Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

26 Ιαν 2013

Ο ΕΠΟ ΣΑΛΑΜΙΝΟΜΑΧΟΙ, σας ενημερώνει και σας καλεί στην κοπή της πίτας του 17/2/2013 στις 6 τ’ απόγευμα



Η δεύτερη μεταγραφή για την ομάδα μας αποτελεί ο 26χρονος επιθετικός της ΑΕ Σαλαμίνος Παπαμιχαήλ Γιώργος. Όλοι στην ομάδα είναι πεπεισμένοι ότι θα προσφέρει τα μέγιστα κατά τη διάρκεια της χρονιάς.
Ο ΕΠΟ ΣΑΛΑΜΙΝΟΜΑΧΟΙ σας καλεί την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013 και ώρα 18:00 στην αίθουσα δημοτικού συμβουλίου στο Αμπελάκι για την ετήσια κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

7 σχόλια:

  1. Ανώνυμος26/1/13 13:34

    Λάμπρο σκέφτομαι να ανοίξω νταμάρι. Θα σε βάλω υπεύθυνο τύπου. Εσύ είσαι μανούλα στο να αποσιωπείς περιβαλλοντικά εγκλήματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος26/1/13 16:02

    http://ksipnistere.blogspot.gr/2013/01/blog-post_3020.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος26/1/13 16:12

    Παρασκευή, 25 Ιανουαρίου 2013
    Μήπως γέρνουν τα πλοία στο λιμάνι;;
    Στον Πειραιά πριν από λίγο ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Ελευσινιώτης
    αναρτήθηκε από: mellon.gr
    Μετά την κοπή της πίτας από την Αντιπεριφέρεια Πειραιά στην οποία παρευρέθη ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Ελευσινιώτης, πήγε σε καφέ της πλατείας Κοραή πίνοντας τον χυμό του, συντροφιά με Πειραιώτες εκδότες και δημοσιογράφους.
    Στην φωτό, διακρίνεται με..... τον εκδότη Δημήτρη Μουζακίτη, τον Ιωάννη Κορνηλάκη συγγραφέα του βιβλίου «Ιωάννης Καποδίστριας. Ο Άγιος της πολιτικής» και τον υπασπιστή του Πλωτάρχη Γιώργο Κυπριώτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος26/1/13 16:50

    τελικα πολλη παραμιθι εκει στη ΑΕ μας ελεγαν για ανοδο-μεταγραφες-χρημα-συνχωνευση και τελικα φουμαρα. μας πηρανε τις συνδρομες δεν πληρωσανε κανεναν δεν μας λενε τιποτα για τη συνχωνευση-που ειναι οι αφοι κορακηδες ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ ΜΙΣΘΟ ΕΙΧΑΤΕ ΚΛΕΙΣΗ ΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΤΟΥ ΕΔΙΝΕ Ο ΑΛΛΟΣ. ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΤΣΕΠΩΝΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος27/1/13 11:26

    τι ειναι αυτα που μας λες ρε φιλε στη ΑΕ ολα γινονται με διαφανεια,το εχει δηλωσει και ο τσαβες που ειναι ο χρηματοδοτης και μεγαλομετοχο της ομαδας.για το θεμα μισθου προπονητου ποιος επερνε τη διαφορα ερχεται ανακοινωση απο ΦΟΥΡΙΚΗ-ΤΣΑΒΕΣ-ΜΑΓΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος27/1/13 14:04

    ΜΑΓΑΖΑΚΙ ΤΟΥ ΤΣΑΒΑΡΗ ΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΕΛΛΗΝΗΔΩΝ.
    ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΚΟΠΙ ΤΗΣ ΠΙΤΤΑΣ Η ΣΩΣΩ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΗΣ, ΥΠΟΤΑΚΤΗΚΕΣ ΤΟΥ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΛΙΣΤΑΡΧΟΥ ΤΣΑΒΑΡΗ ΔΕΝ ΕΙΔΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΩΝΗΣΑΝ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΣΦΩΝΗΣΟΥΝ.
    ΚΑΛΑ ΟΙ ΑΝΕΚΔΙΟΙΓΗΤΕΣ ΚΟΤΕΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΚΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΔΑΝ ΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΥΦΙΠΟΥΡΓΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΠΟΤΕ Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ;
    ΝΑΙ ΠΑΡΕΥΡΕΘΗΚΕ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΛΕΥΣΗΝΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΤΑΚΤΗΚΕΣ ΤΟΥ ΛΥΣΤΑΡΧΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΙΔΑΝ, ΦΥΣΙΚΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΗΤΑΝ Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΝΑ ΑΠΟΧΟΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ
    ΣΩΣΩ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΞΕΦΤΗΛΗΣΗ ΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ;


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος27/1/13 15:21

    Αφού γέρνει.... ο Δημητράκης.... που να το δουν... Οι γυναίκες φταίνε;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.