΕΞ του Δένδια, με ανάρτηση του έδωσε τα συγχαρητήρια του στους Σκοπιανούς και αναφέρεται σε «Δημοκρατία της Βόρειας Δημοκρατίας»: «Συγχαίρουμε τη Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας για την ένταξή της στο ΝΑΤΟ ως το 30ο μέλος της Συμμαχίας. Καλωσορίζουμε τους γείτονές μας στην οικογένεια του NATO και προσβλέπουμε στην εποικοδομητική μας συνεργασία στο πλαίσιο της Συμμαχίας» αναφέρει στην ανάρτησή του το υπουργείο Εξωτερικών...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος27/3/20 23:14

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος27/3/20 23:19

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος27/3/20 23:50

    Ούτε ο Τσίπρας δεν θα τα λεγε αυτά! Το ελληνικό ΥΠΕΞ για την ένταξη των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ
    Πριν από λίγες ώρες τα Σκόπια μπήκαν και επίσημα στο ΝΑΤΟ. Το ελληνικό ΥΠΕΞ με ανάρτηση του αποφάσισε να δώσει τα συγχαρητήρια του και αναφέρεται σε «Δημοκρατία της Βόρειας Δημοκρατίας».

    «Συγχαίρουμε τη Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας για την ένταξή της στο ΝΑΤΟ ως το 30ο μέλος της Συμμαχίας. Καλωσορίζουμε τους γείτονές μας στην οικογένεια του NATO και προσβλέπουμε στην εποικοδομητική μας συνεργασία στο πλαίσιο της Συμμαχίας» αναφέρει στην ανάρτησή του το υπουργείο Εξωτερικών.

    Τα Σκόπια το 30ο μέλος του ΝΑΤΟ

    Όπως έγινε γνωστό νωρίτερα, τα Σκόπια έγιναν και επισήμως από σήμερα το 30ό μέλος του ΝΑΤΟ. Την ένταξή της χαιρέτισαν ο γενικός γραμματέας της Συμμαχίας και ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ.

    «Η ένταξή σας θα φέρει μεγαλύτερη σταθερότητα για τα Δυτικά Βαλκάνια. Είναι καλό για την περιοχή και για την ευρωατλαντική ασφάλεια» τόνισε ο γγ του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος27/3/20 23:52

    Dimitra Liani Papandreou
    EΛΛHNIKE ΛAE YΠOMONH KAI KOYPAΓIO, ΣTIΣ ΔYΣKOΛEΣ ΣTIΓMEΣ ΠOY ΠEPNAME OΛOI ANAΠOΛOYME TON ANΔPEA ΠAΠANΔPEOY ΠOY TOΣO ΣTO ΔIEΘNH XΩPO OΣO KAI ΣTO EΣΩTEPIKO ΘA ΠETYXAINE ΘETIKEΣ AΠOΦAΣEIΣ ΓIA TO EΘNOΣ KAI TO ΛAO.TΩPA AΠOΔEIXΘHKE ΠOΣO ΔIKIO EIXA ΣTO BIBΛIO MOY H OPΓH TOY ANΔPEA ΓIA TON POΛO TOY ΓIΩPΓOY ΠAΠANΔPEOY ΠOY ZHTA NA ΓINEI H ΠAΓKOΣMIA ΔIKTATOPIKH ΔIAKYBEPNHΣH ΔIABAΣTE TO TΩPA ΠOY EIΣTE ΣΠITI! KAΛH ΛEYTEPIA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος28/3/20 09:54

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.