Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

4 Ιαν 2013

ΔΙΑΚΥΡΗΞΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΙΣΘΩΣΗ ΧΩΡΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΕΓΑΣΕΙ ΝΕΟΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ


Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ προκηρύσσει φανερή μειοδοτική δημοπρασία (ανοιχτές προσφορές) για τη μίσθωση χώρου που θα στεγάσει νεοεισερχόμενες υπηρεσίες του Δήμου. Η κατάρτιση των όρων έγινε με την υπ’ αρίθμ. 530/12 απόφαση της Ο.Ε. του Δήμου.
Η Δημοπρασία θα γίνει στις 14-1-2013 ημέρα ΔΕΥΤΕΡΑ και ώρα 10.00 π.μ (ώρα έναρξης αποδοχής προσφορών) έως 10.15 π.μ. (ώρα λήξης αποδοχής προσφορών) στο Δημοτικό Κατάστημα, Καραμανλή & Αμμοχώστου 1, ενώπιον της
Επιτροπής Διενέργειας δημοπρασιών μίσθωσης, εκμίσθωσης και εκποίησης κινητών και ακινήτων πραγμάτων του Δήμου (άρθρο 1 παρ.1 και άρθρο 3 παρ. 3 του Π.Δ. 270/81) και οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να προσκομίσουν άδεια οικοδομής και πρόσφατο τοπογραφικό.
Ο Δήμος ενδιαφέρεται να μισθώσει ιδιόκτητο οίκημα που θα στεγάσει νεοεισερχόμενες υπηρεσίες του. Το οίκημα πρέπει να βρίσκεται πλησίον του Δημοτικού καταστήματος, να έχει επιφάνεια περίπου 80 τ.μ. και να πληροί τις προδιαγραφές πρόσβασης ατόμων ηλικιωμένων ή με ειδικές ανάγκες.
Η διάρκεια της μίσθωσης θα είναι μέχρι 12 χρόνια. Ο Δήμος θα διατηρεί το δικαίωμα να καταγγείλει αζημίως τη σύμβαση μετά τη συμπλήρωση τριετίας από την έναρξή της. Έναρξη της μίσθωσης θα είναι η ημέρα υπογραφής του μισθωτηρίου.
Το μίσθιο θα πρέπει να έχει ανεγερθεί νόμιμα και να πληροί όλες τις κατά νόμου προϋποθέσεις. Για τους όρους του διαγωνισμού και για κάθε άλλη πληροφορία, μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να λάβουν γνώση στα γραφεία του Δήμου Σαλαμίνος τις εργάσιμες ημέρες και ώρες ή να τηλεφωνήσουν στο τηλεφ. 210-4646150.
Σαλαμίνα 3 Ιανουαρίου 2012
Ο Δήμαρχος Σαλαμίνος
ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΑΒΑΡΗΣ

6 σχόλια:

  1. Ανώνυμος4/1/13 21:26

    Να τρέξουμε όλοι για να νοικιαστεί τελικά το κτίριο του Αλαΐσκα. Με τέτοιες εμπνεύσεις που έχω λέτε να πιάσω το τζόκερ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος5/1/13 02:25

    ΩΡΕ ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΟ ΜΑΡΙΔΟΤΣΑΒΑΡΑΚΟ ΑΦΟΥ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΕΙΔΗ ΝΟΙΚΙΑΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΒΡΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΑΚΗ ΤΟΝ ΑΛΑΙΣΚΑ ΓΙ ΤΟ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟ ΕΦΗΓΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΟΥ ΣΟΦΡΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΑΛΑΓΗ ΣΑΣ .
    ΤΩΡΑ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΡΙΑ ΠΟΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΝ ΛΟΓΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΘΑ ΣΑΣ ΤΟ ΠΩ
    ΛΕΩΦ.ΑΙΑΝΤΕΙΟΥ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΟ FAN ELEKTRIK.
    ΕΙΔΕΣ ΡΑ ΜΑΡΙΔΟΤΣΑΒΑΡΟΑΛΑΙΣΚΑΚΙ ΠΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΤΟΥΜΠΑΝΟ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΡΥΦΟ ΚΑΜΑΡΙ;
    ΑΥΤΑ ΒΛΕΠΕΙ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΗ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ.
    ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος5/1/13 17:51

    ΠΩΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΤΣΑΒΑΡΗ ΕΙΝΑΙ ΕΚΔΟΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΜΟΥΣΤΑΚΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος5/1/13 18:32

    o marios 8a einai o epomenos dimarxos re lamogia oti kai na peite.....exei to 95% selinia ampelaki kai to 50% tis koulouris me 8anasi dipla tou tsounamiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος5/1/13 18:32

    o marios 8a einai o epomenos dimarxos re lamogia oti kai na peite.....exei to 95% selinia ampelaki kai to 50% tis koulouris me 8anasi dipla tou tsounamiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος6/1/13 17:13

    Άλλο πάλι τούτο. Ψάχνοντας στην διαυγεια, διαβάστε τι βρήκα:
    Στις 19/11/2012 ο Δήμαρχος έκανε Διακύρηξη εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την μίσθωση χώρου που θα στεγάσει τις κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου (αρ.Πρωτ.28332/2012). Το οίκημα πρέπει να βρίσκεται πλησίον του Δημαρχιακού Μεγάρου ήτοι σε απόσταση 50 μ. γιατί απαιτείται άμεση συνεργασία των Κοινωνικών Υπηρεσιών με τις Υπηρεσίες του Δήμου, να είναι ισόγειο και να έχει επιφάνεια 60 εως 100 τ.μ. κλπ κλπ.
    Στις 11/12/2012 η Οικονομική Επιτροπή (αρ.απόφ.503/2012) κατακυρώνει τη μίσθωση στους κκ Αθανάσιο και Ιωάννα Αλαϊσκα, ως η μόνη μοναδική δοθείσα οικονομική προσφορά.
    Και βέβαια, πώς μπορούσε να υπάρχει άλλη προσφορά, όταν η Διακύρηξη βάζει όρο το οίκημα να είναι 50 μέτρα από το Δημ.Μέγαρο;
    Τα συμπεράσματα δικά σας.
    Τώρα πάει να νοικιάσει και το υπόλοιπο του κτίσματος με φωτογραφικούς όρους πάλι; Α, ρε Τρόϊκα που τους χρειάζεται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.