Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

6 Ιαν 2013

Μάριος ΤΡΑΥΛΟΣ – Ευχαριστήρια επιστολή προς τον Δήμαρχο Σαλαμίνας

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε, εγώ και η οικογένειά μου, από καρδιάς τον κ. Ιωάννη Τσαβαρή,  για τα καλά του λόγια που αποπνέουν τα ειλικρινή του αισθήματα, το σεβασμό,  και τη βαθιά ευγνωμοσύνη προς τους ανθρώπους που τον έχουν στηρίξει.
Άξια συγχαρητηρίων  επίσης είναι το Ύφος, το Ήθος, οι Χαρακτηρισμοί και η Φιλαλήθειά του, στην πολιτική αντιπαράθεση.
Μπορεί να είναι σίγουρος ο αγαπητός φίλος πως κι από πλευράς μας θα κάνουμε τα πάντα για να του επιλύσουμε όλες τις απορίες του. Πάντα στο σωστό χρόνο και με το σωστό τρόπο.
Του εύχομαι   Χρόνια Πολλά, Καλή Χρονιά με Ειρήνη και Ηρεμία.
Μάριος ΤΡΑΥΛΟΣ 
Υ.Γ.  Ευχαριστώ φυσικά τον  κ. Τσαβαρή που  προβλέπει ότι θα είμαι και πάλι Δήμαρχος.
Όμως  οι συμπατριώτες  μας δε νομίζω ότι έχουν  την πολυτέλεια να ασχολούνται διαρκώς  με τέτοιου επιπέδου  προεκλογικές αντιπαραθέσεις.
Άλλα προβλήματα, σοβαρότερα, αντιμετωπίζουν σήμερα και σ΄ αυτά οφείλουμε με προσοχή να σκύψουμε όλοι.

32 σχόλια:

  1. Ανώνυμος6/1/13 09:05

    ΡΕ ΛΑΜΠΡΟ ΤΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΧΡΟΝΙΑΡΕΣ ΜΕΡΕΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος6/1/13 11:42

    ΑΓΡΙΕΜΕΝΟ ΤΟΝ ΒΛΕΠΟ ΤΟΝ ΤΡΑΥΛΟ ΤΣΑΒΑΡΗ ΤΗ ΓΑΜΗΣΕΣ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος6/1/13 11:51

    ΣΕ ΛΥΠΑΜΕ ΡΕ ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΣ ΡΕ ΦΙΛΕ ΝΑ ΣΥΝΔΙΑΛΑΣΕΣΕ ΜΕ ΕΝΑ ΛΑΜΟΓΙΟ ΣΑΝ ΤΟΝ ΜΠΛΑΤΣΟΥΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΕΡΓΟΛΑΒΙΚΑ ΕΝΑΣ ΦΡΟΥΤΕΜΠΟΡΑΣ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΣΟΥ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΟΝΕΣΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.
    ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΙΣΤΕΨΗ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΡΙΜΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΡΙΜΑ ΜΙΑ ΧΑΜΕΝΗ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος6/1/13 15:54

    Που πηγε η μαγκιά κι ο τσαμπουκάς σου ρε Μάριε και το ριξες στη λυπητερή;
    Δεν σε σώνει όμως τίποτα. Το μόνο πολιτικά έντιμο που έχεις να κάνεις είναι να απαντήσεις. Εκτός και αν φοβάσε μη βγάλει και τα υπόλοιπα και το κανες τουμπεκί ψιλοκομένο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος6/1/13 16:06

    ΘΑ ΕΕΕΕΡΘΕΙ Η ΩΩΩΩΡΡΡΡΑΑΑΑ ΣΑΑΑΑΣΣΣΣ.
    ΜΗ ΣΚΑΑΑΑΑΤΤΤΕΕΕΕΕΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος6/1/13 20:08

    to skili poy den gabgizi oxi mono to fobase ala exi gini ke o efialtis soy
    xi-xi-xi-xi-xi
    mikroytsike jon katagelon

