Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

23 Σεπ 2020

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΦΙΛΩΝ ΑΜΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ Το ΚΔΗΦ Α.με.Α. του Συλλόγου μας λειτουργεί κανονικά


Σαλαμίνα 21/9/2020

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το ΚΔΗΦ Α.με.Α. του Συλλόγου μας λειτουργεί κανονικά από 25/5/2020 με βάση την εγκύκλιο Αρ.Πρωτ.:Δ11/Φ.29/Γ.Π.οικ.19881/691 και από 14/9/2020 με βάση την εγκύκλιο Αρ.Πρωτ.:Γ.Π./Δ12/32819/1018 με καθημερινή προσέλευση όλων των ωφελούμενων.

Τηρούνται όλοι οι κανόνες υγιεινής και εφαρμόζονται όλα τα μέτρα προστασίας σύμφωνα με την εγκύκλιο Αρ.Πρωτ.:Δ11/Φ.29/Γ.Π.οικ.19881/691.

Τόσο κατά τους τακτικούς όσο και κατά τους έκτακτους ελέγχους (διενέργεια test covid-19) δεν έχει διαπιστωθεί κανένα κρούσμα, ούτε στους ωφελούμενους ούτε στο προσωπικό του ΚΔΗΦ Α.με.Α. αλλά και ούτε έχει διακοπεί η λειτουργία των προγραμμάτων του ΚΔΗΦ Α.με.Α. έστω και για μία ημέρα.

Έτσι συνεχίζουμε κανονικά χωρίς καμία διακοπή τα προγράμματα του ΚΔΗΦ Α.με.Α. του Συλλόγου μας.

Το Δ.Σ.


21 σχόλια:

  1. Ανώνυμος23/9/20 21:41

    Στην φωτο της εφημερίδας βλέπουμε ολοκάθαρα την σφραγίδα ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΡΙΑ Κ.Υ Στην πραγματικότητα ΟΥΤΕ παιδίατρος του κέντρου υγείας ήταν γιατί στα χαρτιά ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΔΗΛΑΔΗ ήταν γενικός Ιατρός του Κεντρου Υγείας ΟΥΤΕ ΟΜΩΣ ιδιώτης ιατρός διότι στα κέντρα υγείας οι εργαζόμενοι ιατροί ΑΠΑΓΟΡΕΎΕΤΑΙ να χουν ιατρεία έξω από αυτά!! Οσο κι αν το σβήνετε αυτό το σχόλιο είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ που όλοι καταλαβαίνουμε!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος23/9/20 22:01

      Ρε Τσαβαρη έτσι φέρεσαι σε μια φίλη σου και συνεργάτη σου είκοσι χρόνια τώρα .Διαφώνησε μαζί σου σε πολιτικό επίπεδο και απεχώρησε από τον συνδυασμό σου ,τι έγινε πρέπει να πληρώνεις έναν άνθρωπο άρρωστο για να γράφει αυτά που γράφει και εντάξει δεν ήταν παιδίατρος ήταν γιατρός γενικής ιατρικής και τι έγινε .Ο τελευταίος που θα έθιγε αυτό το θέμα έπρεπε να ήσουν εσύ γι’ αυτό έμεινες χωρίς φίλους και έκανες πολλούς εχθρούς γιατί είσαι μικρούλης και κακός και έτσι θα μείνεις κακομοίρη μου μόνο σου εάν τώρα στα γεροντάματα δεν βάλεις μυαλό.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος23/9/20 22:07

      Το κυριότερο , ΤΣΑΒΑΡΗΣ ο ποιο άφιλος πολιτικός που πέρασε από το νησί .

