Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

14 Απρ 2020

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ ΠΟΡΘΜΕΙΩΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ "ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ"


ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Το Εργατικό Κέντρο Σαλαμίνας, μετά από έγκυρες πληροφορίες που έλαβε αναφορικά με τους εργαζομένους της Κοινοπραξίας Πορθμείων Σαλαμίνας «Aγιος Νικόλαος» οι οποίοι με μήνυμα στο κινητό  ενημερώθηκαν την
Κυριακή 5 Απριλίου ότι θα εργάζονται για 15 ημέρες και θα αμείβονται με το 50% του μισθού τους ενώ στις 15/04 θα γίνει η καταβολή του Δώρου Πάσχα, στα πλαίσια της υπαγωγής της Κοινοπραξίας στο μέτρο μείωσης 50% λόγω των μέτρων του κορονοϊου, απευθύνθηκε τόσο στις αρμόδιες υπηρεσίες όσο και σε Βουλευτές της Περιφέρειας μας προκειμένου να ελεγχθεί η νομιμότητα των ανωτέρω πράξεων.

Τόσο ο Βουλευτής της Ν.Δ κ. Μαρκόπουλος όσο και η Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κα Κασιμάτη ενδιαφέρθηκαν προσωπικά για το θέμα και πραγματοποίησαν τηλεφωνική επικοινωνία με τους υπευθύνους της Κοινοπραξίας οι οποίοι τους διαβεβαίωσαν ότι πρόκειται για μέτρο πρόσκαιρου χαρακτήρα (δύο μηνών όπως δήλωσαν) με στόχο να μην προκύψει άλλου τύπου μελλοντικό ζήτημα στην απασχόληση και να διασφαλιστεί η τελική διατήρηση των θέσεων εργασίας ενώ για την καταβολή του Δώρου Πάσχα υπήρξε δέσμευση ότι θα καταβληθεί  την Μεγάλη Τετάρτη στις 15 Απριλίου.
Επειδή η  εμπειρία μας έχει κάνει επιφυλακτικούς απέναντι σε πολλές δεσμεύσεις που τελικά δεν γίνονται πράξεις, διαμηνύουμε προς όλες τις πλευρές ότι βρισκόμαστε σε «επιφυλακή» προκειμένου να διαπιστώσουμε την συνέπεια λόγων και πράξεων στο άμεσο μέλλον.
Είμαστε στο πλευρό των εργαζομένων για να τους παράσχουμε οποιαδήποτε βοήθεια.
Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.