Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

28 Ιαν 2013

“Μυστικός δείπνος”… για τρείς



Αποκλειστικό μόνο στο SALAMIS NEWS, μετά από διασταύρωση των πληροφοριών μας πριν λίγες μέρες συναντήθηκαν σε “μυστικό δείπνο” στην λέσχη αξιωματικών ενόπλων δυνάμεων όπου και συνέφαγαν, ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Ελευσινιώτης, μετά του αντιπεριφερειάρχη Πειραιά Στέφανου Χρήστου και του αντιπεριφερειάρχη νήσων  Δημήτρη Κατσικάρη!
Δεν ξέρω αν ο αυτόπτης μάρτυς είναι και αυτόκλητος ωτακουστής.. αν και δεν είναι απαραίτητο μια κι όλοι φανταζόμαστε το πλαίσιο της συζήτησης - εκτός των κυβερνητικών ανησυχιών των συνδαιτυμόνων μια κι ευαισθησίες τους είναι δεδομένες - δεν θα μπορούσε να ναι έξω απ’ την συζήτηση και τα προσωπικά ενδιαφέροντα του υφυπουργού που δεν είναι άλλα απ’ αυτά που όλοι αντιλαμβανόμαστε, οι ανησυχίες του για την γενέτειρα του και την πορεία αυτού του τόπου.
Μετά την πανθομολογούμενη διαπίστωση, άλλης μιας χαμένης τετραετίας με τις λαθεμένες επιλογές της παρούσης πλειοψηφίας και τα προσωπικά τους αδιέξοδα που οδηγούν σε ναυάγιο τις εξελίξεις και τις προοπτικές του τόπου μας, είναι εύλογη η ανησυχία του υφυπουργού άσχετα με το αν ακόμα δεν έχει εκφραστεί αυτή και επισήμως!
Μάλλον ήρθε η ώρα στην δημοτική πλειοψηφία να αρχίσουν να ανησυχούν για τις καρέκλες τους που τελευταία όλο και πιο πολύ τρίζουν. Η πορεία είναι διαγεγραμμένη πέρα πάσης αμφιβολίας κι όσο περνά ο καιρός, η πορεία τους θα είναι και μη αναστρέψιμη.

3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος29/1/13 07:20

    ELA RE PAIDIA KAI TROI POLI O MPOULIS PANATHEMATON
    DEN AFHNEI KALYTERA TIS ANHSYXIES GIA TON TOPO NA KOITAKSEI THN PARTI TOY MIA KI OPOY NANAI THA TON KALESEI O EISAGELEAS GIA TA YPOBRIXIA POY GERNOYN;
    HTAN POLLA TA LEFTA AKH MOY….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος29/1/13 12:14

    HTAN POLLA TA LEFTA AKH MOY KAI BAGGELH MOY KAI BAGGELH MOY...
    MH TON KSEXNAME AYTON.
    OLA TA PASOKIA MIA MAZI...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος29/1/13 14:46

    Δεν κατεβαίνει για δήμαρχος ξεχάστε το τουλάχιστον όχι στις προσεχείς εκλογές όχι όμως ότι δεν θα ασχοληθεί κιόλας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.