Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

21 Νοε 2011

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ( 35ης Σ/σης ) την 25η Νοεμβρίου 2011 και ώρα 19.00


     Έχουμε την τιμή, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010,  να σας καλέσουμε σε Τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σαλαμίνας, την 25η Nοεμβρίου 2011  ημέρα Παρασκευή και ώρα 19.00 στο Δημοτικό Κατάστημα, για συζήτηση και λήψη απόφασης στα κατωτέρω θέματα:


1. -  Δυνατότητες καλύτερης συνεργασίας του Δήμου Σαλαμίνας με την Περιφέρεια, για την λύση  σημαντικών προβλημάτων του.

2.- Eπικαιροποίηση της υπ'αρ. 27/2000 απόφασης του  Δημ. Συμβουλίου Σαλαμίνας για την επανυποβολή σχετικού αιτήματος που αφορά την τροποποίηση των Συντελεστών Δόμησης  του εγκεκριμένου Ρυμοτομικού Σχεδίου Σαλαμίνας.

3. - Έκφραση σύμφωνης γνώμης για την παραχώρηση χρήσης αιγιαλού-παραλίας  (νομιμοποίηση) για έργα εντός του αιγιαλού στην περιοχή Φανερωμένη (πορθμείο) του Δήμου Σαλαμίνας.

4. - Έκφραση σύμφωνης γνώμης για την παραχώρηση χρήσης αιγιαλού-παραλίας  (νομιμοποίηση) για έργα εντός του αιγιαλού στην περιοχή Σελήνια του Δήμου Σαλαμίνας.

5. - Τρόπος καταβολής  της εισφοράς σε χρήμα από τους  ιδιοκτήτες ακινήτων στην  περιοχή  Ψιλή  ΄Αμμος λόγω κύρωσης της πράξης εφαρμογής.

6.- Διορθώσεις χρηματικών καταλόγων προκαταβολής 10%  της εισφοράς  λόγω ένταξης στο σχέδιο πόλης.

7.- Διορθώσεις χρηματικού καταλόγου νέων παροχών ύδρευσης.


8.- Ψήφιση πίστωσης ποσού 6.590,10 € για την αποζημίωση των σχολικών τροχονόμων κατά την περίοδο Απριλίου  – Ιουνίου έτους 2011.

9.- Τροποποίηση  του  υπάρχοντος  ρυμοτομικού  σχεδίου στο Ο.Τ. 81 Δήμου Σαλαμίνας  στο περιοχή  Αιάντειο με την αναγνώριση  ως πεζοδρόμου της  οδού Πόρου   και έγκριση  υψομετρικής  μελέτης της οδού.

10.- Θεατρική παράσταση με έργο του Σαλαμίνιου θεατρικού συγγραφέα  κ. Ι. Μαγιάτη.   

11.- Τροποποίηση της υπ΄αρ. 337/2011 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου  ως προς τον ορισμό της θητείας του Δ.Σ. Ν.Π.Δ.Δ. <<Βιβλιοθήκη-Μουσείο Λαΐκής Τέχνης και Ιστορίας Δήμου Σαλαμίνας».

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ  ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
ΝΙΚΟΣ   ΚΟΓΙΑΣ

4 σχόλια:

  1. Ανώνυμος21/11/11 19:38

    ΔΗΜΑΡΧΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΟΜΕΛΕΤΑ ΑΥΓΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΞΑΝΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ. ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ; ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙΣ ΤΑ ΑΥΓΑ ΣΤΟ ΤΗΓΑΝΙ, ΤΑ ΕΣΠΑΣΕΣ ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ ΚΑΙ ΟΜΕΛΕΤΑ ΜΕ ΒΡΩΜΑ ΚΑΙ ΔΥΣΩΔΙΑ ΔΕΝ ΤΡΩΓΕΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος23/11/11 11:19

    ΤΣΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΗ ΚΟΥΛΟΥΡΗ!!! ΞΥΠΝΕΙΣΤΕ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΕΣ!!!
    ΧΘΕΣ ΒΡΑΔΥ ΣΤΗ ΤΑΒΕΡΝΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΚΛΗ ΠΟΙΟΙ ΕΤΡΩΓΑΝ? ΤΟ "ΝΤΑΜΑΡΙ" (ΑΓΓΕΛΟΥ), Ο "ΚΟΥΒΑΡΙΣΤΡΑΣ" (ΣΑΝΤΟΣ) ΚΑΙ Ο "ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΣ" (ΜΑΣΤΡΟΚΟΛΙΑΣ). ΤΙ ΕΤΡΩΓΑΝ? ΤΙ... ΑΛΛΟ... ΤΟΝ ΣΟΦΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΟΥ. ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΕΣ, ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΛΕΞΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος23/11/11 12:49

    Είσαι τόσο βρώμικος όσο κάποιος πολύ γνωστός μου. Αν μπορείς να μου το αποδείξεις αυτό έχεις από ‘μένα 50.000 Ευρώ μόνο για μια απόδειξη έστω μια φωτογραφία. Τα χρήματα θα τα δώσω εγώ ο ίδιος σε δικηγόρο που εσύ θα μου υποδείξεις.
    Έτσι για να μάθουν και οι Κουλουριώτες που τον ψήφισαν, τι ποιότητα ανθρώπους έχει γύρο του. Όμοιος, ομοίω και η κοπριά στα λάχανα. ΦΤΟΥ ΣΟΥ ΞΕΥΤΙΛΑ ΑΝΤΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος23/11/11 14:58

    ΤΑ 50.000 ΕΥΡΩ ΘΑ ΣΟΥ ΤΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΝΤΑΜΑΡΙ; ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ. ΜΕ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΣ ΕΧΑΣΕΣ ΚΑΙ ΤΑ 500. ΚΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.