Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

10 Ιαν 2013

“Θα σε Πάρουνε με τις Πέτρες ……………κ. Τσαβαρή”


Πώς να έχεις εμπιστοσύνη στον πρώτο πολίτη του τόπου, για το δήμαρχο ο λόγος,  ότι εργάζεται για το καλό του τόπου το καλό το δικό μας το καλό των παιδιών μας, όταν ενημερώνεται κανείς για τα διαλαμβανόμενα σε προσωπικό του έγγραφο (Γραφείο Δημάρχου), απαντόντας  σε ερώτημα που έγινε  για την επαναλειτουργία της ΤΟΥΡΛΑ, από τους Βουλευτές κ.κ  Τ. Βαμβακά, Δ. Γάκη, Θ. Δρίτσα Και Π. Λαφαζάνη  στον Γραμματέα  της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής.
Διαβάζοντας, στην τρίτη από το τέλος παράγραφο, διαβάζουμε “η οποία – μελέτη – αποτέλεσε ευχάριστο νέο για τους κατοίκους του νησιού μας”, στην δεύτερη από το τέλος, διαβάζουμε,  “μετά από διαπραγματεύσεις και συζητήσεις με τους υποψήφιους αναδόχους του έργου”, λίγο πιο κάτω “σημαντικά ανταλλάγματα (τα οποία δεν θα ελάμβανε ποτέ από τον ΟΛΠ), όπως η υπέρ του δήμου κατασκευή έργων χωρίς αμοιβή”.  (βλέπε σχετικό έγγραφο δημάρχου ΕΔΩ)
Όσον αφορά το “ευχάριστο νέο”, φαίνεται ξέχασε ο δήμαρχος
το κυνήγι που έφαγε στην Κακή Βίγλα από τους κατοίκους, όταν προσπαθούσε να τους πείσει, για το δίκαιο της μελέτης,  σε ανοικτή συζήτηση που προκάλεσε μαζί τους. Επίσης ξέχασε το κράξιμο που έφαγε στο δημοτικό συμβούλιο στη αίθουσα Μπόγρη από σύσσωμη την αντιπολίτευση αλλά και τους παραβρισκόμενους φορείς, στη συζήτηση για το ίδιο θέμα. Ως προς τα ανταλλάγματα, ξέχασε τα 500.000€ που μας έλεγε ότι θα έπαιρνε ο δήμος (ρευστό) ως ανταποδοτικά 1€ για κάθε κυβικό πέτρας, όπως πέτυχε μετά από διαπραγματεύσεις και συζητήσεις  με τους υποψήφιους αναδόχους.
Στο ίδιο ερώτημα των βουλευτών, η καθ’ ύλη αρμόδια διεύθυνση του ΥΠΕΚΑ, απαντάει  στην Τρίτη παράγραφο “Σύμφωνα με τη κείμενη νομοθεσία, η αποκατάσταση του περιβάλλοντος χώρου των ανενεργών λατομείων στο νομό Αττικής γίνεται από τον Οργανισμό Ρυθμιστικού Σχεδίου Αθήνας”. (βλέπε σχετικό έγγραφο ΥΠΕΚΑ ΕΔΩ)
Τέλος ο καθ’ ύλην αρμόδιος Ο.Ρ.Σ.Α στην τελευταία παράγραφο αναφέρει “Για την αποκατάσταση αυτού, πρέπει να συνταχθεί και υποβληθεί νέα μελέτη αποκατάστασης χωρίς εξόρυξη με εναπόθεση προϊόντων εκσκαφών, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρ 25 του Ν. 2742/99 και τις Υ.Α 15420/327(ΦΕΚ783/β/23.06.2000) (βλέπε σχετικό έγγραφο Ο.Ρ.Σ.Α. ΕΔΩ)
Εδώ λοιπόν τελειώνει η όποια προσπάθεια η όποια σκοτεινή διαδρομή διήνυσε η σκέψη του δημάρχου και σχέδιο εκμετάλλευση του ανενεργού λατομείου στη θέση Τούρλα, και από δω και μετά καλείται ο δήμαρχος να υλοποιήσει την πρότασή που του είχα κάνει, στο ανοικτό δημοτικό συμβούλιο για το θέμα στην αίθουσα Μπόγρη “Ο δήμος να εκδώσει μελέτη αποκατάστασης του υπόψη χώρου, με εναπόθεση προϊόντων εκσκαφών, εκμεταλλευόμενος  τα υλικά που θα προκύψουν, από τα έργα ομβρίων και των  αποχετεύσεων που πρόκειται να γίνουν στον τόπο μας” αν με είχε ακούσει θα είχε αποφύγει τον διασυρμό του δήμου και βεβαίως θα είχε κερδίσει μαζί με την εκτίμηση και ένα χρόνο καθυστέρησης. Όλα αυτά βέβαια με δεδομένο τα αναφερόμενα από το δήμαρχο στην τελευταία παράγραφο του εγγράφου του, ότι είναι απολύτως απαραίτητη η αποκατάσταση του λατομικού χώρου.
Σπύρος ΣΟΦΡΑΣ
υπ. Δήμαρχος Σαλαμίνας

14 σχόλια:

  1. Ανώνυμος10/1/13 23:34

    Τελικά έχουν δίκιο αυτοί που σε λένε Κουτοπίπη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος10/1/13 23:53

    Κουτοπίπης για σενα δε λεω. Τελικά όμως όλοι τρώτε τη σκόνι του.
    Αν μουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος10/1/13 23:58

    Γιατί επί θητείας του ο αγγέλου έκανε πάρτη ????? Κ να θέλουμε κύριε Σπύρο δεν μπορούμε να σε εμπιστευτουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος11/1/13 10:14

