Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

5 Μαρ 2020

Θάνος Τζήμερος. "Το οξύμωρο είναι ότι κάνουν τρομοκρατικές ενέργειες εναντίον μου άνθρωποι για την ευημερία των οποίων παλεύω"


«Το οξύμωρο είναι ότι κάνουν τρομοκρατικές ενέργειες εναντίον μου άνθρωποι για την ευημερία των οποίων παλεύω» δήλωσε στον Ίωνα Κεχαγιόγλου και την εκπομπή «Ξυπνήστε» στο Κανάλι Ένα 90,4 ο πρόεδρος του συνδυασμού «Δημιουργία!Ξανά» και νυν περιφερειακός σύμβουλος Αττικής, Θάνος Τζήμερος, τονίζοντας ότι το κόμμα του είναι «το πλέον αντισυστημικό». Οι δηλώσεις του κ. Τζήμερου έγιναν με αφορμή την επίθεση με εμπρηστικό μηχανισμό, τον οποίο άγνωστοι τοποθέτησαν τα ξημερώματα στην είσοδο της πολυκατοικίας όπου διαμένει, στο Χαλάνδρι.

Ο επικεφαλής του «Δημιουργία!Ξανά» μεταξύ άλλων επεσήμανε ότι «το σύστημα δεν μπορεί να αλλάξει με ‘γκαζάκια’, πρέπει να αλλάξει με τη συμμετοχή των ανθρώπων στα πολιτικά δρώμενα» και χαρακτήρισε «άκρατο φασισμό» να λέει κάποιος «ποιου το σπίτι θα κάψω σήμερα».
Αναφερόμενος σε μήνυμα του Άδωνη Γεωργιάδη στο twitter, που μεταξύ άλλων έκανε λόγο για «υποτροπή» της «αρρώστιας του για τη Νέα Δημοκρατία», ο κ. Τζήμερος αναρωτήθηκε: «Όταν έλεγα ψηφίστε Άδωνη και Κυριάκο, τότε δεν είχα αρρώστια για τη Νέα Δημοκρατία;»
Ο περιφερειακός σύμβουλος στάθηκε και στα γεγονότα των τελευταίων ημερών αναφορικά με το μεταναστευτικό,  υποστηρίζοντας μεταξύ άλλων ότι «η κυβέρνηση σύρθηκε για να πράξει αυτά που έπρεπε να είχε πράξει από την αρχή» ενώ τόνισε ότι «ο Μητσοτάκης δεν μας έχει πει ποια είναι η πάγια θέση της Ελλάδας απέναντι στο προσφυγικό»
Ηχητικό:

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος5/3/20 12:55

    Από τη στιγμή που o μεγαλειότατος γιοργάκις δέχθηκε να φτιάξει 'Κέντρο Κοινότητας' στη Σαλαμίνα, το θέμα έχει λήξει και αργά ή γρήγορα οι μετανάστες θα έρθουν και στη Σαλαμίνα.
    Οι ωφελούμενοι του Προγράμματος είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ οι ευπαθείς ομάδες, οι μετανάστες και οι Ρομά.
    Αυτό αναφέρει ρητά το έγγραφο - Πρόσκληση για την ίδρυση του ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ.
    Να σημειωθεί ότι όλες οι Προσκλήσεις για διάφορες δράσεις που απευθύνονται στους Δήμους δεν έχουν ποτέ όνομα παραλήπτη, κι όποιος Δήμος ενδιαφέρεται για το αντικείμενο της Πρόσκλησης κάνει αίτηση συμμετοχής.
    Μολονότι η Πρόσκληση αυτή υπήρχε από το 2014, η προηγούμενη Δημοτική Αρχή αντιλαμβανόμενη τα δεινά που θα επέφερε στο νησί, δεν έκανε ποτέ αίτηση δεχόμενη και επικρίσεις από την τότε Κυβέρνηση.
    Στην παρούσα περίπτωση η Πρόσκληση απευθύνεται ΜΟΝΟ στο Δήμο Σαλαμίνας που σημαίνει ότι η εγκατάσταση μεταναστών στο νησί ήταν μέρος της συμφωνίας με τον Υπουργό κατά την επίσκεψή του εκεί προ καιρού και ο Δήμαρχος το είχε αποδεχθεί πριν καν έλθει το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο.
    Αυτό που έκανε ο Δήμαρχος είναι εγκληματικό για το νησί μας και θα το πληρώσουμε όλοι μας. Κατά την άποψή μου, είναι θέμα ωρών ή ολίγων ημερών για να πλημμυρίσει το νησί με μετανάστες από το Πακιστάν, το Αφγανιστάν, το Σουδάν, το Κογκό και την Αιθιοπία.
    Με την επιμονή του να ψηφίσει την ίδρυση του λεγόμενου Κέντρου Κοινότητας, παρά την έντονη αντίδραση της αντιπολίτευσης, άνοιξε την πόρτα για να γίνει εισβολή παράνομων μεταναστών στο νησί μας που είναι θέμα ολίγων ημερών.
    Συνεπώς η διάψευση του είναι ψεύτικη και υποκριτική.
    Περιμένετε στο ακουστικό σας !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος5/3/20 12:59

    Έβγαλε ανακοίνωση για τους λαθρομετανάστες η αντιπεριφερειάρχης Β.Μπογρη
    Εδώ δεν ξέρει στο νησί που γεννήθηκε και μένει μονιμα ότι δεν υπάρχουν εμπορικά καταστήματα στη Κυριζα και στα Περιστερια
    Τι αποψη να έχει για τους λαθρομεναστες;
    Μάθε πρώτα καλά το νησί σου και μετά να έχεις άποψη για όλα τα υπολοιπα


    Μετά το κράξιμο που κάνουν στην κ. ΜΠΟΓΡΗ στο πρωσοπικο της προφίλ στο Facebook για τις Κυριακές
    Έκανε και εκείνη επώνυμα απάντηση
    "Ίσως θα έπρεπε να διευκρινίσω ότι ανοιχτά μένουν όσα εμπορικά το επιθυμούν εκτός κεντρου
    Η απόφαση αφορά τις περιοχές Κυριζας Περιστέρια Κακή Βίγλα κ. Α"
    Τόσο άσχετη κορίτσι μου είσαι?
    Έχεις πάει ποτέ σε αυτές τις περιοχές κ. ΜΠΟΓΡΗ
    ΣΊΓΟΥΡΑ ΟΧΙ
    ΓΙΑΤΊ ΑΠΟ 'ΚΕΙ ΜΟΝΟ ΧΩΡΆΦΙΑ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΚΑΤΣΙΚΕΣ ΕΧΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.