Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

23 Νοε 2011

Μα τόσο μικρόψυχος;

Μα τόσο μικρόψυχος; Έβαλε Δ.Σ. παραμονή του δικαστηρίου εν γνώσει του ότι δεν θα μπορέσει να παρευρεθεί ο πρώην δήμαρχος κ. Σοφράς για να μπορέσει να τον χτυπήσει κάτω απ’ την μέση. Θαυμάστε τον ! ! ! Σαν να μην έφτανε αυτό, χτυπά ακόμα και τον Μάριο Τραυλό, τον άνθρωπο, που τον έκανε τελικά δήμαρχο, αυτό είναι το ευχαριστώ. Μάριε δεν ήξερες δεν ρώταγες με ποιόν είχες να κάνεις;
Τα συμπεράσματα δικά σας. 

Σαλαμίνα 23 Νοεμβρίου 2011
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Η νέα Δημοτική Αρχή, από την αρχή της θητείας της, παρόλο το δύσκολο έργο που έπρεπε να φέρει εις πέρας εφαρμόζοντας το νέο αυτοδιοικητικό νόμο «Καλλικράτης» και αντιμετωπίζοντας σωρεία προβλημάτων που προήλθαν από την κακή οικονομική διαχείριση των προηγούμενων ετών, επιπλέον κατάρτισε και έφερε προς ψήφιση σε ειδικές συνεδριάσεις του ΔΣ  τους ισολογισμούς:
·         του πρώην Δήμου Σαλαμίνας για τα έτη:
·         2008 / 2) 2009 / 3) 2010
·         του πρώην Δήμου Αμπελακίων για τα έτη:
·         1) 2008 / 2) 2009 / 3) 2010
Το τραγελαφικό είναι ότι οι υπεύθυνοι της κακοδιαχείρισης, προφασιζόμενοι αστείους ισχυρισμούς, απουσίασαν από τις ανωτέρω συνεδριάσεις, οι οποίες έγιναν για να καλυφθούν δικές τους παραλείψεις!!!
Η συγκεκριμένη υποχρέωση είναι δέσμια αρμοδιότητα που έπρεπε να είχαν επιτελέσει οι προηγούμενες Διοικήσεις, καθώς όφειλαν και ως ορίζει ο νόμος, να καταρτίζουν τους ισολογισμούς κάθε χρόνο (αρ.163 του Ν. 3463/06, ΔΚΚ).
Αξίζει να σημειωθεί ότι στο Δήμο Αμπελακίων δεν είχαν καταρτιστεί ποτέ μέχρι σήμερα (!!!) ισολογισμοί και στον πρώην Δήμο Σαλαμίνας δεν είχαν καταρτιστεί για τα προαναφερόμενα έτη, με ότι αυτό συνεπάγεται.
Αυτό και μόνο το γεγονός αποτελεί μια ακόμα απόδειξη της ανευθυνότητας, της αδιαφορίας και της πλήρους ανικανότητας των προηγουμένων διοικήσεων, γεγονός που συνέτεινε ώστε να περιέλθει ο Δήμος μας στη δεινή οικονομική κατάσταση που βρίσκεται. Το μόνο που τους ενδιέφερε ήταν να δανείζονται, να χρεώνονται και να προμηθεύονται. Τίποτα άλλο!
Τέλος, το χρέος που κληρονομήσαμε επιβεβαιώθηκε πλήρως και με τους καταρτισθέντες ισολογισμούς του έτους 2010, ότι συμπίπτει με αυτό της απογραφής έναρξης, δηλαδή στα 43.000.000€, όσα ακριβώς είχαμε πει, τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

13 σχόλια:

  1. Ανώνυμος23/11/11 17:58

    αποχέτευση δεν εφτιαξε, νταμάρια δεν έδιωξε, πουλάκηδες και αμαρτάκηδες δεν απαξίωσε, αλλά τίμησε, ρουφιάνους δεν απεμπόλησε, άλλα τους έκανε συνεργάτες του, συμφέροντα σεχτών ευνόησε, πόσα άλλα να έκανε; τα σκατά και τα απόσκατα τα τακίμιασε και την αλήθεια και την παλικαριά την έχεσε πόσο μάγκας να είναι; το ψέμα σύμαχο έκανε και τα γκομενιλικία και το τείχος της ντροπής έκανε σημαία του, δηλαδή τι είναι αυτό που έκανε για τον τόπο; ένα μεγάλο μηδενικό που στην κούλουρη θα είναι εκτός στις επόμενες εκλογές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος23/11/11 20:36

    ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΡΙΟ ΜΑΘΑΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος24/11/11 00:09

    43.000.000 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ Ε ΞΑ Α ΦΑ Ν Ι ΣΤΙ Κ Α ΝΕ ??????????????

