Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

5 Σεπ 2020

Τα νέα του Αίαντα! ΘΟΔΩΡΗΣ ΛΙΑΤΟΣ "Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ" || ΑΙΑΣ – ΑΜΠΕΛΑΚΙΑΚΟΣ || Ο Παναγιώτης Γκίκας επέστρεψε στον Βασιλιά Αίαντα || ΑΙΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

ΘΟΔΩΡΗΣ ΛΙΑΤΟΣ ΄΄ Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΄΄

ΑΙΑΣ - ΑΜΠΕΛΑΚΙΑΚΟΣ

 


Το 2015 φόρεσε τελευταία φορά την μπλούζα με τον Βασιλιά Αίαντα στο στήθος .. και πριν λίγες ημέρες έβαλε φαρδιά πλατιά την υπογραφή του για την επιστροφή στην μεγαλύτερη οικογένεια του Νησιού. Ο Υιος του Ηλία Λιάτου του παλαίμαχου Ποδοσφαιριστή της Ομάδας μας που έγραψε με χρυσά γράμματα το όνομα του στην ιστορία του Αίαντα με την κατάκτηση Κυπέλλου, επέστρεψε για να γράψει και το δικό του όνομα !


Με τη συμμετοχή μελών των Διοικητικών Συμβουλίων του Α.Σ.Σ. ΄΄ Ο ΑΙΑΣ ΄΄και ΄΄Σ.Φ.Α.Σ. ΑΜΠΕΛΑΚΙΑΚΟΣ΄΄ πραγματοποιήθηκε συνάντηση στα Γραφεία του Αίαντα με στόχο την ανάπτυξη των σχέσεων των δύο ποδοσφαιρικών Συλλόγων της Σαλαμίνας.

Η συνάντηση διεξήχθη σε πολύ καλό κλίμα, και συζητήθηκαν τα κοινά προβλήματα των δύο Συλλόγων.

 


Και ο Χρήστος Λάππας στην οικογένεια του ΑΙΑΝΤΑ !!! Ο Χρήστος που παίζει μεσοεπιθετικός και ειναι 27 ετών έχει αγωνιστεί στο παρελθόν Α.Ο. Ελλάς Ποντίων , Saint Panteleimon (Αγγλία). Πέρσι ο Λάππας βρισκόταν στο ρόστερ του Λεονταρίου Βοιωτίας ενώ ξεκίνησε απ το Α.Ο. Αιγάλεω . Αποκτήσαμε τον Αμυντικό Κώστα Μπαντούνα, θωρακίζοντας με τον καλύτερο τρόπο την άμυνα μας . Η Δοίκηση της ομάδας συνεχίζει ζεστά στο μεταγραφικό παζάρι. Ο Μπαντούνας έχει παραστάσεις στην super league στις under κατηγορίες με την φανέλα του Olympiacos FC ( αρχηγός στην Κ20) ενώ φόρεσε και το εθνόσημο αγωνιζόμενος με την Εθνική Ελπίδων . Στα 18 του είχε πάρει μεταγραφή στην Ιταλία και την Chievo Verona Έχει παίξει επίσης στην Kalamata FC / ΠΑΕ Καλαμάτα, στην Κηφισιά ΑΕ - Kifisia FC , στον Panargeiakos.gr , στο Βύζα Μεγάρων και στον Acharnaikos FC , Ampelakiakos F.C. Δημήτρης Κοσμίδης και με την Βούλα ! Ο 22χρονος μεσοεπιθετικός έπαιξε πέρσι στον Απόλλωνα Λάρισας και την Super League 2. Στο παρελθόν ο Κοσμίδης αγωνίστηκε σε Φωστήρα, Προοδευτική και Ιωνικό, σε επίπεδο Γ Εθνικής.

Η σημερινή συνάντηση δεν ήταν μια τυπική διαδικασία, αλλά αποτελεί την αρχή για μια ουσιαστική συνεργασία ανάμεσα στους δύο Συλλόγους, με ανταλλαγή ιδεών και απόψεων.

 

Ο Παναγιώτης Γκίκας επέστρεψε στον Βασιλιά Αίαντα

ΑΙΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ


1.     Ο Παναγιώτης Γκίκας μετά το πέρασμα του από τον Αθλητικό Ποδοσφαιρικό Όμιλο Περαμαϊκός επέστρεψε στον Βασιλιά Αίαντα βάζοντας την υπογραφή του .

Είναι μέσος , 19 ετών & αναμένεται να βοηθήσει στην φετινή προσπάθεια .

2.     Η διοίκηση του Αίαντα είναι στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τον ΄΄μαέστρο΄΄ Φιλίπ Ντιανέζεβιτς !

 

3.   Την έναρξη συνεργασίας με τον χαφ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΕΝΤΡΟ ανακοινώνει η διοίκηση του Αίαντα !

Ο Δημήτρης ειναι 20 ετών και αγωνιζόταν με τα χρώματα της ΠΑΕ ΚΕΡΚΥΡΑ και Απόλλων Λάρισας !


ΕΝΑΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ , ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΄΄ Ο ΑΙΑΣ ΄΄ !!!

Παναγιώτης (Τάκης) Παντέλης

Οι υπεύθυνοι Ακαδημιών ΕΧΟΥΝ ΣΤΟΧΟ το καλύτερο δυνατόν, και να δημιουργήσουν αυριανούς πρωταθλητές , τι πιο λογικό στο να «φέρουν» στο νησί έναν ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΕΛΛΑΔΟΣ.

Ο κ. Παντέλης αναλαμβάνει τα τμήματα :

Κ-17 / Κ-15 / Κ-13

Πολύ σύντομα θα ανακοινωθούν Γυμναστές , Συνεργάτες , Βοηθοί , Φυσιοθεραπευτές και Ιατρικό Επιτελείο !!

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ.

ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 14/9/2020

ΕΦΟΡΟΙ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΑΛΑΪΣΚΑΣ & ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

 

 


8 σχόλια:

  1. Ανώνυμος6/9/20 08:08

    Η αντιπεριφερειάρχης Βάσω Μπογρη έκανε ανακοίνωση στο facebook 5/2/2020 για το μεγάλο κατόρθωμα της που θα ανοίγουν τα μαγαζιά τις Κυριακές εκτός κεντρου
    Και σας ρωτάμε κ. ΜΠΟΓΡΗ τα super marker καθώς και τα μαγαζιά σε Αμπελακι και Μουλκι θα ανοίγουν καθώς και ο Κρητικος
    Σίγουρα ΝΑΙ
    Γνωρίζεις κ. ΜΠΟΓΡΗ ότι αγοραστικε οικόπεδο Στη Λ. ΑΙΑΝΤΕΙΟΥ και θα ανοίξει πολυκατάστημα με όλων των ειδών τα μαγαζιά ρουχισμού καφετέριες φαγητού μέχρι και φαρμακεια
    Με αυτήν σας την απόφαση αυτό σίγουρα θα ανοίγει όλες τις ημέρες και ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΥΡΙΑΚΕΣ
    ΑΠΟΤΈΛΕΣΜΑ ΘΑ ΚΛΕΊΣΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ
    Το οικόπεδο να γνωρίζετε πουλήθηκε από την οικογένεια Μπεγνη 40 στρεμμάτα σε γνωστή αλυσιδα


    Μετά το κράξιμο που κάνουν στην κ. ΜΠΟΓΡΗ στο πρωσοπικο της προφίλ στο Facebook για τις Κυριακές
    Έκανε και εκείνη επώνυμα απάντηση
    "Ίσως θα έπρεπε να διευκρινίσω ότι ανοιχτά μένουν όσα εμπορικά το επιθυμούν εκτός κεντρου
    Η απόφαση αφορά τις περιοχές Κυριζας Περιστέρια Κακή Βίγλα κ. Α"
    Τόσο άσχετη κορίτσι μου είσαι?
    Έχεις πάει ποτέ σε αυτές τις περιοχές κ. ΜΠΟΓΡΗ
    ΣΊΓΟΥΡΑ ΟΧΙ
    ΓΙΑΤΊ ΑΠΟ 'ΚΕΙ ΜΟΝΟ ΧΩΡΆΦΙΑ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΚΑΤΣΙΚΕΣ ΕΧΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος7/9/20 03:04

      Τσαβαρη μας τα είπες ,μας τρέλανες ,έλεος ,παρ το χαμπάρι οι Κουλουργιώτες δεν σε ξαναψηφίζουν .Έχεις φάει δυο χρόνια φυλακή ΓΙΑ ΑΠΑΤΗ ΚΑΙ ΑΠΙΣΤΙΑ για την πλακόστρωση στο Αμπελάκι και ακόμα την πινακίδα σου η εκκλησιαστική επιτροπή δεν την έχει αφαιρέσει .βουλωσέτω επιτέλους μας κούρασες.

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος6/9/20 23:24

    Κουλουρωτες πατριώτες μου, πήγα προχτές στον Άγιο Ανδρέα και βγαίνοντας πήγα να δω την προτομή του συμπατριώτη μας και εκλεκτού τέκνου του νησιου μας,κηρου Ιγνάτιου.
    Ενώ θαύμασα το έργο του γλύπτη το μάτι μου έπεσε πάνω στην αθλιότητα όπου το ονοματεπώνυμο του δημαρχου είναι σχεδόν μεγαλύτερο σε μέγεθος από αυτό του μνημονευομενου ου Αρχιερέα.
    Αισθάνθηκα μια τεράστια ντροπή.
    Ήθελα να πάρω μια μπογιά και να το σβήσω.
    Τόσο πολύ νευριασα αλλά και ντράπηκα.
    Αλήθεια οι ιεράρχες του Αγίου Ανδρέα πως το δέχονται;
    Η εκκλησιαστικη επιτροπή πως το ανέχεται;
    Τέλος όλοι εμείς οι πιστοί γιατί σιωπουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος6/9/20 23:39