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος23/9/20 21:43

    Το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας δείχνει έγγραφα με την σφραγίδα της γιατρου
    Και δείχνει και έγγραφο που αμφισβητεί την σφραγιδα της
    Πρέπει η κυρία να κάνει κάτι για όλα αυτά
    Γιατί σαν γονείς ανησυχουμε




    Στο δημοτικο συμβουλιο 18/9
    Ο Δήμαρχος αναφέρθηκε στο πρωτοσέλιδο μιας εφημερίδας και το χαρακτήρισε ότι είναι σκουπιδια
    Κύριε Δήμαρχε αφού πήρατε θέση και ως δικηγόρος πρέπει να συμβούλεψε τε την κυρία να του κάνει αγωγή του εκδότη η αλλιώς να βγάλει το πτυχίο του Παιδιατρου στον αέρα γιατί όλοι σαν γονείς ανησυχουμε
    Από την στιγμη που μιλήσατε εσείς ο πρώτος πολίτης του νησιου για το θέμα αυτό
    Περιμένουμε ενημέρωση σας
    Αν όντως υπάρχει πτυχιο
    Δήμαρχε πήρες ευθύνη για το όλο θέμα
    Δώσε απαντήσεις αμεσα



    Κάνε μήνυση στον εκδότη
    Έχεις τα κότσια?
    Γιατί μιλάει η εφημερίδα για πρώτη φαση
    Οπότε περιμένουμε και την δεύτερη με αγωνια
    Οποίος θυγεται κάνει μήνυση ΑΝ είναι καθαρος


    Διαβασα εφημερίδα αποκαλύψεις παιδιατρου
    Χωρίς ειδικοτητα
    Πού εμπιστευοταν ο κόσμος την υγεία των παιδιών του?



    Η εφημερίδα έχει βάλει στοιχεια
    Η κυρία γιατί δεν βγάζει το πτυχίο της αν το έχει η γιατί δεν του κάνει αγωγή?
    Ξερεις τι είναι να νομίζεις ότι έιχες παιδίατρο στο παιδί σου και μετά από τόσα χρόνια να μαθαίνεις ότι δεν έχει ειδικοτητα παιδιατρου αλλά γενικής ιατρικης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος23/9/20 22:08

      Και εσύ Τσαβαρή που είχες παιδιά και το ήξερες 20 χρόνια τώρα τι έκανες ;Τώρα το θυμήθηκες. .

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος27/9/20 13:48

      Το βιολί του ο γελοίος

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος23/9/20 21:56

    Στην σφραγίδα της γράφει ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ κι ΕΠΙΜΕΛΗΤΡΙΑ Κ.Υ γιατί άραγε? Οτι και καλά εξέταζε τα παιδιά στο Κ.Υγείας? Κι αφού στο Κέντρο Υγείας ήταν ως γεν.γιατρός τι σόι σφραγίδα ήταν αυτή.? Έχει δίκιο ο πιο πάνω που λέει ότι πιθανώς για μπέρδεμα το παιζε ως δύο διαφορετικά άτομα με συνεπωνυμία.Ποιον κοροϊδευε; το κράτος; τον κόσμο της Σαλαμίνας ; ή τον εαυτό της; Υ.Γ:το σχόλιο αυτό γιατί το σβήνετε ; Γιατί είναι η αλήθεια που ξέρουμε όλοι εδώ και χρόνια στο νησί ,απλά αδιαφορούσαμε για την εν λόγω κυρία? (Κακώς βέβαια γιατί όταν μπρος σε μια παρανομία κλείνουμε τα ματια γινόμαστε συννένοχοι....)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος23/9/20 22:03

      Τσαβαρή την κυρία την είχες στο συνδυασμό σου δημοτική σύμβουλο και δεξί σου χέρι 10 χρόνια τώρα λαμόγιο και την είχες διορίσει και γενική γραμματέα του δήμου .ΓΙΑΤΙ τώρα τα θυμήθηκες όλα αυτά και πληρώνεις ένα άρρωστο ψευτοδημοσιογράφο να γραφεί στην φυλλάδα του αυτά που εσύ καθημερινός γραφείς και αναπαράγεις στο διαδίκτυο σαν ανώνυμος ;

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος24/9/20 08:04

    Διάβασα το πρωτοσέλιδο τοπικης εφημερίδας και έφριξα.
    Παρακαλα μην βρεθεί ο τρελός και το πάει στον εισαγγελέα
    Μ η πωποοοοοο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος24/9/20 11:57

      Αχάριστε Γιάννη μέχρι το αμάξι της σου έδινε κ οδηγουσες..όλη η Κουλούρη σε έχει δει..κ σου έκανε κ πλάτες για να βλέπεις την αρραβωνιαστικιά -ηθοποιο-τραγωδο-ξωφθαλμη.Αχαριστε!!!!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος24/9/20 12:26

