Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

29 Σεπ 2020

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ Η ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ……….


ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ……….

Ο λόγος για την απίστευτη ταλαιπωρία που συνεχίζουν να υφίστανται οι συμπολίτες μας έξω από τις Τράπεζες….

Η επιβολή των έκτακτων μέτρων και περιορισμών λόγω της πανδημίας που επιτρέπει την είσοδο στις Τράπεζες ανά ένα άτομο δημιουργεί απίστευτες ουρές έξω από τα Τραπεζικά καταστήματα.

Άνθρωποι όλων των ηλικιών, αλλά στην πλειοψηφία τους ηλικιωμένοι, συνωστίζονται στο προαύλιο με όλους τους κινδύνους που αυτό εγκυμονεί τόσο για την διάδοση του Κορωναιού όσο και για την προσωπική τους ασφάλεια καθώς είναι εκτεθειμένοι σε παντός είδους καιρικές συνθήκες.

Ήδη πέρασε ένα καλοκαίρι που οι άνθρωποι αυτοί περίμεναν επί ώρες σε συνθήκες καύσωνα, όρθιοι ώσπου να έρθει η σειρά τους.

Τώρα έχουμε μπροστά μας έναν χειμώνα, που οι συνθήκες της πανδημίας επιβάλλουν πιο αυστηρά μέτρα και που πάλι ο κόσμος θα υποβληθεί στην ταλαιπωρία να συνωστίζεται έξω από τις Τράπεζες και να εκτίθεται στην βροχή, στο κρύο και σε άλλα ακραία καιρικά φαινόμενα.

Ποιος, επιτέλους, θα ευαισθητοποιηθεί  να τοποθετήσει ένα στέγαστρο και κάποια παγκάκια στα προαύλια των Τραπεζών ώστε οι συμπολίτες μας να έχουν μια «υποτυπώδη» έστω προστασία και ξεκούραση?

Πότε οι πολίτες αυτής της Χώρας θα πάψουν να αντιμετωπίζονται «σαν πρόβατα» που έχουν μόνο οικονομικές και φορολογικές υποχρεώσεις και κανένα δικαίωμα?

Πιστεύουμε ότι το κόστος  τοποθέτησης των ανωτέρω  δεν είναι  απαγορευτικό αρκεί κάποιοι να συνειδητοποιήσουν ότι

βασικός κανόνας της αγοράς είναι το «δούναι και λαβείν».

Δεν αρκεί μόνο να εισπράττουν τα  χρήματα από τους συμπολίτες τους πρέπει και να προσφέρουν το ελάχιστο που μπορούν για να βελτιώσουν την εξυπηρέτηση των «πελατών» τους.     

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.