Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

30 Απρ 2020

Δημοτικό Ραδιόφωνο Πειραιά «Κανάλι Ένα 90.4» Τα μέτρα χαλαρώνουν, εμείς θα χαλαρώσουμε; Την Κυριακή στις 10.30 το πρωί συντονιστείτε


Αυτό το ερώτημα θα θέσει την Κυριακή το πρωί το Κανάλι Ένα 904 σε διακεκριμένους επιστήμονες και παράγοντες της πόλης προκειμένου να φωτίσει τη νέα πραγματικότητα που διαμορφώνεται από τη Δευτέρα.
Στο στούντιο θα είναι ο Πρόεδρος της ΔΗΡΑΠ, Αλέξανδρος Τζεφεράκος, Μαιευτήρας- Χειρουργός -Γυναικολόγος, Διευθυντής Εξωσωματικής Γονιμοποίησης μαιευτήριο «ΡΕΑ», ο Διευθυντής του σταθμού Νίκος Παρασκευάς, ο γνωστός δημοσιογράφος Νότης Ανανιάδης, ενώ τηλεφωνικές παρεμβάσεις θα κάνουν ο βιοπαθολόγος-μικροβιολόγος Διευθυντής του μαιευτηρίου «ΡΕΑ» Παναγιώτης Αποστολακόπουλος, ο παιδίατρος, Διευθυντής του θεραπευτηρίου «METROPOLITAN», Δημήτρης Πλατανισιώτης, ο έγκριτος δικαστικός λειτουργός Νίκος Ποιμενίδης και ο ψυχολόγος του Τζανείου Νοσοκομείου Χρήστος Δημητρακόπουλος.

Την Κυριακή στις 10.30 το πρωί συντονιστείτε στο Κανάλι Ένα 904 και προετοιμαστείτε για την επόμενη μέρα.
Ερωτήσεις μπορείτε να υποβάλλετε στο site του σταθμού, μέσω viber στο νούμερο 6951904904 και μέσω τηλεφώνου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.