Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

14 Ιαν 2013

Συγχαρητήρια στο Σαλαμίνιο αθλητή της πετοσφαίρισης (volley) Nίκο Μελλέ

Συγχαρητήρια στο Σαλαμίνιο αθλητή της πετοσφαίρισης (volley) Nίκο Μελλέ,ο οποίος μετά από σκληρή δουλειά κατάφερε σε μικρό χρονικό διάστημα (2010-2012,Τελαμώνας-Ολυμπιακός) να εδραιωθεί στη θέση του βασικού παίκτη (κεντρικός) στην ομάδα παίδων και εφήβων του Ολυμπιακού. Η πρώτη διάκριση ήρθε στο πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων όπου κατέλαβαν την δεύτερη θέση και ο αθλητής αναδείχθηκε ο καλύτερος μπλοκέρ. Μετά απ’ αυτήν την επιτυχία ήρθε κ μια δεύτερη καταξίωση η οποία είχε ως αποτέλεσμα να κλιθεί στην Εθνική ομάδα παίδων της Ελλάδας. Επιλέχθηκε από τον ομοσπονδιακό προπονητή Σ. Δρίκο στην θέση του κεντρικού για τους προκριματικούς αγώνες του Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος παίδων που έλαβε χώρα στο Kecskemett της Ουγγαρίας, καταλαμβάνοντας την τρίτη θέση, την αγωνιστική περίοδο 3-7 Ιανουαρίου 2013.

4 σχόλια:

  1. Ανώνυμος15/1/13 05:52

    Ρε ρεμπεσκέδες γράφετε ενα σωρό παπαριες σ' άλλα θέματα, εδώ κανείς ούτε για ένα μπράβο στο παληκάρι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος15/1/13 10:47

    ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΦΙΛΕ ΑΝΤΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ BLOGS ΑΥΤΗ Η ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΗ ΜΑΣ ΕΜΕΙΣ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΛΑΜΟΓΙΟ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΙΑΣ.ΣΥΝΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ.Υ.Γ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΙΟΣ ΑΘΛΗΤΗΣ ΒΟΛΛΕΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΗ ΤΟ ΝΗΣΗ ΜΑΣ ΣΕ ΕΘΝΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ.ΣΥΝΧΑΡΗΤΗΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος15/1/13 10:54

    ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Ο ΠΡΩΤΟΣ. ΑΠΛΑ, ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΥΤΗ ΕΠΕΣΕ ΣΤΗ ΔΙΝΗ ΤΟΥ ΣΟΒΑΡΟΥ ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ ΠΟΥ ΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΟΤΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΤΟΥ ΣΔΟΕ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΠΡΩΤΑ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΥΧΗ, ΓΙΑΤΙ ΚΙ ΑΥΤΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΣΤΟ ΠΙΟ ΨΗΛΟ ΒΑΘΡΟ. ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. φιλαθλος15/1/13 11:37

    ENA MΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΝΕΑΡΟ ΑΘΛΗΤΗ.ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΩ ΤΟΝ ΠΙΟ ΠΑΝΩ, ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΠΡΙΝ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ Ο ΑΘΛΗΤΗΣ ΤΟΥ ΤΕΛΑΜΩΝΑ ΑΘΑΝ. ΠΑΝΤΑΛΕΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΦΗΒΩΝ ΤΟΥ ΒΟΛΕΥ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΦΗΒΩΝ.(αυτο προς αποκατασταση της αληθειας,χωρις βεβαια να μειωνει την επιτυχια του Ν.ΜΕΛΛΕ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.