Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

10 Νοε 2011

Ο ΜΑΚΡΗΣ ΕΜΠΛΕΚΕΙ ΤΟΝ ΤΣΑΒΑΡΗ ΣΕ ΜΗΝΥΣΗ ΤΟΥ


Την προσωπική του οικειοθελή εμπλοκή μηνύοντας τους πρώην δημάρχους κ.κ. Αγαπίου και Σοφρά καθώς και τον Δντή της τεχνικής υπηρεσίας του δήμου κ. Λιαροκάπη, κατάφερε έντεχνα ο πρώην δήμαρχος κ. Μακρής να φορτώσει στις πλάτες του νυν δημάρχου κ. Τσαβαρή!
Ενώ διενεργείτο προανάκριση από την κ. Ειρηνοδίκη Σαλαμίνας κατά παραγγελία του εισαγγελέα Πειραιά το 2008, μετά από πρωτοσέλιδα δημοσιεύματα της εφημερίδας Η νέα ΣΑΛΑΜΙΝΑ’’ του εκδότη κ. Μίμη Ροκίδη, για τυχόν σκάνδαλα ως προς τον τρόπο και τις διαδικασίες που τηρήθηκαν μέχρι την ανάθεση του έργου της αποχέτευσης, ο κ. Μακρής κατέθεσε μήνυση κατά των ανωτέρω αναφερομένων πρώην δημάρχων και ζήτησε να συσχετιστεί με την προανάκριση, διότι κατά την προσωπική του εκτίμηση η τροποποίηση της μελέτης κατασκευής της αποχέτευσης της πόλης της Σαλαμίνας από το βαρυτικό σύστημα σε μικτό, με την κατασκευή ενός μέρους με το σύστημα vacuum, επιβάρυνε τον προϋπολογισμό του έργου κατά 8 εκατομμύρια € δηλαδή από € 16,5 εκατομμύρια  σε € 24,5 εκατομμύρια.
Μετά από πρόταση του κ. Μακρή  και αποδοχή της  από τον σημερινό  δήμαρχο,  με απόφαση  της οικονομικής επιτροπής (έκτακτη σύγκλησή της), ο δήμαρχος κ. Τσαβαρής, ενέπλεξε στην όλη υπόθεση το δήμο ως πολιτική αγωγή, προσλαμβάνοντας ως πρώτη πράξη, για δικηγόρο του δήμου τον κ. Δεμερτζή (γνωστό δικηγόρο που χρησιμοποιεί κατά κόρον ο κ. Μακρής), ερωτάται κανείς οι τρεις έγκριτοι νομικοί που έχει  σήμερα ο δήμος, δεν του ήταν ικανοί και αρκετοί για να στηρίξουν τον δήμο στην υπόθεση.
 Για την αποφυγή της παραγραφή του πιθανού αδικήματος, λόγω παρέλευσης πενταετίας (από τον Οκτώβριο του 2006), ο ανακριτής ξεχώρισε μια πλημμεληματική πράξη, η οποία και εκδικάστηκε την 20 Ιουλίου 2011 και στη οποία εκ μέρους του δήμου παρευρέθη τελικά ως δικηγόρος ο κος Δεμερτζής, η υπόθεση έτυχε αναβολής, λόγω αορίστου κατηγορητηρίου για την 23 Νοεμβρίου 2011.
 Πρόσφατα και σε δεύτερη πράξη πληροφορούμεθα, ότι ο δήμαρχος κ. Τσαβαρής έχει προσλάβει επιπλέον δυο τεχνικούς συμβούλους, προφανώς για να ενισχύσουν ή να υποστηρίξουν το κατηγορητήριο. Με τις δυο αυτές ενέργειες ο κ. Τσαβαρής, ενέπλεξε το δήμο σε μια διαδικασία που έχει πάρει το δρόμο της, στην προσπάθειά του να ωφεληθεί πολιτικά, από μια τυχόν καταδίκη των κατηγορουμένων και ιδιαίτερα του κ. Σοφρά, τον οποίον θεωρεί ως τον σπουδαιότερο  αντίπαλό του στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.
            Στο σημείο αυτό, ερωτά ο απλός πολίτης αυτού του τόπου, τι έχει να προσφέρει στην υπόθεση η εμπλοκή του δήμου, μετά την πορεία που έχει πάρει η διαδικασία; πέραν της  συμπαράστασης προς τον κ. Μακρή, ο οποίος είναι ο κύριος μηνυτής και ο οποίος ήταν υποχρεωμένος να στηρίξει την μήνυσή του με δικά του έξοδα για δικηγόρο και τεχνικούς συμβούλους;
Επίσης ρωτά ο απλός πολίτης, το κόστος αυτό (νομικών και τεχνικών συμβούλων) που ανέρχεται σε μερικές  χιλιάδες Ευρώ, στην περίπτωση που αθωωθούν οι κατηγορούμενοι, ποιος θα το επιβαρυνθεί;  Σίγουρα θα πρέπει να απαντήσουν αυτοί που έχουν την ευθύνη των αποφάσεων.
 Τι έχει να απαντήσει ο κ. Τσαβαρής στο ερώτημα “αν επιχειρεί να εξοντώσει πολιτικά τον κ. Σοφρά;” με μια υποτιθέμενη κατηγορία του,  όπως  επίσης  “μήπως είναι και αυτό ένα προεκλογικό γραμμάτιο”.