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος6/1/13 22:44

    Αυτή η Νάννου που πάει;
    Όταν δεν εκλέγετε στην οικονομική επιτροπή θέλει να γίνει Δήμαρχος;
    Θα τρελαθούμε Παναγία μου.
    Εμ ο Θανασάκης τι σου λέει κι αυτός;
    Πείτε το και στον Σεληνιώτη τον νυν παρακλητικό και πρώην τσαμπουκά ότι ο δήμος Σαλαμίνας τέλος για το τρίο Τραυλός-Μακρής-Νάννου.
    Σήμερα πήρατε το μάθημα σας. Ο Θανασάκης το ομολογησε βγαίνοντας από τη Κοινότητα στα Σελήνια.
    Τη μέρα των Φώτων θα τη θυμόσαστε για πολύ καιρό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος6/1/13 23:24

    Εσυ να δεις πόσο θα την θυμάσαι φρουτεμπορα,ο τσαλικογλου ηρθε;

    οχι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος6/1/13 23:37

    Τραυλος και Τσαβαρης ενώνονται για το καλο της Σαλαμινας . Πιστεύω ότι ο Μαριος φετθηκε άψογα και το δίδυμο θα κερδίσει απο το πρωτο γύρο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος7/1/13 01:23

    Τι έχουμε προοπτική ενοποίησης???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος7/1/13 01:59

    Προς τον 22:44
    Εσύ ρε φίλε, μπορείς να μας πεις από ποιούς ψηφίζεται και ποιοί δεν την ψηφίσανε;
    Είναι δυνατόν τα κολητάρια και οι συνοδοιπόροι του Τσαβαρή να ψηφίζανε το υπ΄ αριθμό 1 φόβητρο του Τσαβαρή, την Νάννου που του ΄χει κάνει το βίο αβίωτο;
    Η συμφωνία της ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ τετράδας Χατζηνικολάου-Παπασάββα-Μπακαούκα- Παπαγεωργίου με τον Τσαβαρή, ήταν να μην ψηφιστεί και ξαναμπεί η Νάννου στην Οικονομική Επιτροπή, για να μπορέσει να κάνει ότι θέλει.
    Η Νάννου όμως έκανε το καθήκον της και μπράβο της.
    Χωρίς κανένα συμφέρον και παρά την κούραση των 2 χρόνων σοβαρής και σκληρής αντιπολίτευσης, θέλησε να συνεχίσει τα προασπίζεται τα συμφέροντα του Δήμου και δεν λάκισε. Έθεσε τον εαυτό της ξανά για μέλος της Οικονομικής. Το ότι δεν θα την ψήφιζαν οι άλλοι της αντιπολίτευσης, αυτό σίγουρα το ήξερε και δεν περίμενε κάτι διαφορετικό αφού είναι σε όλους γνωστό ότι οι λεγάμενοι είναι χειροπόδαρα δεμένοι από τον Τσαβαρή και κάνουν ότι τους πεί αυτός.
    Τι νομίζεις λοιπόν, ήθελε ο Τσαβαρής να την έχει στην Οικονομική για να του χαλάει τη σούπα, όπως στην Συμπληρωματική;
    Αν δεν ήταν η Νάννου στην Οικονομική, ο Τσαβαρής θα την είχε περάσει και θα είχαν αρπάξει μερικοί μερικοί 5 ολόκληρα εκατομμύρια ευρώ.
    Αυτοί που δεν την ψήφισαν τώρα, είναι οι ίδιοι πού ψήφισαν με επαίνους μάλιστα την ληστρική Συμπληρωματική. Μήπως είχανε κι αυτοί όφελος και χάσανε την ευκαιρία της ζωής τους; Να γιατί δεν ψηφίσανε την Νάννου. Περιμένετε να δείτε, αν μπορέσετε ποτέ να πάρετε χαμπάρι βέβαια, τι θα γίνει από τώρα και στο εξής στην Οικονομική. Θα ξεπουληθεί όλος ο Δήμος. Εδώ είμαστε και θα το δείτε.
    Ο κόσμος όμως τα βλέπει όλα αυτά και όταν έλθει η ώρα θα βάλει τον κάθε κατεργάρη στην θέση του.
    Να είσαι σίγουρος, φίλε μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος7/1/13 08:41

    ΕΝΑ ΜΠΑΧΑΛΟ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΠΙΣΩ ΕΧΕΙ Η ΑΧΛΑΔΑ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΘΑ ΤΡΙΒΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΟΛΟΙ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΘΑ ΤΡΕΞΟΥΝ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΕΧΕΙ Η ΖΩΗ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος7/1/13 08:56

