Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

6 Μαρ 2020

Το γραφείο τύπου του Δήμου Σαλαμίνας μας ενημερώνει για την προμήθεια αντισηπτικών ή οτιδήποτε άλλο κριθεί απαραίτητο για την πρόληψη του Κορωνοϊου


ΣΑΛΑΜΙΝΑ, 06.03.2020
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Οι Σχολικές Επιτροπές (Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια) του Δήμου Σαλαμίνας, υπό την Προεδρία του Θεόδωρου Παναγιώτου και του Νικολάου Καλογήρου αντίστοιχα, με αποφάσεις του Διοικητικού τους Συμβουλίου, ήδη από τις 26.02.2020, κατένειμαν εκτός των χρημάτων της 1ης κατανομής των λειτουργικών δαπανών των Σχολικών Μονάδων και επιπλέον ποσά, η Πρωτοβάθμια Σχολική
Επιτροπή: €100 σε κάθε Δημοτικό Σχολείο και €50 σε κάθε Νηπιαγωγείο, Δευτεροβάθμια Σχολική Επιτροπή: €100 ευρώ σε Γυμνάσιο και Λύκειο, προκειμένου να προμηθευτούν αντισηπτικά ή οτιδήποτε άλλο κριθεί απαραίτητο για την πρόληψη του Κορωνοϊου.
Με ψυχραιμία και υπευθυνότητα παρακολουθούμε τις εξελίξεις και λαμβάνουμε όλα τα αναγκαία μέτρα για την πρόληψη.

Εκ του Γραφείου Τύπου


4 σχόλια:

  1. Ανώνυμος6/3/20 23:31

    Σιγά ρε βλάμη, καταξοδευτήκατε για την πρόληψη θα το ρίξετε έξω το μαγαζί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος7/3/20 11:07

    Παιδιά προς θεού σταματήστε αυτές τις χαζές ανακοινώσεις, μόνο κακό κάνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος7/3/20 22:26

      Γιατί να τις σταματήσουν; Ας τους για να γελάμε και λίγο.

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος7/3/20 11:59

    ΕΠΙ ΠΛΕΟΝ ΠΟΣΑ ΣΤΙΣ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΠΗΡΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΧΡΗΜΑΤΑ. ΑΔΑΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΛΛΑ ΜΑΘΕΤΕ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ. ΔΕΝ ΠΗΡΑΤΕ ΕΠΙ ΠΛΕΟΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ. ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΘΑ ΔΙΑΘΕΣΕΤΕ. ΜΙΛΑΤΕ ΟΤΙ ΔΩΣΑΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΣΤΑ ΣΟΛΕΙΑ 50 ΚΑΙ 100 ΕΥΡΩ. ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΔΩΣΑΤΕ; Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΔΩΣΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΜΓΘΕΥΤΟΥΝ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΕΙΔΗ ΠΡΟΦΥΛΑΞΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΙΟ. ΠΡΩΤΟΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΕ ΓΙΑ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ. ΔΕΥΤΕΡΟ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΚΑΠΟΤΕ ΝΑ ΔΙΟΙΚΕΙΤΕ. ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΕΤΕ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΒΑΛΕΤΕ ΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΌ, ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΘΕΣΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ. ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΉ ΠΡΟΣ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΟΥΝ ΟΙ ΣΧΟΙΛΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΜΕ ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ. ΒΑΛΑΤΕ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΚΑΙ ΔΑΣΚΑΛΟ. ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΑΙΡΕΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΆ ΠΡΟΣΩΠΑ. ΑΥΤΟΙ ΑΠΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΥΤΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΣΤΟΥς ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ. ΔΩΣΑΤΕ 50 ΚΑΙ 100 ΕΥΡΩ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΣΟΒΑΡΟ ΠΟΣΟ ΠΟΥ ΔΩΣΑΤΕ. ΒΑΛΤΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΥΛΟΠΟΙΕΊΣΤΕ ΕΣΕΙΣ. ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.