Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

2 Ιαν 2013

ΕΠΟ Σαλαμινομάχοι. Αποδεσμεύσεις-Μεταγραφή-Ευχαρηστήριο


Παρελθόν από την ομάδα μας αποτελούν οι παρακάτω ποδοσφαιριστές στους οποίους ευχόμαστε κάθε επιτυχία στην συνέχεια της καριέρας τους: Παραμπάτης Γιάννης , Δασκαλάκης Γιώργος , Ζαχαρίας Λουκάς , Ψωίνος Πέτρος, Πομώνης Θοδωρής και Γκίνης Άρης.
Μια σημαντική προσθήκη για την ομάδα μας ,αποκτήθηκε ως ελεύθερος ο 32χρονος Γιώργος Νάρε ο οποίος αγωνίζεται στα χαφ. Ο Γιώργος αγωνιζόταν στον Αία Σαλαμίνος (Δ Εθνική) καθώς και στον Αμπελακιακο.
Στο εφηβικό τμήμα του συλλόγου νέος προπονητής θα είναι ο Νάσος Αλαίσκας που αντικαθιστά τον Σάββα Καπαγερίδη.
Ο Αλαίσκας είναι πτυχιούχος προπονητής φυσικής αγωγής και κάτοχος διπλώματος uefa Β. Είχε εργασθεί στον Αία Σαλαμίνας (Δ εθνική) καθώς και στο Κερατσίνι, αλλά και στην ΑΕ Περάματος.
Η ομάδα μας θέλει να ευχαριστήσει δημόσια την ιδιοκτήτρια του εστιατορίου "ΤΟ ΚΟΧΥΛΙ" Ελευθερία Πάλλα η οποία είναι συνοδοιπόρος και αρωγός στη προσπάθεια που γίνεται τα τελευταία χρόνια.
 

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος2/1/13 19:08

    Πείτε μου ενΑ λόγο που υπάρχετε ρε παιδιά εσείς ??? Τοοσα χρόνια πιο παίχτη βγάλατε?? Νομίζω έναν στα 20 χρόνια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.