Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

30 Σεπ 2020

Δέλτιο Τύπου- 'Σαλαμίνια 2020', οι εορτασμοί του Δήμου στον ιστορικό Τύμβο παρουσία του Υπουργού Εσωτερικών και πολιτικής ηγεσία


Σαλαμίνα, 29.09.2020

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Κατάθεση στεφάνων πραγματοποιήθηκε σήμερα στο μνημείο του Τύμβου των Σαλαμινομάχων προς τιμήν των πεσόντων Σαλαμινομάχων.


Την κυβέρνηση εκπροσώπησε ο Υπουργός Εσωτερικών, Παναγιώτης Θεοδωρικάκος, την Βουλή των Ελλήνων εκπροσώπησε ο βουλευτής Ν.Δ. Β' Πειραιά Δημήτριος  Μαρκόπουλος, το ΚΙΝΑΛ η πολιτευτής Β' Πειραιά Μ. Πολύζου, την Περιφέρεια Αττικής η Περιφερειάρχης Νήσων Βάσω Θεοδωρακόπουλου Μπόγρη, ο Δήμαρχος Σαλαμίνας, ο πρόεδρος του Δημ. Συμβουλίου Λ. Καπαραλιώτης, δημοτικοί σύμβουλοι Δ. Ελευσινιώτης, Ε. Μπίλλια, Λ. Διγενάκη, Θ. Μπάγιος, Σ. Καρνέση Λαλούση, Ε. Καραγιάννη Αντωνίου, Β. Ελευθεριάνος, ο πρόεδρος της Κοινοτητας Σαλαμίνας Νικ. Αρσένης και η Προεδρος της Κοινότητας Αμπελακίων, Σταυρούλα Μαγιάτη, ο κ. Δ. Μπίλης και Ο. Κυπριωτάκης, μέλη της επιτροπής του Δήμου για τον εορτασμού των 2500 ετών, ο αρχιεπιστολέας Στόλου  Αρχιπλοίαρχος Σ. Δημόπουλος ΠΝ, ως εκπρόσωπος του ΑΓΕΝ, και εκπρόσωποι των σωμάτων ασφαλείας.

Η τελετή έγινε με απόλυτη τήρηση των μέτρων προστασίας κατά του κορονοϊού, χωρίς την παρουσία κόσμου και διεξήχθη σε δύο χρόνους ώστε να αποφευχθεί τυχόν συνωστισμός.

Εκ του Γραφείου Τύπου


1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος30/9/20 15:33

    Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου 2020
    Ο Υπουργός Εσωτερικών, Τ. Θεοδωρικάκος, σε αποκλειστική συνάντηση με τον Δήμαρχο Σαλαμίνας, Γ. Παναγόπουλο



    Εκ του Γραφείου Τύπου


    SALAMINA-PRESS στις 12:31

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.