      Ωχ Ωχ τι έχουμε εδώ και αρραβωνιάρα ,μπράβο Γιάννη ,ποια είναι ;η γνώση όνομα και μη χωριό ;άντε και καλά στέφανα να πούμε και καλούς απογόνους .Γιάννη χάρηκα πάρα πολύ έπρεπε και εσύ κάποια στιγμή να το αποκαταστήσεις το κορίτσι .Άντε και καλές θεατρικές επιτυχίες να έχετε και να φάμε και κανά κουφέτο.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος24/9/20 19:56

      Στις δυο τελευταίες εκλογικές αναμετρήσεις σου έδωσε δωρεάν και εκλογικό γραφείο αχάριστε και άφιλε .

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος24/9/20 08:25

    Με την κυβέρνηση Μητσοτάκη τελείως ανήμπορη να πάρει οποιοδήποτε θετικό μέτρο, ακόμη και τα φιλοκυβερνητικά και άκρως ακριβοπληρωμένα από αυτήν Μέσα Ενημέρωσης, αρχίζουν να μην μπορούν να κρύψουν την οδυνηρή πραγματικότητα.

    Ο τουρισμός, η ατμομηχανή μέχρι πέρυσι της ελληνικής οικονομίας, πάει από το κακό στο χειρότερο. Τα τελευταία στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ είναι τελείως απογοητευτικά, όχι για τη φετινή χρονιά που έτσι κι αλλιώς είναι χαμένη, αλλά για το 2021. Ο πρόεδρος του ΣΕΤΕ παραδέχτηκε ότι έπεσαν έξω στις εκτιμήσεις τους για 3,5 δις. ευρώ έσοδα και πλέον το πιο αισιόδοξο σενάριο είναι αυτό των 3 δις. ευρώ, με την επόμενη χρονιά να περιμένουν το 50-60% των αεροπορικών αφίξεων του 2019. Τα στοιχεία της ΤτΕ είναι ακόμη χειρότερα καθώς τον Ιούλιο οι ταξιδιωτικές εισπράξεις ήταν 577 εκατ. ευρώ από 3,7 δις. πέρυσι.

    Εστίαση και ξενοδοχεία βρίσκονται σ ελεύθερη πτώση και ακόμη βρισκόμαστε στον πρώτο φθινοπωρινό μήνα. Ο πολύς Στουρνάρας αρχίζει να βλέπει την καταιγίδα και πλέον εκτιμά ύφεση στο 7,5% και χρέος που ξεπερνά το 200% του ΑΕΠ.

    Η Παιδεία βρίσκεται σε διάλυση, η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως έχει εξαφανιστεί καθώς δεν φρόντισε να πάρει κανένα μέτρο το τελευταίο εξάμηνο με τα σχολεία να βρίσκονται χωρίς καθαρίστριες, καθηγητές και τις τελευταίες ημέρες χωρίς μαθητές γιατί οι καταλήψεις με αιτήματα, καλύτερες και υγιεινότερες συνθήκες διδασκαλίας, καθημερινά αυξάνονται.

    Ο πανικός από τον καθημερινό αριθμό κρουσμάτων κορονοϊού που είναι σταθερά πάνω από 300, έχει προκαλέσει πανικό στην πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας και στο Μέγαρο Μαξίμου. Ασμένως προσπαθούν να αυξήσουν τις ΜΕΘ για κορονοϊό προκαλώντας έντονες αντιδράσεις στο ιατρικό προσωπικό, προσλαμβάνοντας ακόμη και ανειδίκευτους ιατρούς.

    Ο κυκλώνας «Ιανός» απέδειξε την πλήρη διάλυση του επιτελικού κράτους για το οποίο επαίρονταν ομαδικά οι υπουργοί της κυβέρνησης και ο ίδιος ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Τέσσερις ημέρες αποκλεισμένοι στην ορεινή Αργιθέα βρίσκονται πολίτες και το κράτος Μητσοτάκη αδυνατεί να τους απεγκλωβίσει.

