Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

13 Απρ 2020

Με παρέμβασή τους, 39 Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ αναδεικνύουν τα θέματα αυθαιρεσίας διοικήσεων ΚΤΕΛ


Αθήνα 13.04.20120
  Με παρέμβασή τους, 39 Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ αναδεικνύουν τα θέματα αυθαιρεσίας διοικήσεων ΚΤΕΛ και ιδιοκτητών ενταγμένων σε αυτές λεωφορείων, απέναντι στους εργαζόμενους με δεκάδες καταγγελίες ανά τη χώρα για παραβιάσεις της εργατικής νομοθεσίας με απολύσεις, χορηγήσεις παρανόμως αναγκαστικών αδειών, απειλές και πιέσεις του προσωπικού.

            Οι Βουλευτές αναδεικνύουν επίσης το θέμα της αυθαίρετης περικοπής δρομολογίων από ορισμένες διοικήσεις ΚΤΕΛ, χωρίς διαβούλευση με τις τοπικές κοινότητες, με χαρακτηριστικό παράδειγμα τις διαμαρτυρίες κατοίκων και συλλόγων της Σαλαμίνας, αλλά και τις αντιδράσεις σε δεκάδες χωριά διαφόρων νομών της  χώρας, τα οποία δεν έχουν πλέον πρόσβαση με δημόσια συγκοινωνία στα αστικά κέντρα.
            Οι Βουλευτές τέλος ζητούν την παρέμβαση των αρμόδιων Υπουργών για την εφαρμογή μέτρων προστασίας των εργαζομένων, αλλά και των επιβατών κατά την περίοδο της υγειονομικής κρίσης, την ανάκληση των απολύσεων και την εφαρμογή της νομοθεσίας και αιτούνται την κατάθεση εγγράφων που να αποδεικνύουν τι έκαναν για την μείωση και την αλλαγή των δρομολογίων, οι κατά τον νόμο αρμόδιες για την έγκριση, υπηρεσίες της Περιφέρειας.
Επισυνάπτεται η ερώτηση ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.