    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ????????????????????

    ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΓΚΑΒΟΓΙΑΝΝΗ ???????????ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΙΔΕΑ ΤΙ ΕΙΧΕ ΣΥΜΒΕΙ ?????????????????????


    ΓΙΑΤΙ Ο ΤΟΠΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ?????????????


    ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΛΗΡΩΝΑΜΕ ΤΙΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΤΕΛΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΙΕΣΤΕΣ ΤΟΥ ΜΑΚΡΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΡΑΥΛΟΥ?????????????Η ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΑΠΕΖΩΜΑΤΑ ??????????/ ΡΟΥΛΙΤΣΑ ΔΕ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΛΑΛΕΙΣ ΓΙΑΤΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ????????????????????

    ΕΔΩ ΤΟ ΒΟΥΛΩΝΟΥΜΕ ???????????????

    Ο ΞΕΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΒΑΛΕ ΚΑΙ ΒΑΖΕΙ ΜΙΑ ΤΑΞΗ ΣΤΟ ΣΑΠΙΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΤΗΣ ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΜΠΕΛΑΚΙΩΝ ΓΙΑΥΤΟ ΛΑΜΟΓΙΑ

    ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΓΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος24/11/11 01:59

    Τι είναι αυτό το κόλημα που έχεις ρε φίλε μου με την αντιπολίτευση;
    Ασιχτίρι από δω πουλημένε.
    Αν θέλεις να κατηγορήσεις κάποιον, αυτός είναι η σημερινή δημοτική αρχή που όλο λόγια είναι και τίποτα δεν κάνει.
    Μας λέει ότι το χρέος είναι τόσο, ε! και; μπορείς να επιρρίψεις ευθύνες στους προηγούμενους;
    Αν ναι, τότε γιατί δεν το κάνει;
    Αυτή έχει το καρπούζι, αυτή και το μαχαίρι.
    Και πού ΄σαι, πέρίμενε να δεις πόσο θα πάει το χρέος στο τέλος του χρόνου. Θα τρίβεις τα μάτια σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος24/11/11 09:29

    ΤΕΛΙΚΑ 'Η ΕΧΕΤΕ ΠΟΛΥ ΠΛΑΚΑ ' ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΥ ΜΑ ΠΟΛΥ ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΑ. ΤΙ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ; ΤΗ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΘΑ ΜΕΛΕΤΟΥΣΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ Ο ΠΙΠΗΣ; ΚΑΙ ΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΛΑΚΗ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΝΑΒΟΛΗ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΜΗ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΧΤΥΠΗΑΤΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΣΗ. ΑΠΛΑ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ Ο ΠΙΠΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΠΕΙ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΑΥΛΟ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ. ΕΣΤΩ ΚΙ ΑΝ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΔΗΜΑΡΧΟ. ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ. ΖΗΜΙΑ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ. ΘΕΛΕΤΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΣΤΑ ΑΜΠΕΛΑΚΙΑ; ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΤΕ ΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΛΑΜΟΓΙΟ ΟΠΩΣ ΑΡΕΣΚΕΣΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΛΕΤΕ; ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΩΡΑ Ο ΠΙΠΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΑΥΛΟ, ΚΟΛΛΗΤΑΡΙΑ ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΙΝΑΙ, ΤΗ ΚΟΙΝΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος24/11/11 12:53

    Θα ‘λεγα πως είσαι ΒΛΑΞ πλην όμως λάθος. Είσαι εθελοντής τσάτσος και γλύφτης του Τσάβες. Ο Σοφράς και ο Τραυλός του ζήτησαν του λαμόγιου σου ανοιχτή συζήτηση για ΟΛΑ τα θέματα και κυρίως τα ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ που κομπάζει κι ο δικός σου πανικόβλητος ΑΡΝΗΘΗΚΕ.
    Όλα τα άλλα είναι εκ του πονηρού και εξυπηρετούν σκοτεινές σκοπιμότητες του αφεντικού σου. Γάβγισε όμως λίγο ακόμα και θα σου πετάξει κι άλλα κοκαλάκια μπούμπι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος24/11/11 13:18

    ΜΑΣΤΡΟΚΟΛΙΑ ΕΧΕΙΣ ΠΑΘΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΤΕΛΙΚΑ. ΤΟΣΟ ΜΙΣΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΣΑΒΑΡΗ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ. ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΤΟΣΗ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΟΦΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΑΥΛΟ. ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΝΑΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΔΟΝΤΑΚΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥ ΤΣΑΒΑΡΗ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΘΕΣΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΤΥΜΠΑΝΙΖΕΙΣ ΤΑ ΡΟΖ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος24/11/11 14:47