    Σπύρο ασε να λένε, εγώ δεν είμαι μάγος να ξέρω αν θα ξαναβγείς ή όχι, αυτό που ξέρω πως τους βγήκες μπροστά κι όλοι οι άλλοι σε ακολουθούν
    Λάου, λάου τους λαχάνιασες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος11/1/13 14:16

      Τι εννοείς βγήκε μπροστά ??? Επειδή ανακοίνωσΕ υποψηφιότητα όπως κ ο Μακρής νωρίς ??? Ε σορρυ δεν ήθελα να πω Μακρής Μάριος εννοούσΑ

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος11/1/13 14:02

    ΣΠΥΡΟ ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΜΑΓΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΞΑΝΑΒΓΗΣ - ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΥΓΟΥΡΟΣ ΕΓΩ ΚΑΙ ΟΛΟΙ Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΑΝΑΒΓΕΝΗ ΟΥΤΕ ΜΕ ΣΦΑΙΡΕΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΑΡΙΔΟΤΣΑΒΑΡΑΚΟΣ.
    ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΗ ΠΡΟ ΠΟΛΟΥ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΥΠΑΚΙ ΣΠΥΡΟ ΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος11/1/13 14:17

      Ο κόσμος βλέπει έργα κ όχι τις βλακείες σου ετοιμάσου ψυχολογικά όμως γιατί έρχονται πολλά

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος11/1/13 14:08

    Τεμπελα σε είδος θα πληρωνόταν τα 500 χιλιαρικα, τα ζεστά που έλεγε, το αφεντικό σου?
    Τι, θα εδιναν και σε αυτόν κανα γηπεδο οπως έδωσαν στον τραυλο;

    Τότε γιατί τον εγκαλεί, αφού είχε κάνει την ίδια συμφωνία;
    Άλλα βλεπεις τα μετρητά ειναι ΠΡΟΒΛΗΜΑ, έχουν ταμείο εκροής και ταμείο εισροης,ενω τα αντισταθμιστικά μπορούν να πάνε παντού.

    δεν σου λεω εγω οτι είσαστε μαθημένοι, τράβα τώρα να πάρεις και εσυ σε ειδος κανα βερεσε απο τον χασαπακλα.

    τι θα ήσουν εσυ καλύτερος;κυλησε ο τεντζερης και βρηκε το καπάκι

    και που εισε φρουτεμπορα η εφορία πηρε 2 μηνες παράταση, και νο μορ, αλλά εισαι τοσο χαϊβάνι που σε δουλευουν και γράφεις και αποκλιστικα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος11/1/13 17:08

    ΣΠΥΡΟ ΣΑΛΑΜΙΝΙΩΤΗ ΚΑΙ ΒΕΡΕ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΗ ΟΙ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΙ ΣΕ ΧΑΙΡΕΤΟΥΝ, ΜΕ ΜΑΝΤΗΛΙΑ ΛΗΣΜΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΠΙΚΡΙΑΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥΣ. ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΗ Η ΠΑΡΗΓΟΡΙΑ ΣΤΟΝ ΑΡΡΩΣΤΟ, ΟΜΟΙΩΣ ΣΤΟΝ ΧΑΜΕΝΟ, ΕΤΣΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΣΠΥΡΟ ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΑΣΕΛΓΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΤΙΝΙΑΣ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΟΥΝ, ΣΤΙΣ ΛΑΣΠΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΠΑΤΟΥΝ. ΣΠΥΡΟ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΝΙΚΗΦΟΡΕΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΙΣΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος11/1/13 18:42

    ΣΠΥΡΟ,ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΟΠΛΟ ΤΗΝ ΚΑΚΟΗΘΕΙΑ.ΠΡΟΧΩΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΕ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ.ΤΩΡΑ,ΠΟΣΟΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ, ΔΕΝ ΞΕΡΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος12/1/13 10:40

    ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΝΑ ΠΑΡΑΣΥΡΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΤΙΣ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥΣ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΡΗΧΗΣ ΚΑΙ ΦΤΗΝΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ, ΝΑ ΔΙΑΣΥΡΟΥΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΣΤΗ ΚΑΤΗΦΟΡΑ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΤΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ, ΘΥΜΙΣΟΥ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΙ ΜΕΝΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ, ΣΗΜΕΡΑ ΗΓΕΤΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΔΙΚΤΑΤΟΡΙΣΚΟΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΔΙΟΙΚΗΤΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΕ ΜΠΙΛΙΕΤΑΚΙΑ, ΨΕΜΑΤΑΚΙΑ, ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙΑ ΓΙΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΕΙΔΗΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΙ. Ο ΤΟΠΟΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΠΛΕΥΣΗΣ, ΝΕΑ ΡΟΤΑ, ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ, ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΕ ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ, ΜΕ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΒΑΡΥΤΗΤΑ, ΜΕ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΡΑΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ. ΠΑΡΩΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ Ο ΣΠΥΡΟΣ Ο ΣΟΦΡΑΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ. ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΗ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΠΥΡΟ ΣΟΦΡΑ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος12/1/13 12:21

    TO OTI DEN EKANE TIPOTA 4 XRONIA SOY LEEI KATI??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος12/1/13 18:14

    ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΡΕΙΣ ΣΚΑΡΕΣ ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΔΙΑΚΟΣΙΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ; ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΟΙ ΣΚΑΤΑΠΟΘΗΚΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΤΙΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕ; ΜΗΠΩΣ ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΤΑ ΜΗΠΩΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΓΕΜΙΣΟΥΜΕ ΣΕΛΙΔΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος13/1/13 02:27

    Spuro eisai arxigos!!!!!!! K tha eisai o kainourgios dimarxos k as ton tsavari to kontostoupi na leei

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.