Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

4 Ιαν 2013

Σχόλια γραφείου τύπου ΚΚΕ για Λαγκάρντ και αιθαλομίχλη


ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΚΚΕ ΓΙΑ ΤΗ ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ
Το ΚΚΕ επαναλαμβάνει ότι πρέπει να υπάρξει διερεύνηση για όλους όσοι είχαν ευθύνη ή εμπλοκή στον χειρισμό της υπόθεσης της λίστας Λαγκάρντ.
Και η υπόθεση αυτή επιβεβαιώνει το πιο ουσιαστικό: Ότι ο λαός πρέπει να αντιπαλέψει το καπιταλιστικό σύστημα που γεννά τη σαπίλα και να βάλει τέλος στην εκμετάλλευση και στην ληστεία που υφίσταται, η οποία γίνεται συνεχώς μεγαλύτερη και πιο άγρια.
ΑΘΗΝΑ 2/1/2013     ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ

ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΚΚΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΑΙΘΑΛΟΜΙΧΛΗΣ
Κυνισμό και αδιαφορία για την υγεία του λαού και των παιδιών φανερώνει ο τρόπος που η κυβέρνηση αντιμετωπίζει το πρόβλημα της αιθαλομίχλης. Η λύση είναι να καταργηθούν οι φόροι στο πετρέλαιο θέρμανσης, καμία αύξηση στα τιμολόγια της ΔΕΗ, να καταργηθούν τα χαράτσια και να μειωθεί το τιμολόγιο της ΔΕΗ για τις λαϊκές οικογένειες και τους ανέργους που αντιμετωπίζουν πρόβλημα επιβίωσης.
ΑΘΗΝΑ 4/1/2013     ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.