Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

3 Νοε 2011

Διπλή ζεύξη της Σαλαμίνας Αναδημοσίευση από το, Ψιλή Άμμος Σαλαμίνας


Αναδημοσίευση από, Ψιλή Άμμος Σαλαμίνας με απόλυτο σεβασμό σ’ ένα blogger διαχειριστή δάσκαλο, που κοσμεί την ενημέρωση του internet της Σαλαμίνας

Τελικά θα τρελαθούμε ;
Με αφορμή το “Ανοιχτό Λαϊκό Συμβούλιο” για την διπλή ζεύξη της Σαλαμίνας με τις απέναντι στεριές θέλω να βάλω και τον δικό μου προβληματισμό:
Από τη μελέτη της 1ης παραγράφου του άρθρου 216 του νόμου 3463/2006 του Κώδικα Δήμων και Κοινοτήτων προκύπτει ότι ένα τοπικό δημοψήφισμα είχε πάντα συμβουλευτικό παρά αποφασιστικό χαρακτήρα.:
Η συνέχεια της ανάρτησης ΕΔΩ

7 σχόλια:

  1. Ανώνυμος3/11/11 10:28

    Ο στόλαρχος (δήμαρχος) έδωσε εντολή στους Γκέμπελς να βγουν σε όλα τα blogs και να καλύψουν την γκέλα του δημάρχου στο φιάσκο του ανοικτού συμβουλίου για τη διπλή ζεύξη και το ατόπημα που έκανε να δώσει εν ΨΥΧΡΟ τον Λαλούση για το περιεχόμενο μιας προσωπικής συζήτησης. Ο Σοφράς κατηγόρησε τον δήμαρχο για διγλωσσία και παραπληροφόρηση στο σημείο αυτό θιγόμενος ο δήμαρχος πέταξε τη μπάλα στην εξέδρα κατά τη προσφιλή του τακτική και έδωσε τον Λαλούση για ένα θέμα που ούτε καν ενδιαφέρει το συμβούλιο, μια συζήτηση που έκανε ο Σοφράς με τον υπουργό για να ενημερωθεί για την ήδη σχηματισμένη σκέψη, δεχόμενοι αυτό που είπε ο Λαλούσης ότι μετά από δέκα μέρες αναρτήθηκε το ρυθμιστικό σχέδιο της Αθήνας και η γέφυρα δεν συμπεριλαμβανόταν στη πρόταση. Σταματήστε λοιπόν Γκεμπελάκια την παραπληροφόρηση και ασχοληθείτε με την Ξανθιά και τις κατινιές του δημάρχου σας και της συμμορίας που έχει στηθεί στο δημαρχείο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος3/11/11 17:28

    prits.................opios katalabe

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος3/11/11 21:03

    Μήπως ξέρετε που ήταν ο Γιάννης Τζαβαρής χθες το μεσημέρι; Είναι ανάγκη να το μάθετε και να το γνωρίζουν όλοι στη Σαλαμίνα. Χθες το μεσημέρι λοιπόν ο Γιάννης Τζαβαρής και ο Βαγγέλης Αστράκος παραυρέθηκαν στην Συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου όπου ψηφίστηκαν 31 εκαομύρια ευρώ για τα όμβρια νερά της Σαλαμίνας;. Για να παύσει η Σαλαμίνα να γίνεται μία απέραντη λιμνοθάλασσα , για να παύσει να πνίγεται ο κόσμος για να μπορεί η Σαλαμίνα με έργα ουσίας να βρεθεί στην τροχιά της ανάπτυξης. Με αυτά να ασχολείστε. Εκεί κρίνονται οι πολιτικοί , οι Δημοτικές αρχές. ΣΕ ΜΙΑ ΕΠΟΧΗ ΚΡΙΣΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ , ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ, ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΤΥΧΑΙΝΕΙ. ΕΔΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΉ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος3/11/11 21:47

    Ναι ρε Μάνο το πιάσαμε το υπονοούμενο εκτός από καλός γαμ… ς θες να μας πεις πως μεταξύ δυο πηδημάτων ασχολείται και με τα δημοτικά μας, μπράβο ρε να φορέσουμε τσίγκινα σοβρακάκια όλοι και να τον ξαναψηφίσουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος3/11/11 22:06

    Εσύ 21:03 ξέρεις πως πήγε εκεί και με ποιό δικαίωμα και δυνατότητα το περιφερειακό συμβούλιο ενέκρινε τα 31 από τα 35 εκατομμύρια της ολοκληρωμένης μελέτης για τα όμβρια. Αυτό έγινε γιατί η προιγούμενη δημοτική αρχή του Σοφρά είχε προοθήσει την μελέτη των ομβρίων για την πόλη της Σαλαμίνας στο ΥΠΕΧΩΔΕ για έλεγχο και έγριση πραγμα το οποίο και έγινε.Αυτά για την αποκατάσταση της αλήθειας, να μαθένεις και συ που τα ξέρεις μισά η λες τα μισά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος4/11/11 13:40

    ρε......θελεται την γεφυρα ναι η οχι και γιατι......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος7/11/11 15:52

    nai re theloyme gia na kleisoyme ta magaza mas mia kai kali.giati tha pigenoyn oloi sthn athina gia tis agores toys.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.