Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

2 Απρ 2020

Συνεισφορά 50% του μισθού του Δημάρχου Σαλαμίνας για τις ανάγκες του Κοινωνικού Παντοπωλείου


Σαλαμίνα, 02.04. 2020
Από την αρχή αυτής τη κρίσης ως Δημοτική Αρχή, σε συνεργασία πάντα με την Περιφέρεια Αττικής, την Κ.Ε.Δ.Ε. και τα αρμόδια Υπουργεία, είμαστε στην πρώτη γραμμή του αγώνα, τόσο για τον περιορισμό της διασποράς της πανδημίας, όσο και για τη στήριξη των ευπαθών ομάδων και των ανθρώπων που έχουν μεγάλη οικονομική ανάγκη.
Για τον λόγο αυτό, εκτός από την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου, όπου αυξήσαμε ήδη κατά 50% τον αριθμό των δικαιούχων, καθημερινά προσφέρουμε μαγειρεμένο φαγητό σε πάρα πολλές οικογένειες του νησιού.

Οι ανάγκες, όμως, καθημερινά αυξάνονται. Έτσι, επιλέγω συνειδητά, προκειμένου να ενισχύσουμε ακόμη περισσότερους συνανθρώπους μας, να προσφέρω το 50% του μισθού μου για τους επόμενους δύο μήνες για τις ανάγκες του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου για την αγορά τροφίμων.
Ενωμένοι, θα τα καταφέρουμε.
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

5 σχόλια:

  1. Ανώνυμος2/4/20 21:05

    Πέμπτη, 2 Απριλίου 2020
    Συνωστισμός στο Ferry – Boat από Πέραμα για Σαλαμίνα (video)

    Ένα νέο στιγμιότυπο ήρθε στη δημοσιότητα και προκαλεί ερωτηματικά σχετικά με την τήρηση των μέτρων για τη μη εξάπλωσης του κορωνοϊού. Η εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» στον «ANT1» πρόβαλε μια φωτογραφία οπού δείχνει το Ferry–Boat που εκτελεί το δρομολόγιο από το Πέραμα στη Σαλαμίνα

    -->

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος2/4/20 21:07


      Η αντιπεριφερειαρχης κυρία Μπογρη δεν τα βλέπει?
      Το μόνο που την ενδιέφερε ήταν τα άλλα νησιά Αίγινα Πόρος Σπέτσες κλπ να μην κινητε η ακτοπλοΐα για να μην κολλήσουν κορονοιο
      Για την Σαλαμινα δεν την ενδιαφέρει που ζει και ειναι και η οικογένεια της??
      Για την Σαλαμινα κανένα ενδιαφερον?
      Το ενδιαφέρον σου ήταν να ανοίγουν μόνο τα μαγαζιά την Κυριακη κυρία Μπογρη?
      Πόσο λίγη είσαι τελικα

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος2/4/20 23:49

      Ρε κοτόπουλο θα μας τρελάνεις;;;
      Ο δήμαρχος τι κάνει;;;
      Τι σχέση έχει η αντιπεριφερειάρχης;
      Το νησί έχει άρχοντα ναι η όχι;;
      Αντί να ανεβάζει αυτές της χαζομάρες που ούτε παιδί του δημοτικού δεν τα κάνει;
      Να τρέξει στους διοικητές και να ενημερώσει τον αρχηγό του λιμενικού.
      Έλεος πια ....
      Τι τον έχουμε δημάρχο αν όλοι οι άλλοι πρέπει να τρέχουν για το νησι μας .
      Όσο για τα μαγαζιά γιατί δεν λες την είσηγηση που έδωσε ο δήμαρχος σου προς ψήφιση .;
      Αυτό δεν έγινε;
      Ζήτησε ο δήμαρχος να είναι τα μαγαζιά ανοιχτά
      Αυτά γιατί δεν τα λες πληρωμένο γιουσουφακι μου;��

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος3/4/20 11:54

    23:49 παρ'τον ενα και κτύπα τον άλλον!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος3/4/20 13:00

    Το ότι τα στοιχεία που δίνονται για τον κορωνοϊό απέχουν πολύ από το να χαρακτηριστούν αξιόπιστα επισημαίνει και το Skynews, εξηγώντας ότι η Γερμανία, για παράδειγμα, έχει χαμηλή θνησιμότητα επειδή κάνει πολλά διαγνωστικά τεστ, εντοπίζοντας έτσι πολύ περισσότερα κρούσματα από άλλες χώρες. Τα τεστ είναι σημαντικά για να διαγνωστούν οι ασθενείς και να απομονωθούν, προκειμένου να περιοριστεί η διάδοση του ιού, αλλά το Ηνωμένο Βασίλειο δεν κάνει πολλά τώρα και θα πραγματοποιήσει τεστ αντισωμάτων όταν η επιδημία ολοκληρώσει τον κύκλο της.

    Τότε μπορεί να διαπιστωθεί ότι πεθαίνει 1 σε κάθε 1.000 ασθενείς με κορωνοϊό σύμφωνα με όσα πιστεύει ο επικεφαλής επιστημονικός σύμβουλος Σερ Patrick Vallance. Kι αυτό διότι εκατοντάδες χιλιάδες κρούσματα στη Βρετανία δεν έχουν στην παρούσα φάση εντοπιστεί, αφού οι ασυμπτωματικοί και όσοι νοσούν ελαφρά δεν ελέγχονται και δεν προσμετρώνται στα κρούσματα.

    Επίσης παίζει μεγάλο ρόλο το πόσοι πεθαίνουν με κορωνοϊό ή από κορωνοϊό. Δεδομένου ότι τα 3/4 των ανθρώπων που πεθαίνουν με κορωνοϊό είναι άνω των 70 ετών και το 95% εξ αυτών έχει υποκείμενα νοσήματα, οι περισσότεροι εξ αυτών μπορεί τελικά να χάνουν τη ζωή τους από άλλες αιτίες και απλά να βρίσκονται θετικοί και στον κορωνοϊό. Με αυτό τον τρόπο μπορεί να τριπλασιάζονται οι θάνατοι που αποδίδονται στον κορωνοϊό, ενώ στην πραγματικότητα είναι το 1/3 όσων ανακοινώνονται, σύμφωνα με τον καθηγητή του Imperial College του Λονδίνου Neil Ferguson.

    Αντίστροφα κάποιοι που δεν πηγαίνουν στο νοσοκομείο, μπορεί να πεθαίνουν σπίτι τους από κορωνοϊό, αλλά να μην καταγράφεται η αιτία θανάτου τους. Εν κατακλείδι, ο ΠΟΥ εκτιμά ότι η θνησιμότητα θα είναι τελικά γύρω στο 1%, ενώ επειδή μεσολαβούν 2-3 βδομάδες μέχρι να επέλθει το μοιραίο, είναι παραπλανητικό να κοιτάζει κανείς την ημερήσια αύξηση των θανάτων για να διαπιστώσει την πορεία της επιδημίας.
    https://news.sky.com/story/coronavirus-can-we-trust-the-data-11966848

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.