    Ρωτάμε τον κ Πατούλη γνωρίζει τι γίνεται με την κ. ΜΠΟΓΡΗ όπου έχει δώσει ένα Mercedes κρατικό με πινακίδες (ΚΗΗ-3284) στον κ. Γκιοκα όπου είναι ένας απλός υπάλληλος της Περιφέρειας και ενώ ο Περιφερειάρχης δε έχει πολυτέλειας αυτοκίνητο και έχει ένας αποσπασμένος υπάλληλος που το παρκάρει καθημερινά στο ύψος της παλιάς ΔΕΗ στην λεωφόρο Σαλαμινος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος7/9/20 07:43

    Ο δήμαρχος έδωσε συνέντευξη σε κανάλι
    Προτίμησες να έχεις μαζί σου τον λαληστατο Σ. ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ που όλη και όλη είπε μιάμιση κουβέντα?
    Τι λόγος είναι αυτός που έχει ο μουγκοθοδωρος Ευσταθιου
    Σήμερα μαζί του γελάει όλη η Σαλαμινα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος7/9/20 08:43

    Ενα αεροπλανοφόρο ισοδυναμεί με χιλιάδες τόνους διπλωματίας». Τη διάσημη αυτή ρήση του πρώην υπουργού Εξωτερικών των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής Χένρι Κίσινγκερ βάλθηκε να επιβεβαιώσει στην πράξη η Γαλλία, καθώς την ώρα που η Τουρκία κλιμακώνει επικίνδυνα τις προκλήσεις στην Ανατολική Μεσόγειο εναντίον της Ελλάδας και της Κύπρου, το Παρίσι αποφάσισε να στείλει στην περιοχή τη ναυαρχίδα του γαλλικού στόλου.

    Το «Charles de Gaulle», οι 42.500 «τόνοι διπλωματίας» της Γαλλίας, κατέχει τρεις πρωτιές. Είναι το πρώτο πυρηνοκίνητο πολεμικό πλοίο επιφανείας της Γαλλίας, το πρώτο πυρηνοκίνητο αεροπλανοφόρο που κατασκευάστηκε ποτέ στην Ευρώπη και το μοναδικό που κατασκευάστηκε εκτός ΗΠΑ.

    Το γαλλικό αεροπλανοφόρο επρόκειτο να αποπλεύσει από τη βάση του στην Τουλόν με προορισμό την Ανατολική Μεσόγειο στις αρχές Σεπτεμβρίου. Παρόλο που η υπουργός Αμυνας της Γαλλίας Φλοράνς Παρλί δεν προσδιόρισε ούτε την αποστολή του, ούτε τα πλοία επιφανείας και τα υποβρύχια που θα συνοδεύουν τον γίγαντα του γαλλικού στόλου, η τεταμένη κατάσταση στην Ανατολική Μεσόγειο και οι δημόσιες τοποθετήσεις του Γάλλου προέδρου Εμανουέλ Μακρόν για την ενίσχυση της στρατιωτικής παρουσίας της Γαλλίας στην περιοχή, με σκοπό «να διασφαλιστεί ο σεβασμός του διεθνούς δικαίου», δείχνουν ότι το «Charles de Gaulle» θα επιστρέψει σε... γνωστά ύδατα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος7/9/20 14:58

    Πέμπτη, 14 Μαΐου 2020
    Εισόδημα 302.000 ευρώ για τον Μαρκόπουλο της ΝΔ με... 225.000 ευρώ δωρεές!

    Σοβαρά ερωτηματικά προκύπτουν από το πόθεν έσχες του βουλευτή Β' Πειραιά της ΝΔ και δημοσιογράφου Δημήτρη Μαρκόπουλου.

    Όπως αναφέρει σε δημοσίευμα το documentonews.gr:


    Ρε δήμαρχε με 7.000 τον χρόνο πως έχεις 2 αυτοκίνητα οικογένεια ακίνητα δάνεια που ξεπερνάνε της 200.000 ευρώ πως τα έβγαζες πέρα ευτυχώς που βγήκες να σωθείς γιατί δική από ότι φενετε δεν είχες πάρεις ποτέ


    Δευτέρα, 11 Μαΐου 2020
    Πόθεν έσχες: Δείτε την περιουσιακή κατάσταση του Γ. Παναγόπουλου


    Στο φως της δημοσιότητας δόθηκαν οι δηλώσεις Περιουσιακής Κατάστασης του έτους 2019 (χρήση 2018) για βουλευτές, υπουργούς και αιρετούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος7/9/20 22:50

    Καπετανάκη παρακαλάς να σε ξανακάνουν προεδρο?
    Τι ξεφτιλικια είναι αυτά?
    Όσο και να παρακαλάς πρόεδρος δεν θα ξαναγινεις!!!!!!!!!
    Σε πέταξαν σαν το σκουπίδι από την ομαδα
    Όχι δε το αξιζες
    Μην ξεχνάς όπου πας είσαι καταστροφικος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.