Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

14 Ιαν 2013

Ο δήμαρχος Σαλαμίνας επιμένει στις απόψεις του… «καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται».

Στον πόλεμο εντυπώσεων στον οποίο έχουν επιδοθεί τελευταία τα Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας είχαμε την Κυριακή 13/1/2013 την δημοσιοποίηση μιας ακόμη «λίστας» από την εφημερίδα   «το Έθνος της Κυριακής» στην οποία συμπεριλαμβάνεται το όνομά μου μεταξύ άλλων  105  πρώην  και νυν δήμαρχων, πρώην νομαρχών και περιφερειαρχών, καθώς και σύμβουλων της τοπικής αυτοδιοίκησης σε όλη την επικράτεια που  φέρονται να ελέγχονται από το ΣΔΟΕ.
Το σχετικό δημοσίευμα είναι φανερό ότι δεν είναι παρά "αναμάσημα από περσινά ξινά σταφύλια" που είχαν δημοσιευθεί και στην ιστοσελίδα « Zougla.gr  "στις 5 / 10 / 2012 .

Τότε άμεσα είχα απευθυνθεί στο ΣΔΟΕ και είχα παράσχει «εν λευκώ» εξουσιοδότηση ελέγχου των περιουσιακών μου στοιχείων και των τραπεζικών μου λογαριασμών.
 Στις 9/10/2012 είχα λάβει   την  κατηγορηματική βεβαίωση  από  τον  επικεφαλής του  ΣΔΟΕ, Στ. Στασινόπουλο, ότι «δεν υπάρχει λίστα που να περιλαμβάνει το όνομά μου».  
Στις ίδιες ενέργειες  θα προβώ και αυτή τη φορά ζητώντας μάλιστα ανεξαρτήτως της υπάρξεως ή μη λίστας  να ελεγχθώ το συντομότερο δυνατόν τόσον εγώ όσον και τα συγγενικά  μου πρόσωπα προκειμένου να μη διαιωνίζεται  κακόβουλα ο,τιδήποτε εις βάρος  μου. 
Στην τοπική κοινωνία της Σαλαμίνας η οποία γνωρίζει πόσο έντιμη, άμεμπτη και διαυγής είναι η άσκηση  των καθηκόντων μου τα δύο χρόνια που είμαι Δήμαρχος Σαλαμίνας θέλω να τονίσω για μια ακόμη φορά ότι
«καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται».
Από  τους πολιτικούς μου  όμως αντιπάλους, που σκόπιμα προσπαθούν να εκμεταλλευθούν ένα αναμασημένο δημοσίευμα ζητώ να πράξουν ό,τι κάθε έντιμο πολιτικό άτομο.
Να υποβάλλουν δηλαδή παρόμοιο με το ιδικό μου αίτημα διενεργείας ελέγχου στο ΣΔΟΕ και να δημοσιοποιήσουν τα αποτελέσματα αυτού όπως θα πράξω εγώ.
 

8 σχόλια:

  1. Ανώνυμος14/1/13 17:27

    Ρε βρωμόσκυλα μην μου αγγίζετε το αρχηγόπουλο γιατί θα σας γ@μ…
    Ρε με αντιδήμαρχο οικονομικών τον Καπετανάκη έχει άψογη διαχείριση.
    Τόσα χρόνια δήμος για πρώτη φορά έφτιαξε ο δήμος οικονομικό προφίλ
    Α και μην ξεχάσω
    Αν ακούσω σε ταβέρνα του νησιού να παίζει το τραγούδι …δεν ξανακάνω φυλακή με τον Καπετανάκη σας έφαγα ρε θα σας πιώ το μεδούλι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος14/1/13 17:31

    Αφιερωμένο http://www.youtube.com/watch?v=qU07f0shXco

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος14/1/13 18:44

    και αυτό από μένα για τον Κο ΤΡΑΥΛΟ και την Κα ΝΑΝΝΟΥ
    http://www.youtube.com/watch?v=FoYDPCI4baU

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος14/1/13 20:53

    ΔΗΛΩΝΩ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ
    ΚΥΡΙΕ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΟΙ ΔΥΟ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΛΕΩΦΟΡΟ ΣΑΛΑΜΙΝΟΣ ΟΔΟΙ ΚΑΙ ΜΙΛΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΜΙΔΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ – ΑΓ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΞΕΡΕΤΑΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑΤΕ ΕΓΚΡΙΝΕΙ ΤΗΝ ΜΟΝΟΔΡΟΜΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΣΙ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ ΠΕΡΙΠΟΥ ΠΕΡΝΩΝΤΑΣΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑΤΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ???? ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΥΟ ΟΔΟΥΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΑΝΩ ΤΩΝ ΠΕΝΤΕ ΦΟΡΩΝ ΜΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΟΙ ΕΝ ΛΟΓΩ ΟΔΟΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΑΝΟΔΟ ΚΑΙ ΚΑΘΟΔΟ , ΓΡΑΜΜΗ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΕΝΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΞΙΑ ΤΩΝ ΟΔΩΝ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΤΩΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ. ΣΑΣ ΚΑΘΙΣΤΩ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΣΤΙΓΜΗΝ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΣΤΟ ΤΙ ΛΕΓΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΕΝΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ΘΑ ΣΥΛΛΕΞΩ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ ΚΥΡΙΕ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗ ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος14/1/13 21:03

    Ρε βλήτο γιαννάκη, τι σχέση έχει ο Τραυλός και η Νάννου με τα κατορθώματά σου;
    Μήνυση θα κάνεις στο ΕΘΝΟΣ ή θα το κάνεις γαργάρα όπως το ΄κανες και με τη δημοσίευση της λίστας του Τρυανταφυλόπουλου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος14/1/13 21:41

    ΚΛΕΦΤΑΡΑΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος15/1/13 00:40

    ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΈΝΟΧΟΣ ΣΤΗΝ ΨΥΡΟΥ ΑΛΛΑ ΚΡΑΤΉΣΤΕ ΜΙΑ ΠΙΣΙΝΗ ΜΗΝ ΒΙΆΖΕΣΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος23/1/13 00:44

    Αναμάσημα ξεαναμάσημα, πάλι στο κάδρο σε βλέπουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.