Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

24 Απρ 2020

Το Κανάλι Ένα 904 την Κυριακή το πρωί στις 10:30΄ ο πρόεδρος της ΔΗ.ΡΑ.Π Αλέξανδρος Τζεφερακος καί ο δημοσιογράφος Νίκος Παρασκευάς θα μιλήσουν με ειδικούς και φιλόζωους για τους τετράποδους γείτονές μας


Το Κανάλι Ένα 904 την Κυριακή το πρωί θέτει σε πρώτο πλάνο την κατάσταση που βιώνουν εν μέσω κορωνοϊού τα αδέσποτα ζώα της πόλης μας.
Στις 10.30 το πρωί ο πρόεδρος της ΔΗ.ΡΑ.Π Αλέξανδρος Τζεφερακος καί ο δημοσιογράφος Νίκος Παρασκευάς θα μιλήσουν με ειδικούς και φιλόζωους για τους τετράποδους γείτονές μας και τα μέτρα που παίρνει ο Δήμος για τη  βελτίωση της ποιότητας ζωής τους.

Μεταξύ των ομιλητών θα είναι ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, ο Πρόεδρος του ΠΕΣΥΔΑΠ Γρηγόρης Γουρδομιχάλης που έχει την ευθύνη της λειτουργίας του Διαδημοτικού Κέντρου Περίθαλψης Αδέσποτων Ζώων στο Σχιστό, η αρχιτέκτων -μηχανικός Άντζι Γεωργανά από τη Διεύθυνση Περιβάλλοντος του Δήμου Πειραιά, ο καθηγητής Νίκος Αρφανάκος συντονιστής εκπαιδευτικός της Φιλοζωικής Ομάδας του Ραλλείου Γυμνασίου Θηλέων και η Σοφία Χαλκιά, εκπρόσωπος Φιλοζωϊκού Συλλόγου.

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος24/4/20 13:54

    Καλά ρε εκεί στην τοπικη νδ σαλαμίνασ έχετε κάνει όλοι την Ελλάδα να μας κράζει αφού και σήμερα αθηναϊκές εφημερίδες και σαΐτ σας παίζουν ασταμάτητα μα καλά λίγο τσίπα δε εχετε να πάτε να παρετηθητε και να πάτε σπίτια σας όλο το ΔΣ της τοπικης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.