    ΕΛΕΟΣ ΑΔΕΛΦΙΑ
    ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ 27 ΣΤΟ ΤΡΙΜΕΛΕΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ [ΓΙΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΕΙΧΕ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟ ΗΞΕΡΑΝ] ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΑΝΑΒΟΛΗ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟ ΗΞΕΡΑΝ.
    ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΑΣ ΛΕΩ ΟΤΙ ΔΙΚΑΣΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ 10.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος25/11/11 01:28

    Δικαιολογίες αν με κατηγορούσε εμένα κάποιος κ στην Αυστραλία θα πήγενα να αποδείξω την αθωωτητα μου αν ήμουν ΚΑΘΑΡΟΣ αν όχι θα κρυβομουν όπως ο κυριοσ ΣΟΦΡΑΣ κ όχι μόνο , γιατί μάλλον ο ΣΟΦΡΑΣ απ τα 43 εκ δεν νομίζω ότι ευθύνεται ούτε για τα μισά κ αν , υπάρχουν κ άλλοι πολλοί που πρέπει να πουν τι πήγε στραβά κ όχι να τα βαζεται με τον τσαβαρη που πλέον είναι ΥΠΟΖΡΕΩΜΕΝΟΣ να τα ξεσκονισει, τα ψέμματα ΤΈΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος25/11/11 12:24

    στα 43 μιλιονια ειναι μεσα η αποχετευση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος25/11/11 14:28

    25/11/11 12:24...ΕΧΕΙΣ ΧΑΣΕΙ ΕΠΙΣΟΔΕΙΑ ΦΙΛΕ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος27/11/11 16:49

    O κ. Σοφράς έστειλε επιστολή σστον Πρόεςδρο του Δημοτικού Συμβουλίου και την μοίρασε σε όλους στις 25 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ μισή ώρα πρωτού αρχίσει το Δημοτικό Συμβούλιο και ζητούσε αναβολή της διαδικασίας γιατί την επομένη είχε δικαστήριο.
    Ρε φίλοι χάσατε την σοβαρότητά σας και στηρίζεται τον Σοφρά και τα βάζετε με τον Τσαβαρή γιατί δεν δέχτηκε την αναβολή της διαδικασίας. Θα τρελαθούμε όλοι σε αυτόν τον τόπο; Ο Σοφράς ήξερε ότι θα έχει δικαστήριο στις 26 Νοεμβρίου τουλάχιστον πριν από 2 μήνες, δεν ήξερε να ενημερώσει τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου αμέσως μόλις πήρε την πρόσκληση δηλαδή 5 μέρες πριν από το Συμβούλιο; Γιατί δεν το έκανε αυτό ο Σοφράς; Τι ήθελε να κάνει καψόνι στους Δημοτικούς Συμβούλους και στους πολίτες που πήγαν να παρακολουθήσουν την συνεδρίαση; Με κάτι τέτοια που διαβάζει ο πολίτης νομίζετε ότι θα τον πείσετε; Ρωτήστε τον Σοφρά να μας απαντήσει γιατί δεν ειδοποίησε νωρίτερα το Συμβούλιο. Ο Τσαβαρής τρίβει τα χέρια του όχι τόσο για τον Σοφρά , γιατί αυτός είναι γνωστός για την έλλειψη πολιτικής σκέψης, όσο για αυτούς που συνεχίζουν να στηρίζουν εκείνον που είναι ποαρελθόν για την Σαλαμίνα και κάθε μέρα γίνονται λιγότεροι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος27/11/11 18:37

    στον 16:49 σε βρίσκω σωστό πλην όμως σου λείπει ή εσκεμμένα κρύβεις ότι και ο δήμος ως πολιτική αγωγή το γνώριζε δυο μήνες πριν όπως λες γιαυτό και εσκεμμένα μαζί ο τζαβαρής με τον κόγια βάλανε το συμβούλιο την παραμονή, επιθυμούσανε την απουσία του σοφρά γιατί θα τους έβγαζε στη φόρα τα ψέματα για το χρέος γιατί δεν πάει στη συνέντευξη που τον προκαλεί ο σοφράς έχει να φοβηθεί τίποτα; έτσι απλά ρωτάω γιατί μου παν ότι το ίδιο προκαλούσε ο τζαβαρής τον λαλάκη ο οποίος ομοίως δεν απαντούσε τι έχουμε εδώ μια ομοιότητα λαλάκη-τζαβαρή

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.