Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

28 Νοε 2011

Όχι άλλες υδατοκαλλιέργειες στη Σαλαμίνα


Στο πλαίσιο των ενεργειών του Δημάρχου κ. Γιάννη Τσαβαρή προκειμένου να προστατευτεί η Σαλαμίνα από την εγκατάσταση νέων υδατοκαλλιεργειών στη Σαλαμίνα και κατόπιν προσωπικής επαφής με τον  Αναπληρωτή Υπουργό ΥΠΕΚΑ κ. Σηφουνάκη, που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 22/11/2011,  πέτυχε να λάβει εγγράφως διευκρινήσεις για την επίμαχη ΚΥΑ, η οποία άφηνε ερωτηματικά για το καθεστώς των υδατοκαλλιεργειών στο νησί.
 Σύμφωνα με το υπ’ αριθ. πρωτ. 51107/11-2011έγγραφο που ελήφθη από το Υπουργείο, διευκρινίζεται με τον πλέον σαφή τρόπο ότι η Σαλαμίνα ανήκει στην κατηγορία Α1, δηλαδή στις περιοχές που χαρακτηρίζονται ως υπερκορεσμένες για τις σχετικές δραστηριότητες. Παράλληλα διευκρινίζεται στο έγγραφο ότι απαγορεύεται ρητά η ίδρυση νέων μονάδων, καθώς και η επέκταση των ήδη υπαρχουσών.
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ


5 σχόλια:

  1. Ανώνυμος28/11/11 21:38

    ΠΕΡΙΒΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ, ΟΥΤΕ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΥΜΕΝΕ. ΚΡΥΒΕΣΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ. ΚΑΝΤΕ ΠΕΡΑ ΚΑΙ ΑΣΤΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΛΠΑΚΙΑ, ΚΑΛΠΙΚΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος28/11/11 23:26

    Στα μεγάλα προβλήματα της Σαλαμίνας όπως είναι οι ιχθυοκαλλιέργειες έίμαστε όλοι ενωμένοι και λέμε ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ _ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ. Αντιπολιτευτικές κορώνες ας τις αφήσουμε για άλλα θέματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος29/11/11 11:40

    Ψεύτες,απατεώνες,λαμόγια.
    Τα πουλήσατε όλα.
    Συνείδηση δεν υπάρχει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος1/12/11 23:15

    σιγα μην σκισετε κανενα καλτσον απο τις εντονες αντιδρασεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος2/12/11 03:15

    Πού λέει τέτοιο πράγμα ρε ψεύτες;
    ας το διάολο από δω ξεφτίλες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.