12 σχόλια:

  1. Ανώνυμος10/11/11 20:20

    Το τελευταίο είναι σίγουρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος11/11/11 06:19

    "και ιδιαίτερα τον κ. Σοφρά, τον οποίον θεωρεί ως τον σπουδαιότερο αντίπαλό του στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές"

    Τι άλλο θα ακούσουμε ακόμα?
    Ο Τσαβαρής τον έβλεπε πάντα τον Σοφρά σαν κουνουπάκι, πόσο μάλλον τώρα που είναι ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΣ ! Έτσι έβλεπε και όλους τούς άλλους αντιπάλους από τον πολιτικό χώρο τον οποίο προέρχεται.
    Ειδικά τον μυστακιοφόρο γιατρό τον οποίο αποκαλούσε φυτό !
    Η σύζυγος όμως του "φυτού" ( η οποία δουλεύει κι αυτή μια ζωή παρασκηνιακά) τον προσκυνάει τον Δήμαρχο τώρα γιατί ευελπιστεί η φουκαριάρα ότι θα μπορέσει να τον ρίξει κάποια στιγμή.Απλά είναι βαθιά νυχτωμένη και θα ξυπνήσει άτσαλα. Τό μόνο άτομο που φοβάται ο
    Τσαβαρής είναι η εξαιρετικά λίγη Ρούλα ,η οποία έχει και το χρήμα αλλά και τα "μέσα" .Ο δε τραυλός τον ανησυχεί κάπως γιατί παίζει πάντα με χτυπήματα κάτω απ'την ζώνη αλλά δεν έχει την ισχύ που είχε κάποτε...Εν ολίγοις το μόνο σίγουρο είναι ότι ΔΥΣΤΥΧΩΣ ο Τσαβαρής έχει τουλάχιστον την διπλάσια ευφυία απ'οτι διαθέτουν όλοι μαζί οι πολιτικοί του αντίπαλοι. Το δυστυχώς με κεφαλαία
    έγκειται στο ότι αυτή η ευφυία δεν χρησιμοποιείται μόνο για το καλό του τόπου. Ο νοών νοείτω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος11/11/11 08:31

    Ρε, πώς του διέφυγε του ΠΑΠ και δεν τον πρότεινε, με τέτοια ευφυϊα, να αναλάβει Πρωθυπουργός, αλλά βάλανε τον μη ευφυή Παπαδήμο; Την παροιμία που λέει 'στους τυφλούς βασιλεύει ο μονόφθαλμος' προφανώς την ξέρεις. Έτσι λοιπόν εσύ σαν 'τυφλός' εκλαμβάνεις την έπαρση, την αλαζονεία και την πακαποντιά ως ευφυϊα, και να ξέρεις κάτι ακόμα ότι όλοι οι απατεώνες ευφυείς είναι.
    Τώρα, το αν ο ένας είναι τελειωμένος ή η άλλη είναι εξαιρετικά λίγη όπως λες, μπορεί να είναι η άποψή σου αλλά αυτή πρέπει να βασίζεται όχι στο υποσεινήδητό σου, αλλά στο σεινηδητό δηλ. σε γεγονότα και σε πραγματικές καταστάσεις.
    Καλό είναι λοιπόν, αφού έχεις άποψη για τον καθένα μη ευφυή, να μας το τεκμηριώσεις.
    Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα. Εαν δεν το κάνεις, τότε μου δίνεις το δικαίωμα να σε χαρακτηρίσω πληρωμένο κονδυλοφόρο του αφεντικού σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος11/11/11 10:22

    Ρε σεις, μιά μήνυση στον Ρόκο ποιός θα κάνει γιά να σταματήσει να συκοφάντεί τους πάντες και τα πάντα;
    Ο κ. Τσαβαρής είναι τόσο έξυπνος όσο είναι και ένας ΣΠΟΥΔΑΡΧΙΔΗΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος11/11/11 17:04

    ....ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΩΝ ΤΗΣ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΗΣ ΨΗΦΩΝ ΤΟΥ ΤΣΑΒΑΡΗ!!!!ΤΩΝ 3000 ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΜΙΣΘΟΥ.. ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΡΙΝΑ ...ΚΛΠ.... ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ?????????????...ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΠΑΧΤΕΣ ΤΩΝ ΛΙΓΟΣΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ......

