Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

31 Ιαν 2013

Απάντηση με πολύ «συμπάθεια» στον ανώνυμο φίλο (31/1/13 10:21)


Τελευταία παρατηρούνται σχόλια υβριστικά, συγκεκριμένου ανώνυμου πάντα σχολιαστή, (βλέπεις έτσι και το «φωτεινό» των προθέσεων του) όπου στρέφεται κατά του blog γιατί δεν δημοσιεύουμε κάτι για το νταμάρι αποδίδοντας σκοτεινούς στόχους μας.
Να ενημερώσουμε τον «φίλο» ανώνυμο σχολιαστή, πως:
1.        Υπάρχουν τόσα άλλα blogs όπου και θα ικανοποιήσεις τις ορέξεις σου. Άλλωστε, δεν είναι απαραίτητο να παρακολουθεί και το δικό μας blog. Παρόλα αυτά έχεις άδικο να το πω; Εμπάθεια να το πω; Σκοπιμότητα να το πω; ‘Συ ξέρεις!!!
2.        Η ανακοίνωση για την φορμόλη και τις υδατοκαλλιέργειες, δεν είναι δικό μας ρεπορτάζ αλλά δελτίο τύπου συγκεκριμένου φορέα (όπως σαφώς αναφέρεται στο εν λόγω δημοσίευμα) το οποίο μας απεστάλλει με Ε-Μαιλ. Δουλειά μας λοιπόν να
το προβάλλουμε για την προάσπιση της δημόσιας υγείας κι όχι να βγούμε να μοιράζουμε όπως κάποιοι άλλοι ακατάλληλα προς βρώση αλιεύματα σε φουκαράδες!!!!!!! Άλλωστε αυτό κι αν αφορά τον τόπο μας μια και οι υδατοκαλλιέργειες υπάρχουν κι εδώ!
3.        Αν λοιπόν πράγματι έχεις προσωπικό λόγο για την προβολή του εν λόγω θέματος του νταμαριού, γράψε εσύ ρε αδελφέ μια ανακοίνωση κι αν δεν την σηκώσουμε, τότε ναι να μας κατηγορήσεις.
4.        Το καυτό πρόβλημα του νταμαριού, και στο παρελθόν το ‘χουμε υπερπροβάλλει κατ’ επανάληψη. Απ’ ότι όμως φαίνεται, είσαι νέος αναγνώστης και δεν μας παρακολουθείς. Μέχρι σχετικό βίντεο έχουμε σηκώσει από τους αποκλεισμούς της Λεωφόρου Φανερωμένης προεκλογικά από την τότε «Πρωτοβουλία πολιτών Σαλαμίνας» και τους υποτιθέμενους αγώνες της για να υφαρπάξει την ψήφο μας, πράγμα που τελικά και το κατάφερε! Που ‘ναι σήμερα οι «αγωνιστές» της; Λούφαξαν στις καλόβολες καρέκλες της εξουσίας; Γιατί από λόγια χορτάσαμε, όμως οι εκλογές ξανάρχονται κι εμείς θα ‘μαστε εδώ να τους θυμίζουμε τους αγώνες τους αλλά και τις υποσχέσεις τους.
5.        Τέλος, υπάρχουν δόξα το Θεό δυο τρεις αντιπολιτευόμενες παρατάξεις μειοψηφίας στον δήμο μας που αυτή είναι η δουλειά τους να αναδεικνύουν θέματα μείζονος σημασίας και δική μας δουλειά να τα προβάλλουμε, πράγμα που πάντα το κάνουμε. Δεν θα τους υποκαταστήσουμε λοιπόν εμείς. Άστους να το προβάλουν εκείνοι, εμείς να το δημοσιεύσουμε και σύ, ας είσαι εδώ να το σχολιάσεις θετικά ή αρνητικά, επώνυμα ή ανώνυμα.

8 σχόλια:

  1. Ανώνυμος31/1/13 16:50

    Μαστροκόλια άσε τα σάπια. Παραδέξου ότι ο Θωμάς είναι φίλος του αφεντικού σου να τελειώνουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος31/1/13 18:19

    Δέστε πως έχει γράψει στην ανάρτηση ο καραμούζας ο αγράμματος το αφιερωμένο, να μην σας μεινει άντερο.

