Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

4 Νοε 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Όχι στη διπλή ζεύξη με την ηπειρωτική Αττική


Σαλαμίνα 04 Νοεμβρίου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Θέμα : Όχι στη διπλή ζεύξη με την ηπειρωτική Αττική

Η διπλή ζεύξη της Σαλαμίνας με την ηπειρωτική Αττική, ήταν το μοναδικό θέμα της 30ης τακτικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Σαλαμίνας, που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 1η Νοεμβρίου 2011.


Η συνεδρίαση, λόγω της σπουδαιότητας του θέματος, πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχιακού Μεγάρου «Δημήτρης Μπόγρης» και ήταν ανοιχτή για το κοινό, το οποίο κατέκλυσε το χώρο.

Στη συνεδρίαση, μεταξύ άλλων, παρευρέθησαν και ο Βουλευτής Β΄ Πειραιά κ. Αναστάσιος Νεράντζης, ο Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά κ. Στέφανος Χρήστου και ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Παναγιώτης Βουδούρης.

 Η συζήτηση κύλισε ομαλά και, εκτός από τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, το λόγο έλαβε και ο Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά, ο οποίος δήλωσε ακόμα μια φορά τη στήριξη της Περιφέρειας προς το Δήμο μας.

Στο τέλος της συνεδρίασης δόθηκε ο λόγος σε πολίτες και σε φορείς, οι οποίοι εξέφρασαν τις απόψεις τους για το κρίσιμο θέμα της ζεύξης.

Η συνεδρίαση έληξε με έγκριση κατά πλειοψηφία της πρότασης του κ. Δημάρχου, για τη δημιουργία των αναγκαίων υποδομών και την εκτέλεση των έργων που είναι απαραίτητα για τη βελτίωση της λειτουργικότητας του νησιού μας, με απαραίτητη προϋπόθεση  την ολοκλήρωση των οφειλομένων παρεμβάσεων.

Διενέργεια επίσης δημοψηφίσματος, έτσι ώστε να δοθεί η ευκαιρία να εκφράσουν όλοι οι κάτοικοι της Σαλαμίνας τη γνώμη τους για την ενδεχόμενη ζεύξη.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ  




14 σχόλια:

  1. Ανώνυμος5/11/11 05:48

    Κε Δήμαρχε, στο δημ. συμβούλιο είπατε ότι θα γίνει δημοψήφισμα ώστε ο λαός της Σαλαμίνας να αποφασίσει και όχι για να εκφράσει τη γνώμη του (όπως λέτε τώρα)για το αν θέλει την ζεύξη ή όχι.
    Η κα Νάννου σας είπε ότι σύμφωνα με το νόμο, δημοψήφισμα για τη ζεύξη δεν μπορεί να γίνει και μάλιστα το χαρακτήρισε "βεγγαλικό"
    και σας κατηγόρησε ευθέως γιαυτό.
    Απάντηση δεν της δώσατε.
    Μπορείτε τουλάχιστον σε μας, το λαό της Σαλαμίνας, να μας δώσετε απάντηση;
    Νομιμοποιείσθε να κάνετε το δημοψήφισμα ή όχι ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος5/11/11 07:24

    Καλά είσαι σοβαρός; Περιμένεις να πάρεις απάντηση απ’ τον Τσάβες. Δεν κατάλαβες ακόμα ότι σε θεωρεί Κούτα; Είδε πως σου πήρε την ψήφο σου και σ’ έχει δεδομένο Κουτοκουλουριώτη.
    Γιατί έχει δώσει απαντήσεις για το λατομείο που μας δουλεύει ασύστολα ή μήπως για τις ιχθυοκαλλιέργειες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος5/11/11 07:56

    ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΠΑΤΖΗ ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!

    ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΡΑΜΥΘΑΤΖΗ ΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος5/11/11 10:46

    ΝΑΝΝΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΤΑ ΧΕΙΣ ΧΑΣΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ .... ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΣΑΙ ΣΑ ΚΑΤΙΝΙΤΣΑ ΑΠΟ ΜΠΛΟΚ ΣΕ ΜΠΛΟΚ ...ΚΑΝΕ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΜΕΝΤΟΡΑΣ ΣΟΥ Ο ΜΑΚΡΗΣ ...ΠΕΤΑΕΙ ΜΙΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΕΥΡΙΑΖΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΦΕΥΓΕΙ...ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΚΑΙ ΡΟΚΙΔΙΣ ΣΑΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΔΙΘΥΡΑΜΒΙΚΑ ΑΡΘΡΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ Ι Ο ΣΑΡΚΟΖΙ ΚΑΙ Η ΜΕΡΚΕΛ!ΝΑ ΣΑΣ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΝΟΥΜΕΡΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος5/11/11 11:03

    ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ Ο ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΣ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΥΣ.
    1)Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΟΝ ΨΑΛΜΟ ΤΟΥ ΑΛΛΗΛΟΥΙΑ ΕΛΕΓΕ ΠΑΛΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ.
    2) Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΟΦΡΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙ ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΜΕ ΟΤΙ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΕ ΑΥΤΟ. ΕΒΓΑΖΕ ΠΟΛΥ ΒΛΑΚΕΙΑ ΣΑΣ ΓΡΑΦΩ.
    3) Η ΚΥΡΙΑ ΝΑΝΝΟΥ ΠΡΟΧΕΙΡΗ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΚΟΠΟ ΠΩΣ ΘΑ ΠΛΗΞΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΤΑ ΣΗΜΕΙΑ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΝΟΙΑΞΕ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΑΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ, ΤΟΥΡΛΟΥ ΤΟΥΡΛΟΥ ΜΑΝΙΦΑΤΟΥΡΕΣ.
    4) ΜΑΚΡΗΣ Ο ΤΟΡΠΙΛΙΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΟΝΗΡΟΣ ΕΡΙΞΕ ΤΗΝ ΤΟΡΠΙΛΗ ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΗΞΕΡΕ ΤΙ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ ΤΙ ΕΚΑΝΕ. Ο ΜΟΝΟΣ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΛΟΓΟ, ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΚΟΥΡΑΣΕΙ ΤΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΘΕΛΕΙ.
    ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΚΑΜΙΑ, ΜΕΛΕΤΗ ΚΑΜΙΑ. ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ, ΜΟΝΟ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΕΠΙ ΧΑΡΤΟΥ ΚΑΙ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΚΟΡΟΙΔΙΑ. ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΡΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΤΗ ΔΗΜΑΡΧΙΑ ΓΙΑ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ. ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΓΙΑΤΙ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΗ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΛΥ ΠΟΝΗΡΟΣ ΚΑΙ ΠΑΝΟΥΡΓΟΣ ΚΟΙΝΩΣ ΠΑΓΑΜΠΟΝΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος5/11/11 16:55

    Η συζήτηση ναι κύλισε ομαλά, αλλά στο τέλος έγινε μπάχαλο.
    Το ιψενικό τρίγωνο Τσαβαρής – Λαλούσης – Σοφράς, έκανε το
    ακροατήριο να αηδιάσει για όσα βγήκαν στη φόρα.
    Όταν ο Σοφράς κατηγόρησε τον Τσαβαρή για διγλωσία, ο Τσαβαρής του επιτέθηκε με την στεντόρεια φωνή του κατηγορώντας τον για μυστική διπλωματία, επειδή είχε κάνει συνάντηση με τον Μαγκριώτη και τη συνάντηση αυτή την είχε εκμυστηρευτεί μόνο στην Κοινοπραξία, επικαλούμενος και την μαρτυρία του κ.Λαλούση.
    Ο Σοφράς τότε αντέδρασε αποκαλώντας τον Τσαβαρή ψεύτη και ζήτησε επίμονα από τον κ.Λαλούση να το επιβεβαιώσει ή να το διαψεύσει.
    Βέβαια, ο Σοφράς δεν ήξερε και δεν περίμενε ποτέ ότι ο κ.Λαλούσης θα μεταβίβαζε στον Τσαβαρή την πληροφόρηση που του είχε εμπιστευτεί.
    Ο κ.Λαλούσης αντί να καλύψει τον Σοφρά (ως όφειλε αφού η πληροφόρηση ήταν εμπιστευτική) τον εξέθεσε, επιβεβαιώνοντας τα λεγόμενα του Τσαβαρή τον οποίο όμως συγχρόνως και καυτηρίασε για το ότι τον χρησιμοποίησε στην αντιπαλότητά του με τον Σοφρά.
    Αν είναι δυνατόν να γίνονται και να λέγονται τέτοια πράγματα σε ανοικτό δημοτικό συμβούλιο. Ήμαρτον θεέ μου, τι άλλο θα δούμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος5/11/11 22:12

