Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

29 Ιαν 2013

Επιτακτική η ανάγκη άμεσων μέτρων για την εγκληματικότητα από τον Δήμο Σαλαμίνας



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
29 Ιανουαρίου 2013
Ένα από τα προβλήματα που βιώνουμε τα τελευταία χρόνια είναι αυτό της όλο και περισσότερο αυξανόμενης εγκληματικότητας (διαρρήξεις κλοπές, δολοφονίες κ.λ.π.), που με δεδομένη την ελλιπέστατη αστυνομική δύναμη στο νησί, τόσο σε επίπεδο τμήματος τάξεως, όσο και σε επίπεδο τμήματος ασφαλείας το πρόβλημα παίρνει τεράστιες διαστάσεις.
Από 1/1/2011 ο Δήμαρχος Σαλαμίνας κ. Γιάννης Τσαβαρής έχει επισκεφτεί και καταθέσει ανάλογα υπομνήματα σε όλους τους διατελέσαντες από τότε υπουργούς και υφυπουργούς
Προστασίας του Πολίτη όπως κ. κ. Όθωνα, Χρυσοχοϊδη, Δένδια αλλά και σε ανώτατους αξιωματικούς αρμόδιους για την προστασία του πολίτη στο νησί μας.
Επίσης στην κατεύθυνση αυτή έχουν πραγματοποιηθεί επανειλημμένες συσκέψεις στο Δήμο, τόσο με τους διοικητές των αστυνομικών τμημάτων  τάξεως, ασφάλειας, τροχαίας, αλλά και του λιμενικού τμήματος, και της πυροσβεστικής για θέματα συντονισμού τους, με στόχο την αναβάθμιση των παρεχομένων υπηρεσιών.
Δυστυχώς, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των υπηρετούντων στις υπηρεσίες αυτές, το πρόβλημα συνεχίζει να παραμένει ιδιαίτερα έντονο.
Τέλος θέλω να επισημάνω την έλλειψη οχημάτων αλλά και λοιπού εξοπλισμού για την εκπλήρωση των καθηκόντων τους, αφού π.χ το αστυνομικό τμήμα τάξεως διαθέτει ένα περιπολικό και αυτό τροφοδοτείται από καύσιμα σε πρατήριο στην Λεωφόρο Συγγρού!!! 
Παρά ταύτα εξακολουθούμε να πιέζουμε τους αρμόδιους υπουργούς για αναβάθμιση των παρεχομένων υπηρεσιών σε θέματα ασφαλείας στο νησί.
Γραφείο ενημέρωσης Δήμου Σαλαμίνας

9 σχόλια:

  1. Ανώνυμος29/1/13 21:15

    Ξέρουμε όλοι ότι πράγματι έχουν πραγματοποιηθεί επανειλημμένες συσκέψεις στο Δήμο με επικεφαλή τον δήμαρχο τόσο με τους διοικητές των αστυνομικών τμημάτων τάξεως, ασφάλειας, τροχαίας, αλλά και του λιμενικού σώματος, για θέματα συντονισμού τους, με στόχο όχι την πάταξη τής εγκληματικότηταs αλλά μόνο να κόβουν κλίσηs στους φτωχούς πολίτες και αδιαφορώντας για τον κόσμο και την ασφάλεια του το παράδειγμα είναι έξω από τα σχολεία γίνονται σοβαρά ατυχήματα και την ίδια ώρα η τροχαία κόβει κλίσης στους φτωχούς δημότες για ζώνες η για κράνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος29/1/13 21:32

    Oλα γίνονται για τα λεφτά ο σουβλάκιαs δεν ενδιαφέρετε για τα παιδιά μάς μόνο για τα λεφτά όπως λέει και το τραγούδι για τα λεφτά τα κάνουν όλα και έτσι δεν υπάρχει αστυνομία έξω από τα σχολεία μας, και τα παιδιά μας τα σκοτώνουν έχουν δόση εντολή να γραφούν τους πάντες και τα πάντα γιαφτο το λόγω κρύβονται οι μπάτσοι πίσω από κολόνες εντολή δημάρχου να μαζέψουν λεφτά από τους φτωχούς πολίτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος29/1/13 21:35

    Ton kseroume oloi ton giannaki den sevete tipota ntropi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όταν με κάθε πρόσφορο μέσω και ανερυθρίαστα εκμεταλεύεσαι την επικαιρότητα , μια είναι η αντίδραση Η ΠΕΡΙΦΡΌΝΗΣΗ.

    Σας θυμίζω την δική μου περίπτωση
    http://psiliammos.blogspot.gr/2011/04/blog-post_22.html

    Τότε ούτε ένα απλο τηλεφώνημα συμπαράστασης.
    Για πιά προσπάθεια πάταξης της εγκληματικότητας μας τσαμπουνάν ;
    Ντροπή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος30/1/13 01:17

    Για όλα φταίει ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ τέλος με ενΑ περιπολικό το νησί που βάζει βενζίνι Αθήνα θέλουμε να τους πιάσουμε όλους το ΚΡΆΤΟΣ ΠΑΡΑΠΑΊΕΙ αλλά για όλα φταίει ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ είπαμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος30/1/13 08:44

    ΟΤΑΝ ΣΤΙΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΣΟΥΒΛΑΤΖΗΣ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ?
    ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΝΟΙΑΖΕΙ Η ΨΗΦΟΘΗΡΙΑ ΓΙΑ ΠΑΡΤΥ ΤΟΥ!!!!ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΕΘΑΜΕΝΟΥΣ ΖΗΤΑΕΙ ΨΗΦΟΥΣ Ο ΘΑΛΑΣΙΟΣ ΕΛΕΦΑΝΤΑΣ!!!!!!ΚΟΡΑΚΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ..ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΜΟΝΟ Η ΠΑΡΤΥ ΤΟΥ.....ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑΚΗ?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος30/1/13 08:53

    Ντροπή κ πάλι Ντροπή στον ΤΣΑΒΑΡΗ σήμερα στην εθνική έχει 2οο άτομα ουρά για συντάξεις δεν έπρεπε να το χε προβλέψει?????? Έλεος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος30/1/13 13:53

    Γιαννάκη με τις αηδίες σου και χωρίς να βάζεις το χέρι στην φωτιά αλλά στο μέλι μην ξανακατέβεις για υποψήφιος. Μας κοροιδεψες όλους ότι είσαι ηθικός και κουραφέξαλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Οι φτωχοί πολίτες γιατί δεν φορουν τη ζώνη;
    Οι φτωχοί πολίτες γιατί δεν φορουν τη κράνος;
    Οι φτωχοί πολίτες γιατί δεν πληρώνουν τη ασφάλεια του οχήματος;
    Οι φτωχοί πολίτες γιατί δεν πληρώνουν το σήμα;
    Αν λοιπόν κάποιος δεν κάνει τα παραπάνω να μην κυκλοφορεί.
    Τα ποδήλατα είναι τις μόδας, άλλωστε...

    Α

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.