    11/11/11 17:02

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος11/11/11 17:54

    ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΟΙ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝΕ 24.5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ; ΜΗΠΩΣ ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΣΑΜΕ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΚΑΡΑΒΑΚΙΑ; ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ Ο ΜΑΚΡΗΣ, ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΠΕΡΑ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΗΣΥΧΟ ΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος11/11/11 22:50

    Αυτό σου καταγγέλλει φίλε μπλόκερ και ο Σοφράς. Τι δουλειά είχε ο Τσάβες να πληρώσει ο Δήμος, τα έξοδα της μήνυσης του Μακρή;
    Όποιος θέλει να κάνει τον μπρούκλη να τον κάνει απ’ την τσέπη του κι όχι με το ταμείο του Δήμου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος11/11/11 22:55

    Α ξέχασα, μήπως έχεις κ. Τσάβες την ευαισθησία να μας κάνεις απολογισμό των Σαλαμινίων ή Μαριδακίων;; υπάρχει ένας κωδικός που χετε ψηφίσει πάνω από 50.000 ευρώπουλα!! Τι γίνανε;; ξέρεις εσύ ή να ρωτήσουμε την Τίνα να μας δώσει απολογισμό μαζί με τις περίφημες χορηγίες;
    Αν οι Κουτοκουλουριώτες περιμένουν να πάρουν απάντηση να μας γράψουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος12/11/11 01:17

    1ον Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΞΥΠΝΟΣ
    ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΞΥΠΝΟΣ !!! ΛΥΠΑΜΑΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ.
    2ον Ο ΤΡΑΥΛΟΣ ΘΑ ΦΑΕΙ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ, ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΣΤΑ ΑΒΓΑ ΤΟΥ.
    3ο ΜΑΡΙΔΑΚΗΣ
    ΜΑΡΙΔΑΚΗΣ
    ΜΑΡΙΔΑΚΗΣ
    ΜΑΡΙΔΑΚΗΣ
    Ε ΑΦΟΥ ΕΧΕΤΕ ΠΑΘΕΙ ΠΟΡΩΣΗ ΜΕ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΑΒΑΕΙ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΣΑΣ

    ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΑ ΓΛΥΚΑΑΑΑΑ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος12/11/11 17:20

    Συγκρινόμενος με σένα τον πανηλήθιο, σίγουρα είναι πανέξυπνος.
    Όταν συγκριθεί όμως με έναν έξυπνο, τότε θα φανεί πανύβλακας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος14/11/11 05:59

    Προς 8.31 11/11

    Τώρα το είδα και σου απαντώ, γράφεις λοιπόν :

    "Την παροιμία που λέει 'στους
    τυφλούς βασιλεύει ο μονόφθαλμος' προφανώς την ξέρεις. Έτσι λοιπόν εσύ σαν 'τυφλός' εκλαμβάνεις την έπαρση, την αλαζονεία και την πακαποντιά ως ευφυϊα, και να ξέρεις κάτι ακόμα ότι όλοι οι απατεώνες ευφυείς είναι"

    Αυτοαναιρείσαι! Απ' την μια λες ότι ο μονόφθαλμος κλπ εννοώντας προφανώς ότι εντάξει μωρέ δεν είναι έξυπνο το άτομο αλλά υπερέχει των αντιπάλων του διότι είναι όλοι τους υποδεέστεροι.
    Αυτή η ερμηνεία προκύπτει απ΄την παροιμία που ανέφερες, αν εννοείς κάτι διαφορετικό θα έχειεξαιρετικό
    ενδιαφέρον να το ακούσουμε.
    Αμέσως μετά "ομολογείς" ότι όλοι οι απατεώνες ευφυείς είναι !
    Τελικά υπερέχει έναντι των αντιπάλων του ή όχι ? Σαφώς και υπερέχει ΔΥΣΤΥΧΩΣ ! Το ξαναγράφω με καφαλαία να το εμπεδώσεις .
    Τέλος μιάς και είμαι πληρωμένος κονδυλοφόρος όπως προδικάζεις, μάντεψε λοιπόν ποιό είναι το αφεντικό μου Παπασάββας η Γκαβογιάννη ? Μόνο ένας από τους δύο μπορεί να είναι , γιατί αν διαβάσεις προσεκτικά το κείμενό μου σε όλους τους άλλους τα "χώνω"
    Θα μας πεις εσύ όμως τι σε "χάλασε"
    περισσότερο, το τελειωμένος η το εξαιρετικά λίγη ? Μπορεί και τα δύο γιατί χρόνος δεν αργεί να περάσει, οι εκλογές έρχονται και θα στηρίξεις όποιον σου δώσει τα περισσότερα μιας και από τον σημερινό έχεις φάει "πόρτα"
    Άντε και σε καλή μεριά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος15/11/11 00:39

    ROYLITSA ROYLITSA VALE MANARAMOY LIIIIGOOOOO MEIKAP GIATI THA EXEI KAI TV KAI IDERNET KAI THA SE VLEPOYN OLOI XA XA XA

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.