    Και ενώ χρειάζονται πολλά χρήματα για να μπορέσει η κοινωνία να σταθεί κάποιος στα πόδια της Ο Κυριάκος και η παρέα του προσχωρούν στη γραμμή Ρέγκλινγκ, δηλαδή σε μνημονιακές πρακτικές, για να αποτρέψει τον εκτροχιασμό του φετινού προϋπολογισμού, όταν δεν υπάρχει καμία δέσμευση από την ΕΕ για δαπάνες προς βοήθεια εργαζομένων και επιχειρήσεων όχι μόνο για φέτος αλλά και του χρόνου.

    Αποδεικνύεται καθημερινά πολλαπλώς, ότι η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι η πλέον αναίσχυντη που έχει κυβερνήσει αυτή τη χώρα και την οδηγεί σε αχαρτογράφητα καταστροφικά νερά.

    documentonews.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος24/9/20 12:33

      Παιδιά όχι τέτοια ο Νούλας θα παρεξηγηθεί και μετά ποιος τον ακούει ,έχει και τον Γιαννάκη από κοντά και είναι δίδυμο ακτύπητο ,πως θα τα βγάλουμε πέρα .

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος24/9/20 12:06

    ΚΑΛΑ ΡΕ ΤΣΑΒΑΡΗ , ΔΕΝ ΣΕΒΕΣΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ , ΑΝΤΕ ΝΑ ΧΑΘΕΙΣ ΑΡΠΑΚΤΙΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος24/9/20 13:42

      Γιατί μήπως την σέβεται την ανάρτηση η Κυρία? Που τα βαλε τώρα και με την κοπέλα που ήταν κολλητές κάποτε???

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος24/9/20 19:23

      Ο φρέσκο αρρεβωνιασμένος Γιάννης αυτό τον καιρό έχει ανεβασμένη λίμπιντο τον βοηθά λίγο το βιάγκρα και ο Νούλας και άμα λάχει και ο Κανέλλος ,έτσι στο διαδίκτυο έχει γίνει ασυναγώνιστος .Αφήστε τον λύγο να μαλακώσει και να χαλαρώσει και μετά τα λέμε ,γιατί αυτή την στιγμή το καταλαβαίνετε και εσείς είναι άπαικτος.

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος24/9/20 14:30

    Το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας δείχνει έγγραφα με την σφραγίδα της γιατρου
    Και δείχνει και έγγραφο που αμφισβητεί την σφραγιδα της
    Πρέπει η κυρία να κάνει κάτι για όλα αυτά
    Γιατί σαν γονείς ανησυχουμε




    Στο δημοτικο συμβουλιο 18/9
    Ο Δήμαρχος αναφέρθηκε στο πρωτοσέλιδο μιας εφημερίδας και το χαρακτήρισε ότι είναι σκουπιδια
    Κύριε Δήμαρχε αφού πήρατε θέση και ως δικηγόρος πρέπει να συμβούλεψε τε την κυρία να του κάνει αγωγή του εκδότη η αλλιώς να βγάλει το πτυχίο του Παιδιατρου στον αέρα γιατί όλοι σαν γονείς ανησυχουμε
    Από την στιγμη που μιλήσατε εσείς ο πρώτος πολίτης του νησιου για το θέμα αυτό
    Περιμένουμε ενημέρωση σας
    Αν όντως υπάρχει πτυχιο
    Δήμαρχε πήρες ευθύνη για το όλο θέμα
    Δώσε απαντήσεις αμεσα



    Κάνε μήνυση στον εκδότη
    Έχεις τα κότσια?
    Γιατί μιλάει η εφημερίδα για πρώτη φαση
    Οπότε περιμένουμε και την δεύτερη με αγωνια
    Οποίος θυγεται κάνει μήνυση ΑΝ είναι καθαρος


    Διαβασα εφημερίδα αποκαλύψεις παιδιατρου
    Χωρίς ειδικοτητα
    Πού εμπιστευοταν ο κόσμος την υγεία των παιδιών του?



