Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

27 Νοε 2011

Κίνηση Ν.ΑΥ.ΜΑΧΗ.Α. Συντονισμός δράσης ενάντια στο χαράτσι της ΔΕΗ


 ΚΙΝΗΣΗ Ν.ΑΥ.ΜΑΧΗ.Α.
( ΝΕΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΜΑΧΗΤΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ) 

ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΧΩΡΙΣ ΡΕΥΜΑ 

ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ  ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΣΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ 
ΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΗΘΕΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΚΙΝΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ

ΚΑΛΟΥΜΕ ΣΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ ΔΡΑΣΗΣ
ΠΕΜΠΤΗ 1 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 7 Μ.Μ.
ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ
Η κίνηση Ν.ΑΥ.ΜΑΧΗ.Α. πραγματοποίησε την Πέμπτη 24/11 ενημερωτική εξόρμηση στη ΔΕΗ Σαλαμίνας όπου μοιράστηκε το παρακάτω κείμενο : 
Μετά από την πρωτοβουλία της κίνησης Ν.ΑΥ.ΜΑΧΗ.Α.  να φέρει προς συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Σαλαμίνας το «χαράτσι» της ΔΕΗ, το Δημοτικό Συμβούλιο πήρε απόφαση να στηρίξει τους πολίτες της Σαλαμίνας που αρνούνται ή αδυνατούν να πληρώσουν  το κοινωνικά άδικο και αντισυνταγματικό τέλος ακινήτων. 
Έτσι: Όσοι κάτοικοι της Σαλαμίνας, πληρώσουν το αντίτιμο της κατανάλωσης ηλεκτρικού ρεύματος, τα δημοτικά τέλη και το τέλος για την ΕΡΤ χωρίς το χαράτσι, σε ΑΤΜ τράπεζας, μπορούν να ενημερώνουν το Δήμο Σαλαμίνας προσκομίζοντας στις αρμόδιες υπηρεσίες τα ακόλουθα: 
1) Αντίγραφο του λογαριασμού της ΔΕΗ
2) Αντίγραφο της απόδειξης πληρωμής από το οποίο να αποδεικνύεται η   καταβολή της οφειλής της ΔΕΗ χωρίς το Ε.Ε.Τ.Η.Δ.Ε.
3) Φωτοτυπία της ταυτότητας και υπεύθυνη δήλωση-εξουσιοδότηση, η οποία  θα παρέχεται από τις υπηρεσίες του Δήμου κατά την κατάθεση.
Όμως αυτό δεν φτάνει. Χρειαζόμαστε και στη Σαλαμίνα το συντονισμό όλων όσων αντιστέκονται στο χαράτσι. Το συντονισμό των εργαζομένων στη ΔΕΗ- η ομοσπονδία τους αγωνίζεται για την κατάργηση του νόμου- των ηλεκτρολόγων, του Εργατικού Κέντρου, του Εμπορικού Συλλόγου, εθελοντών πολιτών, συλλόγων και φορέων. Συντονισμός  για κοινή δράση και περιφρούρηση ώστε κανένα σπίτι να μη μείνει χωρίς ρεύμα.
Οι καθημερινές δράσεις ενάντια στα χαράτσια  μετατρέπουν την οργή σε αντεπίθεση. Περιμένοντας τα χειρότερα, η κυβέρνηση των τραπεζιτών αποφάσισε να «καθυστερήσει» την επιβολή των κυρώσεων (βλ. διακοπή ηλεκτροδότησης) σε όσους δεν πληρώνουν. Σύμφωνα με πολλές εκτιμήσεις και στοιχεία η άρνηση πληρωμής υπερβαίνει το 50%, κι ακόμα δεν έχουν σταλεί οι λογαριασμοί στα εκατομμύρια των δικαιούχων. Είναι στο χέρι μας να καταργήσουμε εντελώς τα χαράτσια.
Μέχρι και ο Γερμανός Επίτροπος κ. Oettinger αρμόδιος για θέματα ενέργειας απαντώντας σε ερώτηση του Ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ν. Χουντή δήλωσε ότι ‘Δεν έχει δικαίωμα η ΔΕΗ να κόψει το ρεύμα σε κανέναν πολίτη που δεν πληρώνει το φόρο αλλά πληρώνει το ποσό για το ηλεκτρικό ρεύμα.’
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6973376378,6973661353,6978952902

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.