    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΔΗΜΑΡΧΕ,ΝΑΣΑΙ ΚΑΛΑ,ΓΕΡΟΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΣ.ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ ΣΟΥ ΕΟΡΤΗ, ΜΗΝ ΠΟΡΕΥΤΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΞΝ ΤΕΤΡΑΔΑ,ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ 4 ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος7/1/13 09:07

    ΤΣΑΛΙΚΟΓΛΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ ΣΟΥ ΕΟΡΤΗ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ ΑΠΟΥΣΙΑ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΗΜΑΙΡΕΣΙΕΣ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ,ΠΑΡΑΜΙΛΑΝΕ, ΧΕΣΤΗΚΑΝΕ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ!!ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ Ο ΦΟΥΡΙΚΗΣ?ΟΥΤΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ!!ΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΜΠΑΡΟΙ? ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΠΙΣΩ ΓΙΑΝΝΗ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος7/1/13 10:38

    ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΧΘΡΕΣ . ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΘΕΛΕΙ ΕΝΩΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΡΓΑ . ΜΟΝΟ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΣΑΒΑΡΗ - ΤΡΑΥΛΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΔΕΝ ΕΧΕΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΟ ΠΟΛΤΙΚΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΕΟΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΕ ΝΕΕΣ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΝΕΕΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος7/1/13 11:26

    αντε χεσε ρε μαλακα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος7/1/13 12:15

    ΤΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΤΥΠΟΥ ΤΣΑΒΕΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΝ ΡΕΖΙΛΕΨΑΝ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΗΣ ΜΑΣΑΧΟΥΣΕΤΗΣ. ΚΑΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΙΚΡΕΣ, ΠΑΛΙΕΣ ΑΝΑΠΟΔΕΣ ΚΑΙ ΤΡΙΣΑΘΛΙΕΣ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ. ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΜΟΛΥΝΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος7/1/13 15:45

    Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΚΕΦΙΑ ΤΟΝ ΛΙΓΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΙΚΑΝΩΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΑΜΕ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΑΜΕ ΠΑΜΕ ΑΛΛΟΥ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος7/1/13 16:57

    Ετοιμάζεται συνδυασμός έκπληξη ετοιμαστείτεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος7/1/13 18:30

    Μη γράφετε μπουρδολογίες όπως πάντα. Επειδή έβαλε ο γέροντας την ουρά κάτω από τα σκέλια γιατί κατάλαβε με τη τελευταία επιστολή του Δήμαρχου (Τούρλα) ότι δεν αστειεύετε και ότι έχει όλα τα στοιχεία και το παίζει τώρα συνενετικός δεν σημαίνει ότι ο Δήμαρχος θα τη πατήσει με τον γέροντα.
    Ο γέροντας οφείλει να απαντήσει στα ερωτήματα του Δημάρχου για τη Τούρλα και να αφήσει τις πουτανιές που ξέρει όταν σφίγγουν οι κώλοι.
    Τον Δήμαρχο δεν τον λένε ούτε Μακρή, ούτε Νάννου ούτε Σοφρά.
    Τον Δήμαρχο τον λένε Γιάννη Τσαβαρή. Ας το καταλάβει ο γέροντας έστω και αργά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος7/1/13 18:46

    Κόψε επιτέλους αυτό το ΄΄γέροντας΄΄. Νομιζεις οτι γράφεις κάποια εξυπνάδα? Καταντάς φαιδρός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος7/1/13 18:57

    Από όλα μόνο το ΄΄γέροντας΄΄ σε πείραξε; Μπας και είσαι καμιά γκόμενα νεκρόφιλη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος7/1/13 19:02

    Τι εγινε δεν σας αφησαν απο την περιφερεια να υπογράψετε με τον εργολαβο για την πετρα και τωρα κανετε την απατημένη σύζυγο,το ωραιο ειναι που μιλατε και κρεμασταρια γελιοι,τουρλα ιχθυοτροφία ,νταμάρια,φρουτεμπορες, και για να μην παω πιο πισω μαντρες κλπ θα σε βγάλουν εκτός.