    Πάντως ο κ. Λάκης Παπαγεωργίου ήταν ο μόνος από την αντιπολίτευση που ψήφισε και πάλι την πρόταση του δημάρχου για υποδομές και μετά δημοψήφισμα, μολονότι η θέση του ήταν διαφορετική απ΄αυτήν.
    Κε Παπαγεωργίου, μήπως ήλθε η ώρα αντί να σας βλέπουμε δεξιά στο πάνελ, να σας βλέπουμε αριστερά;
    Όχι τίποτα άλλο, αλλά για να μην μπερδεύεται ο κόσμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος6/11/11 09:31

    .....ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ Η ΔΙΑΒΟΥΒΟΥΛΕΥΣΗ ΕΙΧΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΟΜΗΡΙΑ... ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ!!! ...ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΕΣ Δ.ΕΚΛΟΓΕΣ....ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ....ΤΩΝ ΠΛΗΡΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ...ΧΕΣΤΗΚΕ ...ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΛΟΙΟΚΤΗΤΕΣ....ΑΝ ΕΞΑΙΡΕΣΗΣ ΤΟΝ ΛΑΛΟΥΣΗ... ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΤΣΑΒΑΡΗ....ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΡΧΑΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΦΥΡΑ???? ΜΕ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ !!!!! ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΔΩ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ !!!! ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΔΙΠΛΗ ΖΕΥΞΗ!!!! ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗ ???? ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ???? ΘΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΓΑΙ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΕΕΣΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΥΘΗΜΙΟΥ ..... ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΡΕΑΛΙΣΤΕΣ ....ΜΙΑ ΓΕΦΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΗ .... ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ... ΕΧΩ ΕΞΗΓΗΣΗ ΓΙΑΤΙ.... ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΑΥΤΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗ ΠΟΥ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟ.... ΚΑΙ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΑΜΑ .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος6/11/11 10:28

    ΕΞΩ Ο ΨΕΥΤΗΣ
    ΕΞΩ Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ
    ΕΞΩ Ο ΞΕΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος6/11/11 11:27