    Η εφημερίδα έχει βάλει στοιχεια
    Η κυρία γιατί δεν βγάζει το πτυχίο της αν το έχει η γιατί δεν του κάνει αγωγή?
    Ξερεις τι είναι να νομίζεις ότι έιχες παιδίατρο στο παιδί σου και μετά από τόσα χρόνια να μαθαίνεις ότι δεν έχει ειδικοτητα παιδιατρου αλλά γενικής ιατρικης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος24/9/20 19:50

      Ο φρέσκο αρρεβωνιασμένος Γιάννης αυτό τον καιρό έχει ανεβασμένη λίμπιντο τον βοηθά λίγο το βιάγκρα και ο Νούλας και άμα λάχει και ο Κανέλλος ,έτσι στο διαδίκτυο έχει γίνει ασυναγώνιστος .Αφήστε τον λύγο να μαλακώσει και να χαλαρώσει και μετά τα λέμε ,γιατί αυτή την στιγμή το καταλαβαίνετε και εσείς είναι άπαικτος.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος24/9/20 23:28

      Το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας δείχνει έγγραφα με την σφραγίδα της γιατρου
      Και δείχνει και έγγραφο που αμφισβητεί την σφραγιδα της
      Πρέπει η κυρία να κάνει κάτι για όλα αυτά
      Γιατί σαν γονείς ανησυχουμε




      Στο δημοτικο συμβουλιο 18/9
      Ο Δήμαρχος αναφέρθηκε στο πρωτοσέλιδο μιας εφημερίδας και το χαρακτήρισε ότι είναι σκουπιδια
      Κύριε Δήμαρχε αφού πήρατε θέση και ως δικηγόρος πρέπει να συμβούλεψε τε την κυρία να του κάνει αγωγή του εκδότη η αλλιώς να βγάλει το πτυχίο του Παιδιατρου στον αέρα γιατί όλοι σαν γονείς ανησυχουμε
      Από την στιγμη που μιλήσατε εσείς ο πρώτος πολίτης του νησιου για το θέμα αυτό
      Περιμένουμε ενημέρωση σας
      Αν όντως υπάρχει πτυχιο
      Δήμαρχε πήρες ευθύνη για το όλο θέμα
      Δώσε απαντήσεις αμεσα



      Κάνε μήνυση στον εκδότη
      Έχεις τα κότσια?
      Γιατί μιλάει η εφημερίδα για πρώτη φαση
      Οπότε περιμένουμε και την δεύτερη με αγωνια
      Οποίος θυγεται κάνει μήνυση ΑΝ είναι καθαρος


      Διαβασα εφημερίδα αποκαλύψεις παιδιατρου
      Χωρίς ειδικοτητα
      Πού εμπιστευοταν ο κόσμος την υγεία των παιδιών του?



      Η εφημερίδα έχει βάλει στοιχεια
      Η κυρία γιατί δεν βγάζει το πτυχίο της αν το έχει η γιατί δεν του κάνει αγωγή?
      Ξερεις τι είναι να νομίζεις ότι έιχες παιδίατρο στο παιδί σου και μετά από τόσα χρόνια να μαθαίνεις ότι δεν έχει ειδικοτητα παιδιατρου αλλά γενικής ιατρικης

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος24/9/20 16:46

    ΟΠΟΙΟΣ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΑΣΙΛΗ ΑΣ ΡΩΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΕ ΜΝΗΜΗ ΠΑΝΤΟΥ ΕΤΡΕΧΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΤΡΕΧΕ ΕΔΩΣΕ ΤΗ ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΟΜΩΣ ΗΘΕΛΕ ΘΕΣΟΥΛΑ
    ΜΟΛΙΣ ΕΙΔΕ ΟΤΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΛΛΟΣ ΕΤΡΕΞΕ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗ ΔΟΞΑ ΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΣΚΑΝΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΛΑΧΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΞΑΙΡΕΣΗ Ο ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΚΡΙΘΕΙ ΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΚΡΙΘΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΘΕΙ ΔΙΟΤΙ ΕΔΩΣΕ ΛΑΒΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΛΑΒΕΣ ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
    ΟΧΙ ΝΑ ΖΗΤΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΕΠΕΙΔΗ ΠΑΡΕΣΥΡΕ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΣΑΒΑΡΗ ΜΙΣΟΣ
    ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΠΕΔΟ ΧΑΜΗΛΟΝ
    ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΟΝ ΒΑΣΙΛΕΙΕ ΠΟΛΥ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.