    Οσο θυμαμαι την μαντρα!!!!μας την ειχε κανει απο την πρωτη εβδομαδα,πως το λεει το τραγουδακι ο μπουλας;απο μικρος φαινοσουνα τι σοι μαλαπερδας θα γινοσουνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος7/1/13 19:08

    ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΚΙΟΥ!!! ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΚΙΟΥ!!! ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΚΙΟΥ!!! ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΚΙΟΥ!!! ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΚΙΟΥ!!! ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΚΙΟΥ!!! ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΚΙΟΥ!!! ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΚΙΟΥ!!! ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΚΙΟΥ!!! ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΚΙΟΥ!!! ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΚΙΟΥ!!! ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΚΙΟΥ!!! ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΚΙΟΥ!!! ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΚΙΟΥ!!! ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΚΙΟΥ!!! ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΚΙΟΥ!!! ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΚΙΟΥ!!! ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΚΙΟΥ!!! ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΚΙΟΥ!!! ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΚΙΟΥ!!! ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΚΙΟΥ!!! ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΚΙΟΥ!!! ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΚΙΟΥ!!! ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΚΙΟΥ!!! ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΚΙΟΥ!!! ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΚΙΟΥ!!! ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΚΙΟΥ!!! ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΚΙΟΥ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος7/1/13 20:42

    Γκόμενα είμαι, αλλά όχι΄΄νεκρόφιλη΄΄. Και ειμαι έτοιμη να στο αποδείξω, αρκεί να βρείς τον τρόπο, και βέβαια να μπορείς....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμος8/1/13 15:05

    Θα σκισεις καμία καλτσοδετα πρόσεχε μωρό ,γέροντας δεν ειναι προσβλητικη λέξη σημαίνει εμπειρία γνώση σεβασμός. Κ για κακή τους τύχη επόμενοΣ δήμαρχος με τον Μακρη δίπλα του σίγουρη νίκη απ το πρώτο ημίχρονο θα το δεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ανώνυμος8/1/13 18:08

    Εδώ δυστυχώς κάνεις την... πάπια.Με εποκάλεσες ΄΄νεκρόφιλη΄΄κι εγώ σου πέταξα το γάντι,προκαλώντας σε να σου αποδείξω κάποια πράγματα, ΑΝ βέβαια μπορούσες.Και αντί αυτού, εσύ μου ξαναγράφεις για δημάρχους,αναλύοντας τη λέξη΄΄γέροντας΄΄. Λυπάμαι αν σε στεναχώρησα,όλοι μας έχουμε από ένα κουσούρι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ανώνυμος8/1/13 21:01

    Ρε δεν πάνε από κεί που ήλθανε και οι δυό τους, να μας αφήσουνε ήσηχους; Αρκετά πια οι κ@λοπασόκοι που το παίζουνε τώρα και ΝΔ.
    Λαμόγιο ο ένας, λαμόγιο και ο άλλος. Δεν τα βρήκανε στην μοιρασιά, και αυτή είναι όλη η ιστορία. Ο καινούργιος έριξε τον παληό και τα τσουγκρίσανε.
    Αν έλθει κάποτε στα ίσα η μοιρασιά, τότε θα τους δεις πάλι αγκαζέ. Και μετά κάθεσαι εσύ Φωτούλα και παίζης το παιχνίδι του ενός, βρίζοντας ανώνυμα άρα και άνανδρα τον άλλον. Δεν λέω, με το αζημίωτο, αλλά ρε φωτούλα δεν είναι όλα τα πράγματα του 20ρικου;


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ανώνυμος9/1/13 20:41

    ΤΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΜΠΑΖΕΙ ΝΕΡΑ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ. ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΠΑΡΜΠΟΥΝΙ, ΕΚΕΙ ΓΕΡΑ ΚΡΑΤΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΥΠΕΡΝΟΡΜΑΧΗ ΟΧΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ. ΕΧΕΙ ΣΤΡΩΣΕΙ ΜΑΓΟΥΛΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΗ . ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΓΟΥΛΟ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΖΗΛΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ανώνυμος9/1/13 20:48

    Τι εννοείς οτι το μπαρμπούνι εχει στρωση μάγουλο απο τα σκαμπίλια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ανώνυμος13/1/13 02:31

    Re marie de pas apo kei pou irthes edo einai koulouri manariiiiiiiii den ta masame ayta ante parte dromo pigainte sta xoria sas arketa fagate apo to topo mas !!!!oustttttt

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.