    .....ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ Η ΔΙΑΒΟΥΒΟΥΛΕΥΣΗ ΕΙΧΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΟΜΗΡΙΑ... ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ!!! ...ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΕΣ Δ.ΕΚΛΟΓΕΣ....ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ....ΤΩΝ ΠΛΗΡΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ...ΧΕΣΤΗΚΕ ...ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΛΟΙΟΚΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΝΗΣΙ....ΑΝ ΕΞΑΙΡΕΣΗΣ ΤΟΝ ΛΑΛΟΥΣΗ... ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΤΣΑΒΑΡΗ....ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΕΙ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΚΑΡΧΑΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΦΥΡΑ????ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΟΥΝ !!! ΛΕΕΙ ΣΑΝ ΤΟΝ Γ.Α.Π.!!!!ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ !!!!! ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΔΩ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ !!!! ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΔΙΠΛΗ ΖΕΥΞΗ!!!!Χ.....Ε Η ΦΟΡΑΔΑ ΣΤΆΛΩΝΙ!!! ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗ ???? ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ???? ΘΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ??? ΓΙΑ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΕΕΣΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΥΘΥΜΙΟΥ??? ..... ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΡΕΑΛΙΣΤΕΣ ....ΜΙΑ ΓΕΦΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΗ .... ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ... ΓΙΑΤΙ(μόνο αυτοί που χρησημοποιούν το πορθμείο για την Σαλαμίνα κανουν τζίρο 30 εκατ τον χρόνο).... ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ Η ΓΕΦΥΡΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗ ΠΟΥ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟ.... ΚΑΙ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΑΜΑ .....ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΥΤΗ(απο Περαμα) ΤΑ ΦΕΡΥ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΚΥΡΙΩΣ ΕΠΙΒΑΤΕΣ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ... ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΕΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙΚΙΣΤΕΣ ΘΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕΣΩ ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗΣ.....Η ΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΠΕΡΑΜΑ ΘΑ ΜΕΙΩΘΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 50%......ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΤΟΥΣ ΜΟΝΟΝ 8-12 ΦΕΡΥ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ .....ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΑΝΕΙΑΚΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ...ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ .....ΚΑΙ ΤΑ ΦΕΡΥ ΘΑ ΠΟΛΟΥΝΤΑΙ ΕΝΑΝΤΙ ΠΙΝΑΚΙΟΥ ΦΑΚΗΣ ...ΧΩΡΙΣ ΛΑΔΙ...ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ...... ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΩΝ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΟΥΝ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ !!!!!ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ.....ΟΙ ΛΥΚΟΦΙΛΙΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.... ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑΣ... ΤΑ ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΕΓΓΥΗΘΕΙ.... Ο ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΣ ΤΥΧΟΔΙΟΚΤΗΣ..... ΠΟΥ ΤΑΖΕΙ ΛΑΓΟΥΣ ...ΜΕ ΠΕΤΡΑΧΕΙΛΙΑ.... ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ... ΟΤΑΝ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ..ΚΑΙ ΟΙ ΠΙΣΤΩΤΕΣ ΘΑ ΣΑΣ ΧΤΥΠΑΝΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ.... ΤΟΤΕ ΘΑ ΛΕΕΙ ΦΑΝΕΡΑ ΟΤΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος6/11/11 23:13

    Κε Δήμαρχε, στο δημ. συμβούλιο είπατε ότι θα γίνει δημοψήφισμα ώστε ο λαός της Σαλαμίνας να αποφασίσει και όχι για να εκφράσει τη γνώμη του (όπως λέτε τώρα) για το αν θέλει την ζεύξη ή όχι.
    Η κα Νάννου σας είπε ότι σύμφωνα με το νόμο, δημοψήφισμα για τη ζεύξη δεν μπορεί να γίνει και μάλιστα το χαρακτήρισε "βεγγαλικό"
    και σας κατηγόρησε ευθέως γιαυτό.
    Απάντηση δεν της δώσατε.
    Μπορείτε τουλάχιστον σε μας, το λαό της Σαλαμίνας, να μας δώσετε απάντηση;
    Νομιμοποιείσθε να κάνετε το δημοψήφισμα ή όχι ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος7/11/11 11:22

    ΓΙΑΝΝΗ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕΣ ΠΩΣ ΚΡΑΤΑ Η ΣΚΟΥΦΙΑ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΓΙΑΤΙ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΜΗΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΠΕΣ ΤΟΥΣ ΕΙΜΑΙ ΜΙΣΟΣ ΚΥΠΡΙΟΣ ΚΑΙ ΜΙΣΟΣ ΣΥΜΙΑΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος7/11/11 13:50

    Ρε, μαζεψτε τα πανο ρεζίλιδες γιατι η ησαστε ασχετοι αφου δεν μπορη να γινη δημοψηφισμα η ησαστε ψευτες.
    Διαλεξτε και παρτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος8/11/11 17:28

    ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΟΣ ΚΥΠΡΙΟΣ ΜΙΟΣ ΣΗΜΙΑΚΟΣ ΟΠΩΣ ΛΕΤΕ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΝΤΟΠΙΟΥΣ. ΒΛΕΠΕΙΣ ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΤΟΠΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΣΕΙΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.