Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

19 Σεπ 2020

Δημόσιο Ι.Ε.Κ. Σαλαμίνας: Οριστικοποίηση εγγραφών στο Α΄ εξάμηνο


Ανακοινώθηκαν από το Υπουργείο Παιδεία τα ονόματα των επιτυχόντων για εγγραφή και φοίτηση στα Δημόσια Ι.Ε.Κ. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να μάθουν τα αποτελέσματα από την ιστοσελίδα diek.it.minedu.gov.gr με τη χρήση των κωδικών τους.

Οι επιτυχόντες καλούνται να οριστικοποιήσουν την εγγραφή τους από την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου έως και την Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2020 (ώρες: 13.00-20.30) προσκομίζοντας αυτοπροσώπως ή με εξουσιοδοτημένο πρόσωπο τα παρακάτω δικαιολογητικά:

1. Φωτοτυπία ταυτότητας, 2. Φωτοτυπία Τίτλου Σπουδών (Απολυτήριο Λυκείου, Ε.ΠΑ.Λ. κ.ά) 3. Φωτοαντίγραφα αποδεικτικών κοινωνικών κριτηρίων ή εργασιακής εμπειρίας, εφόσον δηλώθηκαν στην ηλεκτρονική αίτηση και 4. Προαιρετικά: εκτυπωμένο αντίγραφο της ηλεκτρονικής αίτησής τους σε οριστική μορφή, με αριθμό πρωτοκόλλου.

Προσοχή: Όσοι δεν προσέλθουν για οριστικοποίηση της εγγραφής και δεν προσκομίσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά, θα θεωρηθεί ότι δεν αποδέχονται τη θέση.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Δ.Ι.Ε.Κ. Σαλαμίνας, Ζ.Πηγής 21, Σαλαμίνα, τηλ.: 216 700 30 95 και στην ιστοσελίδα: http://iek-salam.att.sch.gr/2017/index.php/announcements


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.