    ΑΦΕΙΕΡΩΜΕΝΩ ΣΤΟΝ 1997 !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος31/1/13 18:43

    Ευχαριστούμε που μας επιβεβαιώνεις ότι με το νταμάρι δεν ασχολείσαι. Αυτό σου λένε οι άνθρωποι και το κάνεις πρώτο θέμα. Είσαι και πολύ σαίνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος31/1/13 18:48

    Φυσικά και υπάρχουν πολλά email αλλά πως να το αποδείξουμε ότι στα στέλνουμε και δεν τα ανακοινώνεις; Αφού μόνο εσύ ελέγχεις το email σου! Συνεπώς προκαλείς κάτι για το οποίο καλύπτεσαι πίσω από το απόρρητο του λογαριασμού σου. Μπαίνουμε γιατί μας αρέσει να μιλάμε με όλους και με αυτούς που έχουν προσωπικό όφελος να συντηρούν παράνομες επιχειρήσεις. Εκεί είναι η δική μας ευχαρίστηση. Να ξεβρακώνεστε μπροστά στον κόσμο.
    Άσε που το ίδιο "κέντρο αποφάσεων" διαδίδει από το πρωί ότι είναι ΕΝΑΣ ο σχολιαστής. Μην εκτίθεστε άλλο ότι ενεργείτε οργανωμένα κατόπιν εντολών.
    Αν έχεις τα @@ δημοσίευσε και την δική μου απάντηση ως πρώτο θέμα. Μπορείς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος31/1/13 23:26

    Αγγελικά μπουρλότα στον συνδυασμό του Σπύρου χαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος1/2/13 01:13

    Σήμερα έτρωγε στην παραλία σε ουζερί ο αγγέλου με τον ........ Στις 13:30

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος1/2/13 09:39

    Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    Αγκάθις τι αινίγματα είναι αυτά που μας βάζεις πρωί πρωί …. Εσύ κάτι έχεις στο μυαλό σου αλά δεν μας λες…….

    1/31/2013 11:03 π.μ.
    Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    Ετοιμαστείτε, την έχουμε γαμημένη, καταστροφή ερχεται,η Μαγιας η Παΐσιος;η και τα δυο μαζι,Αγκαθης κανε μας να τα κλασουμε το σαββατοκύριακου λεμεεεεεε

    1/31/2013 11:10 π.μ.
    Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    ERXETE TSOUNAMI!!!!!!

    1/31/2013 12:09 μ.μ.
    Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    τσουναμι από το τσουνα; η θα βραχουμε κιόλας;

    1/31/2013 12:30 μ.μ.
    Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    THA RIKSI POLY PRAMA...... VALTE EDIADROXA.........

    1/31/2013 1:18 μ.μ.
    Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    Ρε Αγκάθη είσαι και προφήτης; Μας είχες λυσσάξει με τους Μάγια, τον Παϊσιο και όλες τις καταστροφές του κόσμου.
    Το μόνο που δεν μας είχες βάλει ήταν ο έξω από δω 19-97!!!
    Τι τσουνάμι είναι αυτό που έρχεται...
    Το katrina δεν είναι τίποτα μπροστά στο 19-97!!!

    1/31/2013 2:22 μ.μ.
    Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    Εγώ άμα δεν μάθω θα σκάσω ….. πες μας ρε αγκαθις γιατί δεν κρατιέμαι άλλο, έχω φάει τα σίδερα, άσε που με έχει πιάσει συχνοουρία από την αγωνία….

    1/31/2013 3:10 μ.μ.
    Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    oti kai na simveni vgalteta stin fora ola..... ksero poli kala oti vasikos diaxiristis tou blogs den kolaei poythena opote perimenoume nrotera me megali agonia

    1/31/2013 7:34 μ.μ.
    Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    Μερικά πράγματα όσα χρόνια και να περάσουν όλα βγαίνουν στο φως, απλά ένα πράγμα είναι το θέμα….. ένα μεγάλο ΓΙΑΤΙ;;; Ντροπή και αίσχος. Γιατί μερικοί άνθρωποι νομίζουν ότι είναι θεοί και ότι μπορούν να ορίζουν, να ελέγχουν της ζωές ανθρώπων και να της καταστρέφουν. Ως εδώ όλα τελείωσαν. Απλά ένα έχω να πω, ο θεός βλέπει και κρήνη.
    Όλα εδώ πληρώνονται, σε αυτή τι ζωή να το θυμάστε!!!!!

    Ευχαριστώ το πλόκ για την φιλοξενία.

    1/31/2013 8:25 μ.μ.
    Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    Ακόμα όμως και την ώρα της κρίσης αυτοί οι συγκεκριμένοι θρασύδειλοι που νομίζουν ότι είναι θεοί και μπορούν να ορίζουν τις ζωές των άλλων το παίζουν... τρία πουλάκια κάθονται.... γιατί προς το παρόν υποψιάζονται και ψάχνονται...
    Όταν όμως θα βγουν όλα στο φως τότε να δούμε τι θα κάνουν.
    Μια απορία έχω πέρα από τις συνέπειες του Νόμου θα μπορούν να κοιμούνται ήσυχα το βράδυ;
    Θα τους πιάνει ο ύπνος έστω και με ηρεμιστικά;
    Ή θα βρυκολακιάζουν;

    1/31/2013 10:15 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος1/2/13 22:44

    xtes o megas xoudas me to mega xouda ton monododi *oxi sofra min parexigitho*AYTONE POU ANIGI TIN MPIRA ME TO ENA DONTI LEO KOPSANE PITΑ Η ΠΙΠΠΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.